Anonimen
|
Pilotina Moje misli so pri tebi... sem ti pa napisala kaj mislim. Me prv špika v srčku zate.... že od dne, ko sem prebrala kaj si napisala. Ampak POGUMNO naprej in men so solze vedno pomagale... , kar naj tečejo.... MAŠKA Tud ti si me prestrašla..., joj HVALA BOGU, da je vse ok. Jst kr skoz gledam v hlačke... Tok sm pa vesela zate..., da nisi spet razočarana in z bolečino... Grozno.. Sonček85 Jst te tuuuud greškam.... Smo mel hudo... Včeri smo se poslovil, je blo tko ganljivo in.... babi je zdej gor..., ma moč da nas čuva, to me tolaži. Sm bla pa cel teden doma...v gužvi, polna hiša obiskov...skoz. Pa sej veš.. pripravi to in ono... Dobr da mam moža kot ga imam... Lahko bi vse pustila in bi on zrihtal..., moj je. Joj.. kakšne kepice in štoflčke ma Aleks... sej zato pa jokca skoz, pikc mejhn.... Misliš, da je zarad hrane al? MMravljicasam da si nazaj..... Jupi.. HVALA za tvoje lepe besede in ne sekirčki se za hlače..., mene 36 nosečniške že precej tiščijo. Dobila sm 6 kg pa sm kr za tabo... tko da, ne sekiri se. Jst se več ne. Prv padla sm not v to nosečniško vlogo in se počutim krasno. Bušija mam pa, da verjela nebi. Kot bi bla pri koncu.... me jih je že kar nekaj vprašalo to. Ja moj Liam bo velik fant pa odločil se je bit spredaj..., pred mamico... A ja... prstana sva kupila v zlatari Celje... , belo zlato, pol matirano, pol ne... jst mam gor še 8 briliantkov... dala sva z vsemi popusti 680 EUR, drugače okrog 820 EUR. So pa najlepši.. katra55 Žal mi je zate. Žal mi je, da preživljaš vse to ampak... sonček spet pride... tako kot je nekaterim od nas. Sem pa počakala 2 ciklusa in sva začela. Zanosila sm pa po 5M kot mMravljica . Res mam pa krajše cikluse. Avgusta mela A, januarja zanosila..., tko je blo. Vmes pa norela zakaj noče...??! Ko sm rekla...ok, pa noče.... sem zagledala pluskota. Tudi ti boš. kepica83 HVALA tebi tudi... Cmoka MA NAJBOLJŠE STE.... Na eno sm pa jezica, ker mi ni kataloga prinesla..., jst pa nism bla v Ikeei. Mi boš vsaj povedala.... je kaka previjalna pametna?! Nism jezna, hecam se... Sam povej, če se splača.
|