![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 12:02:10
|
|
|
|
mariee
|
Men se pa zdi, da se mi dojenček premika v trebuščku, ne čutim konkretnih brc, samo nemiren trebušček je, pa včerej zvečer je bilo tudi tako, ko sem dala roko gor ni pa nič. Se mi je pa kr fajn napihnil trebušček, tko da če ne sedim lepo, me kar tišči vse skupaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 12:31:57
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mariee, iiii kako fajn. Sedaj pa za Twixy stiskamo pesti, pregled ima ob 13h in ce pride ze malo prej na vrsto ji stiskamo ze sedaj pestke, ok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 12:34:07
|
|
|
|
mariee
|
Jaz jih že od včeraj, pa kepica83 je že pri zdravniku. Za obe
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:14:56
|
|
|
|
tassika
|
Mariee tudi pri meni dogaja, baje je moj včeraj tudi čutil, sam ko se začne je kar na ornk ni da bi bolelo se pa čuti, pa zdi se mi da se mi trebuh malo premika če ležim na hrbtu in čisto pri miru, meni je tolk smešno Evo prej sem imela gužvo zdaj je pa zmanjkalo dela jaz pa moram biti do 15,30 tukaj ,sem upala da bomo šli kaj prej domov pa ni šans zgleda. MAriee katero barvo si si izbrala?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:22:01
|
|
|
|
mariee
|
Tassika ja zgleda, da bo moj brce šele okrepil, sej sva midva 3 dni za vama Pa tako težko sedim v službi, vse me boli okoli trebuha. Zdj sem si izbrala barvo greystone in v Nemčiji je za 100 eur cenejši. Če ne bodo imeli v BC nobene akcije, bova kar prek ebaya naročila. Ampak bom še malo počakala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:28:36
|
|
|
|
tassika
|
Vuuu lep je, sam saj veš če bi se dalo bi jaz imela zelenega Mogoče se pa 3d res toliko pozna, pri meni se je začelo v soboto, potem je bilo v nedeljo malo manj, v pon. v službi noro, zdaj pa bolj pomalo, sem zgleda preveč utrujena zvečer in se mi ne zda ful vztrajat, prej zaspim . Važno da 1-2x začutim in pol sem pomirjena, danes zjutraj sem ga pa itak budila k ni nič blo, sem žleht a ne
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:30:47
|
|
|
|
mariee
|
Glej Tassika kaj sem prebrala za 18. teden: Naj vas ne prestraši, če začutite ostro bolečino, ki poteka od vrha maternice do sramne kosti. Če se ne ponavlja pogosto, je posledica raztezanja ligamentov, ki podpirajo maternico. Svetujemo, da v takih trenutkih ležete na bok in si z blazino podprete trebuh. Bolečina bi morala miniti. Če pa ne mine ali če se redno ponavlja, obiščite ginekologa. Pomojm mene to matra, sam da se uležt ne morem, ker sem v službi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:32:18
|
|
|
|
mariee
|
Jaz sem ga včeraj zvečer budila, pa se ni hotu zbudit Potem sem mu pa dala mir in se je zaečlo notri nekaj premikat, sam niso bile brcike, samo premikanje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:32:36
|
|
|
|
tassika
|
tale je hud voziček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:32:38
|
|
|
|
sonček85
|
kepica jaz bi šla na tvojem mestu na pregled in na odvzen krvi.Srečno mariee.jaz jo imam in notri sta dve plikči,jaz imam vse cotke št.56 notri in jih ni malo ,no sedaj bom daal pa že 62 sa je prerastel 56,zadaj previjalne je pa velik prostor kjer lahko kaj hraniš pa se ne vidi rižkoo:G sem pozdravial ,sva se menle o tebi in je rekla da je tko lepo kartico dobal in da jew res njen sanjski kraj da bi šla tja. Slikco sem pa nesla in tko lepo posvetilo napisala zadaj. lupiinica.res je bolje nova kot pa rableno ,samo jaz sem dala če bi kareo zanimalo kengurujček:lahko se ga da ,samo mora biti tak da lahko glavico drži ravno in da je obrnjen naprej twixy:držim pesti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:33:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika tale je hud voziček fullll hje dober
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:34:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica83 se je javla... Je bila pri G in jo je šele za 29.6. naročila, ker ne odvzemajo več krvi ampak naredijo UZ. Sm ji pisala, da zakaj pa ni vode dala??!! Čakam sms... Zdej pa čakat do 29.6., se bo bogica matrala... Tassika, našla sem blazino za dojenje. V pikapolonici 86 EUR, na Bolh, rabljena 3 mesece v taki barvi kot hočem... pa za 20 EUR. Mi pripeljejo v petek... Bom lažje spala.. Evo slikco. Je pa v barvi spodaj.. zelena-oranžna.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:34:50
|
|
|
|
mariee
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika tale je hud voziček A veš da v živo ni tako lep. Jaz sem tudi najprej tega zagledala, ampak je obroba flourescentno roza in košara res grda pride. res pa je, da ni treba da sta sedež in košara v isti barvi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:36:15
