|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
13.6.2009 16:04:31   
katra55
pilotina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vem kako ti je, jok pomaga ti se kar zjoči. Upam, da ni IMN in ti vsaj na operacijo ne bo treba. 

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
13.6.2009 16:04:36   
kejti

O pilotinca moja tako mi je hudo ko berem kaj ti se dogaja.user posted image Ful je to smotan občutek, boš vidla kako bo v ponedeljek. Držim pesti.
Maška fajn, da si ok, uf te krvavitve nas koštajo živcev.
Jaz se počutim full napihnjeno, bruhanje se je mal umirilo, no bomo vidli za kako dolgo.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
13.6.2009 16:33:01   
mariee
Pilotinca moja, šele zdajle sem prišla do računalnika, ker me ni doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem s tabo, ne morem napisat da vem kako je, ker tega na srečo nisem doživela, ampak full mislim nate!!!!! Ti Pilotinca moja boga, drži se!!!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
13.6.2009 17:01:01   
Anonimen
Pilotina
Moje misli so pri tebi... sem ti pa napisala kaj mislim. Me prv špika v srčku zate.... že od dne, ko sem prebrala kaj si napisala. Ampak POGUMNO naprej in men so solze vedno pomagale... , kar naj tečejo....
MAŠKA
Tud ti si me prestrašla..., joj HVALA BOGU, da je vse ok. Jst kr skoz gledam v hlačke... Tok sm pa vesela zate..., da nisi spet razočarana in z bolečino... Grozno..
Sonček85
Jst te tuuuud greškam.... Smo mel hudo... Včeri smo se poslovil, je blo tko ganljivo in.... babi je zdej gor..., ma moč da nas čuva, to me tolaži. Sm bla pa cel teden doma...v gužvi, polna hiša obiskov...skoz. Pa sej veš.. pripravi to in ono... Dobr da mam moža kot ga imam... Lahko bi vse pustila in bi on zrihtal..., moj je. user posted image
Joj.. kakšne kepice in štoflčke ma Aleks... sej zato pa jokca skoz, pikc mejhn.... Misliš, da je zarad hrane al?
MMravljicasam da si nazaj..... Jupi.. HVALA za tvoje lepe besede in ne sekirčki se za hlače..., mene 36 nosečniške že precej tiščijo. Dobila sm 6 kg pa sm kr za tabo... tko da, ne sekiri se. Jst se več ne. Prv padla sm not v to nosečniško vlogo in se počutim krasno. Bušija mam pa, da verjela nebi. Kot bi bla pri koncu.... me jih je že kar nekaj vprašalo to. Ja moj Liam bo velik fant pa odločil se je bit spredaj..., pred mamico... user posted image
A ja... prstana sva kupila v zlatari Celje... , belo zlato, pol matirano, pol ne... jst mam gor še 8 briliantkov... dala sva z vsemi popusti 680 EUR, drugače okrog 820 EUR. So pa najlepši.. user posted image
katra55
Žal mi je zate. Žal mi je, da preživljaš vse to ampak... sonček spet pride... tako kot je nekaterim od nas. Sem pa počakala 2 ciklusa in sva začela. Zanosila sm pa po 5M kot mMravljica user posted image . Res mam pa krajše cikluse. Avgusta mela A, januarja zanosila..., tko je blo. Vmes pa norela zakaj noče...??! Ko sm rekla...ok, pa noče.... sem zagledala pluskota. Tudi ti boš.
kepica83
HVALA tebi tudi... Cmoka

MA NAJBOLJŠE STE....
Na eno sm pa jezica, ker mi ni kataloga prinesla..., jst pa nism bla v Ikeei. user posted image Mi boš vsaj povedala.... je kaka previjalna pametna?!user posted image Nism jezna, hecam se... Sam povej, če se splača.

