![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 20:48:35
|
|
|
|
mariee
|
Kepica83 za vročino ne vem kako je, upam pa da ti rata in da ne pride! mM kako si pridna da pleteš dekco, dej jo slikej, da vidmo kako ti gre Tassika danes pa hitro spat, ker bo treba jutri v službo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 21:05:51
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Hej punce! Moje ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS? Odvisno kako visoka je. Povišana TT je lahko znak nosečnosti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 21:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Punceeeeeeee..... Evo tud mal mene. SM mela cel dan obiske, prijateljica iz Lj. z enim malim fantkom. Je blo prv lepo. No, najprej iskrena hvala vsem, ki so se spomnile na moj roj. dan in mi namenile tako lepe besede. Itaq se mi je fanj zdel in sm se zaradi vas nasmejala. HVALA, iskreno. Ja, bil je moj zadnji roj. dan, ko sem lahko lenarila in se cel dan samo cartala.. in zadnji, ko še nisem mamica. Baje so vsi naslednji še lepši...., komaj čakam naslednjega. Zdej pa... Tassika, midve sva se dons vse zmenle in tvoj sms me je čissssssssst razveselil, zdej ne boš več pozabila na moj roj. dan in na dan, ko malo bitjece zabrcalo je. To je definitivno TO in je full lepo.. Pilotina, Nogavica, Twixy.., Sonček85, mariee... tok lepi medvedki, slikce ... a.biba, MAŠKA.. lepe besedice.. , zvesta.. MiniMIška, dobrodošla.. upam, da ga čimprej zagledaš, +. Ti želim. Si že naša, kot je napisala Tassika. Evo posebna dostava za vsako od vas... košček tortice, da se mal posladkate. CMOKA
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 21:33:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej pa za vsako od vas, ki je že nosečka in sonček 85 zate, ki si že mamica. Izpolnila sem en obrazec in ga faksirala, dobila pa en fajn paketek..., velik koristnih stvari not. Pošlješ, te ena teta pokliče, odgovoriš na par vprašanj in to je to. Evo obrazec.... http://www.varnaprihodnost.org/index.html . Izpolnite in pošljite, jst paketek že imam. Sm ga v 3 dneh dobila. Not od aventove flaške do babybooka2 in bonov, palčke za ušeska, nivein kompletek.., nogavičke, nalepka baby on board, ..... kr neki zadevic, nič neuporabnega. To je to..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 21:47:52
|
|
|
|
tassika
|
Rižko kaj si pa napisala kje boš rodila, ker jaz bom v Lj tam pa piše ptuj ali MB, pa ime otroka, jaz pojma nimam. Daj pomagaj kako izpolnit, sem bolj blond danes. Evo piki prišel z dopusta že demolira kletko, jaz pa spijem magnezij, se mi zdi da imam zvečer malo trb trebušček, pa nekaj me spet prebava daje, potem grem pa tako kot je rekla mairee spančkat, da bom jutri lahko vstala, budilka je nastavljena na 5,30 groza, ampak zajtrk je pa treba popacat Nočko vsem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 21:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassika Napisala sm MB .. Eh, to je tko mal... lohk sm lih v Nemčiji pa tam rodim... to ni neka 100% informacija. Aja.. drugač lohk tud kr po mailu pošljaš.., sam scan z tvojim podpisom mora bit... Ej, super stvar.. No, pa lahko nočko.. Jst grem še mal sladoleda pojest. Kile grejo gor..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.6.2009 22:13:44
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Hej punce! Moje ni, pa tudi duha ne sluha o njej. Naj le bo tak naprej. Ženske mislite da je to kaj narobe ker imam vročino? Isto kot prvič? Je mogoče to bilo kaj krivo za SS? Odvisno kako visoka je. Povišana TT je lahko znak nosečnosti. Ja vročina je od 37-38. Vsak dan. Zdaj že cel teden. špika me fejst v jajčnikih. Zdaj zadnjih 10min pa imam filing kot da bo tečka prišla .
