|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
29.6.2009 20:35:49   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Tassika na nemški ebay poglej:

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=ANGELSOUNDS+FETAL+DOPPLER+PRENATAL+BABY+HEART+MONITOR+4&_sacat=See-All-Categories

Glej Tassika, sem ti že prej link dala, za točno isti model.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.6.2009 20:56:28   
kejti

Ojla punce,
pridno pišete in komaj vas dohajamuser posted image .
No danes sem bila na nuhalni, zdravnica mi je rekla, da tisto kar trenutno vidi da je ok. Vzeli so mi še kri da se dodatno preveri (sedaj ne vem ali je to zaradi mojih let 36 ali kaj drugega). Kakšne so vaše izkušnje punce z nuhalne?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.6.2009 21:08:25   
sonček85
Evo sedaj se vam pridem malo pokazat.Dop sem bila z mojim sončkom,pop pa z dragim in sončkom ,sedaj mi pa že spi od 20.00huser posted image moj pridni sonček

MAŠKA
.čestitke tvoji Živi in seveda dragemu tudiuser posted image user posted image
rižkoo:voziček je full lepi ,user posted image mignon :ja res je dobro tam sladice jest,so full dobre ,pa torte nore delajo za različne priložnostiuser posted image user posted image user posted image
Se dogovoriva  za 11.7 če bom imela avto ,pa če ne bomo kam šli,čene pa vleja.Se mi pa zdi da gremo glih tedi na RD od strica
Hvala za info user posted image
super za pregledek,ostalo sva pa že tko preko mobija rekleuser posted image user posted image user posted image in seveda sem z veseljem malo pokukala za vozičkiuser posted image
kepica:jaz sedaj v tem tvojem stanju sploh nebi raje hodila na bazene ,ko lahko šew kako bakterijo fašeš.user posted image čakamo poročilo s pregledauser posted image
kejti super za NS user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.6.2009 21:12:40   
Kepica83
Hej punce!
Poglejte koliko je ura. Sedaj sem domov prišla. Ob 17:30 pa sem že bila pri G. Groza.
G je rekla da se nagiba k temu da ni bilo nosečnosti, če bom ta teden še krvavela pol pa konec pol je vredu. Če bi pa se krvavitev drug teden slučajno ponovila pa morem takoj nazaj. Prvič v življ. sem bila srečna ko sem slišala da se bolj nagiba k temu da ni bilo nosečnosti.user posted image user posted image user posted image Ker nevem kako bi spet en SS prenesla. Res upam da bo samo ta teden krvavitev pol pa konec. Ker še en SS pa pol spet 3 mesece čakanja bi me ubilo.

Hvala ker ste mislile na mene!

Zdaj pa še šibam posodo pomit pa perilo porihtat. Pa big brotherja gledat. Boljše volje sem, sedaj ko vem da mogoče ni bil SS.user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.6.2009 21:28:01   
sonček85
kepica:jeeeeeeeeeee se veselim s tabo in sem srečna da ni bil SS,in naj se krvavitev konča tko kot mora in greš v nove boje user posted image user posted image user posted image

A BB pa gledaš na HRT rtl-u,jaz ga pa nimam pa tko rada sem ga gledala k sem imela ta program k so velik boljši k pr nam .Ma kaj češ tko je .user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.6.2009 21:33:17   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica:jeeeeeeeeeee se veselim s tabo in sem srečna da ni bil SS,in naj se krvavitev konča tko kot mora in greš v nove boje user posted image user posted image user posted image

A BB pa gledaš na HRT rtl-u,jaz ga pa nimam pa tko rada sem ga gledala k sem imela ta program k so velik boljši k pr nam .Ma kaj češ tko je .user posted image

hehe na rtl2 gledam. user posted image  Danes je reloaded- do 23 ure . Ja se že veselim novih bojev samo kaj ko pa sedaj spet nebom vedla kdja imam O user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.6.2009 7:46:10   
mariee
Dobro jutro punce,

super Kepica83, naslednjič pa rajši počakaj na prvi dan izostanka user posted image  in ne prehitro testov delat, da ne bo spet kaj +, potem pa -. Vidva pa kar skos akcijo imejta in bosta že ujela O user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.6.2009 8:28:39   
tassika
Jutro punce, meni se pa nič ne da, sam sej to ni nič novega a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.6.2009 8:45:12   
mariee
Tassika a si v službi? Ja, tudi meni se nič ne da... Kdaj gresta na dopust?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.6.2009 9:22:25   
malaMravljica
se ena v klubu kjer se vam nic ne da, jaz sem tako lena,da se mi se kave ne da naredit danes, spala sem pa do 8.45 Se pozna, da se prej utrudim, vceraj je bilo prevec dela, popoldne spucala stanovanje, pa prat dajala, zvecer pa zlikala enih 6 strojev cunj.