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
13.6.2009 17:38:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MA NAJBOLJŠE STE....
Na eno sm pa jezica, ker mi ni kataloga prinesla..., jst pa nism bla v Ikeei. user posted image Mi boš vsaj povedala.... je kaka previjalna pametna?!user posted image Nism jezna, hecam se... Sam povej, če se splača.

poglej na net strani...www.ikea.at

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
13.6.2009 19:06:29   
MAŠKA
Pilotina moja, hudo mi je zate. Kar joči, ker vem, da boli in solze odnašajao bolečino.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko bo bolečina popustila pa kar pogumno v nove boje. Naslednjič vama bo uspelo. Mora!user posted image user posted image user posted image

Punce ne veste kako sem jaz jokala včeraj, ko sem zagledala kri, hvalabogu, je bil srečen konec. Hvala vam za lepe besede.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
13.6.2009 21:13:33   
a.biba
Sonček85 ko sem zdajle prebirala sem se na nekaj spomnila. Aleksa še dojiš ali imata dodatek? No, saj boš sama pretehtala, če bi prišlo to pri vas v upoštev. Vem za punčko, ki je bila noro zaprta, so že hodili v bolnišnico na čiščenje. Pa je naletela na eno sestro, ki jih je opozorila, da obstaja verjetnost, da zaprtje povzročja pregrevanje v mikrovalovni pečici. Vso ogrevanje šteje in ko so ga ukinili, težav ni bilo več. To je tudi NAM vsem za v razmislek. Sem se enčas držala, sam če je pa tako kamot.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
13.6.2009 21:43:08   
Anonimen
Punce, lejte ga.... a je moj buši normaln za 22t 5d? Men se zdi tok preveč ogromn...
user posted image

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
14.6.2009 7:07:20   
detelja

Punce, lejte ga.... a je moj buši normaln za 22t 5d? Men se zdi tok preveč ogromn...
user posted image

ja, meni se zdi čist normalen...ene imajo pač velike trebuhe enim pa se sploh ne opazi, da so noseče...imaš pa ful lep trebuh...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
14.6.2009 7:58:45   
Kepica83
Rižkooooooooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  uau kak lepi buši. res je ogromen. Si ti prepričana da je na poti samo en rižko? user posted image  . Čudovit buši je. Res!user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
14.6.2009 8:41:32   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Si ti prepričana da je na poti samo en rižko? user posted image   

Sem nekaj podobnega pomislila user posted image . Nič slabega ne mislim s tem, imaš zavidanja lep buši in si najlepša nosečka kar sem jih videla zadnje čase. user posted image

Meni se je danes sanjalo, da sem bila pri ginekologu in je rekel, da sem noseča s trojčki. Še zdaj me grabi panike... user posted image

< Sporočilo je popravil a.biba -- 14.6.2009 8:46:48 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
14.6.2009 9:17:37   
katra55

user posted image

Zelo lep buši imaš, sicer sem jaz imela takega na koncu nosečnosti samo pri vsaki je drugače, ker ene nosijo bolj spredaj, druge pa bolj v križu. Nič se ne sekiraj, glavno da je dete zdravo.
Zdravo nosečnost še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
14.6.2009 11:14:49   
MAŠKA
Rižkoo prav lepi buši je. Zna pa bit tvoj rižko precej velik!

Punce jaz imam pa spet neke roza izcedke. Zjutraj sem opazila malo krvi, zdajle spet precej belega toka, ki je bil roza obarvan. V petek mi je na urgenci rekla, da če bo malo, lahko počakam, če se bo krvavitev povečala moram it  nazaj. Ne vem kaj se mi to dogaja in kam me to peljeuser posted image

