|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
17.6.2009 12:41:20   
Anonimen
mariee
No... pa mi please zaupaj kera trgovina ga ma.., da se grem mal poigrat user posted image

MAŠKA
Joj sploh ti nism odgovorila, pozabu sm... plosti user posted image  Dobila sm, prebrala sm...tok, tok, tok mi je všeč... pa sej še piše a ne.. ma prv blog svoj..?
Ti se čuvi, vse bo ok, boš vidla.

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.6.2009 12:48:46   
mariee
Rižkoo Ikea ga ima:
http://www.ikea.com/ms/en_GB/rooms_ideas/splashplanners.html

Pa Alples:
http://www.alples.si/za-kupce/narisem-sam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.6.2009 13:05:05   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Za obcino sem se pa ze pozanimala in pravijo,da mojemu bejbiju ne pripada nic, ker ocka ni prijavljen v nasi obcini ali v Slo, saj ne vem vec kaj je rekla.

Kaj? Tole mi je pa malo čudno, ker pravico tak uveljavljaš tam, kjer ima mati stalno prebivališče. Da je pa pomemben status oz. bivanje očeta mi je pa malo čudno. Še bom mal pobrskala!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.6.2009 13:08:50   
a.biba
Eden od staršev novorojenega otroka, če sta oba z otrokom državljana Republike Slovenije in imata v času rojstva otroka in ob vložitvi zahtevka stalno prebivališče na območju Občine.

Iz tega jaz razumem, da mora imeti eden od staršev in otrok slovensko državljanstvo. Katero državljanstvo pa bo imel vajin otrok?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.6.2009 13:16:20   
mariee
Jaz pa zastopim, da morata oba starša imet stalno prebivališče in samo eden od staršev lahko dobi denar. Ampak je zelooo dvoumno napisano, tako kot vsi zakoni..user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.6.2009 14:16:15   
tassika
Punce jaz imam pucing time, pobral me bo, evo prah je dokaj pobrisan, mami mi je pomila okna, moj beli kopalnico, danes še ne bova tukaj prespala, je preveč, jutri pa žeuser posted image . Pa dobila sem že baje za roj.dan, take rdeče brisačke ful pašejo zraven, vse poslikam ko bo, zdaj je še umazano, brisače se pa perejo.

Maška ni več bolniške, imam od 16-19 dopust v pon. grem pa v službo.

Čeprav me zdajle dva dni prav čudno špika, enkrat tko na hitro dsrugič traja mal dalj časa, bo treba bolj počivat sam kaj ko ne gre grrr, saj še danes pol smo pa iz tahujšega, pol bom pa počivala, obljubim.

Pa danes sem zdaj pa mislim da res začutila bejbija, sem se razburila, ker je moj malo čudno vozil in pol se mi zdi da sem tko čutila notri ko da bi mehurčki pokali. No prebava sigurno ni bila, čakam da se še kaj ponovi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.6.2009 14:23:35   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa danes sem zdaj pa mislim da res začutila bejbija, sem se razburila, ker je moj malo čudno vozil in pol se mi zdi da sem tko čutila notri ko da bi mehurčki pokali. No prebava sigurno ni bila, čakam da se še kaj ponovi.

To bo touser posted image ... zdaj pa le počivat, umazanija tak nikamor ne gre, sam zraven še pride nova user posted image .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.6.2009 14:33:13   
mariee
Tassika jaz pa še nisem začutila kakšnih mehurčkovuser posted image  Mene tudi takrat bolj špika če preveč delam, tko da probaj vmes počivat.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.6.2009 14:58:10   
tassika
Se trudim, sej mi kar gre, sam kaj ko ne morem bit 2 min pri miru, k kr nekaj vidim in moram vstat ali pa sem žejna ali pa me lulatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.6.2009 14:59:09   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Tassika jaz pa še nisem začutila kakšnih mehurčkovuser posted image  Mene tudi takrat bolj špika če preveč delam, tko da probaj vmes počivat.

