tassika
|
Jutro punce, na hitrco pozdravim, ker bom potem spet leteča. Sonček poskusi še mogoče z lanenim semenom, v 1dcl vode skuhaš 1 žličko semena, toliko da cca 3 min vre, potem precediš in ohladiš, nastane, taka sluzasta zadeva brez okusa ima pa malo vonoja in diši, baje naj bi ta sluz okoli kakca naredila rtak slojček in potem gre lažje, sem probala sama, po nasvetu sodelavke, k iej to kuhala tamale,mu, samo je bil pa starejši, amapk glede na to da je to naravno mislim, da ne bi smelo biti težav. MM moj ima tudi dopust ampak imava močno delavnega, tako da vem kak ose počutiš, jaz sem včeraj 4 ure barvala zibko, križ me še danes boli za znoret, pa še sonček me je opekel po hrbtu, ker sem se smotka pozabla namazat, ni blo časa sem bila zaposlena s čopičem, danes bo pa treba še enkrat, ampak mislim, da to ne bom jaz. Me obupno boili hrbet, sploh tam pri trtici, sem ko invalid, komaj vsatjam in dvigujem,... včeraj sem šla malo na kolo, tudi sedet nisem mogla. A se še kateri to dogaja. Pa danes me tudi ful špika, me je že ponoči malo zategovalo. No bom spila hitro še en magnezij. Rižko ti se kar spočij, tak itrenutki ti poberejo več energije kot pa delo, guncaj se in mislim na babico, k iej že v lepšem svetu, kjer se guga na velikem cvetličnem travniku. Čestitke za nagrado, bom mogla še jaz začet malo sodelaovat . A.biba tisto tvoje je pomoje ovulacija, jaz je nikoli nisem čutilo, po SS pa vsak mesec, zadnji mesec predno sem zanosila me je grozno bolelo, ampak sem vsaj vedela da imam urejen ciklus. Mariee kako napreduje trebušček, meni se že kar konkretno pozna, po stopnicah pa sopiham ko ne vem kaj, sem čisto brez kondicije od moje blniške. A sem katero pozabila. Sem pilotina ne delja preveč, saj veš delo počaka, pa hitro kam na kakšen dopust, čeprav samo doma ležanje na ležalniku