|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
1.7.2009 8:46:27   
tassika
Zakaj sem pa mislila da si iz lj, mogoče delaš tukaj, jaz sem od pon 14 dni brez sodelavke in bom mal bluzila med malco, če ima kaka čas in je kje v centru se lahko zmenimo za kako kavicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
1.7.2009 8:49:37   
malaMravljica
Soncek, sedaj me je pa zadelo. Kako mislis 15 eur user posted image user posted image user posted image   pa kaksen paket je to, 100 kom notri in z zlato vrvico zapakirano??
sem sla sedaj po moj paket, sem sicer falila in sem kupila 3 - 6 kg, ma ni panike bomo tudi to porabil, je pa to dvojno pakiranje, gor pise 58 kom   in to je tukaj stalo 4,99 eur. Pa ja, originalne so. 15 Eur za paket plenic, madona ja, ces kaksna je primerjava plac v Slo in tukaj, men ni nic vec jasno.

Zvesta, cestitke za praznovanje. Pa lepo torto si naredila. Ko bos imela cas bi nam prav prisel recept. Jaz sem naredila vceraj ledeno torto, saj je na pogled sicer res lepa, sam kaksna bo pa pojma nimam, se bojim, da je bil recept za biskvit mal cudno napisan.

Mariee, pol se bi pa lahko vidle, ker jaz bom zihr mal tam okoli Kranja bluzla, ko bom spet v Slo.

Punce, jaz sploh nisem prevec resno jemala mojega in nisem nic omenila, sam se je izkazalo, da greva jutri do druge nedelje na dopust. Jupiiii.... Pa sama, no ja dol bosta tudi dojenckov stric in teta, sam to ni panike. Jeeeeee... moj bejbi bo spet pod palmami lezal, pa plaval, pa uzival v Italiji.

Pa dobro jutro vsem.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
1.7.2009 9:05:33   
malaMravljica
Aaaaaaaaa ne morem verjet, pejte pogledat moj tickercek. Joj kje sem ze na tistih slikcah cist zgoraj user posted image user posted image user posted image  Jupiiii, zadnje tromesecje al kako. To me je pa cist razveselilo sedaj, sem tako cakala, da pridem na ta rdeca okencka. Vazicka sem, hehehe

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
1.7.2009 9:26:47   
tassika
MM ne bit važička, sej ti sledimouser posted image  Ja plence se pri nas splača kupovati v dm ali mullerju ali pa hoferju iz dm so baje dobre in ugodne.

MM oglasi se pol še kaj pri meni če boš v naših koncih in uživaj na ponovnem dopustu, jaz ga letos zgleda ne bom imela

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2329
1.7.2009 9:53:10   
Nogavica
Oj, punce!

Berem vas, za pisanje sem pa malo lena. user posted image

Ali katera ve, kako je kaj s pilotinco? Jo že ful pogrešam. Upam, da je o.k.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
1.7.2009 9:57:29   
mariee
Tassika tudi delam na Gorenjskem, tako da sem žal zelo poredko v Lj.

mM ja super, se bova zmenle, pa še Tassiko bova povabileuser posted image  Pa čestitke za tickerčka, reeees si že dalečuser posted image user posted image , pa še na dopust greš... Zdj sem pa fovšuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
1.7.2009 10:03:17   
malaMravljica
Tassika, ja ti tudi sledis, ti si pa ze na 5. slikci a ne. Sam pri meni se gor na tistem tikercku tolk dobro vidi, ker je 9 slikc.  Pa tudi ce ostale sledite bom danes cel dan vazicka user posted image user posted image

sem sla pogledat, ce ima tukaj Müller pa dm objavljene cene na netu, pa nimajo. Sam tistih 15 eur me je pa res prav sokiralo. Ves kaj, vam se pa zagotovo splaca zapeljat do Avstrije in gor Pamperske kupit, so zihr full cenejse kot v Slo. 

Ko pridemo iz dopusta mislim za kaksen teden it se enkrat v Slo, pa bi se res lahko vidle, da bi trebuscke se enkrat primerjale a ne. Ker men se zdi, da pol ne pridem vec dol dokler ne pridem bejbija pokazat. Pa Rizkoo tudi pride zagotovo?? Rizkoo, si ze dobila paketek, ker danes bi pa ze skor moral prit. Ja, pa ni najlepse zapakirano, sem predelovala eno skatlo in sem skor zivce zgubila, ko sem rezala tisti karton.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
1.7.2009 10:11:35   
tassika
MM sej pri meni je pa 9 dojenčkov, sam so še skritiuser posted image

Ti kar pridi se bomo zmenile za kavico.

