|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
24.6.2009 14:40:27   
Anonimen
Kepica83
Potem pa potrpi do ponedeljka, moraš. In PROSIM ne delaj testov, ne delaj ničesar. S tem se sam obremenjuješ in otežuješ situacijo v svoji glavi. Pusti pri miru, mi lahko to obljubiš? Al pa v petek... pojdi k svoji zdravnici in čakaj, čakaj dokler te ne vzame..
Vem, da ti je hudo... , vem. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.6.2009 14:41:32 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
24.6.2009 14:41:45   
Kepica83
Ja nikoga več ni. Ena ženska ki tam dela je rekla da so ženske že odšle.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
24.6.2009 14:44:25   
Kepica83
Rižkooo obljubim ti da nem več delala testov. Ampak dvomim da bom v petek lahko šla k zdravniku ker delam. Lahko grem v ponedeljek, ampak takrat je moja zdravnica popoldan. Pol pa tak mam Ginekologa. Ah tako sem žalostnauser posted image . Sem že izgubila upanje. Čeprav sem bila 99% da sem nosečka. Vsaj po znakih in počutju sodečuser posted image .

Hvala vam vsem punce moje!

Zlate ste.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
24.6.2009 14:48:45   
Kepica83
Tu v laboratorijo odvzemajo kri med 7:15 in 10:15 samo. user posted image  kaj to je vsepovsod tak?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
24.6.2009 14:52:21   
malaMravljica
Kepica, zakaj si pa sedaj izgubila upanje, da si noseca? Saj nimam m, ceprav bi jo morala ze imet. Ne vem kaj je s temi testi, sam ce imas sama obcutek, da si noseca, pa tisti prvi test je bil pozitiven, pa m ni, ne krvavis. Jaz ne bi tako crno gledala na situacijo.Sedaj se umiri, poskusi malo odmislit vso zadevo, v petek ali ponedeljek pa v laboratorij. Ej, kaj pa v petek samoplacniski laboratorij kje drugje?

Ta blazina je pa draga user posted image   za 60 eur dobim novo, sam men je to tolk dosti za eno blazino, full prevec, oni za izdelavo tega ne porabijo niti pod razno 10 eur, sam ime placas, saj je videti fajn in kakovostna, sam 60 eur je pa prevec.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
24.6.2009 14:55:43   
Kepica83
MM kaj pa vem ti ---- so me čisto potrli. Čeprav imam še vedno vročino, prsi napete, izcedek, slab apetit, izostanek M..... Nevem user posted image  AMPAK ZAKAJ POL NI PLUSEKA???user posted image
Ja saj bi lahko šla samo plačniško v petek samo kaj ko pa delam. in nemorem iti.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
24.6.2009 15:08:37   
Kepica83
user posted image
upam da si boste lahko slikco povečali. To je meni ena najlepših fotografij. Ko sem prvič zanosla sem si jo dol potegnila. V upanju da bom kmalu lahko slikala mojega dragega z najinim srčekom.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
24.6.2009 15:13:04   
malaMravljica
Rizkooooo

http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=stillkissen+jane

poglej si to ceno. Pa nova je. Kaj pa sedaj??? Saj cena za blazino je se vedno meni previsoka, sam ce gledam te blazine je pa ta cena za ta izdelek sedaj ze zeloo prijazna. Kaj menis?

Je ze katera kupovala prek amazona.de ?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
24.6.2009 15:29:15   
Anonimen
Kepica83
Lej kaj mam zate... user posted image
pa sam še mal počaki... pa boš doživela to slikico...

MM, dobro ti brskaš po netu. Ej super... pa dam raj za novo mal več...krasnooo. Sam je vprašanja kok me pride poštnina.. , bom mogla mal pobrskat. Je pa fajn blazinca, a ne?? oOO krasna si, da si našla.. drugač pa nism nikol prek te strani naročevala..