Mariee saj tudi jaz ne vem če je to to ampak tko kr notri nekaj pokne, sam zelo malokrat

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.6.2009 17:48:31   
malaMravljica
Tassika, jaz ko sem obcutila prvic bejbija je bilo tako, kod da mi je malo vecji vodni baloncek sel pocasi gor v trebuhu. Pa v bistvu ves da je to to. Lahko je ze bil bejbi, ce se ni bil pa kmalu bo, sej suhice baje prej zacutimo.

Biba, tako mi je rekla na obcini. Se niti ne bom sekirala. Jaz pa iz tistega kar si ti nasla ( in hvala da si poiskala) razumem, da more en od starsev bit drzavljan RS, pa otrok tudi in pac prvo prebivalisce mora otrok imeti v obcini. Moj bejbi bo imel dva drzavljanstva, do polnosletnosti mu pripadata oba pol se pa sam odloci katerga bo imel, pa videli bomo kje bomo takrat. Ma saj se mi ne gre za denar, saj niti ni nek znesek, da bi mi kaj spremenil, sam tako, ko zivis dalec stran in v drugi drzavi ti taki stiki z domovino veliko pomenijo, lepo bi mi bilo, da moj dojencek dobi kaj od drzave kjer sem jaz rojena, saj mu bom tudi dala dvojno drzavljanstvo, da bo nekako bolj povezan z mojo domovino.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.6.2009 18:59:31   
Kepica83
Živjo lubice mojeeeee!!!!
Kako ste kaj? Hvala vsem za odgovore v zvezi z dopustom.

Babike moje? Jaz bi se vam rada malo potožila. Lahko?
Evo da se vam zaupam. Ko sem bila prvič noseča- pred par meseci so bili moji znaki naslednji:
1. povečane prsi
2. kolobarček okrog prsi povečan
3. napet trebuh
4. povišana telesna temperatura od 37-37,6
5. slab apetit
6. izcedek iz nožnice
no in takrat sem že pred M vedela da sem nosečka.

In evo znaki ta teden pred M, katera naj nebi prišla 21.6.
1. povečane prsi
2. povečan kolobarček
3. napet trebuh
4. vročina
5. slab apetit.
6. izcedek iz nožnice

Krepko tiskano.... zaradi teh dveh zankov sem bila 100% da sem nosečka. No in da preidem k bistvu, Firbec me je matral in sem prej nardila test. In je bil - user posted image . Res pa da sem danes popila okrog 2,5 litra tekočine. In do M še manjka min 4 dni. Je možno da še je premalo hormona? Pri prvi nosečnosti sem delala test ko mi je M že zamujala sedaj pa me je firbec premagal. Malo sem žalostnauser posted image .

Hvala ker ste me brale.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 17.6.2009 19:12:16 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.6.2009 19:34:52   
tassika
Kepica znaki pri moji prvi nosečnosti:

2x slabost, pripisovala omaki za načo čips
1x bruhanje, sem mislila da od vina, ki sem ga malo preveč spila,
prišla domov test takoj +
po + nobene utrujenosti, nobenega špikanja, nič

druga nosečnost
slabosti od ovulacije naprej
od ovulacije naprej tudi špikanje v jajčnikih, ki je še prisotno
smrdelo se kar se je dalo
izcedka nobenega
+ dva dni pred pričakovano m z jutranjim urinom
po + špikanje od prvega dne naprej, utrujenost na kvadrat, v 8t bruhanje do 14t, boleče prsi pa še kaj bi se našlo

Lahko da si bila prezgodnja, lahko da to ni to, če pogledaš pri meni ni noben znak enak. Ampak držim pesti, da bo čez 4 dni en ornk +

Evo tukaj pa da se malo važičkam:

user posted image

user posted image

user posted image

tukaj pride še sušilni stroj na pralnega, sam treba je počakat račun, da vidim koliko je še ostalo žepnineuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 17.6.2009 19:38:07 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
17.6.2009 20:07:58   
mariee
Ja Kepica83 potem pa držimo pestke, da bo + user posted image user posted image user posted image
Tassika ful je lepa kopalnica, pa lepo si jo spucalauser posted image user posted image

Kje si Twixy????  Pogrešamo teuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
17.6.2009 20:55:33   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Krepko tiskano.... zaradi teh dveh zankov sem bila 100% da sem nosečka. No in da preidem k bistvu, Firbec me je matral in sem prej nardila test. In je bil - user posted image . Res pa da sem danes popila okrog 2,5 litra tekočine. In do M še manjka min 4 dni. Je možno da še je premalo hormona? Pri prvi nosečnosti sem delala test ko mi je M že zamujala sedaj pa me je firbec premagal. Malo sem žalostnauser posted image .

