|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
6.6.2009 19:44:38   
mariee
Twixy jaz sem danes popoldne spala 3 ure, pa vem da bom ob 22h že spet dol padlauser posted image user posted image Najhuje je, ker se prvi tedni tko vlečejo, meni so se fuuuulll. Zdj, ko vem da je vse vredu, mi gre pa hitreje.
Jaz bi tud mogla mal ven na zrak, ampak je zunaj ful mrzlo, pa veter piha.. bom rajši na toplemuser posted image Uživaj na sprehodu.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.6.2009 19:57:11   
tassika
Jaz grem pa v banjo, z mojmu imava drug teden obletnico in sem nama že rezervirala vip savno in imaš 2 savni (finsko, turško), jakuzzi in pa v medprostoru ogrevane kamnite ležalnike, pa dobiš sadje in metin čaj, zdaj sem se pa premislila in bom vzela darilni bon in se prej posvetovala z g. Če ne drugega bom namakala noge in ležala na toplih ležalnikih, meni je to čisto dovolj in ker zdaj ne grem, se grem zdaj namakat v banjo, še zadnjič, da ponucam penečo kopeluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.6.2009 20:03:10   
mariee
uživej še zadnjič v svoji banji Tassika!!!

aja, na RR piše:

Odsvetuje se obiskovanje savn in vročih kopeli med nosečnostjo zaradi nevarnosti pregretja telesa. Primerno topla kopel pa nosečnico prijetno sprosti. Zato morda na tem mestu samo majhna ideja: privoščite si kopel v dvoje, potem pa takoj pod rjuhe. Mami...

< Sporočilo je popravil mariee -- 6.6.2009 20:06:00 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.6.2009 20:08:00   
tassika
Evo sem se spet premislila, zdaj mu bom vzela tole:
Kombinacija savne in masaže z aromatičnimi olji
Je priporočljiva za ljudi, ki imajo težave s prekrvavitvijo. V savni se telo primerno ogreje, nato pa sledi ustrezna masaža z aromatičnimi olji za izboljšanje prekrvavitve.

to pa če kero zanima, zdaj ful ponujajo masaž za nosečnice:
Thainan masaža za nosečnice
Je primerna za nosečnice, saj z masažo poskrbimo za udobno počutje bodoče mamice in lajšamo težave zaradi povečanega trebuščka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.6.2009 20:11:26   
tassika
SAj azto sem si pa premislila, sicer tole stane toliko kot tisto za oba, pa bom za božička vzela pa je a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
7.6.2009 12:08:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

poslano user posted image

Poslano user posted image user posted image user posted image
Bos vidla, ena je posebej za tebe user posted image
res je hvalauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.6.2009 12:08:21   
sonček85
Sem vas prišla malo pokukat,včeeraj me ni bilo gorsmo imeli delavce k so klimo montirali ,tko da sva z malim šla k tašći,pa potem je dobil še dežnikec za voziček mu ga je mami kuplauser posted image
drobtinica
.super za 20t user posted image user posted image
tassika:mogoče je pa že res bilo mickeno brcikuser posted image
super darilo za dragegauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.6.2009 12:44:57   
twixy
Hello pupike.

Jaz sem prilezla komaj iz postelje.. Sem se se z mackom malo cartalauser posted image  Je lezal z mano na postelji pa sem razmisljala,ce to sploh lahko user posted image
Sicer je redno cepljen in je samo v stanovanju...

Dragi me je ze klical,da je srecno prispel in ga njegova mama samo razvajauser posted image  Kot,da ga ze jaz nena dovoljuser posted image

Jaz pa sem se kar k sestri na kosilo povabila,da se malo zacnem privajat na dojencka user posted image

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.6.2009 12:51:38   
tassika
Twixy ni panike, samo pač če nisi prebolela toksoplazmoze, potem naj rajši tvoj puca mačji wc, misli pa, da glede na to, da si dobila micenega mucka in je skos v stanovanju, da ne more imeti tega virusa. Če pa že pucas wc pa ga daj z rokavicami. Aja pa meni je moja g. rekla, da v zdejšnjih časih mačke ne prenašajo več toliko tokse kot so jo včasih, je pa boljše preventiva kot sem rekla, če je nisi prebolela, potem rokavice gor pri wc-ju, malo večkrat si umij roke pa domačo zelenjavo malo bolj prat, čeprav to mislim, da vse dobro operemo.