Neposredna povezava do sporočila: 2109
24.6.2009 15:32:10   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image jaz sem sla tudi v album od Soncka gledat previjalno in pol sem gledala sam slikce od Aleksa in pozabla na previjalno user posted image user posted image user posted image   jo grem zdejle se enkrat pogledat. Aleks mi je tolk cortek, pa tiste crno bele fotkr so zakon, tiste slikce k so gor stopala in rokice user posted image user posted image user posted image  

ja, pa se blazino grem sedaj iskat.
hhh a ti si se pa tko zagledala v mojega Sončka.lepo lepo.Ja tiste rokice in nogice so pa meni nekaj posebnega in najelepše slike ki sem jih posnela
rižkoo:previjalna sem jo jaz tudi hotela v beli pa sva se potem odločla da bovai mela v natur barvi ki je tudi zellloooo lepa je pa res prostornauser posted image
mariee:ja sem ziheruser posted image je pa full dobra res
kepica.MISLIM NATE IN NA PONEDELJEK
košek.ponoči ves čas spi v košku,čez dan mi ne spi ,samo včas na kavču ali na igralni blazini .V posteljici še ne spi ker sem rekla da dokler ne preraste košek ga ne bom dala notri.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2110
24.6.2009 15:32:48   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

user posted image
upam da si boste lahko slikco povečali. To je meni ena najlepših fotografij. Ko sem prvič zanosla sem si jo dol potegnila. V upanju da bom kmalu lahko slikala mojega dragega z najinim srčekom.

ja ta je pa res lepa jaz sem jo imela nekaj časa za avatar in še tako ko je dojenlček migal z glavico a jo imaš čene ti jo pošljem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
24.6.2009 15:32:51   
malaMravljica
sam jaz sem sedaj pa se to nasla
http://www.amazon.de/gp/product/images/B001SG2S46/sr=1-36/qid=1245850156/ref=dp_otherviews_1?ie=UTF8&s=baby&img=1&qid=1245850156&sr=1-36

ne vem kako bo odprlo stran, je pa tisti pas za okoli trebuha, men je tolk fajn napis.

Hmm... preverim postnino. Bi ti vzela tukaj? Ce bi, bi lahko jaz se zame in ti pol posljem naprej, ker za nemcijo ni postnine sem vidla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
24.6.2009 15:33:53   
malaMravljica
o neeeeeee, kaj sem nasla. Pejte pogledat sem. Jaz bi takooooooooo kaj imela

http://www.amazon.de/Schwangerschaft/s/qid=1245850119/ref=sr_pg_2?ie=UTF8&rs=373857011&bbn=373857011&rh=n%3A355007011%2Cn%3A%21357577011%2Cn%3A373857011&page=2

Neposredna povezava do sporočila: 2113
24.6.2009 15:36:51   
Anonimen
MM,
ja bi vzela bi, ker mi je to enkratna zadeva, sploh pa zdej za spat.
Če lohk ti kupiš, mi sam maili št. računa in ti takoj nakažem... TO BI BLO SUPER!
Ta drug link mi pa ni jasn.. neka črna zadeva user posted image  Vem kaj piše gor... ampak je to sam blazina taka kot pušterček al... no al sm pa mal zabitka.., ne vem user posted image

Aja....aaaaaaaaaa.., mi je kapnl.. Super stvarce in napisi..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 24.6.2009 15:38:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2114
24.6.2009 15:42:19   
malaMravljica
to so tisti kao nosecniski pasovi. Pol naprej imajo se toooolk dobrih napisov. Men je tolk dobro tam k pise 50% mami 50% oci al pa en pise narejeno z ljubeznijo user posted image user posted image

katero barvo bi pa imela ti to blazino? in pol se grem registrirat in poskusit narocit. Sam ne vem, je to nekaj alla e bay al navadna stran za narocanje in placam prek neta normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
24.6.2009 15:42:57   
twixy
Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

Popolnost.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
24.6.2009 15:43:38   
tassika
Twixy upamo in držimo pesti s tabo, ful sem veselauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.6.2009 15:48:56   
Anonimen
Twixy...mam solzne učke. Sm se kr v tvojo kožo dala in me je zvil... oooooooo... bravo za srčka, bravooooooooooo za srčkaaaaaaaa... user posted image  O tok lepo...
Čuvi se zdej in še pogovarji, še se pogovarji... vsaj dan, skoz... poboži bušija zame.. Objemček ti pošiljam...

