|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.6.2009 14:24:58   
MAŠKA
user posted image user posted image user posted image  He, he, zdaj sva ji dale pa dve čisto različne nasveteuser posted image user posted image user posted image

Nekaj pa je res, jaz od ene tete dobivam vedno za eno leto večja oblačila - in veš kaj se zgodi - včasih pozabim na njih in jih najdem šele potem, ko so že premajhnauser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.6.2009 14:30:11   
tassika
Ja še huje je pa to, da bo drugo leto že spet toliko lepih stvari, da bo tisto v manjšini. MM a manjših št.pa nimajo?

Mariee hvala za vse čestitke in pohvale, sej metuljčka ti lahko narišem, če boš mela zibko, barvat je pa ne grem, ker mi bo potem res hrbet odpadeluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.6.2009 14:39:52   
mariee
Maška jaz sem se tudi nasmejala kako sva dali različne nasveteuser posted image user posted image

Tassika zmenjeno, če bom mela zibko, ti narišeš metuljčkeuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.6.2009 16:41:30   
malaMravljica
user posted image user posted image  kaj sedaj naj se sama odlocim katero poslusam?
Ne, ce je ena hudo lepa in kvalitetna majcka na zadrgo znizana na 7 eur jo takoj pograbijo in ostajajo st 50 in 80. 50 ne kupujem, ker je pa premalo in neuporabno. Saj vem, drugo leto bo tudi full lepih stvari, sam mislim, da mogoce pa ne bom imela tolk casa. Se bom posusala zadrzat.

Maska, prvega tickercka ne vidim, pri meni pa tretjega. Sam saj nadoknadim, ko se spomnim v pisarni grem gledat vse tickercke, da vidim kako dalec ste user posted image  

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
11.6.2009 19:23:44   
pilotina
punce, sem danes opisala mojo zgodbo Pušenjaku

rekel je, da trenutno lahko počakam do sobote

no tuki je link KLIK če se vam da brati

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
11.6.2009 19:43:48   
tassika
Ja no napisal ti je vsaj to, da tablete niso škodovale, glede na to, da nimaš več krčev sem močno pozitivna in mislim, da je to to, tudi mene je občasno močno špikalo, takrat mi je g. rekla, da je to zato, ekr hoče telo spravit tujka  vn iz telesa, samo tega ne more, če je že vgnezden in po 9t naj bi se pač nehalo upirat, takrat pa te itak spet začne špikat zaradi večanja maternice.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
11.6.2009 19:49:31   
Kepica83
Ja pilotinca moja zlata. Tudi jaz sem prepričana da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj greš v soboto k G? Boš mi takoj javila kak boš konec? Ker drugače se mi zmeša.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
11.6.2009 21:00:27   
pilotina
user posted image kepica83...sva ravno s tassiko klepetali in midve sva klepetulji...je tko tassi moja user posted image

bom sporočila, ko končam
ne ne, da se ti zmeša...jaz te hočem še doooolgooo let user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.6.2009 7:40:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

punce, sem danes opisala mojo zgodbo Pušenjaku

rekel je, da trenutno lahko počakam do sobote

no tuki je link KLIK če se vam da brati

držim ti pesti, da bo vse ok...tudi meni so rekli, da imam pco pa sem kljub temu v prvo zanosila sicer žal imela v 7 t arazijo..potem sem šla na histero in laparoskopijo, kjer so mi odstranili 2,5 cm veliko pregrado...potem sem počakala 1 m in spet takoj zanosila...tudi v tej nosečnosti sem začela ob istem času krvavet kot v prvi, vendar smo krvavitev premagali in tako 15.4. dobili našo čebelico majo...po ss sem se ful bala, da mi ne bo v 2. ratalo tako hitro zanosit,ker je vedno v glavi "a nama bo danes ratalo" in pol že psiha dela vse kontra...upam, da bo vse ok...držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

in ta zakladek naju je pričakal po žalostnih, težkih, obudnih,žalostnih....dnehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako se smejim, ko mi mamica govori, kako zelo rada me ima in da sem njen največji zakladek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

tudi igrati se že znamuser posted image
user posted image

spim...k sebi pa stiskam pleničko katera tako zelo diši po moji mamiciuser posted image user posted image user posted image
user posted image

malo se cartam z mojimi igračkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.6.2009 8:57:51   
pilotina
detelja user posted image  hvala