Tole še ni rečeno, da je negativno. Tudi jaz sem bila pri prvi nosečnosti "pametna" in sem test naredila 3 dni pred pričakovano M - negativen  (je bilo ravno novo leto in zato, da vidim, če bom pila alkohol), potem sem imela pa naročen pregled pri ginekologu in je 7. potrdil nosečnost brez testa. Se je že vrečica videla, ko sem prišla domov je bil pa tudi test ornk pozitiven. Tak, da potrpi še malo in res upam, da je to to.

Znaki v prvi nosečnosti - nenavadno povečan apetit, skoz sem bila lačna, kar sem predpisovala praznikom in tisti požrtiji. Še hvalila sem se okoli kako sem se razvadla, da sem skoz lačna.
                                   - taka čisto razhla slabost ob večerih, pa mi vseeno ni potegnilo od česa (itak je bilo prenažiranje krivo).

Tak,da znake imamo zelo različne in se ni preveč za nanašat. Še 4 dni zdrži in poskusi z jutranjim urinom.
user posted image
Špikanje od ovulacije - to se mi ta mesec dogaja, še kar me špika. Upam, da je to en nosečniški znak. Zadnja M je bila 23. maja, tak da možnost še obstaja. Držim pesti, če pa ni pa tudi nič hudega. Za zdaj sem še mirna.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
17.6.2009 20:56:49   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Tassika ful je lepa kopalnica, pa lepo si jo spucalauser posted image user posted image  

To je bilo čohanje, zdaj pa hitro počivat in uživat v sadovih dela. user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
17.6.2009 21:03:49   
Anonimen
Kepica83
Moja izkušnja pa je...., v drugi nosečnosti nobenih znakov razen... špikanje v jajčnikih in bolečina v hrbtenici in... vse kot pred M. V prvi nosečnosti enako.
Sem pa test delala 2 dni prej in mi je pokazal +. Ne vem.. odvisno. Mejčkan še potrpi pa naredi ponovno testa. Ne bodi žalostna, to pa sploh ne.....

Mariee in Tassika pri meni ni blo neobenih mehurčkov in bla, bla... user posted image Ko me je brcnil sm vedla... v 21 tednu, tko da še mejčkan potrpita bota pol vidle kaj se to pravi. user posted image

a.biba.. močno držim pesti, da bi bil to nosečniški znak. user posted image

Punce dons sm bla šokirana. Je prišla nova na razgovor..., kot bi bla moja dvojnica... šef se je takoj odločil za njo user posted image

Rezervirala sva hladilnik z zmrzovalnikom... no frost sistem.. jutri ga dobiva... iiii jupi... aja, nism mela skrinje... user posted image

Pa mal prej sm dobila darilčka enga... moj dragi mi je kupil najlepše superge.. pol prilimam slikico... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 17.6.2009 21:06:07 >

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.6.2009 21:08:23   
tassika
aja še en znak sem pozabila v drugo, prenažiranje, lačna skos, moj je takoj rekel, da sem noseča, ker sem pojedla 2x njegovo porcijo kosilauser posted image

Ja rižko, najboljš da počakava in ko bo brcnlo bova vedeli, pol grem pa po tvojo majčko pozor brcamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.6.2009 22:02:46   
sonček85
a.biba.ni ga čez medoja Puja user posted image user posted image user posted image upam s tabo
tassika.noro dobra kpplanica,jaz tudi tako imeti user posted image
mm.ona ti ikak da potrdilo o nosečnosti 1-2m pred rokom pa takrat daš vlogo za dinarčke ali paket
Za denarček od občine greš pa kar tja in vprašaš ,ti dajo list ,ga izpolneš(potrebuješ,kopijo roj.lista od otroka in davčno) in nekje v roku 1-1,5m dobiš.Sam zakaj pa o tvojem a bo na njega lai na tebe.Meni ni bilo potrebno nič mojega pisat gor.Čudno ornk se pozanimaj,da ne boš prikrajšana za kaj.evro je evro pa če je 10€ ko je nekaj
rižkoo:ja vem ,škoda bova pa po 16.8 se dobile večkratuser posted image user posted image user posted image user posted image Samo pupika moja a veš res je oblje da nista šla letet kaj pa če ti pride slabo ali kar koli drugega,ker to je podobno kot z letalom-no mislim glede višine