Bom še malo počakala in bom vidla kaj se bo dogajalo. Bojim se punce...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
14.6.2009 11:51:53   
Anonimen
MAŠKA...
Jst se tud bojim zate in pikico..... Poznam pa primer, moja sestrična, ki je imela ceeelo nosečnost težave s krvavitvami, ma pa lepega fantka zdej.user posted image Ti se sam ne sekiri preveč..., to vse vpliva. Vedi pa, da držim ti pesti. Ma dokler niso kaki velki kosi krvi potem ne skrbi.
Ja, Rižkoo bo zgleda res velik.. sam me grabi panika ko pomislim kako bom taka mala rodila to bitje. Ooooo jst mam prv paranojo pred tem...kako mi bo dol vse raztrgal in me bojo šival in..oooooo, obup mi je, ko pomislim na to...
Kepica83, ja ogromn je.... sploh ne morm verejet. Vsako jutro je večji, verjele ali ne. Kako si ti? Nisi mi sporočila kaj je blo pri zdravniku.. Bom tko jezasta...
Katra55, dosti je takih, ki so mi rekle enako. user posted image Je pa res, da je spredaj... čisto spredaj... že zdej hoče bit glavni.user posted image Kako se kaj držiš?
a.biba, hvala miška..si me tko lepo pohvalila. user posted image Se smejeeem..
detelja..., no ena tolažba... od tebe. Sam, da se ti zdi ok... in normalen, nobeni drugi se ne zdi Še moja mami me gleda sumnjivo in sprašuje, če sm zihr, da bije en srček..

Drugač vam pa želi, da danes se smejete.. tak lep dan je..
Lupčka vsaki posebej zanjo in za tiste, še enega, ki majo pikice pod srčkom...
Aleksu pa največjega... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 14.6.2009 11:54:46 >

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
14.6.2009 18:57:21   
twixy

user posted image

O moj bog.... Kako je lep user posted image user posted image user posted image
Tako velik in... tako nosecniski user posted image  Samo imas pa manekensko postavo, samo eno zogico imas spredaj.. user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
14.6.2009 20:15:05   
Nogavica
Evo, smo nazaj z morja in najdem žalostne novice user posted image .

pilotina, ne bom ti pisala, da bo naslednjič boljše, ker bi bile besede v prazno. Joči, kolikor bo potrebno, da ti bo lažje, v mislih sem s tabo. Objem ... user posted image

Rižkoo, zelo si lepa. In nimaš prevelikega trebuha. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
14.6.2009 22:57:28   
tassika
Samo na hitro se javim, sem že nazaj, utrujena ko ne vem kaj, zato več napišem jutri.

nočkouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
15.6.2009 7:46:40   
mariee
Jaz sem tudi nazaj, v službiuser posted image

Rižkoo previjalne meni niso bile všeč, ker so kar ogromne, ampak najboljs, da si na netu mere pogledaš, posteljico bom pa sigurno gor kupila. Sestra jo je zadnjič kupila in je super. Pa fletne kopalne plaščke imajo, pa posteljnino, pa dekce... Pa igračke... Men je superuser posted image  Sam v katalogu je za otroke zelo malo, tako da nič dosti ne pomaga.

Imaš pa ful lep trebušček, jaz bi tut takega. Pa kaj če je velik, naj se ve, da si srečka nosečkauser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
15.6.2009 7:56:46   
mariee
Tassika sem bila v BC in je bila prodajalka prijazna, tako da sva lahko fajn sprobala vozičke. Pa še kar sva za buzza, samo nove barve mi niso všeč, tako da bova staro barvo vzela.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
15.6.2009 8:16:18   
sonček85
hejla¨!!!!!!!!!
Dva dni me ni bilo na spregled saj nam internet ni delal ,no pa še tko smo se ves lčas potepal okol in še pasalo je da sem si malo odpočila od vsega user posted image user posted image user posted image Zdaj vas grem pa brat in odpisvat