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Glej Tassika kaj sem prebrala za 18. teden: Naj vas ne prestraši, če začutite ostro bolečino, ki poteka od vrha maternice do sramne kosti. Če se ne ponavlja pogosto, je posledica raztezanja ligamentov, ki podpirajo maternico. Svetujemo, da v takih trenutkih ležete na bok in si z blazino podprete trebuh. Bolečina bi morala miniti. Če pa ne mine ali če se redno ponavlja, obiščite ginekologa. Pomojm mene to matra, sam da se uležt ne morem, ker sem v službi to se meni zgodi v postelji če se prehitro obrnem, ali če prehitro vstanem iz kavča. Pušenjak je napisal, da se to dogaja celo nosečnost in da na koncu niti ne bomo več opazle
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:36:50
|
|
|
|
tassika
|
A veš da v živo ni tako lep. Jaz sem tudi najprej tega zagledala, ampak je obroba flourescentno roza in košara res grda pride. res pa je, da ni treba da sta sedež in košara v isti barvi. [/quote] Ja jaz imam tako košara rdeča, sedežni del zelen
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:38:17
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Tassika, našla sem blazino za dojenje. V pikapolonici 86 EUR, na Bolh, rabljena 3 mesece v taki barvi kot hočem... pa za 20 EUR. Mi pripeljejo v petek... Bom lažje spala.. Evo slikco. Je pa v barvi spodaj.. zelena-oranžna. Rižko super, jaz sem se pa na mojo modro kar navadla, sej je pod kovtrom pa je ne vidim, za potem jo bom pa itak dala preoblečt da se bo lahko prevleka prala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček moj 85 Se pravi je previjalna ogromna pa matr ni draga, sploh ne. Po moje, zna bit moja... Dej jo posliki, če se ti da.. pa mi pokaži tm kjer ni predalčkov. Ko boš lahko in če boš lahko. Jeeeeeeee...o meni sta se menle..., ja zlata je ta najina G. Komi čakam da vidim slikco od Aleksa.. Bom ležala in ga gledala.. pol pa še mojga brckota... Ej sonči, poglej si to... http://www.bolha.com/oglas383036394/vozicki-otroski-vozicek-brevi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:40:59
|
|
|
|
tassika
|
Rižko luštno in poceni amapk ful mi sliši na buzza razen da ima 4 kolesa, ogrodje je pa ful podobno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:43:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassika, ja, sej to je ta moj k sm zalublena v njega Tega bomo mel pa pika... sam je cena iz Italije 336EUR brez košare + 40 EUR dostava, dons pa najdem to ponudbo..., zdej pa ne vem. Bomo vidl kaj mi bojo odpisal. Sm napisala, če se zmenmo za manj..., je deal, če ne pač ne.. Pa raje novega, košarco si pa sposodim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:45:26
|
|
|
|
tassika
|
Res je, čeprav mislim, da ti ne bo spustila cene, če si pač lahko sposodiš košaro pol jaz sploh ne bi razmišljala o rabljenem, sam kaj pa če boš imela dva, potem je fino da imaš vse svoje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:50:21
|
|
|
|
mariee
|
Joj boga Kepica83!!! Pa kaj zdravniki mislijo, da je enostavno 1 teden čakat in bit v nevednosti ali so noseč ali ne Joooj sem jezna. A osebni zsravnik lahko naroči pregled krvi za ugotavljanje nosečnosti?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:54:59
|
|
|
|
tassika
|
kaj pa samoplačniško a to se pa ne da
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee Osebna zdravnica je danes ni hotla vzet, ni mi jasno. Smotana je. Ja Tassika, tud jst sm za novga ampak... sej ni nujno da je grd pa neohranjen, pa če zbijem na 350 in dobim vse..., nebi blo slabo, ha?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:57:24
|
|
|
|
malaMravljica
|
uff to zdravstvo je pa res en podn no. Ubozica in sedaj naj caka en teden. Kaj pa kasen privat ginekolog ali osebni splosni zdravnik in jo da na odvzem krvi. Drugace pa se kar mislim na Twixy, pa ni se nic novic. Upam, da bo dobro novico sporocila, si res zasluzi. Punce, enkrat smo se zgovarjale o knjigah o dojenckih in nosecnosti. Jaz sem nasla mojo o dojencku prevedeno v Slo. To na linku imam. IN od iste avtorice se o nosecnosti, sam jo pa ne najdem na tej strani. http://www.emka.si/artikel/352402/Velika-knjiga-o-dojencku Rizkoo,zelo lep je ta tvoj vozek.Sam ce je v Italiji tolk cenejsi in se nov pol vzemi v Italiji. Kosaro lahko pa pol tudi eno rabljeno na netu vzames.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 24.6.2009 13:57:25
|
|
|
|
tassika
|
se strinjam, samo iz bolhe imam slabe izkušnje in nočejo nič zbijat kvečjemu več bi hotli, sem zadnjič eno nazjala 150 eur za šporget jo pokličem pa pravi d aga pod 300 ne da grr, ja kaj pol to pišeš baba smotana MM to knjigico imam jaz in mi je ful dobra
< Sporočilo je popravil tassika -- 24.6.2009 13:58:17 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.