tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katra55 Olja, v torek sem imela abrazijo, ker je moji pikici v 11. tednu nehal biti srček Ker mi v bolnišnici niso nič povedali, imam par vprašanj za vas, če lahko. Zanima me koliko časa ste krvavele in ali ste imele krče, ker jaz skoraj nič ne krvavim imam pa kar hude krče pa ne vem če je to OK. Meni je plodek umrl v 10t velik baje za samo 8mm, za primerjavo takrat je bil velik 18mm zdaj v 9t 23mm tako da je res bilo nekaj na tem, krčev nisem imela, sem pa kar dobro krvavela in sicer skoraj 14 dni skupaj. Če se ti zdi, da te ful preveč boli, meni so rekli, da moraj biiti krči taki da te kar skupaj povleče, potem pojdi nazaj se pokazat. Ker si zelo želiva se enega , me zanima koliko časa so vam rekli, da je treba počakati s ponovno zanositvijo in koliko časa po ss ste ponovno zanosile. Zelo me skrbi, da se mi kaj takega nebi še enkrat zgodilo, ker ne vem če bi zmogla še enkrat čez to. Meni so rekli 2 menstruaciji, ampak ker sem imela še celo goro pregledov, sem potem zanosila tako po pol leta ko sva dobila zeleno luč, priporočajo pa tako recimo toliko tednov kolikor si bil noseč, se pravi 11 tednov je cca 2 ciklusa. Vplivat na to, da se ne bi še enkrat zgodila pa ne moreš, če se bo se bo, ni odvisno, lahko zanosiš takoj in bo vse ok, lahko čakaš in se zgodba ponovi, priporočam pa ti, da počakata vsaj do prvega pregleda, kjer g. zateži, da ti naredi ultrazvok. Jaz sem imela pregled po 5tednih. avijam za vse, ki čakate , vsem nosečkam pa želim zdravo nosečnost in zdravega . Želim ti, da čimprej zagledaš nov + in dobiš zdravega dojenčka, do takrat pa komot čvekaš z nami