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 5:14:24
|
|
|
|
Kepica83
|
Dobro jutro babike moje!!! Joj kak sem danes slabo spala. Celo noč sma se z mojim prebujala. Nevem kaj je to danes bilo. Sporočam vam da še moja tečka ni prišla. Pa sedaj spet nič ne kaže na to, da bo prišla. Edino včeraj zvečer sem imela nek čuden občutek tam spodaj. No sedaj je boljše. Uh počasi treba it delat. Pa mi tak ni. Najrajši bi se šla nazaj k mojemu stisnit pod odejo . Punce želim vam lep in čudovit dan. Pa naj vam hitro mine v službi, upam da meni bo. Lupčka vsem.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 8:37:32
|
|
|
|
mariee
|
Oj punce, dobro jutro Rižkoo super, hvala za info. Sej potem sem se spomnila, da je moja sestra tudi ti izpolnila, ampak šele po rojstvu. A potem nič ne komplicirajo, če že zdaj to narediš? Tassika kako je v službi? Da te ne bodo že prvi dan preveč namatral Kepica83 danes je mlaj, mogoče je bilo pa to krivo, da nista spala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 8:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutrooo še od mene... Tak zaspanc sm Mariee, ne nič ne komplicirajo, paketek imam že doma. Je za nosečke in že mamice. Tako, da.. kr pošlji... not ni nič neuporabnega. Lep dan vsem vam...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 8:47:49
|
|
|
|
a.biba
|
Jutro! Kepica83 ti si pa zgodna. Takrat še mi sladko spimo, ko si že ti tole pisala. Drugače je pa danes prazna luna, smo ugotovili pri jutranji kavi, ker smo vsi zelo slabo spali. Ja, jaz res upam, da je to to in si srečka nosečka. Imam pa iste občutke kot tin tam spodaj, sam da jaz se bolj nagibam k temu, da bom M dobila - seveda zdaj, ko gremo na morje. Vročin sicer nimam, vsaj mislim, da ne. Je pa pri nekaterih to znak. Kdaj bi morala dobit M? Jaz uradno jutri, sam glede na prejšnjo, ki je hodila mesec in pol vprašanje. Me je a seveda še za povrhu vsega v križu začelo boleti, včeraj se mi je čisto razbolelo, tak da sem kot kak robotek in in upam tablete vzet (edino kar pomaga in me potem spusti), ker pa ni primerna za nosečke. Za vsak slučaj, da si ne bom rabila kdaj kaj očitat. Rižkoo mislim, da sem jaz to anketo reševala v porodnišnici, potem pa me je po porodo poklicala ena za rentno varčevanje otroka in prišla delat predsavitev. Izdelke sem pa že takoj v porodnišnici dobila, tako roza škatlo. Pa hvala za torto!!! Take kalorije pa niso zvečer škodljive.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 8:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
a.biba Mene je teta ena poklicala in me spraševala na temo izobraževanje otroka in pa varnost otroka na cestah in tko... , kaj si mislim, kaj me moti....vsega skupi 3 minutke. Paketek je pa moj bil v grdi rjavi škatli... , so ble pa not fajn zadevce. Eh.. sam, da si uživala v tortici, briga te a je nočka ali ne.. Bi mogla mene vidt... sm dobila za roj. dan fonde.., je moj dragi čokoladko stopil, svečka jo je grela.. midva sva pa namakala not jagode in banane... mmmm... a veste kok dobr je to?!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 9:12:32
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Eh.. sam, da si uživala v tortici, briga te a je nočka ali ne.. Bi mogla mene vidt... sm dobila za roj. dan fonde.., je moj dragi čokoladko stopil, svečka jo je grela.. midva sva pa namakala not jagode in banane... mmmm... a veste kok dobr je to?! Njami, sem kar lačna postala . Bom mogla eno čokoladico zmazat. A je katera tableta, da bi jo lahko v nosečnosti vzela in bi imela na križ učinek. Ker tole je za pop... pa še dir, me ne spusti prej domov. Ker danes ona prej odhaja, pa ne bi rada, da bi vsi prej šli. Vau, dve od 11 kulk nas je tu. To so res vsi. Naslednja dva dneva ja, danes pa ne. Saj ne, da sem ji povedala, da me boli, sama pa tak ni opazla. Jaz pa tulk dopusta, zdaj me pa za teh par ur zajebava , pa sem tulk prijazna, da sem rekla, da ga bom pač pustila kulk ga ne bom pokurila. Sem mogla mal pojamrat!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 9:29:04
|
|
|
|
tassika
|
