![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:34:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazzy, uživajte! ja uživajte še za nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:34:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:35:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'. V Ankaran? Ja pomoje.... Hehe, zdaj pa ne vem, če si me vprašala za bazen al za to kam gremo .No, jaz sem seveda odgovorila za bazen
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 29.4.2009 22:42:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:36:04
|
|
|
|
petrax
|
No včasih se zbuja na 3ure, včasih na 1uro al pa tud na pol urce. Ga stisnem k seb, pa jok, seveda rad bi joško. Včasih se sam prklop, včasih tud mal poje, ampak res mal, tko da pomoje ni lačen. Sam crklav bi se verjetn. Men se pa že meša od tega stalnega zbujanja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:36:24
|
|
|
|
gloria
|
...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:37:00
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, zdaj pa res grem. Nočka vsem !!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:37:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal Oo bravo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:38:19
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal čestitke. Mi pa še prvega čakamo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:38:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax No včasih se zbuja na 3ure, včasih na 1uro al pa tud na pol urce. Ga stisnem k seb, pa jok, seveda rad bi joško. Včasih se sam prklop, včasih tud mal poje, ampak res mal, tko da pomoje ni lačen. Sam crklav bi se verjetn. Men se pa že meša od tega stalnega zbujanja. ...isto dela moj....da ne povem da sem se nocoj premetavala vsako uro iz enega joška na drugi on pa kr jokal,pa jamral...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:38:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija kakšen puding ji ti ponudiš do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko. je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:39:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal zdaj pa boste spali, ane
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 29.4.2009 22:40:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:40:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna? .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:40:34
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...isto dela moj....da ne povem da sem se nocoj premetavala vsako uro iz enega joška na drugi on pa kr jokal,pa jamral... No pri nas je blo to noč isto, mogoče še malj bolj pogosto kot na uro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:41:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: petrax Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico. mogoče bi zvečer kakšno kašico,ki se redči z vodo, pa ima že dodano adaptirano mleko. naša ima to zelo rada. dajem ji pa običajno za popoldansko malco. ali pa puding, kuhan na riževem mleku, razni linoti (grisolino...)... olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:41:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:42:41
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana..... Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec.... Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:43:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo. ....se ponavadi ful navadijo na to... pri dojenju kasneje sami ukinejo nočni obrok...pri čaju ali vodi..pa to zahtevajo tud kasneje ...ni zdaj to pri vseh...ampak večinoma pa je....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:43:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria Olivija kakšen puding ji ti ponudiš do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko. je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila. jaz sem pa skuhala puding na mleku brez laktoze, in je pojedla in ni bilo nič problemov. tko da ji bom še. je pa zmazala cel lonček!! je kr vpila-amammmaammmaaaaaa, ko sva bili na polovici.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:45:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Šajeta hitla še "We are sorry.... kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust jaz pa za aptamil ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:46:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:46:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:46:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek ...to je pa trajal čestitke. Mi pa še prvega čakamo. mi tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:47:08
|
|
|
|
petrax
|
Nč grem jaz . Upam da se zdej mal prej oglasm, k zdej. Čim manj zbujanja želim vam in seb! Nočko!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:47:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petrax Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo. ....se ponavadi ful navadijo na to... pri dojenju kasneje sami ukinejo nočni obrok...pri čaju ali vodi..pa to zahtevajo tud kasneje ...ni zdaj to pri vseh...ampak večinoma pa je.... ...fišica ne me plašit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 22:47:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija ...kje kupiš riževo mleko ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller? jaz sem riževo in sojino mleko gledala v dm. pa je pisalo, da ni za prehrano otrok?? in pol ga raje nisem kupila.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.