|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
9.6.2009 22:40:07   
malaMravljica
Soncek, jooooj, tvoj tickercek sem videla. Iiiiiiiiiiiii...... kolk dobra slikca, oba sta takoooooo lepa!!!!!!

Pri meni je pa se 3 mesece in  3 tedne user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
10.6.2009 7:36:28   
sonček85
user posted image afne guncam
user posted image kažem jezička mamici
user posted image se smejim  nekaj kremžim zraven user posted image
user posted image tko sam držim ropotuljico
user posted image se smejimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1502
10.6.2009 7:36:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, jooooj, tvoj tickercek sem videla. Iiiiiiiiiiiii...... kolk dobra slikca, oba sta takoooooo lepa!!!!!!

Pri meni je pa se 3 mesece in  3 tedne user posted image  
hvala mravljica moja

joj že -čestitkeeeeeeeeee kako gre hitro user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.6.2009 7:36:50   
sonček85
twixy:joj že 1m je odkar so peli zvonovi .Joj gre hitro,čestitke
Aleks je bošček user posted image ,ker že od četrtka ni kakal in se tko matra da bi kakal pa ne more,potem pa ga tišči ,se napenja,joka ves čas ,tko da glih k se umiri pa proba malo zaspat ga zmotijo prdeci in se zbudi.No moram pa rečt da ponoči je pa ok ,danes npr.mi je spal od 21.00-02.00 in potem do 5.00 in 5.30-6.30user posted image
Sem probala že merilec v ritko -pa nič,čaj proti zaprtju nič,sladke kamilice -nič,če danes ne bo po ornkkkkkkkk sladkanih kamilicah kakl do 12h grem v lekarno po sirup lactecon.user posted image
mm:welcomeeeeeeeeeee back bejbi,kako si se imela ,si nas kaj pogrešala,me smo tebe mučooooooooooooooooo
Ja aleks je pa prava lepota user posted image user posted image
rižkoo:vsaj tvojo poroko je dočakala (se še spomniš k sva se pogovarjali da če bi kaj pred poroko že bilo slućajno)no pa vsaj mučila se ne bo več.Žalostno ker ne bo spoznala Liam-auser posted image
Superrrrrrrrr za zmagovalnooooooo slikco,vedela sem da boš zmagala ,saj si tko lepa na tisti slikci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala za pljubčke ,jih pošilja nazaj

no pa še nekaj slikic,upamn ,da nisem preveč tečna z njimi,te še dam pol pa nekaj časa ne user posted image user posted image da ne boste misle kak sem vsiljiva user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 10.6.2009 7:40:08 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
10.6.2009 8:53:08   
tassika
Jutro punce,

na hitrco pozdravim, ker bom potem spet leteča.

Sonček poskusi še mogoče z lanenim semenom, v 1dcl vode skuhaš 1 žličko semena, toliko da cca 3 min vre, potem precediš in ohladiš, nastane, taka sluzasta zadeva brez okusa ima pa malo vonoja in diši, baje naj bi ta sluz okoli kakca naredila rtak slojček in potem gre lažje, sem probala sama, po nasvetu sodelavke, k iej to kuhala tamale,mu, samo je bil pa starejši, amapk glede na to da je to naravno mislim, da ne bi smelo biti težav.

MM moj ima tudi dopust ampak imava močno delavnega, tako da vem kak ose počutiš, jaz sem včeraj 4 ure barvala zibko, križ me še danes boli za znoret, pa še sonček me je opekel po hrbtu, ker sem se smotka pozabla namazat, ni blo časa sem bila zaposlena s čopičem, danes bo pa treba še enkrat, ampak mislim, da to ne bom jaz. Me obupno boili hrbet, sploh tam pri trtici, sem ko invalid, komaj vsatjam in dvigujem,... včeraj sem šla malo na kolo, tudi sedet nisem mogla. A se še kateri to dogaja. Pa danes me tudi ful špika, me je že ponoči malo zategovalo. No bom spila hitro še en magnezij.

