|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
29.4.2009 22:34:32   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jazzy, uživajte! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja uživajte še za nasuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 651
29.4.2009 22:34:49   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Šajeta hitla še "We are sorry....

kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. user posted image

jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 652
29.4.2009 22:35:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, mi gremo pa jutri končno na morje user posted image user posted image user posted image Upam, da bo lepo vreme, enkrat bomo šli tudi mal v bazen, zdaj ko smo tudi to aktivnost 'odprli'.

V Ankaran?

Ja pomoje....

Hehe, zdaj pa ne vem, če si me vprašala za bazen al za to kam gremo user posted image user posted image .No, jaz sem seveda odgovorila za bazen user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 29.4.2009 22:42:20 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.4.2009 22:36:04   
petrax
No včasih se zbuja na 3ure, včasih na 1uro al pa tud na pol urce. Ga stisnem k seb, pa jok, seveda rad bi joško. Včasih se sam prklop, včasih tud mal poje, ampak res mal, tko da pomoje ni lačen. Sam crklav bi se verjetn. Men se pa že meša od tega stalnega zbujanja. 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 654
29.4.2009 22:36:24   
gloria
...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pa trajaluser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
29.4.2009 22:37:00   
Jazzy1
No, zdaj pa res grem. Nočka vsem !! user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 656
29.4.2009 22:37:23   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...novica dneva v naši hiši imamo drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image ...to je pa trajaluser posted image

Oo bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 657
29.4.2009 22:38:19   
petrax

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.

Mi pa še prvega čakamo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 658
29.4.2009 22:38:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

No včasih se zbuja na 3ure, včasih na 1uro al pa tud na pol urce. Ga stisnem k seb, pa jok, seveda rad bi joško. Včasih se sam prklop, včasih tud mal poje, ampak res mal, tko da pomoje ni lačen. Sam crklav bi se verjetn. Men se pa že meša od tega stalnega zbujanja. 

...isto dela moj....da ne povem da sem se nocoj premetavala vsako uro iz enega joška na drugi on pa kr jokal,pa jamral...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 659
29.4.2009 22:38:59   
Olivija*
Olivija kakšen puding ji ti ponudišuser posted image

do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko.
je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 660
29.4.2009 22:39:46   
Olivija*

user posted image user posted image

zdaj pa boste spali, ane

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 29.4.2009 22:40:05 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 661
29.4.2009 22:40:06   
gold fish

Glede na to da mam še svoj mlek, mu ne bi kupovala aptamil, bi ga pa rada odvadla od joške. A sem čudna?

.....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana.....    Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec....

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 662
29.4.2009 22:40:34   
petrax

...isto dela moj....da ne povem da sem se nocoj premetavala vsako uro iz enega joška na drugi on pa kr jokal,pa jamral...

No pri nas je blo to noč isto, mogoče še malj bolj pogosto kot na uro.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.4.2009 22:41:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Olivija ponavad ga podojim še v postli tm ob ene 7h, pa še mal zaspiva nazaj. K pa ustaneva pa dobi že sadje oz. kašico.

mogoče bi zvečer kakšno kašico,ki se redči z vodo, pa ima že dodano adaptirano mleko. naša ima to zelo rada. dajem ji pa običajno za popoldansko malco. ali pa  puding, kuhan na riževem mleku, razni linoti (grisolino...)...

olivija ...kje kupiš riževo mlekouser posted image ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.4.2009 22:41:40   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.4.2009 22:42:41   
petrax
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....nisi čudna, samo je to najbolj enostavno zaenkrat tako zate kot za kristjana.....    Jaz bi na tvojem mestu počakala še kaki mesec....

Kaj bo pol rabu manj hrane al kako? Sej pomoje se še ne bom spravla odvajanja, me je kr mal groza kaj bo. Kakšne scene bojo.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.4.2009 22:43:40   
gold fish

Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo

....se ponavadi user posted image  ful navadijo na to... pri dojenju kasneje sami ukinejo nočni obrok...pri čaju ali vodi..pa to zahtevajo tud kasneje ...ni zdaj to pri vseh...ampak večinoma pa je....

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.4.2009 22:43:42   
ključek

Olivija kakšen puding ji ti ponudišuser posted image

do zdaj sem ji 1x skuhala vanilijev puding na riževem mleku. pride kar dober, ker je že riževo mleko malo bolj sladko.
je vsega pojedla in ji bom še kdaj to pripravila.

jaz sem pa skuhala puding na mleku brez laktoze, in je pojedla in ni bilo nič problemov. tko da ji bom še. je pa zmazala cel lonček!! je kr vpila-amammmaammmaaaaaa, ko sva bili na polovici.user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
29.4.2009 22:45:49   
gold fish

Šajeta hitla še "We are sorry....

kupončke od DMja za 2,5 oz. 3,5 € pupusta za aptamil in milumil imam.... Če katera hoče.. user posted image

jaz bi imela za milumil 1, če imaš za tega kak popust user posted image

jaz pa za aptamiluser posted image ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 669
29.4.2009 22:46:04   
gold fish

user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.4.2009 22:46:15   
Olivija*

olivija ...kje kupiš riževo mlekouser posted image ..... nisem nikoli kupovala, pa niti bila pozorna na kaj takega

imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller?

Neposredna povezava do sporočila: 671
29.4.2009 22:46:21   
gold fish

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke.

Mi pa še prvega čakamo.

mi tuduser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.4.2009 22:47:08   
petrax
Nč grem jaz user posted image . Upam da se zdej mal prej oglasm, k zdej. Čim manj zbujanja želim vam in seb! Nočko!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 673
29.4.2009 22:47:10   
gloria

Ja ja sej dobi mlečno kašico za večerjo. Sam sem se pa dons z mami pogovarjala, pa je rekla da mu morm še zmer kakšen mlek al pa kej podobnga še dajat za večerjo pred spanjem. Jaz sem pač misla da ga neham dojit in mu za večerjo dam mal več te kašice, ponoč pa kakšen čaj al pa vodo

....se ponavadi user posted image  ful navadijo na to... pri dojenju kasneje sami ukinejo nočni obrok...pri čaju ali vodi..pa to zahtevajo tud kasneje ...ni zdaj to pri vseh...ampak večinoma pa je....

...fišica ne me plašituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 674
29.4.2009 22:47:17   
ključek

imam od Alnature...kje že to prodajajo - dm ali muller?

jaz sem riževo in sojino mleko gledala v dm. pa je pisalo, da ni za prehrano otrok??user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol ga raje nisem kupila.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.