Midva sva se pa totalno skregala in zdaj ko je ugotovil, da je naredil narobe je spet tako kot vedno, ves prijazen, sam jaz nisem tako kot vedno se mi ne da it več te igrce. Imam visoko toleranco, ampak to je šlo pa predaleč. Lepo sem ga prosila če lahko prde prej domov, ampak ker se je gospod imel blazno fino mu je dol viselo zame in se je primajal ob 2 zjutraj pa to še ne bi bilo panike, če bi šel ob 8 zvečer od doma, ne šel je ob 2 popoldne z izgovorom da je služberna zadeva nakar izvem, da sploh ni to, ker je to bivša sodelavka in je povabila iz prejšnje službe samo 3 in imam polno rit tega, da je vedno povabljen samo on, jaz sem pa kaj gospodinja da ga čakam doma. Sem lepo razložila, da pač bi lahko šel za 4 ali malo več urc in piršel domov, če je pač že povabljen, ne pa da ga ni 12 ur in ko ga lepo prosim se krega z mano po tel in zanalašč pride še kasneje, ne tega pa ne toleriram več.

Evo mi je lažje da sem napisala, saj mogoče sem čudna, ampak ne grem se več tega da je vedno sam, počasi bomo trije in kaj bo pa potem, še vedno samuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 7.6.2009 12:52:55 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.6.2009 17:22:06   
twixy
Evo prisla iz kosila.. Sem se faaaajn najedla, naigrala z Leno... user posted image user posted image
Edino zdaj me je zacelo ful spikat in bom raje kar pocivat sla.

Tassi ma ti moski,no user posted image user posted image user posted image  Jaz bi tudi pop.izdla,ce bi ga nekaj prosila pol pa bi on to preslisal. To so tudi najvec krat razlogi za najine prepire.
Ampak tukaj cez ne mores.. Ni samo tvoj taksen, je se tisoce drugih moski,ki so po obnasanju isti..
Pa nisi cudna ampak (oprosti) se tvoj popolnoma otrocje obnasa zdaj,ko si nosecka..

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.6.2009 18:14:11   
mariee
Twixy saj je prav, da počivaš, če te špika. Kar na kavč in tv gledatuser posted image

Tassika moraš tvojmu dopovedat, da ima časa samo še do novembra, da tkole okol hod, pol bo pa konec. Al pa ravno zaradi tega to dela.

Pri nas pa dež pada, tako da sem se danes spravila likat in prat. Zdj moram pa še posesatuser posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.6.2009 18:38:11   
a.biba
Tole vreme pa ubija - sonček, dež, sonček, dež.... tolk, da naju ven zvabi in spet nazaj notri. No, pa saj je tudi nekaj pozitivnega, sem se malo k diplomski vsedla, ko je naša pužika spala.

Glede partnerjev - jaz sem tega čisto navajena oz. sma veliko sami, pa pošteno povedano, mi je čist ok. Če se pa zmenimo smo pa skupaj. Je pa res, da imamo za sosede njegove domače in je vedno dost družbe, pa fajn sosede, tak da to odtehta. Je narava dela takšna, da ima tudi popoldne vedno kaj... Sem ugotovila, da bolj kot težim, slabše je. Pijan ne vozi, pa tudi grozn ne popiva, tak da če pa gredo na pijačo mi ni panike.
Jaz grem res redko "ven", ko pa grem potem grem pa ornk. Pijem ponavadi ne, ker  nisem rada od nikogar odvisna, za družbo sem pa vedno in tud ni panike, če tistih dvakrat, trikrat letno pridem zjutraj doma oz. skoraj zjutraj. To mi je bolj pomembno, da meni ne teži, ko grem kam. No, če bi šla pogosteje bi verjetno začel, upravičeno seveda. user posted image

