malaMravljica
|
Tassika, prosim ne bodi jezna, ker sem se enkrat seznam popravlila. Maj ima puncko ves, pa se vedno pozabi spremenit, pa se moj novi datum pregleda sem dala gor. JA, jaz pa verjamem, da gres ze v 5 mesec, jaz pa ze v 7 cez dober teden. Zgleda, da me ne bos dohitela Rizkoo, saj vem, da ti je hudo sedaj, sam bo res tko kmalu oktober tukaj. Se pa jaz tudi bojim, da bi mi kaj dobili, danes so mi vzeli kri iz prsta in iz zile. Bi tudi znala imet prevec cukra, ker zadnji mesec pojem nenormalno veliko sadja in to je v bistvu tudi sam cukr. Vsak dan 0,5 kg jagod, zadnje dni pa xx kg cesenj, pa marelice, jabolka, banane. Sicer sem pa iz pregleda ze nazaj. Sem se tako smejala, bejbi je zagotovo 50% mami in 50% oci. Po meni ima taaaaako resen obrazek na sliki, ko sem bila jaz mala sem na vseh slikah resna kot da imam limono v ustih, ta bejbi je bil danes pa isti. Pa rokco je imel nad glavo v zraku, hehehe... tako spi pa oci, ponoci ima roko nad glavo v zraku in jaz mu jo dol dajam, ker mislim, da ga more bolet, on pa avtomatsko nazaj gor. Drugace pa smo spet pogledal med nogice bejbi tehta enih 750 g in mi je kar ok, da ni med tezjimi. Postavljen je ze z glavico dol in je g rekel, da bo verjetno sedaj tako ostal. Jeeeeeeeeee, sem se kar bala, da ostane z ritko dol ali kaj podobnega. Srcek je gledal in razlagal, da je videti zelo lep. heee... pa g je rekel, da ima lep obrazek ta nas dojencek. Z mano je tudi vse ok, pohvalil je moj trebuh, je rekel, da je lepo negovan. Ni cudno, ga mazem 3x na dan z weleeda oljem. Pa potrdil mi je tisti list, da ga nesem na CSD v Slo in da pol dobim paket ob rojstvu, upam, da ne bodo kaj zakompliciral mi. Rizkoo, brez panike za placilo tiste blazine, bos ze, ko se vidiva. Sam ne mi dajat denarja v kuverto, ena kolegica mi je tako poslala 80 eur in ni posta nikoli prisla do mene. Me je izucilo. Ja, je pa tista barva meni tudi zeeeelo lepa, pa se k vozicku bo pasala. Ja, ko nalozim gor uz slikco vam pa dam na ogled nasega dojencka.
|