tassika
|
Mariee če ti ni do kavice lahko poskusiš še z arašioidi ali nečem slanim, to so meni priporočali prej zaradi nizkega pritiska, zdaj pa pač spijem dve kavi, mislim, d aje to bolje kot pa sol, pa še mleko si dam notri, da je še malo kalcij. Jaz sem drugače ful kofetarca ni panike spiti tudi 5 jih na dan, ampak zdaj imam mejo dve in ne boš verjela če hočem več je sploh ne morem ker je zanič, zjutraj pa tako paše . Kaj pa veliko mrzle vode, malo mi je čudno da te obliva vročina, kot da si dehidrirana. Ne vem poskusi vse. Maj vse najboljše, sem vedela da je danes pa si me prehitela, sem zaspanka. Za diplomo pa se ne sekiraj, bo že, jaz bi mogla začetek junija oddat če bi hotla imet zagovor, tako pa sem samo poslala oz bom danes prošnjo za podaljšanje dispozicije, enkrat bom že, zdajle nisem imela ne volje ne energije, kar ne morem dokončat, mogoče bom zdaj ko bom mogla nazaj v službo. Hvala vsem za pohvale koplanice, upam da bo tudi račun soliden, da si bova lahko privoščila še zamenjavo oken v otroški sobi. Ker sva v 7 nad. a katera ve se dobi kakšna varovala, da se otrok ne igra in odpira pa čofne dol? No jaz sem pa danes doma doma, sama, moj je šel v službo, jaz pa moram oprati posteljnino, pa še kuhinjo dokončat pa spalnico pomit, je še kar nekaj dela, ampak bom lepo počasi, ker mi je vroče. aja še nekaj moram povedat, moj mi je za obletnico, ker ni vedel kaj kupil uno blazino za dojenje, v nad. črv in sem ga včeraj dobila in tega mojga črva ne dam več nikamor, sem tako dobro spala, mi je podpiral trebuh in hrbet, tko dobro, celo noč se nisem premetavala. Luksuz