|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.6.2009 19:10:08   
MAŠKA
Punce na kratko se  javljam. Danes sem se pošteno prestrašila, ker sem konkretno zakrvavela - sveža kri. Takoj sem poklicala možeka, da me je peljal na urgenco in hvalabogu je pikica živa in zdrava, velika 22 mm, srček bije, pikica pa veselo maha z rokicami in nogicami. Od krvavitve ni bilo več sledu.

Me je pa tako psihično zdelalo, da mi samo še spanje diši.

Pilotinca držim pesti, da bi bilo tudi pri tebi vse OKuser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem počivat nazaj.

Pa, pa.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.6.2009 19:36:23   
tassika
o maška vem kak oje to, jaz sem dobila kar drisko od živcev takrat ko sem letela na urgenco. Ti se kar spočij, važno da je s pikico vse ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.6.2009 19:44:25   
katra55
Hvala punce za nasvete, sem takoj poklicala G in šla na pregled. Dobila sem inekcijo v tazadno za krčenje maternice in antibiotike. V ponedeljek pa imam kontrolo in upam da mi ne bo treba ponovno na abrazijo.
Pa rekla mi je da bi blo fajn počakat 3 mesece preden spet začneva delat na user posted image , to se mi zdi tako dolgo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.6.2009 19:49:38   
katra55
Ena je spraševala za sire. Jeste lahko vse sire iz pasteriziranega mleka (ponavadi piše na ovitku), tudi mehke kot sta mocarela in gorgonzola. Če jih popečete ali kako drugače toplotno obdelate pa sploh ni panike. 

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.6.2009 19:56:49   
malaMravljica
Drobtinica, tukaj je pa kao neodloceno s fanti in punckami, no v bistvu ni, pa sedaj sam jaz vem kdo prevladuje user posted image user posted image user posted image  sam ne izdam. Hmm.. a sem vam vam firbc naredila sedaj.

Maska, o groza kaj mores prestajat. Ce bi se meni to zgodilo bi verjetno dobila zivcni zlom. Te obcudujem, da sploh preneses kaj takega in ti stiskam pestke, da bo vse v redu. Pa ce je bejbi danes migal se verjetno niti nimas vec za kaj bat. Se malo pa bos ven iz vsega strahu a ne.

Katra, sedaj se zdi veliko, pa bo tako hitro sel ta cas. Uzivajta poletje, jeseni pa v nov boj in na poletje bos lahko ze mami user posted image  

Tassika, super za kopalnico, komaj cakam slikce.

Pa se moje odkritje dneva. Sem si oblekla nosecniske hlace popoldne, st 36, sveze oprane in zlikane, pa so kar nekam na tesno sle na rit. In pol sem sla k mojemu in mu rekla, naj ne komentira, ker zgleda da so sle hlace skup. Se je smejal. Sam pol sem sla v mesto in sem hotla se ene nosecniske v HM kupit, tiste za 19 eur in so danes imeli st 36. sem sla pomirt in groza, premale. Prej sem imela 54,5 kg, sedaj v 6. mesecu imam 59,1, torej dobre4,5 kg vec, kar sploh ni veliko se mi zdi, pa na pogled se nisem nic zredila v rit in stegna. Zakaj za boga mi potem ne grejo hlace gor user posted image user posted image user posted image  A je mozno, da ker se mi je sedaj trebuh kar mal povecal, da mi spodnji del trebuha mal pasu pobere in pol mi pac hlace mal tam pobere. Saj ni nic tragicno, sam jaz sem bila tako prepricana, da se bom zredila sam v trebuh.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.6.2009 21:31:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Olja, v torek sem imela abrazijo, ker je moji pikici v 11. tednu nehal biti srčekuser posted image Ker mi v bolnišnici niso nič povedali, imam par vprašanj za vas, če lahko. pošiljam ti velikuser posted image
Zanima me koliko časa ste krvavele in ali ste imele krče, ker jaz skoraj nič ne krvavim imam pa kar hude krče pa ne vem če je to OK. jaz tudi nisem dolgo krvavela, mislim, da samo tisti dan po abraziji pa mogoče tu pa tam malo...krče pa tudi tu pa tam me je kaj stiskalo...
Ker si zelo želiva se enega user posted image , me zanima koliko časa so vam rekli, da je treba počakati s ponovno zanositvijo in koliko časa po ss ste ponovno zanosile. meni so rekli 3-4 mesece...sicer pa mislim, da je vse odvisno kdaj je telo pripravljeno...meni so rekli, da če takoj po prvi m zanosim, da je večja verjetnost, da se situacija ponovi...
Zelo me skrbi, da se mi kaj takega nebi še enkrat zgodilo, ker ne vem če bi zmogla še enkrat čez to. vem, da je težko, ampak bodi pogumna...to ti ne more noben garantirat-ti bom kar odkrito povedala, saj vem, da sama to dobro veš...zato si zapomni to "če ne greš do konca ne veš kakšen je in to je potem tvoja kapitulacija!"...enkrat ko sem obupala mi je prijateljica to rekla in zdaj ko sem v fazi obupa se vedno tega stavka spomnim in ne popustim...saj imaš prijateljice pa nas na rr pa ti bomo stale ob strani in te vzpodbujale...user posted image user posted image user posted image

