|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
15.6.2009 8:42:06   
mariee
Sonček85 jaz mislim, da to ni nič narobe, če kaka na nekaj dni. Moj nečak tudi ne, ampak zdravnica nič ni rekla, da bi bilo kaj narobe, to pač tako je pri tako majhnih otrocih.

Tassika všeč mi je midnight, še lepša mi je pa capri, ampak je samo pri štirikolesnikih ta barva.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
15.6.2009 8:44:16   
tassika
Midnight mislim da vem kakšna je , mroam pogledat za kapri user posted image

Sonček super, sam da je jaz tudi čakam da me kaj prime, ker sem cel vikend se basala s hrano in evo tole je rezultatuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
15.6.2009 8:55:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Sonček85 jaz mislim, da to ni nič narobe, če kaka na nekaj dni. Moj nečak tudi ne, ampak zdravnica nič ni rekla, da bi bilo kaj narobe, to pač tako je pri tako majhnih otrocih.

ja samo mariee pri nas je danes 11 dan odkar ne.No razen s pomočjo svečke.Jaz to ne štejem kot da je kakal ker ni sam.

Drugače ja je pa nekje do 10 dni kako normalno ,samo za mene ni ker otrok se joka ,napenja ,ornk trpi ,no pa saj boš videla k boš imela svojega se ti to ne bo zdelo ok ali normalno .kO BOŠ GLEDALA  svojega otroka kako trpi,ko bi vse naredila da bi mu bolečine olajšala
Pa ne misli da sem zdaj kaj slabega misla ,ne nasprotno sem vesela da si podala svoje mnenje

tassika user posted image user posted image .samoi jaz mislim ,da je to rezultat  veselega slončkanja in darilo bo eno lepo dete user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
15.6.2009 9:06:37   
a.biba
Vidim, da ste zalaufale s čvekom...pa ponedeljek je, jaz sem pa čist ponedeljkova. Mal še moram k sebi priti.

Sonček85 trojčki...hm, če lahko prej izbiram, bi rekla, da kar rajši enen po eden. Me je panika v sanjah zgrabila, kaj bi še bilo, če bi bilo v resničnosti tako. So se imeli pa prav fino v moji maternici in so prevale delali mali človečeki. Full je bilo v živo in smešnouser posted image  (zdaj je smešno v soboto zjutraj mi ni bilo).user posted image

user posted image user posted image user posted image  za kakanje. Ja pravijo, da je pri tako malemu normano, če tudi po en teden ne kaka, dokler se črevo ne razvije kot je treba. Samo, če se pa matra, pa tud ni normalno. Tak, da upam, da ste zdaj na pravi poti.

Tassika user posted image  kakšna hrana....tisto se pri meni vidi.

Mi je full čudno, da se mi buši pozna po vsakem prehranjevanju (no, takrat bolj očitno) odkar sem bila drugič noseča,pa čeprav samo 7. tednov. Je skoraj tako kot po prvem porodu, bo treba mal telovadit ali pa zanosit (da bo izgovor) - druge ni.

Pilotina user posted image user posted image user posted image  drži se, smo v mislih s tabo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
15.6.2009 9:07:31   
tassika
Sonček ne ne to so ribice, pa škampi,... smo vsak dan jedli po 4 ure skupaj, najprej predjed, pol pa glavna,... smo sam jedl user posted image

Mariee pogledala barve, ti si se na modro vrglauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
15.6.2009 9:10:24   
tassika
a.biba jaz sem zvečer ko balonuser posted image

Sonček sam da je kakal, boleti ne sme, ker vem kako je ko boli mene in ni luštno, pri dojenčkih pa še manj

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
15.6.2009 10:21:53   
mariee
Sonček85 saj meni se že nečak smili, sam on se po 4 dneh sam pokaka-glih včeraj so imeli spet vse posračkano, ker je povsod letelouser posted image  No sej boš videla kaj bo rekla zdravnica. Upam da ti bo kaj rekla in ne bo rekla da je vse vredu, ker moji sestri ponavadi reče, da je vse ok in to tko jeuser posted image  Zdej se je pa še prehladil in zadnjič je imel prvič vročino... Tako da je kar pestrouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
15.6.2009 10:33:25   
mariee
Tassika ja meni so modri všeč, ne glede na to da bo najbrž punčka, bi jaz imela modrega. Joj pol si pa super jedla, jaz sem tudi ta vikend uživala na morju, sam nisem tolk ribic pojedla kot ti. A si dobila odločbo?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
15.6.2009 10:51:31   
tassika
Saj imaš lahko modrega, moja mami ga je tudi imela za punčko temno modrega z belimi rožicamiuser posted image