Evo čisto na hitrco, v službi malo gužve, zdaj sem večino naredila, malo se učim, ker imamo nekaj novih zadev, ampak bo, še eno urco pa grem na kofe . V petek imam pa pregled in dopust. Rižko bom popoldne izpolnila, ko pridem domov. Drugače pa sva tudi midva slabo spala celo noč, zjutraj pa vstat nisem mogla, sem ležala ene 15 min in čakala da mali kaj zabrca in je in potem sem pojedla zajtrk spila kavico in se vsedla na vlak. Čakam sporočilo od pilotine, ko kaj izvem vam sporočim. lp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 11:16:00
|
|
|
|
mariee
|
Jaz sem pa mojmu včerej rekla, naj posluša trebušček, če je kej mehurčkov in je rekel, da so če se premaknem. No a vidte, zdj je moj dragi prej slišal najinga otročka kot jaz Tassika jaz sem pa že izpolnila. Rižkoo a si pod ime otroka pustila prazno? a.Biba pojma nimam kaj bi lahko vzela. Kaj pa če bi ginekologa vprašala?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 11:27:30
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina sporoča, da je hormon padel in da gre samo na čisščenje. Več pa bo potem sama napisala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 11:28:07
|
|
|
|
Kepica83
|
A.biba M bi mogla včeraj priti. Evo sem delala CB pa spet -
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 11:37:10
|
|
|
|
mariee
|
Kepica83 sam čudno, da je bilo zadnjič +, zdaj pa -. Čeprav sem že brala na forumih, da se puncam tudi to dogaja. Pa še ni prišla. Jooooj Rižkoo a ves, ko si zadnjič napisala, da pri vas je telovadba bolj za sproščanje in da se masirate... No pri nas imamo najprej aerobiko na stepu-ampak zelo počasen tempo, potem delamo z utežkami vaje za roke in hrbet, potem včasih delamo vaje na veliki žogi, pa na tleh vaje za noge in potem še trebušnjake. Tko da se kar utrudim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 11:57:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee NE, ime otroka sm napisala.., ker vem kako mu bo ime... Uf, super maš pol te vaje... mi smo bl upokojenke... , sm si pa tud želel kej bolj gibanja... pa švicanja... pa ni nič Je pa prijetno. a.biba Jst tud ne vem... kaj bi ti lahko pomagalo. Pa sej Buscopan..?? Ta je dovoljen in je proti bolečinam, ne? Ni sam za krče... ?? Nism zihr no. Pokliči res svojo G.. ne matraj se. joj za pilotino... Grozno mi je... Miška, mislim nate...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 12:03:32
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo jaz še to ne vem a bo punčka ali ne Ja boga Pilotina. Upajmo, da bo šlo sedaj samo še na boljše
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 12:12:35
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee Kr pusti ime... sam pošlji, če jim kaj ne bo jasno te bodo že vprašali...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 12:42:01
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo sem gledala tvoje tikerčke, res si že daleč Kdaj sta se vidva poročila? Ker ti je zelo na hitro zrasel trebušček ane.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 12:44:22
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee Moj trebušček raste in raste, zlo na hitro res. Ko sva prišla z medenih tednov je pognal Poroko sva mela pa 4.4. Na medenčke pa šla 24.4...od takrat sem balonček... v samo 2 mesecih
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 12:57:10
|
|
|
|
sonček85
|
kepica.po moje ni ,za mene si nosečka in pika rižkoo:mmmmmmmm hvala za tortico je bila odlična. tista stran:ja če pa piše MB in ptuj,a ti si napisala CE ,da boš rodila,pa so ti vseeno poslali,bom probala ,hvala IN KATERE IZDELKE ,A TO SI SAMA NAPISALA DA BI IMELAA KAR SI DOBILA. LP pilotina: nimam besed
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 13:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej Sonči85 moja.. Ma ne, napisala sm MB... itaq lahko kr pustiš, nič ne napišeš. Mislim, da to nima nobene veze. Sej ne vem kje bom rodila, pa kdaj bom. Lahko, da bo lih nekje v Beli krajini in rodim v NM... Ne vem. Lahko napišeš kateri izdelki te zanimajo..., jst nism nič napisala... sem vsega po mal dobila. Tko.. ti pokažem, ko se vidiva. Lupčkaaaaaaaaaaa.... in ob srečanju pa res en taprava tortica v Evropi.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.