|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
21.6.2009 20:48:35   
mariee
Kepica83 za vročino ne vem kako je, upam pa da ti rata in da user posted image ne pride!

mM kako si pridna da pleteš dekco, dej jo slikej, da vidmo kako ti greuser posted image

Tassika danes pa hitro spat, ker bo treba jutri v službouser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
21.6.2009 21:05:51   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hej punce!
Moje user posted image  ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS?

Odvisno kako visoka je. Povišana TT je lahko znak nosečnosti.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
21.6.2009 21:24:25   
Anonimen
Punceeeeeeee.....
Evo tud mal mene. SM mela cel dan obiske, prijateljica iz Lj. z enim malim fantkom.user posted image Je blo prv lepo.
No, najprej iskrena hvala vsem, ki so se spomnile na moj roj. dan in mi namenile tako lepe besede. Itaq se mi je fanj zdel in sm se zaradi vas nasmejala. HVALA, iskreno.
Ja, bil je moj zadnji roj. dan, ko sem lahko lenarila in se cel dan samo cartala.. in zadnji, ko še nisem mamica.user posted image Baje so vsi naslednji še lepši...., komaj čakam naslednjega.
Zdej pa...
Tassika, midve sva se dons vse zmenle in tvoj sms me je čissssssssst razveselil, zdej ne boš več pozabila na moj roj. dan in na dan, ko malo bitjece zabrcalo je. To je definitivno TO in je full lepo..
Pilotina, user posted image
Nogavica, Twixy.., Sonček85, mariee... tok lepi medvedki, slikce ... user posted image user posted image
a.biba, MAŠKA.. lepe besedice..user posted image , zvesta.. user posted image

MiniMIška, dobrodošla.. upam, da ga čimprej zagledaš, +. Ti želim. Si že naša, kot je napisala Tassika.

Evo posebna dostava za vsako od vas... košček tortice, da se mal posladkate.
CMOKA

user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
21.6.2009 21:33:00   
Anonimen
Zdej pa za vsako od vas, ki je že nosečka in sonček 85 zate, ki si že mamica.
Izpolnila sem en obrazec in ga faksirala, dobila pa en fajn paketek..., velik koristnih stvari not. Pošlješ, te ena teta pokliče, odgovoriš na par vprašanj in to je to.
Evo obrazec.... http://www.varnaprihodnost.org/index.html . Izpolnite in pošljite, jst paketek že imam. Sm ga v 3 dneh dobila. Not od aventove flaške do babybooka2 in bonov, palčke za ušeska, nivein kompletek.., nogavičke, nalepka baby on board, ..... kr neki zadevic, nič neuporabnega. To je to..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1904
21.6.2009 21:47:52   
tassika
Rižko kaj si pa napisala kje boš rodila, ker jaz bom v Lj tam pa piše ptuj ali MB, pa ime otroka, jaz pojma nimam. Daj pomagaj kako izpolnit, sem bolj blond danes.

Evo piki prišel z dopusta že demolira kletko, jaz pa spijem magnezij, se mi zdi da imam zvečer malo trb trebušček, pa nekaj me spet prebava daje, potem grem pa tako kot je rekla mairee spančkat, da bom jutri lahko vstala, budilka je nastavljena na 5,30 groza, ampak zajtrk je pa treba popacatuser posted image

Nočko vsem

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
21.6.2009 21:51:34   
Anonimen
Tassika
Napisala sm MBuser posted image .. Eh, to je tko mal... lohk sm lih v Nemčiji pa tam rodim... to ni neka 100% informacija.
Aja.. drugač lohk tud kr po mailu pošljaš.., sam scan z tvojim podpisom mora bit...
Ej, super stvar..
No, pa lahko nočko.. Jst grem še mal sladoleda pojest. Kile grejo gor..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
21.6.2009 22:13:44   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hej punce!
Moje user posted image  ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS?

Odvisno kako visoka je. Povišana TT je lahko znak nosečnosti.

Ja vročina je od 37-38. Vsak dan. Zdaj že cel teden. user posted image  špika me fejst v jajčnikih. Zdaj zadnjih 10min pa imam filing kot da bo tečka prišlauser posted image .

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.6.2009 5:14:24   
Kepica83
Dobro jutro babike moje!!!
Joj kak sem danes slabo spala. Celo noč sma se z mojim prebujala. Nevem kaj je to danes bilo.user posted image
Sporočam vam da še moja tečka ni prišla. Pa sedaj spet nič ne kaže na to, da bo prišla. Edino včeraj zvečer sem imela nek čuden občutek tam spodaj. No sedaj je boljše. Uh počasi treba it delat. Pa mi tak ni. Najrajši bi se šla nazaj k mojemu stisnit pod odejouser posted image .