Ni še odločbe mogoče je prišla v domžale, bom šla popoldne pogledat, zdajle sem čisto sama doma brez vseh avtočkov, so vsi v službah, jaz pa doma visim ko nudelj, mal mi je dolgčas, ki nimam kaj za delat po tv-ju pa tudi nič niuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
15.6.2009 11:00:25   
malaMravljica
Punce, sam na hitrco sem vas preletela, sem pucala cal dopoldan, sedaj pa dez pada in sip danes ne bom  pucala.

Pilotina, user posted image user posted image user posted image  mislim nate. Skupaj gremo skozi tezke trenutke in skupaj bomo sle skozi najlepse trenutke! Ti te se cakajo!!!

Soncek, super za Aleksa. Sam se preveri kaj je pomagalo, da bos vedela za drugic, ce se ponovi.

Tassi in Nogavica, sta kaj rjavi? Naplavali sta se pa tudi a ne.

Rizkoo user posted image user posted image  a si ti res za mano z PDP-jem. Poglej mene prejsnji teden v 23t3d Sam bejbi raste in miga kot nor, vceraj sva se smejala, cel trebuh se je premikal, ne vem kaj je dojencek delal notri. Aja, pa ni receno da bo tvoj kaj vecji od mojega ves, velikost trebuha nic ne pove. Ja, zame na zalost, ker moj je za par dni vecji in jaz sem v pasu tako ozka, kaj bo na pordni mizi user posted image user posted image  No, se slikca z majico in brez. Sicer pa, ko imam oprijeto majico se ze vidi, da v trebuhu nekdo spi. Tvoj trebuscek pa je prav lep, nic se ne sekiraj!

user posted image

user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
15.6.2009 11:02:00   
malaMravljica
Mariee, kaj bo modro? A vozicek? Meni je tudi moder tako lep, pa oranzen tudi, sam bo verjetno moder in pisana dekca zraven.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
15.6.2009 11:12:03   
mariee
Ja mM voziček bo moder. Drugač pa lahko še k meni prideš kaj pospravit k si tko pridna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
15.6.2009 11:18:38   
Anonimen
user posted image malaMravljica... pa kje siiii ti?? Pol sta pa oba najina.. moj Rižko in miniMravljicauser posted image včeraj norela. Men se je tud premikal, vse me je žgečkal, to je tko lepoooo... in smešno. Ma sam, da migajo. Drugač pa ja, kdo bi rekel... , da sm za tabo. Zgleda, da ga maš bolj zadaj, moj je čisto spredaj in sm tud bolj drobižka..., ozka.. in to je najbrž to. No, oči pravi, da je zarad lulčka... tok velik trebušček. Sam me je kr strah kakšna še bom in kok bo hudo ... sicer pa še mal pa pridejo te naše mal štručke.
Lepga bušija maš čeprav ga skor ni. user posted image  No, pač prehitevam... dons smo stari 23t.  Uuuuuuiiiii.... user posted image
Ej bejbi... dej mal poglej za mojga vozička koliko bi me stal tam pri tebi.... talele je.. VOZIČEK in še zmer sm zaljubljena v njega... user posted image

PILOTINA... tok, tok, tok mislim nate... in ja, priznam... mam velik cmok, sej veš zakaj.

Sicer pa hvala za vse pohvale na račun mojga bušija... user posted image  
A se lahko še neki pohvalim... , pogleeeejte meee..., ker sm zmagovalka... so me dali malo na njihovo spletno stran... , spet sm mal važičke in upam, da ste vesele zame... user posted image  Evo me.. sam na desno glejte... SLIKICA. Sm dobila bončka in si kupla še eno tako oblekco v črni barvi.

Lupčka vsem vam... jst grem pa pisat navodila za ta novo, ki prihaja... Juuupi... še 2 meseca in grem iz te službe blesave...

