Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:03:32
|
|
|
|
gloria
|
...meni je pa zdej žal da nismo nardil v najožjem krogu...botri ,mi in starši....smo pa šli vabit še tete in strice(se ful zastopimo),zdej jih pa poslušamod da bi mogli še bratrance in sestrične....zdej nas je 35 če bi bili pa vsi pa 75 ...ker ma moj ful veliko žlahto...mojih je samo 7....tak da sem danes kr na oštro morala povedat svoje in upam na nadaljnji mir
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:04:51
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil! že držim pesti no...miško stiskam ..kaj ne pančka miška mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:08:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil! že držim pesti no...miško stiskam ..kaj ne pančka miška mala ja ja,moja miška že pančka. stiskam pa uno od računalnika, hehe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:10:50
|
|
|
|
Olivija*
|
glorija, to boste pa imeli veliko žurko za krst. meni se že 35 zdi precej. 80 je pa tolk, kot sva jih midva imela na poroki, hehe. nas je bilo 15 (od tega 10 odraslih, ostali vsi mlajši od 4 let) in se mi je zdelo prav luštno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:12:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...meni je pa zdej žal da nismo nardil v najožjem krogu...botri ,mi in starši....smo pa šli vabit še tete in strice(se ful zastopimo),zdej jih pa poslušamod da bi mogli še bratrance in sestrične....zdej nas je 35 če bi bili pa vsi pa 75 ...ker ma moj ful veliko žlahto...mojih je samo 7....tak da sem danes kr na oštro morala povedat svoje in upam na nadaljnji mir podobno je pri nas glede števila...... pa smo naredili samo v najožjem krogu..pa nas je bilo s ta malim vred 12... pa če bi kdo kaj piskal...bi že slišal svoje.... ...sma bila tud edina od žlahte, ko sma se poročila samo v ožjem krogu...nas je bilo vsega skupaj 19...pa en je bil v mojem bušiju ...20..... drugače pa bi bilo mojih 1/4....ostalo pa njegovi.......vsega skup več kot 80.....ja, pa ja....jok brate
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:14:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
mi smo na dvojkiuser posted image Alora dobiš...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:15:23
|
|
|
|
gold fish
|
....moram it spat .... nočka... jutri pa držite pestke, da fajn zrihtamo pri pediatru...pa da je vse ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:15:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mi smo na dvojkiuser posted image Alora dobiš...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:15:54
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* glorija, to boste pa imeli veliko žurko za krst. meni se že 35 zdi precej. 80 je pa tolk, kot sva jih midva imela na poroki, hehe. nas je bilo 15 (od tega 10 odraslih, ostali vsi mlajši od 4 let) in se mi je zdelo prav luštno. ....ma ja pa res sam najožjih je tolk....HB da je moja ohcet tudi bila mala(nas je bilo 12) ker se je zadnji teden zakompliciral v moji žlahti pol pa še v njegovi...vsi so nama govoril naj prestavimo mi dva pa nismo hotela ...in je bilo tko kot sva si želela....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:16:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....moram it spat .... nočka... jutri pa držite pestke, da fajn zrihtamo pri pediatru...pa da je vse ok ...držimo...imaš mail nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:17:12
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutri se gre pa naš atko meniti za krst. držite pesti, da se bo kej pametnega zmenil! že držim pesti no...miško stiskam ..kaj ne pančka miška mala ja ja,moja miška že pančka. stiskam pa uno od računalnika, hehe ...aha sem mislila da jo kaj boli pa jo imaš v naročju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:19:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...meni je pa zdej žal da nismo nardil v najožjem krogu...botri ,mi in starši....smo pa šli vabit še tete in strice(se ful zastopimo),zdej jih pa poslušamod da bi mogli še bratrance in sestrične....zdej nas je 35 če bi bili pa vsi pa 75 ...ker ma moj ful veliko žlahto...mojih je samo 7....tak da sem danes kr na oštro morala povedat svoje in upam na nadaljnji mir podobno je pri nas glede števila...... pa smo naredili samo v najožjem krogu..pa nas je bilo s ta malim vred 12... pa če bi kdo kaj piskal...bi že slišal