Navijam za vse, ki čakateuser posted image , vsem nosečkam pa želim zdravo nosečnost in zdravega user posted image .

pilotina zate pa držim pesti, da bo vse OKuser posted image

Lep dan vsem!

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.6.2009 21:32:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

punce, mene je tako strah jutrišnjega pregleda, da se ne upam dati na spodnji seznam, pa bi res rada bila

bodi pogumna..držim pesti in vedi, da mislim nate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.6.2009 21:38:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy, jaz pa en tvoj nasvet rabim.
Kje sta vidva vzela porocne prstane, v Slo ali tukaj? ko je moj meni kupil zaročni prstan sem mislila, da je prstan vreden 20 eur...pol pa sva iemla namen se poročit, ampak nosečnost ni potekala tako kot bi morala zato se še nisva, vseeno pa sva nabavila poročne prstane katere imava zdaj kot zaročen...no in za ta poročna prstana sva dala 300 eur (masovna pa moj prstan ima še cirkonček, sicer je rumeno zlato)...moj tisti prvi zaročni pa je baje stal 85 eur...ne me narobe razumet, ful mi je lep itd...ampak glede na maso itd se mi zdi da je bil 100x predrag...no kupila pa sva jih v slo...se mi zdi, da ima zlatarna celje take cene da te kap...prstane pa sva kupila v eni zlatarni pri nas v prekmurju v beltincih...prstan ti izdelajo tudi po tvoji želji, po tvojem vzrocu...pa ful imajo poceni... Pa ce sta tukaj, a je bila hudo visoka cena?
Jaz bi rada imela enega lepega, sam zadnjic ko mi je kupoval zarocnega je bil tako drag in cisto nic posebnega, kar je bilo pa kaj vec  pa cena da te kap, pa se lepi mi niso bili.

In ce ga vzamem v Sloveniji, kje imajo lepe in ne predrage. Sem prava gorenka user posted image user posted image  ma ne, sam ce vem, da se kje dobi ugodno mi je brezveze denar stran metat. no, pol pa se pripeljita z dragim v prekmurje na izlet pa si pojdita v to zlatarno ogledat prstane...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.6.2009 21:50:39   
pilotina
MAŠKA...kako sem vesela, da je mimo in da je s tvojo pikico vse ureduuser posted image user posted image user posted image ...lepo počivaj

< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.6.2009 21:51:02 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
12.6.2009 21:53:53   
pilotina
punce prav vsaki posebej iskreno hvala user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.6.2009 21:57:48   
pilotina
katra55...vesela sem, da si šla...antibiotike maš, kar je zelo fajn in maternica se ti bo sama uštimala user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
12.6.2009 21:58:20   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

punce, mene je tako strah jutrišnjega pregleda, da se ne upam dati na spodnji seznam, pa bi res rada bila

bodi pogumna..držim pesti in vedi, da mislim nate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
12.6.2009 22:14:20   
tassika
Evo samo javim vam, da me ne boste pogrešale, ni me do nedelje zvečer, šibam malo na lepšeuser posted image