Rižko mene pa una teta ni nič poklicala in niti paketka nisem dobilauser posted image

Za pilotino pa ne vem, se nisva nič slišali ker sem ves čas leteča, jo bom danes kaj poklicala.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2333
1.7.2009 10:19:41   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Rižko mene pa una teta ni nič poklicala in niti paketka nisem dobilauser posted image

Podpis. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
1.7.2009 10:23:25   
mariee
Mene tut neuser posted image  A je bil prevelik naval??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
1.7.2009 10:37:25   
malaMravljica
Tassika, ko bos govorila s Pilotino ji reci, da ji mini mM in mM posiljata pozdravcke in poljubcke.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
1.7.2009 10:54:45   
Anonimen
Ženskice moje..,
na hitrco. Ne uspe mi, ker mam novinko zraven in ne morem jo navadit, da brska po RR..., da ne bo prehitro zanosila user posted image

Skratka... Sonček85, se zanimam in čakam na mail s številkamiuser posted image . Super si, ugodno si našla.

MM, paketka še ni.., mogoče danes, ko pridem. Uf, bi blo fajn prevzet tvoj paketek in vozička. A spet na dopusta, ooo noro. Pridem pa kamorkoli, ko prideš v Slo, ne zamudim za nič. Upam, da boš kmalu.
Ej, dons sm ti neki poslala. user posted image  Kr iz šihta, da ne boš presenečena. Moram preverit, če boš dobila pošto. Drugače pa... rabim naslov tvoje banke.user posted image  Neki ga sračkajo...

Tassika, Nogavica.... mariee.. ja navalile ste ga... pa teta ne sfolga spakirat. Počakite še mal..., teta mora poklicat.

Kepica83, kje si, kako si?

zvesta, VSE NAJBOLJŠE za tvojega fanta in mmmmm, jst bi tud torticooo... user posted image

Danes imam pregled, končno grem pogledat mojga RIžkota. Držite mi pesti, da je vse ok in da se nism preveč zredila user posted image  Ob 18 ga imam, zvečer se javim. Pestke skupi.

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2337
1.7.2009 11:46:26   
kejti
Ojla punce,

imam občutek, da slabosti mal popuščajo. Drugače mi je včeraj še podaljšal bolniško, tako da nič od dopustauser posted image .
No saj sam da bo vse ok. No v soboto bo moj brat odrinil čez lužo v Avstralijo, tako da se pakira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
1.7.2009 11:49:00   
mariee
Rižkoo seveda da bomo držale pestke user posted image user posted image user posted image  Jaz bom tudi mojo pikopoko kmalu videla, še 12 dni user posted image

Mogoče je šla pa una teta na morje in jo nihče ne nadomeščauser posted image user posted image user posted image  Jaz tudi od DM-a še nič nisem dobila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
1.7.2009 11:59:17   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.xx.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Kepica83(Miniko) (20.11.87) 21  SV.Štajerska        xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                             xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina               xx.xx.09
16. barvar                                                                     xx.xx.09
17. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska              xx.xx.09
18.MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    23.07.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (25)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (27)  Celje            01.07.     13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor       08.07.       28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale     27.07.MF    23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                      08.07.        29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                     25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje         29.6.NS      14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                         16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                     xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                        04.02.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2340
1.7.2009 12:04:09   
tassika
Mene pa obupno boli glava že cel dan, tudi kava ne primeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
1.7.2009 12:15:47   
mariee
Jaz imam pa danes po dolgem času spet ful energije.. Upam da bo trajalouser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
1.7.2009 12:24:43   
malaMravljica
Punce, jaz sem imela pa za danes v planu tolk stvari naredit, pa me je sedaj kar na enkrat zacel bolet trebuh, tako tezak in kar dol k tlom ga vlece user posted image  sem prisla pred pc in noge na drugo stolico, je ze mal bolse, sam ne upam pa it sedaj kaj prevec delat.  Bejci miga, sam me je vseeno mal strah.