mm
:brcike:ja jaz jih tudi včasih nisem čutila skozi dan potem pa proti večeru na veliko.Jaz sem ga kr malo zdrezala da se je premaknil da sem bila pomirjena.Se uležeš na posteljo in globoko vdihuješ nekaj časa a ne preveč da ti ne bo sape zmanjkal,ali pa pojej čokolado ,ker jim sladko paše.
Ja Aleks še ni nič od takrat kakal in danes greva ob 13.30 k dr.pa da pove kaj bi bilo ,čene bom pa rekla naj ga da na pregled v CE
pilotina:hvala za sms v soboto ,danes pa tudi držim na veliko pesti da bo BHCG visok user posted image user posted image upam ,da je vikend hitro minil in  če potrebuješ kak pogovor kar pokliči,sem tukaj user posted image Ne morem si predstavljat kako si se počutila ,vem pa da ti ni bilo lahko.Mislim nate.
twixy:super za novo frzurco user posted image user posted image
rižkoo:naj sedaj omica počiva v miru in pazi na vse vas,kot si rekla sedaj ima dovolj moči za vse.Res lepo da je dragi tak kot je in da ti res tkole pomaga,.Res imamo zlate dece in za to smo lahko hvalžene ,pa čeprav so včasih prave sitnobe in se skregamo z njimi a tudi to sodi k pravemu zakonu in pravi zvezi user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo za 22t5d ali pa za 30t ,samo da je lep in da se ti dobro počutiš ,ter da bebi veselo raste ,da brca in da ga ati in mami veselo čakata.Ne sekiraj se za velikost,mogoče bo pa Liam  večji k se bo rodil in bo tehtal malo več k moj user posted image si pa prava lepotička s tem bušijem pa kako lepo se ti vidi prstan user posted image user posted image
Aleks :ja kaj pa vem sem rekla da bi lahko bilo tudi od hrane ,saj jaz tudi bolj težko kakam samo ,ta revček se še pa 100x bolj namatra kot jaz.Sedaj pijem donat in je bolje.
Maška.super da je vse ok user posted image user posted image Sedaj pa počivaj
rižkoo
:hvala za kušeka včeraj ,alesk ga pošilja nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.6.2009 8:20:08 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
15.6.2009 8:16:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Sonček85 ko sem zdajle prebirala sem se na nekaj spomnila. Aleksa še dojiš ali imata dodatek? No, saj boš sama pretehtala, če bi prišlo to pri vas v upoštev. Vem za punčko, ki je bila noro zaprta, so že hodili v bolnišnico na čiščenje. Pa je naletela na eno sestro, ki jih je opozorila, da obstaja verjetnost, da zaprtje povzročja pregrevanje v mikrovalovni pečici. Vso ogrevanje šteje in ko so ga ukinili, težav ni bilo več. To je tudi NAM vsem za v razmislek. Sem se enčas držala, sam če je pa tako kamot.
ne samo na polno dojim in dodajam mu samo čaj katerega pa vode ne pogrejem v mikoorvalovki ampak na plinu zavrejem vodo in pustim da se ohladi.Hvala vseeno za skrb in verjetnost user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
15.6.2009 8:16:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Si ti prepričana da je na poti samo en rižko? user posted image   

Sem nekaj podobnega pomislila user posted image . Nič slabega ne mislim s tem, imaš zavidanja lep buši in si najlepša nosečka kar sem jih videla zadnje čase. user posted image

Meni se je danes sanjalo, da sem bila pri ginekologu in je rekel, da sem noseča s trojčki. Še zdaj me grabi panike... user posted image
naj se ti sanje uresnuičijo,saj si zaslužiš po ssuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
15.6.2009 8:18:16   
sonček85
evo tko pa moj sonček sedaj aja na igralni blazini.Mu prav paše user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
15.6.2009 8:29:40   
tassika
Sonček upam, da bo vse ok, ampak kar pojdi k pediatrinji da vidi stanje. Potem pa sporoči. Jaz sem danes čisto sama, vsi so v službah, čist tamala pa spi pol gre pa po spričevalo in že perem en stroj cunj, sem si ga sposodila.

Mariee super za izbor, kakšno barvo bosta pa vzela?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
15.6.2009 8:33:21   
sonček85
punce moj sine se je tko pokakal da mu gre že preko pleeničke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ne vem ali od mojega donata k ga pijem ali od sirupa lactekon ali od praška ki mi  ga je nea dala in je spil 30ml včeraj čez cel dan.a kakal je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mammi skače 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.