|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
19.6.2009 19:38:26   
zvesta
twixy... drži se..... punca moja...

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
19.6.2009 19:42:05   
malaMravljica
Twixy, stiskam ti pesti, da se srcek se pokaze in zacne biti. PA dobre misli ti posiljam, upam, da bodo pomagale.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
19.6.2009 19:52:45   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MalaMravljica

Cene pri nas so take... pa zravn maš za kaj je kater.. Je pa direkt od dobavitelja.
user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169394

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169393

sem ze nasla to in sem jim ze poslal mail, ce pride to v vodni postlci v postev.
Tukaj so mal cenejsi a ne. Ce bi katerga imela mi lahko narocis, ti kupim in prinesem, v roku 1 meseca pridem spet v Slo, verjetno se prej.

Pa kako pridno teto ima tvoj dojencek. Teta od mojega dojencka me je pa prejle po telefonu hotla mal pretentat in spol izvedet, pa ji ni ratalo. Je rekla, da bi tako kupila kaj lepega in ne ve v kateri barvi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
19.6.2009 19:54:43   
tassika
Twixy ja smno šle vse čez to, vse smo jokale, prvič je pravijo najtežje, ampak meni se zdi, da je vsakič enako težko. Pač tako je življenje, enim je luštno, drugim malo manj. Jaz bi res vprašala zakaj se to dogaja, ker če sta res obsojena na to, da bo pikica vedno mrčkala, potem nima smisla sploh iti še enkrat v to. Vem, da si ljudje vedno želimo svojega otroka in da poskusimo narediti vse, da se to zrealizira, ampak včasih pač ne gre. Jaz poznam eno, ki ji je tkole plod vedno umrl in na koncu sta pač po ne vem kolikih poskusih obupala. Saj ne pravim, da bo pri vama enako amapk res priporočam nadaljne preiskave.

Še vedno pa upam, da se pikica zbudi, kljub poznim tednomuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
19.6.2009 19:55:15   
Anonimen
Joj twixy.... to mi zgleda pa že prav neverjetno in nerazumljivo in sploh ne morem dojet in sprejet ZAKAJ...?? Zakaj tolikokrat? Žalostna sm s tabo, verjemi, da sem. Ja, šle smo čez to ampak NIKAKOR v taki meri. Močna si..., solzice naj pa kar tečejo. No..., vseeno bi na tvojem mestu počakala teh nekaj dni..., res bi. Objem, iskren objem ti pošiljam zdej...user posted image

Molim za pikico..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.6.2009 20:03:15 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
19.6.2009 20:31:47   
sonček85
rižkoo.iiiiii kako lepe cotke in kak noro dober balkonček user posted image user posted image user posted image
twixy.ma kako je pa ona lahko tok ziher da nisi kasnej zanosla,počakaj še in misli pozitivno me bomo pa s tabo in ti stale ob strani. v dobrem in slabemuser posted image user posted image joj ko bi lahko priletela k tebi bi takoj da se potolažim.Zjoči se ,upam da imaš koga ,ki ti sedaj stoj ob strani in da nisi sama ,jutri bo pa že tko dragi doma.Pa pravilno si se odločila da boš počakala nekaj dni še bolje bi bilo 1-2t.user posted image
mm.hočejo bit tete nekj prefrigane ,a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

tko mali spet spi se je najedel ,mami je skuhala filano papriko ,mmmm kako je dobra.Jutri grem na potep v ce ,potem pa domov jest papriko k se dragi zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

se vam še kaj javim in lep večer vsem in mislim na vas ,Aleks pa vsaki posebaJ pošilja poljubčke in podravčke,pa seveda malim pikicam tudi,najbolj pa tistim ki se bojujejo za srčkeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
19.6.2009 21:13:48   
tassika
Punce moram mal pojambrat, mene pa tko boli grlo, sem prav jezna na tale vreme, ker ne maram da me boli sploh ne grlo, to je obup, pa še nič ne smemuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.6.2009 21:24:00   
Kepica83
Evo mene.
Twixy držim pesti da bo vse vredu in da bo srček začel kmalu biti.......user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se punca.

Babike jaz bom pa še ju3 zjutraj en test delala. Upam da bo močen +++user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.6.2009 21:34:18   
Nogavica
twixy, user posted image . Jaz bom vseeno močno stiskala pesti, da se v teh par dnevih pokaže še srček. Saj veš ... upanje umre zadnje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.6.2009 21:46:05   
katra55
Kepica83 jaz vidim lepo črtico. Čestitke!user posted image
pilotina mislim nate in držim pesti, da se bo vse dobro končalo.user posted image