Rižko ti se kar spočij, tak itrenutki ti poberejo več energije kot pa delo, guncaj se in mislim na babico, k iej že v lepšem svetu, kjer se guga na velikem cvetličnem travniku. Čestitke za nagrado, bom mogla še jaz začet malo sodelaovatuser posted image .

A.biba tisto tvoje je pomoje ovulacija, jaz je nikoli nisem čutilo, po SS pa vsak mesec, zadnji mesec predno sem zanosila me je grozno bolelo, ampak sem vsaj vedela da imam urejen ciklus.

Mariee kako napreduje trebušček, meni se že kar konkretno pozna, po stopnicah pa sopiham ko ne vem kaj, sem čisto brez kondicije od moje blniške.

A sem katero pozabila.

Sem pilotina ne delja preveč, saj veš delo počaka, pa hitro kam na kakšen dopust, čeprav samo doma ležanje na ležalniku user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
10.6.2009 9:07:41   
mariee
O punce,

jaz sem se pa sredi poletja prehladila.. Ne morem verjet, zgleda da je bila včeraj v pisarni premočna klima in potem zunaj 30°, je blo pa preveč razlike. Sem jezna!!!

mM welcome back!!! Joj kje si bila toooolk časa, smo te ful pogrešale.

Tassika, meni nič noče rast trebuščekuser posted image user posted image user posted image  a je lahko kej narobe s pikico, a nič ne raste? sem pa jest tut že zelo sopihala, ampak odkar hodim na telovadbo je boljše, pa hrbet me tu ne boli več, ker ga tam fajn razmigam.

Rižkoo sem v mislih s tabo, sej boš vidla da bo vsak dan boljše. Ampak čas naredi svoje, vem da je blo meni fuuuul hudo za babico in sem jo skos sanjala potem.

Sonček85 baje da pomaga, če iz masla narediš z nožkom svečko in jo daš v skrinjo, potem pa iz skrinje ven in dojenčku v ritko in po parih urah se posračka. Je kolegica probala in je delovalo, sliši se pa zlooo čudnouser posted image  Super da si dala slikce gor!!! Kr še dajej jih gor.

Twixy čestitke za 1 mesec. Naj ti čim hitreje mine današnji dan, potem pa počivat!!user posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 10.6.2009 9:10:22 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
10.6.2009 9:10:22   
sonček85
tassi,mariee:hvala za nasvet,user posted image
mariee:a potem še lahko slikce user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
10.6.2009 9:16:34   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tassi,mariee:hvala za nasvet,user posted image
mariee:a potem še lahko slikce user posted image user posted image

Jaaaa, še še user posted image user posted image user posted image Jaz tko rada gledam slikce dojenčkov.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.6.2009 11:01:00   
malaMravljica
Iiiii, ste me vesele nazaj, kako lepo je to brati.

Mariee, na vikendu smo bili v Italiji in je bilo lepo, hrana je bila njamiiiiii, pa veliko sem barvala zunaj, tako kot Tassika, ko bom imela malo vec casa bom kaksno slikco poslala ce boste hotle.
Glede malega trebuha se pa ne sekirat, moj je bil tudi se v 20 tednu zelo majhen, tudi tebi bom poskusla nekaj na zs dat, ko bom imela cas, ok. Ej, pa sedaj tudi se ni nek blazno nosecniski, en italijan je bil pri nas en dan in pol sva se zaklepetala, jaz sem bila pa v kopalkah in je rekel, da me je gledal in je mislil, da je to moj normalen trebuh, da pac malo vec pojem user posted image user posted image user posted image  pol sem se zamislila, kaj si misli folk, ker sem hodila vedno kar tako v kopalkah plavat in je bilo kar nekaj ljudi na plazi ponavadi. Pa ceprav trebuh ni ne vem kako velik mi bejbi notri brca tako, da vcasih ze prav zaboli. Sam moj je pa tako vesel, ker sedaj ga pa tudi on ornk cuti.