svoje.... ...sma bila tud edina od žlahte, ko sma se poročila samo v ožjem krogu...nas je bilo vsega skupaj 19...pa en je bil v mojem bušiju ...20..... drugače pa bi bilo mojih 1/4....ostalo pa njegovi.......vsega skup več kot 80.....ja, pa ja....jok brate ...jaz sem glih danes rekla...da se ne bom sekirala ker je to moj otrok in mi dva odločava gdo bo bil in da se mi ne gre za tista ku darila....najbolj sva ih pa ko smo botro izbrala čist **** punco ko se mi je sama ponudila...ja takih je malo ...meni je pa prav uletela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:20:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....moram it spat .... nočka... jutri pa držite pestke, da fajn zrihtamo pri pediatru...pa da je vse ok Jst tudi... se mi tako spi... pa ne vem al čem še malo počakat, če se bo madam še kaj zbudila...... pred dobre pol ure se je že.... in mimogrede še malo bruhnila.... danes je po večernni flaški kar ene trix bruhnila... no, že potem, ko sem jo podojila... danes sem ji dala ob 17ih eno frutkovo kašico, morda ji je to razdražilo želodček..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:28:15
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....moram it spat .... nočka... jutri pa držite pestke, da fajn zrihtamo pri pediatru...pa da je vse ok Jst tudi... se mi tako spi... pa ne vem al čem še malo počakat, če se bo madam še kaj zbudila...... pred dobre pol ure se je že.... in mimogrede še malo bruhnila.... danes je po večernni flaški kar ene trix bruhnila... no, že potem, ko sem jo podojila... danes sem ji dala ob 17ih eno frutkovo kašico, morda ji je to razdražilo želodček.. lara, ti si pa zdaj že kak teden ves čas zmatrana. da ti slučajno ne premanjkuje kakih mineralov, mogoče železa? me že malo skrbi zate...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:37:41
|
|
|
|
Olivija*
|
grem tudi jaz...mogoče bo spet noč v duhu noric
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 23:39:39
|
|
|
|
gloria
|
..jaz tudi...smo že imeli prvo zbujanje ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 7:42:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
olivia,hvala za skrb..lara se 14dni ponoci zbuja in to ful name vpliva..verjetno td na,ze tako nizek, hemoglobin..
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 30.4.2009 7:43:29 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:00:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:18:43
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:25:03
|
|
|
|
arabela*
|
spet je ena neprespana noč za nami..tako sem zaspana,da komaj shajam... . je ponoči biksala,jamrala,se menla sama s sabo,pa vriskala,jedla tudi,nato pa si še prste v usta tiščala in vse pobruhala.Tako,da sva se morale cele preoblačit,vključno s posteljnino.... Ko pa je le okoli petih malo zadremala,pa je tavečja začela svoje "žaganje" ,tako da sem spala z vato v ušesih (no ležala) ,zaspala sem nekje ob 6.30,sedaj pa sem grozno utrujena.No,tako pač naša noč poteka.....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.4.2009 8:26:36 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:25:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya doro jutro, saraya! tile kužki pa tako mal...zmatrani zgledajo. a ti tudi?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tile kužki pa tako mal...zmatrani zgledajo. a ti tudi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:27:43
|
|
|
|
arabela*
|
pa še nobenega energijskega ni pri hiši.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:30:26
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem tudi šla okol polnoči spat...ob dveh budnica...ob treh sem obupala, pa je oči prevzel...no, potem smo spali do sedmih... saraya, to bil bila zate verjetno že kar solidna noč...ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur.... zdaj pa kar takole... jaz upam, da je to zaradi noric in da bo čez nekaj dni spet po starem...čeprav zdaj kar vse dojenčke nekaj daje tole spanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 30.4.2009 8:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, to bil bila zate verjetno že kar solidna noč...ampak jaz sem bila prej pol leta navajena spat v miru, ker je A spala 10-12 ur.... zdaj pa kar takole... ajoj....upam da se poštima to...spanje... jaz samo čakakm,da se bom zrušila lepega dne...od nespanja...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.