tassika
|
Twixy ni panike, samo pač če nisi prebolela toksoplazmoze, potem naj rajši tvoj puca mačji wc, misli pa, da glede na to, da si dobila micenega mucka in je skos v stanovanju, da ne more imeti tega virusa. Če pa že pucas wc pa ga daj z rokavicami. Aja pa meni je moja g. rekla, da v zdejšnjih časih mačke ne prenašajo več toliko tokse kot so jo včasih, je pa boljše preventiva kot sem rekla, če je nisi prebolela, potem rokavice gor pri wc-ju, malo večkrat si umij roke pa domačo zelenjavo malo bolj prat, čeprav to mislim, da vse dobro operemo. Midva sva se pa totalno skregala in zdaj ko je ugotovil, da je naredil narobe je spet tako kot vedno, ves prijazen, sam jaz nisem tako kot vedno se mi ne da it več te igrce. Imam visoko toleranco, ampak to je šlo pa predaleč. Lepo sem ga prosila če lahko prde prej domov, ampak ker se je gospod imel blazno fino mu je dol viselo zame in se je primajal ob 2 zjutraj pa to še ne bi bilo panike, če bi šel ob 8 zvečer od doma, ne šel je ob 2 popoldne z izgovorom da je služberna zadeva nakar izvem, da sploh ni to, ker je to bivša sodelavka in je povabila iz prejšnje službe samo 3 in imam polno rit tega, da je vedno povabljen samo on, jaz sem pa kaj gospodinja da ga čakam doma. Sem lepo razložila, da pač bi lahko šel za 4 ali malo več urc in piršel domov, če je pač že povabljen, ne pa da ga ni 12 ur in ko ga lepo prosim se krega z mano po tel in zanalašč pride še kasneje, ne tega pa ne toleriram več. Evo mi je lažje da sem napisala, saj mogoče sem čudna, ampak ne grem se več tega da je vedno sam, počasi bomo trije in kaj bo pa potem, še vedno sam
< Sporočilo je popravil tassika -- 7.6.2009 12:52:55 >