Tassika, ce te boli v krizu ali pa kje v kolku rabis samo malo telovadbe, lahko se te loti tudi nosecniski isias in tam se mores samo razmigat, men je takoj pomagalo takrat, pa me je tudi tako bolelo, da hodit nisem mogla vec.

Soncek, kako lepe fotkice.

Rizkoo, user posted image user posted image user posted image  jaz pa mocno mislim nate in ti posiljam objemcke, ki te morajo malo k sebi spravit.

Pozdravcek, napisem se kaj, ko pridem do malo vec casa.

aja bejbe, poglejete moj tickercek, sem ze cez polovico na tistih slikcah zgoraj user posted image  

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 10.6.2009 11:02:04 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.6.2009 11:11:27   
mariee
mM pošlji slikce jaaaaaa. Pa že v 24. tednu si, joj kako gre hitrouser posted image user posted image
Verjetno je prav pasalo it na počitnice ane. Jaz grem ta vikend spet sestro obiskat na Primorsko, tako da tut komaj čakam.

Danes se mi pa ne da delat v službiuser posted image  zunej pa tak lep sonček...

Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.6.2009 11:31:13   
drobtinica29
čaw punce!

najprej rižko še od mene sožalje za babico!

mM dobrodošla nazaj, super da ste uživali!

twixy čestitke tud od mene za 1 mesec, pa res tako hitro mine!

sonček_85, iii kake lepe slikice, ti jih kar dajej gor, mene nič ne morijo!

no pa da še svoje pripišem. danes sem imela MF, G rekel da je vse kot mora bit, ima vprašala sem za spol in,.... user posted image
meli bomo user posted image , jeeee,... user posted image , sam da je zdrav!

drugače veselo brcamo, zredila sem se za 2kg, trebušček pa pridno raste iz dneva v dan! naslednji pregled 8.7. za tabelco!

se še kaj oglasim, punce lepo bodite in uživajte v sončku!

lp

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
10.6.2009 11:38:17   
mariee
drobtinica29 superuser posted image user posted image user posted image  no, sam mamo kar različno, nekej fantov in nekej punčk. Pri nas bo tudi punčka, če ji ne bo kaj zraslo med nogamiuser posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.6.2009 14:05:04   
pilotina
punce

prejšnji teden naj bi v ponedeljek dobila M, ki mi je končala v četrtek...ampak predvčerajšnjim sem dobila roza izcedek, ki se je stopnjeval do danes, ko imam svežo kri
nekaj mi ni šlo skupaj in

noseča sem, ampak krvavim user posted image

nardeila sem štiri različne teste in vsi so močno pozitivni

malaMralvljica...tvoj digital CB je pozitiven
navaden CB je lep plus in first sign duo dve lepi črtici

G je rekla, da če nimam krčev naj pridem k njej v soboto tko, kot sva bili že predhodno dogovorjeni

krčev v maternici nimam, me pa boli in krči v nogah ter križu, kri je sveža

se spomniš tassika, ko si mi rekla, da naj prej delam test..mislim, da sem prvič prvič zdržala, da ga nisem delala niti na dan, ko naj bi M prišla...in je popoldan prišla kao M in testa valda nisem delala user posted image

in ker sem mislila, da je to M sem fajn pojedla vse klomifene, ki jih v nosečnosti ne smem...pila aglurab, ki ga tudi ne smem in po vrhu vsega še dva dni krvomočnico, ki baje povzroča splav

in zdej krvavim user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
10.6.2009 14:27:37   
Nogavica
Oh, ne, pilotina. user posted image
Pa si dobila zdaj kake hormonske dodatke, kot so jih dobile ostale, ki so krvavele? Res močno siskam pesti, da se krvavitev vendarle ustavi in da ne pride do splava. user posted image  user posted image user posted image