Sonček85... to je pa zaročni prstanček... na mojh otečenih prstkih. Mi otekajo full, so tebi tudi? Juuupi, da kakaaaaaa... kr nej vse pokaka, pa nej vse umaže in nej vse smrdi.... sam, da ga ne matra več. user posted image
Sm se odločla, da bom voziček naročila 15. julija... čisto ta pravi cajt. Dostava baje traja tm 25 dni. Kaj praviš? Še zmer mi je noro všeč in najin dil tud. Kdaj boš kaj v CE, da prideš k meni.... ?

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 15.6.2009 11:24:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 1663
15.6.2009 11:26:32   
mariee
O Rižkoo cela manekenkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
15.6.2009 11:42:21   
Anonimen
user posted image mariee, nehi user posted image
Bote rekle, da se hvalim... Ja no.. mal se pa res..., sej sm ponosna nosečka z ogrooomnim trebuškom, ki je tak zarad lulčka...user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
15.6.2009 12:01:55   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tassi in Nogavica, sta kaj rjavi? Naplavali sta se pa tudi a ne.

Jaz žal ne. Kopala se nisem, ker sem imela sveže šive od torkovega odstranjevanja pik in mi je zdravnik odsvetoval. Sončila se pa tudi nisem preveč, ker so mi zaradi številnih znamenj odsvetovali sončenje. Pa itak slabo prenašam vročino in sonce zadnje čase.
Sicer pa smo uživali, ja. Super je bilo, samo škoda, da je tako hitro minilo.

Kake lepe nosečke ste. Jaz sem pa najprej mislila, da vam bom pokazala kako fotko z morja, zdaj pa še razmišljam, ker sem res ogromna in sem se resno začela sekirat zaradi kil. user posted image  Pri Živi se nisem nič, zdaj, ko pa vem, s kako težavo sem jih spravljala dol kljub polnemu dojenju in vsakodnevnim dolgim sprehodom, me pa že resno skrbi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1666
15.6.2009 12:02:14   
tassika
Bejbe od jutri naprej sem zmožna za delo, sem tako vesela, kar skačem, tako da imam do pon še dopust pol pa šibam v službico.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
15.6.2009 12:03:45   
tassika
Jaz sem pa 2x zaplavala, voda je bila super, samo mene ful moti trava te je pa kar nekajuser posted image ostali čas sem pa jedlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
15.6.2009 12:34:11   
mariee
UU Tassi, to pomen, da boš cele vikende zdoma-si boš privoščla ane. Pa hitr morje rezervirejta!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
15.6.2009 12:35:45   
tassika
Nekaj podobnegauser posted image

Rezervirala ne bom nič ko bo kaj frej bova pičila, pa za kakšen vikend in to je to.

Joj obupno me zgaga peče groza. Mariee a ti že kaj čutiš?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
15.6.2009 12:50:57   
mariee
Tassika ničuser posted image  res pa je, da ta vikend sem vsak večer samo dol padla in nisem bila pozorna na 'metuljčke' Pa ti?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
15.6.2009 13:24:25   
tassika
Ne vem, sicer me včasih nekaj žgečka in ne vem a me to koža srbi k se moram pol kr popraskat ali je kaj drugega, ker pol dvignem majčko in ni nič, evo zdajle spet in pol zgine, pojma nimam, ker ne vem kaj moram čutit, ko bo ornk brcnu bom pa ja že vedla al kaj

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
15.6.2009 13:25:29   
mariee
Mene tut srbi trebušček, sam pomojm to ni to. Meni je ena kolegica rekla, da ko ga čutiš veš da ga čutiš, ker ne moreš zamenjat za nič drugega.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
15.6.2009 13:28:35   
tassika
Sam mene na vsake toliko samo na enem koncu okoli reber na levi strani, ne cel, pa ne srbi tko notri nekaj dela in pol se moram kr popraskatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
15.6.2009 13:49:45   
pilotina
nisem brala dosti 

vem pa, da ste vse z mano in mislite name...hvala vam

betahcg je bil v soboto 50, danes so mi spet kri vzeli in jutri moram poklicat svojo G, da mi pove novo vrednost betahcg-ja

no, zdej vem, da sem res noseča in da je verjetno ss

krvavim precej, vsak dan bolj in zgleda, da se čistim

jutri javim kaj bo rekla

MAŠKA...user posted image in upam, da si okej...ljubčka

vse ostale moje punce...ljubčka

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.