Tak, da že prej se zmenite, dajte mu dovolj svobode, ker bolj kot težiš bolj mu dol visi, kdaj pride. Panika je tako ali tako. Sta prijatelja živi dokaz in ni prijetno za nikogar. Če ne gre drugače pa določita kolikokrat imata bonus, pa za kakšno izjemo pustita prostora pa bo. Škoda si je skupne trenutke kvarti s prepiranjem o tem in potem dva dni ali več zabit v jezi.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.6.2009 20:16:00   
tassika
Ma sej nimava tihe maše, sam jezna sem pa bila, izhodov ima dovolj in res ne vem zakaj je še takrat treba do konca, itak se je potem opravičeval ko je dojel vso zadevo, sam to je vedno tko. Bom vidla kaj bo naslednjič.
Danes že cel dan nekaj delam, lažem popoldne sem zakinkala za dobro urco, zdaj sva pikija oddala na dopust, še zadnji pripravki in grem še jaz jutri, imam že spakirano.

Punce obupno me boli hrbet in pa trtica, sem na novembrkah brala, da se še kateri pa ne vem zakaj, zadnjič sem se vlegla na tla, da bi se zravnala, pol se pa nisem mogla pobrat, grozna sem.

Rižko jaz sem šla pa na čikna, pa mi sploh ni pasal, sem ga pol pojedla pol pa moj, ne vem meni sploh ne gre mc donlads v nosečnosti, že prej mi ni kaj preveč šel, zdaj pa sploh ne a za pico ni panike pa za sladoled, pa palačinke, evo sem že lačna, hladilnik pa prazen, ekr sem vse kar se pokvari ponucalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.6.2009 22:01:25   
mariee
Tassika mene tudi križ boli in trtica. Jutri grem spet na telovadbo in upam, da bo počasi boljše. No pa glej, da se nam boš oglašala tudi iz 'počitnic'user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.6.2009 22:10:20   
a.biba
Prej sem še hotela nekaj napisat, pa me je obisk zmotil in sem kar poslala kar sem napisala.

Nosečke in skoraj nosečke - počivajte, se razvajajte, prelagajte na partnarja... ve pa uživajte v nosečnosti, razmetano stanovanje počaka, posoda tudi, cote tudi... če pa njega tako moti, pa se naj kar loti. Pa ne pozabit kdaj na off it, to šele da zagona za naprej.

Mirno noč, jaz pa še v knjige malo!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.6.2009 22:16:21   
MAŠKA
Na hitro vas malo pozdravim...

me boli glava, peče grlo, teče iz nosa...user posted image . Pa ničesar si ne upam vzetuser posted image .

Tassika poskusi se čim manj jezit, ker to ni dobro za tvojega bebija. Upam, da se bo tvoj dragi skuliral vsaj takrat, ko bosta bebija dobila. Verjamem, da te jezi, ampak vedi, da včasih naši moški pozabijo pamet doma, jih je dosti takšnih...

Nočko...user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.6.2009 22:20:58   
tassika
Maška sicer že spiš ampak malo domače lekarne, zjutraj spij sok pol limone v deci vode in žličko medu notri, je ful zdravo, pa ješ lahko granobil za grlo, en pomaga veliko, malo pa, pa lahko si narediš prežgan sladkor, jaz dam ponavadi notri tudi žajbelj, sam ne vem kako je v nosečnosti brez pa lahko. Predvsem pij veliko limone, meni je pomagalo prebrodit najhujšo krizo k je moj kašljal zraven mene in imel vročino, pa sem preživela, tisto z medom je pa ful okusno in pomaga meni tudi proti slabostim.