Sicer pa se do naslednjega tedna poslavljam, ker gremo jutri na morje in se vrnemo v nedeljo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.6.2009 14:29:12   
malaMravljica
Pilotina,

drzim ti pesti in to tako mocno. Sam daj najdi si danes enega ginekologa, mogoce samoplacnisko in se pejdi pokazat!!!!! Nujno!!!!! Na zacetku ni nujno da gre za ss, ves da na zacetku se ti lahko se kao ponavlja nekaj kot menstruacija, bodo punce bolj vedele ´verjetno ali pa vprasaj Pusenjaka!!!!! In danes nujno do zdravnika!!!!!
Sicer pa cestitke, ej ratalo ti je user posted image  Vesela sem zate in ti stiskam pestke!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
10.6.2009 14:32:02   
mariee
Joj boga Pilotinca moja user posted image user posted image user posted image  mogoče pa zdravila sploh niso učinkovala, ker je še tako na začetku. Upam, da se ti čimprej ustavi krvavitev. Če bi se tvoji ginekologinji zdelo kritično, bi te gotovo takoj poklicala v ordinacijo. Držim pestke user posted image user posted image user posted image

Nogavica uživajte na morju!!!!!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
10.6.2009 14:33:57   
MAŠKA
Pilotina... user posted image

Pa zakaj šele v soboto h ginekologu? Naj ti da Dabroston takoj, mogoče se krvavitev ustavi.

Pa zakaj se takšne stvari morajo dogajat?user posted image

Pilotina držim pestke zate... močnouser posted image user posted image user posted image

Punce, jaz pa sem bolna zelo. Že tri dni samo spim z vročino in eno zoprno virozouser posted image

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
10.6.2009 14:36:16   
mariee
Maška jaz sem se pa včeraj prehladila in sem se grozno počutila, danes me pa samo še glava boli. Čimprej se pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
10.6.2009 15:32:55   
pilotina
hvala punce, res ste prijazne user posted image

Nogavica...nisem veš dobila nič...moja G mi je tko rekla, da je lahko vseeno vse okej, ali pa ne...veš, ona pozna točno moje hormone in telo tko, da mislim, da ve zakaj mi ni predpisala dabrostona
če se krvavitev umiri oz. ne bo krčev, bom počakala do sobote, če ne pa grem na urgenco

miška, lepo se mej na morju user posted image

malaMravljica...dobrodošla nazaj user posted image
sem večkrat mislila nate in te pogrešala
veš, ne bom šla nikamor, bom do sobote počakala...zaupam moji ginekologinji in upam, da je tko prav

mariee...vem ja...saj ko sem ji povedala, da so vsi tile testi pozitivni in da krvavim je kr utihnila in ostala precej slabo

MAŠKA...grem šele v soboto, ker moje G ni...slučajno sem jo dobila, ko je prišla iz operacijske...in nebi šla k drugim če se le da
boga si z virozo...želim ti, da čimprej ozdraviš

Rižkoo... user posted image

vam bom sproti pisala, ko utegnem...trenutno sem res ful v gužvi na delu in če ne prej se vam bom javljala kaj v popoldanskem času

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
10.6.2009 17:21:09   
malaMravljica
Pilotina, ma saj imas prav, ce je tvoja g tako rekla ze ve, ona te najbolj pozna in ve zakaj se gre. Ti zelim, da se krvavitev umiri, poskusi se cist umirit in misli pozitivno, jaz ti pa pestke stiskam in prosim porocaj v soboto, da si nosecka in da je vse ok, tako ti prizelim. Na, za spodbudo user posted image user posted image user posted image  
                                            user posted image  user posted image  user posted image   
                                            user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
10.6.2009 18:52:19   
a.biba
Pilotina groza, verjamem, da ti je hudo in si v čisti negotovosti. Ginekologi ponavadi tako ne morejo nič narediti, vsaj pri meni ni šlo. Imam pa doma dabroston tabletke, ki meni niso prišle prav, ker je bilo prepozno. Če jih boš takoj rabila, ti jih lahko pošljem. Brezplačno seveda. Sicer ne vem zakaj ti jih ni že takoj priporočila, ker škodovati baje tako ne morejo.

Drži se - počivaj in poskusi ostati mirna kar se da. Držimo pesti!