Punce želim vam lep in čudovit dan. Pa naj vam hitro mine v službi, upam da meni bo.

Lupčka vsem.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.6.2009 8:37:32   
mariee
Oj punce, dobro jutro user posted image

Rižkoo super, hvala za info. Sej potem sem se spomnila, da je moja sestra tudi ti izpolnila, ampak šele po rojstvu. A potem nič ne komplicirajo, če že zdaj to narediš?

Tassika kako je v službi? Da te ne bodo že prvi dan preveč namatraluser posted image

Kepica83 danes je mlaj, mogoče je bilo pa to krivo, da nista spala.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.6.2009 8:44:49   
Anonimen
Jutrooo še od mene... Tak zaspanc sm user posted image
Mariee, ne nič ne komplicirajo, paketek imam že doma. Je za nosečke in že mamice.user posted image  Tako, da.. kr pošlji... not ni nič neuporabnega.user posted image

Lep dan vsem vam... user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.6.2009 8:47:49   
a.biba
Jutro!

Kepica83 ti si pa zgodna. Takrat še mi sladko spimo, ko si že ti tole pisala. Drugače je pa danes prazna luna, smo ugotovili pri jutranji kavi, ker smo vsi zelo slabo spali. Ja, jaz res upam, da je to to in si srečka nosečka. Imam pa iste občutke kot tin tam spodaj, sam da jaz se bolj nagibam k temu, da bom M dobila - seveda zdaj, ko gremo na morje. Vročin sicer nimam, vsaj mislim, da ne. Je pa pri nekaterih to znak. Kdaj bi morala dobit M? Jaz uradno jutri, sam glede na prejšnjo, ki je hodila mesec in pol vprašanje.

Me je a seveda še za povrhu vsega v križu začelo boleti, včeraj se mi je čisto razbolelo, tak da sem kot kak robotek in in upam tablete vzet (edino kar pomaga in me potem spusti), ker pa ni primerna za nosečke. Za vsak slučaj, da si ne bom rabila kdaj kaj očitat.

Rižkoo mislim, da sem jaz to anketo reševala v porodnišnici, potem pa me je po porodo poklicala ena za rentno varčevanje otroka in prišla delat predsavitev. Izdelke sem pa že takoj v porodnišnici dobila, tako roza škatlo.

Pa hvala za torto!!! Take kalorije pa niso zvečer škodljive.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.6.2009 8:55:47   
Anonimen
a.biba
Mene je teta ena poklicala in me spraševala na temo izobraževanje otroka in pa varnost otroka na cestah in tko... , kaj si mislim, kaj me moti....vsega skupi 3 minutke. Paketek je pa moj bil v grdi rjavi škatli... user posted image , so ble pa not fajn zadevce.
Eh.. sam, da si uživala v tortici, briga te a je nočka ali ne.. user posted image  Bi mogla mene vidt... sm dobila za roj. dan fonde.., je moj dragi čokoladko stopil, svečka jo je grela.. midva sva pa namakala not jagode in banane... mmmm... a veste kok dobr je to?! user posted image

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.6.2009 9:12:32   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Eh.. sam, da si uživala v tortici, briga te a je nočka ali ne.. user posted image  Bi mogla mene vidt... sm dobila za roj. dan fonde.., je moj dragi čokoladko stopil, svečka jo je grela.. midva sva pa namakala not jagode in banane... mmmm... a veste kok dobr je to?! user posted image

Njami, sem kar lačna postala user posted image . Bom mogla eno čokoladico zmazat.

A je katera tableta, da bi jo lahko v nosečnosti vzela in bi imela na križ učinek. Ker tole je za pop... pa še dir, me ne spusti prej domov. Ker danes ona prej odhaja, pa ne bi rada, da bi vsi prej šli. Vau, dve od 11 kulk nas je tu. To so res vsi. Naslednja dva dneva ja, danes pa ne. Saj ne, da sem ji povedala, da me boli, sama pa tak ni opazla. Jaz pa tulk dopusta, zdaj me pa za teh par ur zajebavauser posted image , pa sem tulk prijazna, da sem rekla, da ga bom pač pustila kulk ga ne bom pokurila.

Sem mogla mal pojamrat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.6.2009 9:29:04   
tassika
Evo čisto na hitrco, v službi malo gužve, zdaj sem večino naredila, malo se učim, ker imamo nekaj novih zadev, ampak bo, še eno urco pa grem na kofeuser posted image .

V petek imam pa pregled in dopust.

