detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina drage moje punce hvala za vse te iskrene besede in za vse lepo kar mi dajete večina od vas že ve, da ni dobro lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo krvavim ševedno kar precej počutje...kaj pa vem...ko sva se vozila domov, me je dragi vprašal kako sem in kako je napram lani...sem rekla, da sem bolje, ker sem pričakovala no, zdej ko sem pa domov prišla in nisem več v šoku pa se je vlilo jokala bom pač dokler bom to potrebovala, pol pa spet v nove boje, ker si res želiva dobiti najinega dojenčka rada vas imam, vse pošijlam ti res velik ....ker vem kaj prestajaš in kako se počutiš te ne bom tolažila in veš zakaj??? ker sama dobro vem, da te trenutno nič ne potolaži...jok je v tem primeru edino zdravilo...vem kako se počutiš ko ti rečejo saj drugič bo vse ok, ali pa to je pogost pojav itd...ampak ko to doživiš na lastni koži je drugače, imam prav? mogoče ti povem samo to...jaz sem mojo pikico izgubila lani 21.3.2008 rok sem imela 4.11.2008, doma imam prekrasno pupo, tako je sladka, da bi jo pojedla, ampak prve pikice se ne da pozabiti...še vedno preteče veliko solz (tudi sedaj mi je ful hudo samo ko to pišem)...in če komu (kateri tega ni doživel to povem) me samo čudno gledajo in mi govorijo, da sem nora in čudna...ok, tudi nori in čudni morajo živeti...vsak doživlja stvari drugače in če meni solze za mojo pikico pomagajo zakaj pa se ne bi zjokala ko mi je hudo...če rabiš pomoč, tolažbo...sem ti na voljo...vedi, da mislim nate, ti pošiljam še en velik ...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|