Ve pa ne načvekejte preveč, da ne bom pol dve uri sedela za računalnikomuser posted image

Lep sončen vikend vam želim.

papauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.6.2009 8:13:08   
sonček85
drobtinica.kako lepo imeuser posted image
tassika.aja  bolj počasni so ,ma kako si lahko to dovolijo ,mislim ej kaj bi jih .Zdaj sem pa razkurjena.Kaj pa če bi slučajno morala že it delat in ti šef nebi šel na roko pa dal dopusta.Neodgovorni so
Super za kopalnico da gre super hitro naprej user posted image user posted image uživaj do nedelje user posted image
MAŠKA.Samo da je vse ok in prav je da si šla in da si tko pomirjena.Kako lepo raste pikica in že z rokicami vama je mahaala ,iiiiiiiiiiiiiiiiii
pilotinca:javi se mi prosim po pregledu ,držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image
rižkoo :pogrešam te user posted image
mm: kg bojo šli gor ,samo ti pa kg res ne grejo preveč gor ,prav lepo se rediš in lepa nosečka si.še lepaš in boljša pa boš mmamiuser posted image user posted image user posted image

lep in sončen vikend vsem skupajjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.6.2009 8:13:10   
sonček85
Dobro jutro od mene ,pokonci sem že sicer od 5.00h a se oglašam šele sedaj saj smo imeli pestro jutro
Aleksu sem dala včeraj ob 19.30 ponovno svečko saj se je jokal k nor in sem vedela da niso kolike ,ker jih nima več in svečka mu je prijela šele danes ob 6.30user posted image user posted image najprej se je v pleničko potem sem ga nesla pa kr na previjalno kjer jep okakal celo brisačo   kar teklo je in celo svečka je  šla tudi ven tko da se3 ni vsa raztopila oz razgradila v črevesju.Je pa tudi nek čepek po moje padel ven ker je bil dolgi kar 2 cm -no zgledal je tko k čep k je za omare -štifček po domače in sem kar debelo pogledala kaj je to ,sem prvo misla da bi bila še svečka od zadnjič samo nemogoče  da bi bila ,kerj je imelo enakomerno obliko te svečke so pa kot ena raketa oblike .No in kakal je vse skupaj pol h jaz sem mu pa še ritko narazen tiščala da bo ja vse pokakal ven ,zdaj pa res upam da bo šlo normalno in da je bila to ovira za kakanje.Gremo pa v ponedeljek vseeno k dr in da pogleda in pove kaj bi to bilo.Ne mislim tkole dolg otrka mučit.
No in po vsem tem je bil tko izmučen da je nazaj zaspal user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.6.2009 8:41:33   
malaMravljica
Pilotina,
kako si. Ti ze stiskam pesti in ti zelim, da ko prides iz pregleda gres direkt v spodnji del seznama se vpisat. Ma se nekaj ti zelim, pa ti se ne povem. Sedaj ti bom pa takoooo stiskala pesti. Drzi se!!!!

Soncek, oh ubogi tvoj Aleks. Pa saj je verjetno ze pozabil in sedaj samo se uziva pri tebi. Jaz sem pa tudi slabo spala danes. Vceraj cez dan se moj bejbi skot ni nic premikal, pol zvecer sele in sem se mal potolazila, ker me je ze panika zajela. JA, je pa ponoci nadoknadil, 3x me je zbudil, ko se je premetoval v trebuhu.

Detelja, hvala ti za info. Vidis, 300 eur za porocni prstan, tukaj se mi zacnejo smejat, ce recem kaj takega. Moj zarocni je belo zlato in ima sicer res ene kamncke notri, ma je tako ozek, pa je bil 250. Takrat me je skor kap in sem rekla nikol vec prstana tukaj kupovat. Ja, saj mojemu bi bilo verjetno res fajn Prekmurje spoznat, pa jaz bi se na gibanico sla user posted image  Sem pa drugace ciiiist iz drugega konca ves.