Punce itak da se bom kaj oglasila, takoj ko bom najdla malo časa, sem pa že v 17 tednu, jupi zame, buši se pa tud veča za kg pa ne vem, je tehtnica preveč založena v kopalnici zdaj najini sobi ampak na videz bi rekla, da se še ne redim, razen v trebuh, tega ne morem več skrit pa če se še tako trudimuser posted image

nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
8.6.2009 6:39:25   
sonček85
twixy:kot je rekla tassika ,če še nisi prebolela tokse se raje izogibaj mucik in presajanja ,ter vse kar je z zemljo povezano,zelenjavo dobro umij,...
Jaz sem se morala vseh 9m temu izogibat
tassika:user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda čestitke za 17t.Ti deci so pa pravi user posted image
No jaz se za mojga ne morem nekaj pritoževat k če reče da pride takrat pride ,čene pa pokliče prej da ga ne bo.No v soboto imajo 10let osnovne šole in mu sploh ni za it odkar imava Aleksa  mu ni do žurk,no pa že prej tudi ne.Tko da glede tega je moj dragi cuker.Je raje z mano,če pa greva greva pa skp(a ne vedno)user posted image user posted image
MAška:JAZ SEM v nosečnosti jedlka za grlo une halls tablete,za nos pa aqua maris fiziološko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
8.6.2009 9:46:53   
Anonimen
DObro jutroooo...
Danes vas samo pozdravim..., pol bom pa spet mal "zginla"user posted image .

Tassika, kr v red ga spravi. Se znajo tko razpasat, da je joj. Tvoji strahovi so popolnoma upravičeni in verjemi, da tudi jaz začutim podobno... Kaj bo, ko bo.... ampak.. sprot rihtaj zadevce, sam brez vsiljevanja... Ne sekiri se, ne jezi se... sicer te pa štekam. Vsake tolk se tud jst soočam s temi zadevami... No moj je kar se izhodov tiče zelo priden, nimam teh težav.. jih mam pa kje drugje ampak.. pač ni popolno, ni nikjer.
Objemček zate, ne jezki se.... **** jih gleda!

Pišem vam kasnej.. in sporočam, da je naša babi ob 02:00 zjutraj v nebesa šla. Žalostna sm, da vam opisat ne morem.... solzic pa kr več ni... celo noč so tekle. Pogrešam jo že zdaj....

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.6.2009 9:47:33 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
8.6.2009 10:45:28   
pilotina
Rižkoo user posted image user posted image user posted image

iskreno sožalje

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
8.6.2009 10:51:45   
a.biba
Sem šla nazaj gledat, če sem prav razumela, da si bila že tako daleč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa to ni mogoče. ISKRENO SOŽALJE, RIŽKOO!!! V tem trenutki tako nisem sposobna nič napisat. So me pa že dobili v solzah. Jočem s tabo, če bi lako karkoli storila...user posted image user posted image user posted image  Drži se!!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
8.6.2009 11:01:27   
tassika
Rižko tudi od mene iskreno sožalje, ponavadi je tako ko najmanj pričakujemo se zgodijo take stvari, probaj malo manj jokat, ker ni dobro za bejbija, babica že ve, da si jo imela rada in bi želela, da ti ni preveč hudo. Mislim nate.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
8.6.2009 11:05:32   
tassika
Oj pa še moje novice, sem pri meni doma, peče se lazanja, delavci so bili pa navdušeni ko sva povedala, da jima dava ključ in greva, v hladilniku sva pustila sok in pivo, eden je navdušen ker lahko kadi na balkonu, skratka sva najmanj zahtevni strankiuser posted image

Malo mi je dolgčas, ampak bom preživela, saj bo hitro narejeno in bom spet doma, tukaj se bom pa pomoje spravila v kratke hlače pa na balkon malo posončit noge.

Pilotinca kako si preživela vikend

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
8.6.2009 11:24:11   
sonček85
rižkoo:moje sožalje  in naj počiva v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj bo pazila na Liama iz nebeskuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
8.6.2009 11:24:45   
MAŠKA
Rižkoo sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjokaj se, če ti je hudo, ampak vseeno čuvaj malega Rižkota.

Drži se!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.