a.biba
|
Pozdravček! Mi z dopusta, vreme nam je super služilo, sončenje, kopanje, vožnja z barko, branje knjige, dokaj pridni otroci... prav pasalo. Drugi dan sem še M dobila, tri dni po pričakovanju in potem se mi je še ice pridružil :), pa še tableto za križ sem lahko vzela. Kepica83 ne vem kakšne so prave besede - žal mi je, da nisi nosečka, po drugi strani se je pa še vseeno dobro izteklo. Grem zdaj uživat v poletju, možgančke na off, nosečnost malo na stran in boma jeseni prav godni in na polno pripravljeni. Drži se! Toliko ste načvekale, da sem vas tako komaj prebrala, kje da bi še vse komentirala. Rižkoo me veseli, da je tvoja nosečniška sladkorna pod nadzorom, soseda je dala to skozi, pa ni bilo tako hudo. Malo bolj pazit pri prehrani, gibanje, pitje vode in je bilo vse ok celo nosečnost. Upam, da bo tudi pri tebi tako. Pa saj vsi vemo, da tebi to sploh ne bo težava. Previjalna - nam jo je brat naredil, široko s petimi predali in ima še zdaj polno funkcijo in vse njene cotke hrani, še previjali bi se lahko, če bi še imela planico. Tako, da vem, da za tiste ozke postrani se ne bi odločila, drugače pa lahko celo pralni stroj spremenite v previjalno, samo široko plato z stranicami gor date in bo ista funkcija. Pa kakšno poličko na steno. Mi bomo vzeli zgornjo plato dol in bo klasični predalnik (malo okrašen), zdaj je pa še 10 cm zraven. Posteljica imamo obe 140 in 120 in sta še obe v uporabi. Smo ju dobili, prebarvali, nabavili nove jogije in je to to. Taveliko smo razstavili v posteljico in bo še enčas v uporabi, če se slučajno odloči it spat v svojo sobo. Se še vedno šlepa v spalnici v kinderpetu poleg najine postelje, sprednja stranica dol in je to to. Ok, dovolj za danes, zdaj pa še malo čiščenja, ker imam še danes dopust, bibiko v vrtcu, jutri pa v službo. Pridem prečekirat kasneje! Lep dan in veliko energije za vse. Jaz bom še zdajle eno kavo rabila, pa s polno paro naprej.
|