Tassi, uzivaj!

Rizkoo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.6.2009 10:03:33   
Kepica83
Kje ste ženske????????????????????????
Gremo držat pesti za našo pilotincoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.6.2009 10:27:15   
twixy
Jutro punce.

Evo meni je slaboooo user posted image  Včeraj sem se celi dan grozno pocutila ampak sem se vseeno sla k frizerju in sem dobila novo frizurcouser posted image user posted image
No in danes ponoci nisem mogla zaspat.. user posted image  Ponoci sem 3× sla bruhat pa se zdaj zjutraj 1×. V usta ne dobim popolnoma nic, zdaj sem malo vode spila in je ok. Ze ko grem samo v kuhinjo ali pa hladilnik odprem lahko samo na WC picim..

pilotina DRZIM PESTI.. mocno,mocno,mocno

MASKA samo,da je vse OK user posted image user posted image user posted image

malaMravljica midva sva prstana kupila tukaj. Itak nisva bila nic doma in nava vbistu ni preostalo drugega. Je bila pa kar visoka cena.. Sem hotela imet nekaj posebnegauser posted image  Moj je srebrn, posut z kristali Swarovski, njegov pa je samo srebrn in ima eno temno crto po diagonali. Sva pa dala za oba 750€

Popolnost.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.6.2009 10:46:45   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Gremo držat pesti za našo pilotincoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.6.2009 11:16:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Jutro punce.

Evo meni je slaboooo user posted image  Včeraj sem se celi dan grozno pocutila ampak sem se vseeno sla k frizerju in sem dobila novo frizurcouser posted image user posted image
No in danes ponoci nisem mogla zaspat.. user posted image  Ponoci sem 3× sla bruhat pa se zdaj zjutraj 1×. V usta ne dobim popolnoma nic, zdaj sem malo vode spila in je ok. Ze ko grem samo v kuhinjo ali pa hladilnik odprem lahko samo na WC picim..

pilotina DRZIM PESTI.. mocno,mocno,mocno

MASKA samo,da je vse OK user posted image user posted image user posted image

malaMravljica midva sva prstana kupila tukaj. Itak nisva bila nic doma in nava vbistu ni preostalo drugega. Je bila pa kar visoka cena.. Sem hotela imet nekaj posebnegauser posted image  Moj je srebrn, posut z kristali Swarovski, njegov pa je samo srebrn in ima eno temno crto po diagonali. Sva pa dala za oba 750€

kupi si ingverjev čaj, piškote, bonbone...omili slabost...

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.6.2009 11:55:14   
malaMravljica
Jaz ze od zjutraj stiskam pesti Pilotini. Upam, da je vse v redu, ker ji res prizelim da pride nasmejana domov.

Twixy, saj vem kako grozno je, samo to je zeloooo dober znak, da bo z nosecnostjo vse  v redu. Isto kot pri meni, jaz cel mesec nisem smela odpret hladilnika, v spajzo niti pod razno, pa ko sem sla skozi kuhinjo je bilo tudi obupno, ceprav cel mesec nisem kuhala nic, razen kaksno juhco meni. Hmm.. meni so tudi svetovali ingvenrjev caj in bonbone, sem kupila oboje in po bonbonu skoraj cel zelodec spraznila, caj isto. Meni je pomagala coco cola po pozirkih in se najbolje je it lezat in se umirit. Sicer pa to obdobje mine in pol bos sijoca srecka nosecka.

Pa hvala za odgovor glede prstanov.