MM, kaj misliš kera barav je za fantka in punčko... predlagaj prosim. Pa dej mi št. računa, da ti nakažem. Sm se že odločila, da hočem met.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.6.2009 15:49:46   
Kepica83
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TWIXYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super!!!!! jupi jupi jupi jupi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srček se je slišal. Jihaaaaaaaaaaaa. Hvala bogu. Joj twixy kako sem vesela zate. Čestitkeeeee! Zdaj pa le uživaj v nosečnosti.

Jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

Sonček ne nimam te slikce a mi pošlješ?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.6.2009 15:50:10   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Sem nazaj. Žal ne delajo več. So že ženske odšle. Rižkooo jaz sem hodla k svojemu zdravniku, ta pa je cca. 20km od tu. Zdaj pa sem se na naovo preselila v Lenart in sem zdaj sem skočla ampak žal ni več nikogar.user posted image

WTF user posted image user posted image

Jaz pa sem mislila,da bos ti prisla domov z enim velikim debelim +
Kaj pa,ce si probas za petek zrihtat nadomestilo za to urco ali se manj? In tako kot so ti druge napisale... Ne izgubit upanja!!! Dokler nimas M imas vse moznosti,da si srecka nosecka. Sama ves,da sta na prvem test ze bili user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
24.6.2009 15:52:15   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Punce jaz sem nazaj..  user posted image

Ok, pred pregledom me je bilo tako strah,da sem se cela tresla.. Ponoci nisem kaj dosti spala ampak sem se nonstop pogovarjala z mojo pikico... In veste kaj? Splacalo se je.... Slisali smo SRCKA  user posted image user posted image user posted image Tako lepo je bil in.. Jaz se nisem mogla zadrzat in sem se kar jokat zacela user posted image
Vglavnem jaz sem resnicno presrecna in upam,da bo zdaj ta srcek utripal se do februarja. :)

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image  TWIXY    B R A V O O O O  Vidis, da se je splacalo pocakat!!!! Suuuuuuuper!!!!!

Ej, te novice sem pa reeeeeees noro vesela. aA se ponosna sem nate!! Dva slo dojencka v Nemciji konec in zacetek leta, jupiiiiiii.....

hehe.. pa jokala si zraven. Saj sem jaz tudi, ko sem pri na uz srcek videla.

Bravo bejba!

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.6.2009 15:52:20   
twixy
Oooo... punce moje, ve ste tako zlate!!!!
Hvala vam za peste in da se zdaj veselite z mano...

Evo vsaki ena user posted image in user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.6.2009 15:54:20   
Anonimen
Twixy
Bom tko kot Kepica83 napisala..
user posted image Jihhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Punce, zdej po tej lepi novički grem pa lahko domov... user posted image

Do zvečer..lupčka

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.6.2009 15:54:21   
twixy
malaMravljica.. Vse najboljse tvojemu fantku iz Kenije user posted image

user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.6.2009 15:56:56   
malaMravljica
uff, sem tako dolgo cakala, da Twixy sporoci kaj in kako, sedaj sem pa tko srecna, da je cist vseeno katero barvo blazine vzameva user posted image user posted image user posted image

ne, ti vzames oranzno zeleno. Je meni tudi takooo lepa, bi jo jaz tudi imela, sam ker mislim jaz ze sedaj bejbiju sunit to blazino zame, pa pol mu jo bom dala nazja in pol spet vzela user posted image user posted image  bi zame eno modro varjanto, ker je najina postelja modra, stene pa belo rumene. Kaj menis? Modra barva pa itak gre tudi v otrosko sobico, pa se z eno barvo je kombinirana in je tak otroski stil user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?