Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:15:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, mi gremo pa jutri končno na morje Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'. Lepo se imejte, ne zbolet, pa se beremo v nedeljo. Me je že zdaj groza kolk literature bom morala predelat . uživajte!!! se podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:20:59
|
|
|
|
gold fish
|
olivija..... a lahko pripopaš še eno sliko čisto od začetka, ko so se pikice pojavile.... ...naš ima sedaj neke pikice po glavi in spredaj po trebuhu (od vratu pa do plenic), zadaj tud samo jih je manj...drugje jih nima..... Zdaj pa ne vem al je kaka reakcija na voltaren, al mu je od vročine ven udarilo al kaj je zdaj to.... Čudno mi je, da bi bile norice, ker ni bil nikjer v stiku s kom takim .... ...sicer gremo tako jutri na pregled....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:25:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ pri Sari je že nekaj novega: že nekajkrat se je sama usedla iz sedečega položaja se spravi na trebušček, nato na kolena, iz kolen na bok in iz boka v sedeči položaj sem prav ponosna na mojo pikico! še jaz bravo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:26:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Jazzy, uživajte!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:29:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem ravno gledala stanje vlog pri Cetisu - osebno naredijo v dnevu, dveh. Mi je sicer malo čudno, da je mi danes še nismo dobili, jutri pa mora bit. Je tudi nam rekla, da slika ni čisto ok. Ampak pri osebnih manj komplicirajo kot pri potnih listih. Bubika se je pri slikanju tak smejala, da je za potni list sploh ne bi mogla slikat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 21:58:22
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravček od mene spet po dolgem času! Mali spi, pa si lahko mal odahnem. Drugač je pa en dan mal boljš, drug dan mal slabš. Je mali tak dobrovoljček, ko ga seveda ne matrajo zobki. Men se pa že kr meša od tega, ga že 4mesce matrajo pa nč od tega. En nasvet bi prosila. Počas mi jaz našega malega probala odvadit od dojenja, podnev se itak ne dojiva več, je sam še za spanje. Pa se mi zdi da se tud ponoč zbuja samo zato da bi se mal pocrkljaj na joški. Dons ponoč se je spet zbujal tam na pol ure, uro in sem že čist neprespana. Vem da se zbuja tud zarad zobkov. No mal sem zašla Ubistvu kakšen nasvet bi rada: kaj naj pol K ponudm namest joške zvečer pred spanjem, glede na to da mu kakšnega aptamila ne bi dala, za kravje mleko je pa tud prezgodi. Prosim, prosim za pomoč!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:02:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'. V Ankaran?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:03:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Pozdravček od mene spet po dolgem času! Mali spi, pa si lahko mal odahnem. Drugač je pa en dan mal boljš, drug dan mal slabš. Je mali tak dobrovoljček, ko ga seveda ne matrajo zobki. Men se pa že kr meša od tega, ga že 4mesce matrajo pa nč od tega. En nasvet bi prosila. Počas mi jaz našega malega probala odvadit od dojenja, podnev se itak ne dojiva več, je sam še za spanje. Pa se mi zdi da se tud ponoč zbuja samo zato da bi se mal pocrkljaj na joški. Dons ponoč se je spet zbujal tam na pol ure, uro in sem že čist neprespana. Vem da se zbuja tud zarad zobkov. No mal sem zašla Ubistvu kakšen nasvet bi rada: kaj naj pol K ponudm namest joške zvečer pred spanjem, glede na to da mu kakšnega aptamila ne bi dala, za kravje mleko je pa tud prezgodi. Prosim, prosim za pomoč! zakaj pa ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:06:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija..... a lahko pripopaš še eno sliko čisto od začetka, ko so se pikice pojavile.... imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:11:23
|
|
|
|
petrax
|
No napišem pa mi noče poslat. Kaj je to? MTY ne me narobe zastopt, bi mu dala, sam raje kej druzga. Sam nimam pojma kaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:14:13
|
|
|
|
petrax
|
Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:14:34
|
|
|
|
Olivija*
|
petra, kaj mu daš pa za zajtrk? naša punca za zajtrk in za večerjo dobi flaško adaptiranega mleka. sicer še vedno začetnega 0-6 mesecev, ker jo je po nadaljevalnem napenjalo... čez čas bomo pa zamenjali za adaptirano 6m+
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:16:08
|
|
|
|
petrax
|
Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:16:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna? ne, meni se ne zdiš čudna. saj je normalno... a potem si nameravaš še črpat mleko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:18:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna? ne nisi čudna.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:21:01
|
|
|
|
petrax
|
Joj če bi si pa mogla črpat za vsako večerjo in zajtrk pa pomoje živčnega fasam . Že če sem prej kam šla sem si mogla cel dan črpat, da sem za dve uri kam šla. Kaj pol mi ostane al aptamil al pa črpanje? Joj k se počutm čist nevedno zdej. Se opravičujem če mam butasta vprašanja, sam tko je če si prvič mamica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:21:22
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico. mogoče bi zvečer kakšno kašico,ki se redči z vodo, pa ima že dodano adaptirano mleko. naša ima to zelo rada. dajem ji pa običajno za popoldansko malco. ali pa puding, kuhan na riževem mleku, razni linoti (grisolino...)...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:22:43
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax sam tko je če si prvič mamica. jaz sem tudi prvič mamica, pa ti zdej tu pamet solim v bistvu sem ti hotela samo malo svetovat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:24:12
|
|
|
|
petrax
|
Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:26:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'. V Ankaran? Ja pomoje....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:27:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:27:38
|
|
|
|
petrax
|
Olivija več glav skupi več ve . Eni mate mogoče mal več izkušenj al pa več prjatlc z otroci k jaz. Moje prjatlce, tiste k majo otroke, niso mele mleka al pa so dojile dalj kot bi jaz rada.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:30:32
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo. Naša dobi za večerjo kašico, potem spije še malo vode in nobene flaše "tik pred spanjem" več. Tako da ponoči pa mu kar čaj ali vodo ponudi namesto mleka. Bodi vztrajna, slej ko prej se bo navadil. Seveda pa to ne pomeni, da moraš sedaj mleko popolnoma črtat. Daj mu ga takrat ko vama najbolj ustreza.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:31:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax No napišem pa mi noče poslat. Kaj je to? MTY ne me narobe zastopt, bi mu dala, sam raje kej druzga. Sam nimam pojma kaj. Če se zbudi, ker je lačen, potem mu boš glih mogla dat ali flaško ali joško... če pa misliš, da ni lačen pa samo vodo morda,... in če se tako odločiš vztrajaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:33:42
|
|
|
|
gloria
|
PETRAX takšna težava je tudi pri nam...sam jaz še skoz dojim podnevi....oziroma zdej od tega tedna eno dojenje manj ker mu dam popold. GH ...da ne govorim kakšne pametne poslušam zraven ,,no zdej ne bom o tem....ponoči mu pa uvalim čaj in mi spije 130ml. pa včasih hoče še,ker on bi se kr naprej dojil....kašico mu dam zvečer hippovo ko se meša z vodo in mi jo komi poje tam od 60ml.-90ml. ...tko zdej smo na uvajanju da mi vsaj več ne zaspi na zizi in ati hodi pridno z njim v pojstlo in nama kr nrkak gre ... Olivija kakšen puding ji ti ponudiš
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.