žalostna zgodba, vendar je s srečnim koncem in ti ga iz srca privoščim user posted image

saj vem, da bo tudi meni namenjeno, mogoče že sedaj, mogoče malo kasneje, ampak enkrat bova dobila najino štručko

in tvoj zakladek je res mala lepa nežna rožica

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.6.2009 9:15:58   
malaMravljica
Pilotina,
reeeees sem vesela odgovora od Pusenjaka. Vsaj ves, da nisi skodovala plodu in si ne mores nic ocitati. Pestke pa se kar stiskam in moooocno upam, da bo vse ok. Ma na zacetku jih itak kar precej krvavi in je potem vse ok. Ej, pa poglej kaj ti je poslala Detelja user posted image user posted image user posted image  nam dela luste. Hi hi, jaz bom ze cez 3,5 meseca stiskala strucko, ti pa par mesecev za mano, ko bom jaz ze super mami in ti bom pol nasvete dajala user posted image  Bo med nama ena taka razlika kot med mano in Sonckom se mi zdi.

Jaz sem pa danes tako lena, a je mozno, da se mi je spet pojavila kaksna zaspana faza, tako kot tam na zacetku nosecnosti?

Sedaj grem pa koncno Tassiki slikce poslat.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.6.2009 9:20:11   
tassika
Pilotina ne kasneje, sedaj jo bosta, točno drugo leto, jaz vem da bo šlo, bo moglo it no, ne more se tako hecat s tabo in drugo leto bomo šli skupaj na dopust, vsaka s svojim vozičkom, da bova videli katera ima boljšgauser posted image

Jaz sem pa spila kavico, mojega poslala v domžale gledat če je kaj pošte in kako napreduje kopalnica, jaz pa kuham čičeriko, kaj bom pa z njo pa ne vem, ponavadi naredim solato, če pridem do tja, ker sva sposobna toplo pojesti kar samouser posted image

Drugače pa pri meni nič novega, donat je včeraj pomagal, danes me še nič ne peče, zaprtje me itak daje, ne vem od česa, amapk še ni ful hude krize, brcik še ni, ko sem ful delala se mi je zdelo da nekaj čutim, amapk se mi je res samo zdelo, pa kasneje, enkrat bodo že.

Kje pa ste vse ostale punce, katera je sedaj na dopustu drobtinica?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.6.2009 9:23:38   
mariee
mM jaz imam še vedno zaspano fazo, ne rečt da je pol spetuser posted image user posted image  To je samo tak dan, jutri bo že dobrouser posted image

Jaz grem pa danes v BC testirat vozičke in gledat previjalne ter postelje.

Pilotina še danes, pol boš pa vedela kaj je user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.6.2009 9:24:02   
pilotina
malaMravljica...si mi prikradla nasmeh na usta in solzice v oči
bil bila res vesela tvojih super nasvetov

krvi je še malo več kot včeraj, krči so tu pa tam, majhni...ševedno upava na najbolje
sem enkrat brala Pušenjaka in je dal že večkrat tak odgovor...da če je zgodnji ss, pol naj probavajo delat test in če je prej pozitiven in pol negativen, je šlo za ss
no jaz sem spet naredila FS včeraj zjutraj in je bil pozitiven, BC včeraj popoldan in je bil pozitiven
danes zjutraj BC in je bil pozitiven
to mi daje upanje, da nosečniški hormon ne pada, ampak narašča

verjetno bo jutri vse jasno

a ja malaMravljica...baje se pri nekaterih nosečnicah pojavijo utrujenosti spet v tretjem tromesečju...tako, da zna res biti to

Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.6.2009 9:25:15   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Kje pa ste vse ostale punce, katera je sedaj na dopustu drobtinica?

nogavica je na dopustu, a drobtinica tudi?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
12.6.2009 9:28:00   
pilotina
tassika...tudi tvoj načrt mi je všeč...ne vem...na koncu bom kupla tak voziček kot ga imaš ti in bova meli enakega, samo druge barve...bova pa primerjali kjera barva je lepša user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.6.2009 9:30:19   
pilotina
Rižkoo...mislimo nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.6.2009 9:31:42   
pilotina
mariee...ja res...sam zdej ne vem, če komaj čakam, ali me je strah jutrišnjega dne...imam mešane občudke

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.6.2009 9:31:59   
katra55
Olja, v torek sem imela abrazijo, ker je moji pikici v 11. tednu nehal biti srčekuser posted image Ker mi v bolnišnici niso nič povedali, imam par vprašanj za vas, če lahko.
Zanima me koliko časa ste krvavele in ali ste imele krče, ker jaz skoraj nič ne krvavim imam pa kar hude krče pa ne vem če je to OK.
Ker si zelo želiva se enega user posted image , me zanima koliko časa so vam rekli, da je treba počakati s ponovno zanositvijo in koliko časa po ss ste ponovno zanosile.
Zelo me skrbi, da se mi kaj takega nebi še enkrat zgodilo, ker ne vem če bi zmogla še enkrat čez to.

Navijam za vse, ki čakateuser posted image , vsem nosečkam pa želim zdravo nosečnost in zdravega user posted image .

pilotina zate pa držim pesti, da bo vse OKuser posted image

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.6.2009 9:32:56   
tassika
A pol sem pa jaz zamešala.

Pilotina malo se pripravi, ker če bo jutri kaj vidno boš sigurno ostala doma, če se pa krvavitve ne bodo ustavile te znajo pa še malo hospitalizirat, sicer to počnejo kasneje v nosečnosti, ampak mislim, d aimaš ti na tvoje izvide prednostno listo. Ja če je tako potem res mora bit, boš vidla tvoja pikica je borec, tako kot so bile vse naše, mogoče pa je da sploh ne krvaviš iz maternice ampak je kaj drugega. Meni je zadnjič rekla, da nekaj vidi na zadnji strani nožnice, to je tisto zaradi ečsar me je poslal takrat v LJ na dodatne preiskave pa niso nič našli in je rekla, da se ji zdi, da sem krvavela iz tega ampak ne ve pa ne.

MM jaz sem včeraj popoldne zaspala, samo jaz vem, da me daje pritisk in ko imam tako nizkega lahko spim v stoje.

Mariee poročaj kaj si ugotovila za vozičke, čeprav lani ko sem jih šla jaz gledat sem bila močno razočarana, ker kot prvo me nihče ni postregel, kot drugo jih potem nisem mogla sprobat in sva samo toliko probala koliko so težki. Naju itak nikjer ne postrežejo, ne vem a zgledam ko klošaruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.6.2009 9:35:31   
malaMravljica
Mariee, kater vozicek bos gledala?
Oh, bi bilo fajn, da je samo en dan utrujenosti, ceprav sva vceraj spala do 11h, popoldne pa spet na kaucu in zvecer sem bila mrtvo utrujena, ko sva sla spat.

Pilotina, ce so testki se pozitivni upanje se kar ostaja. In ta krvavitev je mozna tudi zaradi tablet, kdo bi vedel. Ma ves kaj, jaz sem itak vedela, da bos ti sama zanosila in to je sedaj to. Sedaj rabis sam se mal nase podpore da prilezes tam na 12 teden.