Zdej pa spet drzim pesti Pilotini.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.6.2009 13:25:12   
pilotina
drage moje punce
hvala za vse te iskrene besede in za vse lepo kar mi dajete

večina od vas že ve, da ni dobro

lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven
maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN
da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka
vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo
krvavim ševedno kar precej

počutje...kaj pa vem...ko sva se vozila domov, me je dragi vprašal kako sem in kako je napram lani...sem rekla, da sem bolje, ker sem pričakovala
no, zdej ko sem pa domov prišla in nisem več v šoku pa se je vlilo
jokala bom pač dokler bom to potrebovala, pol pa spet v nove boje, ker si res želiva dobiti najinega dojenčka

rada vas imam, vse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.6.2009 13:38:22   
detelja

drage moje punce
hvala za vse te iskrene besede in za vse lepo kar mi dajete

večina od vas že ve, da ni dobro

lahko je IMN, ker v maternci ni videla nič oz. le kri, test je pa bil danes spet pozitiven
maternični vrat je zaprt tako, da nosečnost je bila in ali je bil ss, ali pa je IMN
da bi šlo za tretjo varianto in sicer, da je šele zgodnja nosečnost, pa je takoj ovrgla, ko je v maternici videla zabrisano sluznico, ki pa je pretanka
vzela je kri za betaHCG in v ponedeljek moram spet gor, tešče, da pogleda šeenkrat hormon in če je IMN grem na operacijo
krvavim ševedno kar precej

počutje...kaj pa vem...ko sva se vozila domov, me je dragi vprašal kako sem in kako je napram lani...sem rekla, da sem bolje, ker sem pričakovala
no, zdej ko sem pa domov prišla in nisem več v šoku pa se je vlilo
jokala bom pač dokler bom to potrebovala, pol pa spet v nove boje, ker si res želiva dobiti najinega dojenčka

rada vas imam, vse user posted image

pošijlam ti res velik user posted image ....ker vem kaj prestajaš in kako se počutiš te ne bom tolažila in veš zakaj??? ker sama dobro vem, da te trenutno nič ne potolaži...jok je v tem primeru edino zdravilo...vem kako se počutiš ko ti rečejo saj drugič bo vse ok, ali pa to je pogost pojav itd...ampak ko to doživiš na lastni koži je drugače, imam prav? mogoče ti povem samo to...jaz sem mojo pikico izgubila lani 21.3.2008 rok sem imela 4.11.2008, doma imam prekrasno pupo, tako je sladka, da bi jo pojedla, ampak prve pikice se ne da pozabiti...še vedno preteče veliko solz (tudi sedaj mi je ful hudo samo ko to pišem)...in če komu (kateri tega ni doživel to povem) me samo čudno gledajo in mi govorijo, da sem nora in čudna...ok, tudi nori in čudni morajo živeti...vsak doživlja stvari drugače in če meni solze za mojo pikico pomagajo zakaj pa se ne bi zjokala ko mi je hudo...če rabiš pomoč, tolažbo...sem ti na voljo...vedi, da mislim nate, ti pošiljam še en velik user posted image ...user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.6.2009 13:47:15   
malaMravljica
Pilotina moja, objemcek zate. Kar zjokaj se, jokaj dokler tecejo solze, ko jih ne bo vec bo ze malo bolje. Si niti ne predstavljam kako hudo ti mora biti, vem kako je bilo takrat meni. Edino kar mi je pomagalo je bilo, da sem se sprijaznila, da nas dojencek se ni pripravljen priti na svet in se malo caka, pol pa pride. Tudi sedaj mislim, da se je ta prva pikica vrnila k nama. Mogoce sem tudi jaz nora, samo tako je lazje.
In seveda bos tudi ti mami, samo vcasih moramo malo ali pa kar dosti pocakati, pol pa dozivimo nebesa. Objemcek!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.6.2009 14:19:01   
a.biba
Pilotina user posted image user posted image user posted image  jokam s tabo in sem brez pametnih besed, sem s tabo v mislih in ti želim, da v ponedeljek dobiš samo še pozitivne razultate kaj se je zgodilo, da lahko zaključiš s to tragedijo oz. jo začneš prebolevat kot se spodobi. user posted image

Katra55 tudi ti pazi nase in si vzami čas, ker ga očitno potrebujemo več kot mislimo. Me te dni spet preganja vse skupaj, ker imam skoz neke čudne občutke tam spodaj in kar mal podoživljam.

Maška pozitivno, miro in z veliko počitka naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.