Rižko bom popoldne izpolnila, ko pridem domov. Drugače pa sva tudi midva slabo spala celo noč, zjutraj pa vstat nisem mogla, sem ležala ene 15 min in čakala da mali kaj zabrca in je in potem sem pojedla zajtrk spila kavico in se vsedla na vlak.
Čakam sporočilo od pilotine, ko kaj izvem vam sporočim.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.6.2009 11:16:00   
mariee
Jaz sem pa mojmu včerej rekla, naj posluša trebušček, če je kej mehurčkov in je rekel, da so če se premaknem. No a vidte, zdj je moj dragi prej slišal najinga otročka kot jazuser posted image  

Tassika jaz sem pa že izpolnila. Rižkoo a si pod ime otroka pustila prazno?

a.Biba pojma nimam kaj bi lahko vzela. Kaj pa če bi ginekologa vprašala?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.6.2009 11:27:30   
tassika
Pilotina sporoča, da je hormon padel in da gre samo na čisščenje. Več pa bo potem sama napisala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.6.2009 11:28:07   
Kepica83
A.biba M bi mogla včeraj priti. Evo sem delala CB pa spet -user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.6.2009 11:37:10   
mariee
Kepica83 sam čudno, da je bilo zadnjič +, zdaj pa -. Čeprav sem že brala na forumih, da se puncam tudi to dogaja. Pa še user posted image  ni prišla. Jooooj user posted image

Rižkoo a ves, ko si zadnjič napisala, da pri vas je telovadba bolj za sproščanje in da se masirate... No pri nas imamo najprej aerobiko na stepu-ampak zelo počasen tempo, potem delamo z utežkami vaje za roke in hrbet, potem včasih delamo vaje na veliki žogi, pa na tleh vaje za noge in potem še trebušnjake. Tko da se kar utrudim user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.6.2009 11:57:11   
Anonimen
mariee
NE, ime otroka sm napisala.., ker vem kako mu bo ime... user posted image
Uf, super maš pol te vaje... mi smo bl upokojenke... user posted image , sm si pa tud želel kej bolj gibanja... pa švicanja... pa ni nič user posted image  Je pa prijetno.

a.biba
Jst tud ne vem... kaj bi ti lahko pomagalo. Pa sej Buscopan..?? Ta je dovoljen in je proti bolečinam, ne? Ni sam za krče... ?? Nism zihr no. Pokliči res svojo G.. ne matraj se. user posted image

joj za pilotino... user posted image  Grozno mi je... Miška, mislim nate...

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.6.2009 12:03:32   
mariee
Rižkoo jaz še to ne vem a bo punčka ali neuser posted image user posted image user posted image  

Ja boga Pilotina. Upajmo, da bo šlo sedaj samo še na boljše user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.6.2009 12:12:35   
Anonimen
mariee
Kr pusti ime... sam pošlji, če jim kaj ne bo jasno te bodo že vprašali...

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.6.2009 12:42:01   
mariee
Rižkoo sem gledala tvoje tikerčke, res si že dalečuser posted image user posted image  Kdaj sta se vidva poročila? Ker ti je zelo na hitro zrasel trebušček ane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.6.2009 12:44:22   
Anonimen
mariee
Moj trebušček raste in raste, zlo na hitro res. Ko sva prišla z medenih tednov je pognal user posted image
Poroko sva mela pa 4.4.user posted image  Na medenčke pa šla 24.4...od takrat sem balonček... v samo 2 mesecih user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.6.2009 12:57:10   
sonček85
kepica.po moje ni ,za mene si nosečka in pikauser posted image
rižkoo:mmmmmmmm hvala za tortico je bila odlična.user posted image
tista stran:ja če pa piše MB in ptuj,a ti si napisala CE ,da boš rodila,pa so ti vseeno poslali,bom probala ,hvalauser posted image   IN KATERE IZDELKE ,A TO SI SAMA NAPISALA DA BI IMELAA KAR SI DOBILA.

LP
pilotina:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.6.2009 13:01:00   
Anonimen
Hej Sonči85 moja..
Ma ne, napisala sm MB... itaq lahko kr pustiš, nič ne napišeš. Mislim, da to nima nobene veze. Sej ne vem kje bom rodila, pa kdaj bom. Lahko, da bo lih nekje v Beli krajini in rodim v NM... user posted image  Ne vem.
Lahko napišeš kateri izdelki te zanimajo..., jst nism nič napisala... sem vsega po mal dobila. Tko.. ti pokažem, ko se vidiva.
Lupčkaaaaaaaaaaa.... in ob srečanju pa res en taprava tortica v Evropi. user posted image  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.