Soncek, ves kaj sem te hotla vprasat. Te blazinice od Chicco sem videla, paket po 30 kom stane 3 eur, saj ne vem, sam men se zdi, da drugac so drazje, do sedaj imam zalogo 3 paketi, kolk jih lahko se kupim, pojma nimam kolk se rabijo.

Kepica, super novica. Ves, saj po ss itak res traja nekaj casa, da se ti hormoncki spet spravijo v red. Ti kar mal odmilsi zeljo po bejbiju in se vrzi v vsakdanje zivljenje, bos vidla kako nepricakovano se tako plusek pokaze. Sam preventivno pa vseeno ne smem v fitnesu na tiste naprave, ki tresejo telo in gor nosecnica ne sme user posted image  

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.6.2009 10:13:56   
a.biba
Pozdravček!

Mi z dopusta, vreme nam je super služilo, sončenje, kopanje, vožnja z barko, branje knjige, dokaj pridni otroci... prav pasalo.

Drugi dan sem še M dobila, tri dni po pričakovanju in potem se mi je še ice pridružil :), pa še tableto za križ sem lahko vzela.

Kepica83 ne vem kakšne so prave besede - žal mi je, da nisi nosečka, po drugi strani se je pa še vseeno dobro izteklo. Grem zdaj uživat v poletju, možgančke na off, nosečnost malo na stran in boma jeseni prav godni in na polno pripravljeni. user posted image  Drži se!

Toliko ste načvekale, da sem vas tako komaj prebrala, kje da bi še vse komentirala.

Rižkoo me veseli, da je tvoja nosečniška sladkorna pod nadzorom, soseda je dala to skozi, pa ni bilo tako hudo. Malo bolj pazit pri prehrani, gibanje, pitje vode in je bilo vse ok celo nosečnost. Upam, da bo tudi pri tebi tako. Pa saj vsi vemo, da tebi to sploh ne bo težava.

Previjalna - nam jo je brat naredil, široko s petimi predali in ima še zdaj polno funkcijo in vse njene cotke hrani, še previjali bi se lahko, če bi še imela planico. Tako, da vem, da za tiste ozke postrani se ne bi odločila, drugače pa lahko celo pralni stroj spremenite v previjalno, samo široko plato z stranicami gor date in bo ista funkcija. Pa kakšno poličko na steno. Mi bomo vzeli zgornjo plato dol in bo klasični predalnik (malo okrašen), zdaj je pa še 10 cm zraven.

Posteljica imamo obe 140 in 120 in sta še obe v uporabi. Smo ju dobili, prebarvali, nabavili nove jogije in je to to. Taveliko smo razstavili v posteljico in bo še enčas v uporabi, če se slučajno odloči it spat v svojo sobo. Se še vedno šlepa v spalnici v kinderpetu poleg najine postelje, sprednja stranica dol in je to to.

Ok, dovolj za danes, zdaj pa še malo čiščenja, ker imam še danes dopust, bibiko v vrtcu, jutri pa v službo. Pridem prečekirat kasneje!

Lep dan in veliko energije za vse. Jaz bom še zdajle eno kavo rabila, pa s polno paro naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.6.2009 11:21:54   
sonček85
mm:jaz sem porabila sedaj v 2m že 4 škatle,ker včasih mi bolj mleko teče ,včasih pa manj,odvisno kako ti bo teklo,pa na koliko si jih boš menjala a za vsako dojenje ali ne.Jaz če niso  preveč rumene od mleka si jih ne menjam drgače ko zjutraj in zvečer.
rižkoo:v mercatorju imajo na umpi klub popust 25% na tvojo posteljo tko da stane 126,55€ ,namesto 168,73€.Saj si govorila o tej ,a ne ,,če se ne motim ?[link=http://www.lovecnacene.si/otroska-posteljica-tim-rumena-lip-poljcane/m/344920/#][/link]

no da vam povem danes sva bila z Aleksom za jezerom in sem ga slikala vam bom tekom tedna prilimala njegovo slikco kako je bil lepi user posted image
Drugače smo ok ,mali je priden,ponoči mi lepo spi ,dopoldan sva sama ,popoldan pa še cartamo vsi trije skupaj in uživamo

lep dan vsem še naprej in vas pridem še kaj pokukat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.6.2009 11:37:39   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ojla punce,
pridno pišete in komaj vas dohajamuser posted image .
No danes sem bila na nuhalni, zdravnica mi je rekla, da tisto kar trenutno vidi da je ok. Vzeli so mi še kri da se dodatno preveri (sedaj ne vem ali je to zaradi mojih let 36 ali kaj drugega). Kakšne so vaše izkušnje punce z nuhalne?