twixy user posted image user posted image user posted image Ne obupaj! Počakaj nekaj dni. Preberi si tole zgodbo: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/ziv-je.html dala ti bo nekaj upanja.
Kako pa G ve, da nisi kasneje zanosila?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
19.6.2009 21:47:06   
mariee
Twixy in Pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
19.6.2009 21:50:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce moram mal pojambrat, mene pa tko boli grlo, sem prav jezna na tale vreme, ker ne maram da me boli sploh ne grlo, to je obup, pa še nič ne smemuser posted image  
men vedno pomga črni halls in tudi edaj mi je  v roku 1 dne se mi je zbooljšal,sedaj samo smrkam
in tudi v user posted image sem ga jemala k me je oblelo grlo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
19.6.2009 21:53:33   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Kepica83 jaz vidim lepo črtico. Čestitke!user posted image

hvala ti katrcauser posted image user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
19.6.2009 23:51:28   
tassika
Punce, itak že vse spite, midva pa imava burno debato o imenihuser posted image  Zdaj pa rabim vaše mnenje kaj mislite. Zoja, Maša ali Taja? Meni najbolj potegne taja ali zoja, maša mi ni, mi je pa taja prišla ful v ušesa in še nobene ne poznam, ki bi imela ta ime.

Nič zdaj pa šibam spat, je ura časuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.6.2009 6:13:50   
Kepica83
Žneske sem delala test in je negativenuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.6.2009 7:15:31   
katra55
tassika meni je Zoja ful všeč. user posted image

Kepica83 a si delala isti test kot včeraj? Ker nekateri testi so bolj, drugi pa manj občutljivi. Vsekakor počakaj nekaj dni in potem test ponovi. Držim pesti.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.6.2009 8:32:02   
Nogavica
tassi, jaz sem pri Živi navijala za Zojo, pa sva si potem premislila in mi ni žal. Si zdaj kar ne znam predstavljat, da bi ji bilo ime Zoja. Zdaj mi pa niti ni več tako všeč kot prej. Od tvojih predlogov mi je najbolj všeč Maša. user posted image

kepica83, to mi je pa čudno, da zdaj pa nič ne pokaže. user posted image  Kaj pa ko bi počakal par dni, da bo M res zamujala in potem spet poskusila?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.6.2009 9:37:41   
tassika
Kepica jaz tudi priporočam, da počakaš do izostanka, ker nekaj je moral zmerit a ne, da se je pobarvalo.

Jaz pa še vedno čisto boga, boli grlo, sem komaj vstala, pa še vremearji se enkrat za spremembo niso zmotili, pri nas je mraz in lije k sškafauser posted image .

Nogavica meni je živa ful lepo ime, sam ima svakinja živo in ne greuser posted image

Rižko kljub slabemu vremenu ti želim, da bi bil ta dan zate popoln in naj se ti izpolni čimveč želja, nekaj se ti jih je že, ampak verjamem da obstaja še cel kup skritih.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.6.2009 12:02:11   
twixy
Ojla punce.

Hvala vam user posted image user posted image  Resnicno ste zlate.. No vceraj sem bila celi dan sama, danes pa ze prileti dragi nazaj in bova koncno skupaj. Upam, da bo takrat bolecina malo lazja..

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

twixy user posted image user posted image user posted image Ne obupaj! Počakaj nekaj dni. Preberi si tole zgodbo: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/ziv-je.html dala ti bo nekaj upanja.
Kako pa G ve, da nisi kasneje zanosila?

Ja ker je vse nomalno veliko za 7t1d user posted image user posted image  In pri prejsnih nosecnostih sem tudi imela pregled v 7tednu, in vedno se je ze slisal srcekuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.6.2009 12:03:23   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Žneske sem delala test in je negativenuser posted image user posted image

Nic obupat user posted image user posted image  Sem tudi jaz pogledala slikico v albumu in vidim crtico user posted image  Sicer je res malo svetlejsa ampak je. Naredi se cez par dni en testek in drzim pesti,da je +

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.6.2009 12:04:29   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, itak že vse spite, midva pa imava burno debato o imenihuser posted image  Zdaj pa rabim vaše mnenje kaj mislite. Zoja, Maša ali Taja? Meni najbolj potegne taja ali zoja, maša mi ni, mi je pa taja prišla ful v ušesa in še nobene ne poznam, ki bi imela ta ime.

Najbolj mi je vsec Zoja user posted image user posted image user posted image  Si predstavljam eno taksno lepo malo pupiko z oblekico in copki user posted image user posted image  Tudi Masa ni slabo, Taja pa mi ne potegne.

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.6.2009 12:06:26   
twixy
Rizkoo

user posted image

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.6.2009 12:32:23   
Kepica83
Hej ženskice!
Ja delala sem clear blue test, ampak mi je moja prijateljica rekla da reagirajo na malo višjo vsebnost hormona. Tak da še bom počakala do ponedeljka ali pa torka. Ampak jaz sem 99% da sem user posted image . Ker imam vse znake kot prvič. O M pa ne duha ne sluha.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.6.2009 12:56:06   
mariee

Rižkoo, naj se ti izpolnejo vse želje!!!!

user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.6.2009 12:57:15   
mariee
Kepica83 jaz sem delala test na tisti dan, ko bi mogla dobit M in je bil + na clear blue-ju zeeelo lepo viden. Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.