Rizkoo, drzim pesti za pregled, kaj bos dala pol slikco gor,ce jo dobis, da vidim malega Rizkoota user posted image  Ma bi moral pridit kmalu ta paketek do tebe. Ce ti bom se kaj kje dobila ti bom pa osebno prinesla, ok. Recimo zalogo marcipanove cokolade user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
1.7.2009 12:38:22   
mariee
mM rajši počivaj, verjetno si včeraj preveč pospravljala.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
1.7.2009 12:44:13   
Anonimen
MM, tvoj kuverta pa je že šla. Sej kolk pa potuje..?? 4-5 dni. Moja blazinca bo najbrž danes..., no upam. Ooooooooooooo marcipanova milka.., zakaj pišeš o njej?! user posted image  Tok bi jo zdej..., tok, tok...
Potem moram pa res kaj naročit, da se bova zihr vidle. Mogoče pa kako lupinco za mojga Rižkota in mi jo prineseš?! user posted image  Si našla kako ugodno Maxi cosijevo? Pa košaro dreami Quinny.. če zbrskaš kako fajn, se tud priporočam.
No punce, pa sva se drugače odločila.... Mi je zvesta mal mislita dala in... bomo mel pravi otroši sedežek.. Sam.. pač je treba mal pomislit, brskat in sam pridt do tega....
mariee.. jst sm res po dolgem času dobila od DM-ja, tud ti boš ..mejčkan še počakat..
Tassika... so se začeli glavoboli? user posted image  Jst sm po treh mesecih umirala od glavobolov... tud to je nosečnost..

Neposredna povezava do sporočila: 2345
1.7.2009 12:50:31   
tassika
Lej rižko saj res ni treba kupit lupinice če nočeta, pač kupita un prvi avtosedež k so tudi lahko novorojenčki notri, sicer so mnenja spet zelo različna tudi o varnosti ampak sigurno je pa boljše kot košara, ne vem, malo še to preštudiraj. Na amzs-jevi strani je kar nekaj napisano.

Ja so se začeli, pa zgaga me spet ful peče, pa malo me brca pa malo boli, vglavnem ni mi dolgčasuser posted image

MM ti pa počivaj, saj veš počasi in po malo, delo vedno počakauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
1.7.2009 12:54:14   
malaMravljica
Tassika, za glavobol baje pomaga mocna crna kava z limono. So mi rekli, da je obupno za pit sam da pomaga.

Rizkoo, ma kaj si mi pa poslala? Sedaj me pa firbc matra. Hmm.. saj ni teba nic narocat, da se zihr vidmo, itak se nisi zacetnega paketa plenic kupila, pa ker je Soncek rekla, da so v Slo tolk drage bi ti jih tukaj lahko kupla.  Ves pisma hodijo gor ponavadi 5 dni, dol pa so anceloma 2. dan ze pri naslovniku. Pa mali paketki tudi, sam ta tvoj paket je mal vecji in ocitno mal vec rabjo.  Aja, naslov banke, cakaj ti dam na mail.
Kaksno barvo bi imela kosaro? Eno vijola imajo full znizano, sam ne vem kolk ti barva pomeni. In lupinica maxi cosi, kater model citi imam full ugodno ceno, cabrio pa ne dobim pod 119,90. Ej, moj bejbi ima ravnokar raztezovalne vaje v trebuhu user posted image  pa full vestno dela te vaje user posted image user posted image

mariee, ja bom kar pocivala, se dobro, da mi ni treba kuhat. Pa se dez pada in bom vrt pustila kot je, kaj me briga, saj jaz ga sedaj 10 dni itak nam gledala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
1.7.2009 12:57:20   
sonček85
mm:ne vem ,meni se zdi da jih je notri 108kom,nisem pa ziher,jutri grem v DM in ti povem točnouser posted image user posted image
Jaz kupuujem kar babylove in so supšerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,ni problema če si kupla 23-6 jZ SEM JIH VES ČAS IMELA.2-5 sem samo 1 paket imela .Ker je bil tko težek 3700 in sem rkela da bo tko prerastel te kmalu in jih je res.Sedaj imam 4-9kguser posted image
tassika:mene tudi ni nič poklicala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2348
1.7.2009 13:12:57   
tassika
SONČEK MISLIM, DA je malo odkopila od neta, jo je kar sesulo. Bom jo res popoldne poklicala, vem pa da je ta teden že v službi in da ima jutri UZ da preverijo stanje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
1.7.2009 16:41:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

SONČEK MISLIM, DA je malo odkopila od neta, jo je kar sesulo. Bom jo res popoldne poklicala, vem pa da je ta teden že v službi in da ima jutri UZ da preverijo stanje.
to si verjetno mislila mm,no saj mene je tudi zanimalo kako je kaj.Pozdravi jo.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?