Včerajšnje moje bolečine, so postale hud glavobol (sem bila ob 7h zjutraj že čisto hin). Še kavo sem komaj spila, tako da je to že res kriza. In potem mi da sodelavka Olfen - kako sem se imela danes fajn do petih. Sem vse pokonci spravila, sam bedarije so mi šle po glavi. Pa še dosti sem zraven naredila. Tako, da so se odločili, da vsake tulk časa bi vsi rabl kakšen tak doping. Sploh se nisem mogla ornk nadzorovati, seveda pa me vsak dan take dir. verjetno ne bi gledala.

Neposredna povezava do sporočila: 1521
10.6.2009 18:59:05   
tassika
Pilotina tole sem ti mislila po tel.povedat, amapk bom še tukaj, ker mogoče bo katera to potrebovala. Hormonske tablete pomagajo samo v 2%, bolj pomagajo nam psihično, saj zaustavijo krvavitev in se me potem ne sekiramo, če je plod toliko okvarjen, da ne more preživet tega ne preprečijo nobene tablete, zato pravim, da nam pomagajo po večini samo psihično.

SEm pa ti hotla rečt, da sem ravno danes govorila z mojo kolegico, ki ej v prvi nosečnosti tako krvavela 3 mesece in sploh ni vedela, da je noseča. Njej je g. rekla, da se je telo upiralo in je zato krvavela, na koncu pa pač sprejelo nosečnost. Tako imaš dve možnosti ali bo, ali pa ne bo. Sevede si močno želim, da se tokrat obdrži in stiskam pesti, da bo v soboto pozitivna novica. Do takrat pa saj več veliko in še več počivaj, lahko piješ tudi magnezij in tako začni jemati folno. škoduje nič.

Punce, jaz sem pa tako utrujena, da je groza, tole barvanje me je čisto iztrošlo, ampak sem želela narediti sama in je zelo lepo, zibka je belo/oranžna, potem pa sem narisala še na končni stranici na vsako enega metuljčka in dve rožici, ni ravno najbolj umetniško, je pa mojeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
10.6.2009 19:13:41   
malaMravljica
Tassika,
ves kaj sem ti hotla povedat. Na nasem vikendu sem ti naredila full slikc od nase nove kopalnice, ker pac ravno renovirate. Je nek nov stil, pa se ceneje kot ploscice in meni super lepo. Ce hoces ti dam slikce na zs oz. na mail, ne vem se da slikce preko zs posiljat sploh?

Pilotina,
tej odgovori so kar realni vidim. Je cist mozno, da bo vse ok. In saj ves, smo s tabo in ti dajamo moc za naprej.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
10.6.2009 19:43:05   
kejti

Pilotinca držim pesti zate! A veš jaz sem tudi na začetku krvavela, so bili bolj rjavi flekci. Upam, da se bo dobro izteklo.
Mala mravljica wellcome back!
Maška upam, da se čim prej pozdraviš.
Meni je punce še vedno ful slabo. Včeraj sem tri krat bruhala, no danes je boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 1524
10.6.2009 20:19:50   
twixy
Hello my girl.

pilotina sej ne vem..... Miska moja mocno,mocno,mocno drzim pesti,da bo se vse vreduuser posted image user posted image user posted image  Joooj...user posted image  Miska moja... Se jutri slisiva user posted image

Nogavica uzivaj na morju..user posted image user posted image user posted image

Ooo malaMravljica dobrodosla nazajuser posted image   Sem prav vesela postala,ko sem te zacela bratuser posted image

Pozresna sem ko pujsekuser posted image  V sluzbi sem pojedla celo skatlo piskotov, cips na koncu pa sem se v MCdonald's sla user posted image  Ampak si bom zdaj naredila sadno solato in se mi dopoldansko kosilo ne bo tako poznalo (japajadeuser posted image )

No.. Zdaj sem itak sama in razmisljam 100na urouser posted image  Sem gledala malo imena.. Za user posted image  so mi vsec Max, Matthew, Lucas, Luke.... Za user posted image  pa Alisa, Anna, Emily, Laura.. Kaj mislite? Imate se kaksne predloge- so dobrodosli user posted image

Popolnost.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.