super za darilce,dragi te ima resnično raddddddddddddduser posted image
Maška.SREČNO jutri in pokliči pa se lahko dobimo če ne bo slabo vreme čene prideš pa k meni
zgaga:evo nekaj o njej
evo ena je napisala tole
Mimogrede, če vas v nosečnosti peče zgaga, priporočam grickanjeneolupjjenih mandeljev. Meni je pomagalo. Pa veselo nosečnost,

in pa še link o tem

http://www.ringaraja.net/forum/zgaga/m_2124846/tm.htm

kepica:joj ne omenjaj mi očetovskega dopusta user posted image k je moj jezen k sam hudič k je tle pri nas baba totalno nesposobna in niakkeršen odnosuser posted image user posted image user posted image user posted image
test.lahko da si malo prehitro delala,odvisno kdaj si imela O ,če si jo imela ksneje je lahko še prehitro.Jaz držim pesti in veselo čakamo plusek user posted image user posted image user posted image user posted image ni pe vse izgubljeno in upanje umre zadnje.Počakaj do pon. in ponovi test pa boš videla da bo plusekuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.6.2009 22:02:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

To bo touser posted image ... zdaj pa le počivat, umazanija tak nikamor ne gre, sam zraven še pride nova user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.6.2009 7:23:34   
maj2009
Punce! dobro jutro!!!!!!

vem da se že doug nism javla (smotka sm).sm mela ful dela z diplomo, da naj bi jo oddala do včeraj (17.6.) a me je ena prfoksa zaj.....in mi ni hotla ene obveznosti v računalnik vpisat in nism mogla oddat diplom, jst sm pa upala da bom pred poletjem rešena in bom mela zagovor in bom pol frejuser posted image
no očitno bom mogla počakat do konc avgusta ko je naslednji rok za oddajo diplome in upam da me najinuser posted image ne prehiti in bom mela v septembru zagovor. Mi je p avse dol padl učeri ker sm se res ful potrudla, da bi mi ratal. še bolniško sm uzela ta tedn, da bom ja lohk vse nardila, pol te pa ena zaj...........

no ampak, uglavnm dons sm dobre volje (morm bit), če ne veste poglejte na naš seznamčekuser posted image user posted image .
dons je moj dan! ob 8h se dobim s kolegico na kavici, ob 9h mam frizerja, tko da si bom prvošla mal razvajanja!!

jutr ma pa moj frej in greva v mozirje gledat HARTAN vozičke, pol pa še u Celje mal v nkd če bojo mel kej za najinga user posted image .
zdele pejte na sprehodk, pol bo spet noro vroče in bomo komi gagale, ane!!

a ima ktera kakšne informacije o teh vozičkih? bi bla zlo vesela!!

lep dan vam želim vsem!!!!!!se vam bom še kej javla! user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.6.2009 7:43:27   
mariee
maj2009 VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!! Pa da bi ti ratal čimprej dokončat diplomo oz. zagovarjat, potem pa uživat z user posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 18.6.2009 7:57:43 >

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.6.2009 8:29:23   
sonček85
maj.u te prfokseuser posted image
VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.6.2009 8:30:02   
MAŠKA
Maj vse najboljše, naj se ti izpolnijo vse željice!user posted image

Jaz pa šibam na pregled, Sonček te pokličem, ko bom konc!

Punce lep dan vam želim!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.6.2009 8:37:37   
mariee
Maška dobro opravi na pregleduuser posted image

Mene pa danes oblivajo slabosti, mi vroče postane, pa bleda sem... Pritiska imam pa 117/71. Ali naj kavo spijem ali kaj? Pojedla sem že čokoladico, če mi je slučajno sladkor padel, pa ni nič bolje.Kaj predlagate?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.