Tassika, upam, da ti nisem maila zablokirala.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.6.2009 9:40:07   
pilotina
katra55...user posted image user posted image user posted image

prosim pejdi se šeenkrat pokazat
jaz sem imela 31.07.08 prvo abrazijo, čez en teden 07.08.08 sem dobila hude krče in začela krvaveti...šla sem takoj na urgenco in so z UZ ugotovili, da je otsalo še precej tkiva notri
res te nočem strašit, sam rada bi, da greš na pregled...kar berem Pušenjaka, krči po abraziji niso normalna stvar...in pri meni res niso bili
saj ni nuno, da ti bojo delali šeenkrat abrazijo, mogoče boš dobila zdravila, da se to samo ščisti...sam pejdi, da nebi prišlo do kakega vnetja

meni so rekli, da počakam dve M
zanosila pa sem zdej

hvala tudi tebi, ker misliš name

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.6.2009 9:49:45   
malaMravljica
katra, jaz tudi po ss nisem skoraj nic krvavela in krcev tudi ni bilo. Moj g in zdravnik v bolnici sta mi rekla, da naj pocakam 2 cikla in potem spet poskusat. Zanosila pa sem potem po 5 ciklu, samo so bile cisto druge zdravstvene tezave krive, Pa ves, tisti cas mi je kar koristil, da si zbistris glavo in ves zakaj gres naprej. Tiste tvoje misli in stah so pa cist normalne, vse smo sle skozi to, jaz sem pol ze mislila, da zakaj bi pa sploh zanosila, da niti ne bi poslusala in pol ne  bo vec razocaranaj, sam je bila tudi to le faza.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.6.2009 9:50:21   
pilotina
tassika...komaj sedaj sem videla, da si mi pisala, pa si že dol

maš prau, še eno nočko

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.6.2009 9:52:20   
tassika

IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Olja, v torek sem imela abrazijo, ker je moji pikici v 11. tednu nehal biti srčekuser posted image Ker mi v bolnišnici niso nič povedali, imam par vprašanj za vas, če lahko.
Zanima me koliko časa ste krvavele in ali ste imele krče, ker jaz skoraj nič ne krvavim imam pa kar hude krče pa ne vem če je to OK. Meni je plodek umrl v 10t velik baje za samo 8mm, za primerjavo takrat je bil velik 18mm zdaj v 9t 23mm tako da je res bilo nekaj na tem, krčev nisem imela, sem pa kar dobro krvavela in sicer skoraj 14 dni skupaj. Če se ti zdi, da te ful preveč boli, meni so rekli, da moraj biiti krči taki da te kar skupaj povleče, potem pojdi nazaj se pokazat.
Ker si zelo želiva se enega user posted image , me zanima koliko časa so vam rekli, da je treba počakati s ponovno zanositvijo in koliko časa po ss ste ponovno zanosile.
Zelo me skrbi, da se mi kaj takega nebi še enkrat zgodilo, ker ne vem če bi zmogla še enkrat čez to. Meni so rekli 2 menstruaciji, ampak ker sem imela še celo goro pregledov, sem potem zanosila tako po pol leta ko sva dobila zeleno luč, priporočajo pa tako recimo toliko tednov kolikor si bil noseč, se pravi 11 tednov je cca 2 ciklusa. Vplivat na to, da se ne bi še enkrat zgodila pa ne moreš, če se bo se bo, ni odvisno, lahko zanosiš takoj in bo vse ok, lahko čakaš in se zgodba ponovi, priporočam pa ti, da počakata vsaj do prvega pregleda, kjer g. zateži, da ti naredi ultrazvok. Jaz sem imela pregled po 5tednih.

avijam za vse, ki čakateuser posted image , vsem nosečkam pa želim zdravo nosečnost in zdravega user posted image .

Želim ti, da čimprej zagledaš nov + in dobiš zdravega dojenčka, do takrat pa komot čvekaš z namiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.