Zdravo,

Kejti a ti ni rezultata napisala? Če je rekla da je OK, potem že mora tako bit. je pa možno, da ti kri jemljejo zaradi let. Po 38. mislim, da pripada že amnicinteza.

Sonček hvala za čestitkeuser posted image , je pa naši pupi ima Maša, zato sem jaz Maškauser posted image , Živo imam pa Nogavica

Ostalim pa en pozdravček!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 30.6.2009 11:39:33 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.6.2009 11:43:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hehe na rtl2 gledam. user posted image  Danes je reloaded- do 23 ure . Ja se že veselim novih bojev samo kaj ko pa sedaj spet nebom vedla kdja imam O user posted image
a tam gledaš ,sem misla da na hrvaški k so super

Ja sej jaz tudi nisem vedela kdaj imam O pa smo zanosli,smo kr naprej slončkal  po M
pa je blouser posted image user posted image Držim pesti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.6.2009 11:44:54   
sonček85
joj sej sem zamešala ,joj kak sem smotka.Oprostiuser posted image ,ja Živa je od Nogavice.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.6.2009 12:35:01   
MAŠKA
Sonček nič hudega, mogoče bo pa zdaj Živa, če bo punčka, mi je všeč to ime!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.6.2009 13:23:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Sonček nič hudega, mogoče bo pa zdaj Živa, če bo punčka, mi je všeč to ime!user posted image
no vidiš nekaj dobrega,ja po moje bo pupika user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.6.2009 13:57:24   
malaMravljica
Soncek hvala za podatek. Pol si bom pa se kaksen paket nabavla, ce bo se ta cena. Drugace bom pa kaksne cenejse pol kupla.
A lahko se nekaj tecnarim. Ce slucajno ves, ce ne ves pa nam cist nic jezna, sam sem hotla prevert kolk cca stanejo pamperske za novorojencka v Slo.

Sedaj morem pa se nekaj it v trgovino iskat, pa se mi takoooooo ne da. Delam ledeno torto, ker ima tajnica jutri roj.dan. Upam, da mi rata, ker tort nisem se nic kaj dosti pekla.

Pa tako lepo vreme je ze dva dni, za vikend je moj postavil bazen zunaj, danes bo zagotovo voda ze ene 23 st in bom sla popoldne plavat. Jupiiiiii tako se veselim. Po moje bom sedaj vsak dan plavala zvecer.  Vsaj nekaj za moje nogice bom naredila user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.6.2009 16:40:45   
kejti

Maška napisala mi je zdravnica na pregledu podatke o nuhalni svetlini da je 1,6 ampak so me dali na to dodatno testiranje kjer sam dala kri in bodo vse te podatke vzporejali. Po mojem zaradi let.

Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.6.2009 18:53:00   
zvesta
Punce moje drage...

Danes praznujemo mi in tukaj vam pokažem 11300 g in 84,5 cm naše čiste sreče:

user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.6.2009 18:56:04   
sonček85
mm.original pamperske Pampers  so okoli 15€,če boš jih  tukaj kupila povej ,pa ti pošljem 3 kupone za vasak kupon je 3e popoustauser posted image so pa 2-5KG

ti še kr vprašaj če te kaj zanima ,ja blazinic pa če bojo še po tisti ceni k si jih takrat kupila si jih še kar dokupi.

zvesta :i kako je lep in nasmejan .vse naj naj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.6.2009 20:00:57   
Nogavica
zvesta, še tu vse najboljše Izaku! user posted image
BTW, par dni nazaj sem ti na FB poslala sporočilo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.6.2009 21:33:05   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Hmmm.... a je se prezgodaj kupit pamperske za mojega dojencka? Ker jaz sem jih ze user posted image   .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kak si zlatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2323
1.7.2009 8:19:37   
tassika
Jutro pupe, kje ste kaj, jaz res nisem veliko gor ker imam malo gužve pa še nekam počasna sem ratalauser posted image  ampak preberem pa vas.

Mariee iz katerega konca lj si in kje delaš?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.7.2009 8:37:18   
mariee
Tassika jaz sem iz Gorenjske, okolica Kranja, delam pa v računovodstvu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?