![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 11:31:26
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo tudi od mene iskreno sožalje!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 15:52:59
|
|
|
|
twixy
|
Rizkoo.. Moje iskreno sozalje Drzi se!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 17:40:54
|
|
|
|
kejti
|
Rižko moje sožalje! Ampak saj veš cet la vie!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 19:18:20
|
|
|
|
tassika
|
Da malo spremenim temo, twixy ti ti si slončkala pred poroko, tvoja pikica je točno za en teden in 2 dni starejša od datuma poroke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 20:23:49
|
|
|
|
Nogavica
|
Rižkoo, sožalje in objem tudi od mene.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 8.6.2009 20:29:34
|
|
|
|
Nogavica
|
Moram se še pobahat, da smo v soboto šli na razstavo plazilcev in sem se slikala "objeta" s cca. 3m dolgim pitonom. Fotka sledi, ko jo naložim na računalnik.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 6:11:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Moram se še pobahat, da smo v soboto šli na razstavo plazilcev in sem se slikala "objeta" s cca. 3m dolgim pitonom. Fotka sledi, ko jo naložim na računalnik. ujej ,našpa tašča se je tudi -fujjjjjjjjjjjj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 6:12:08
|
|
|
|
sonček85
|
rižko:::::mislim na vas kam je pa pilotinca zginla, kako je kaj naša mm,pa maj2009 se že dolgo ni javila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 7:32:34
|
|
|
|
mariee
|
O Nogavica, a je bil kej težek? Kaj pa Živa, a se ga je bala?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 7:40:14
|
|
|
|
Nogavica
|
Ja, mariee, je bil kar težak. Živa se ga ni bala. No, ni ga ravno božala, je pa stala čisto blizu in si ga ogledovala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 8:10:08
|
|
|
|
mariee
|
Nogavica kako si pa kaj drugače, zdj ko si že čez polovico? Jaz sem šla včeraj spet na telovadbo in je blo super, sam malo imam pomislekov glede stiskanja trebušnih mišic. Danes popoldne moram pa poklicat in se prijavit na šolo za starše v zgodnji nosečnosti, upam da bo še kej frej.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 10:57:08
|
|
|
|
mariee
|
Kje ste vse danes?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 11:24:30
|
|
|
|
Nogavica
|
Dobro sem. Mali brca 100 na uro. Zdaj se že tudi fajn vidi na trebuhu, ko brcne. Sicer sem pa danes dala skozi eno dobro mero nervoze, ker sem bila na kirurškem posegu - odstranili so mi 3 pigmentna znamenja in me je bilo strah, ko . Doktor je rekel, če sem preživela tetoviranje (je videl enega na nogi) in en porod, bom pa še to. No, saj res ni bilo hudo, samo injekcije so pa fajn zaskelele. Popoldne pa imamo prvi roditeljski sestanek. Ampak res - kje so vse? Kako pa si ti, mariee? Še malo, pa boš tudi ti občutila prve brcike.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 11:33:35
|
|
|
|
mariee
|
Joj Nogavica jaz že komaj čakam, da bodo brcike Pa trebušček nič noče več zrast, se je kr zaustavil, jaz bi pa že mela mal večjega trebuščka , da bi vsi vidli, da bomo mel dojenčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 12:31:49
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Joj Nogavica jaz že komaj čakam, da bodo brcike Pa trebušček nič noče več zrast, se je kr zaustavil, jaz bi pa že mela mal večjega trebuščka , da bi vsi vidli, da bomo mel dojenčka Pazi kaj si želiš - če se sebe spomnim, sem si potem želela malo manjšega, da bi lahko vsaj normalno dihala . Je bilo pa vsekakor lepo in bi z veseljem šla še enkrat po tej poti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 12:33:33
|
|
|
|
mariee
|
Sej sem že prej hotela napisat, da mi bo potem gotovo žal
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 12:34:36
|
|
|
|
a.biba
|
Eno vprašanje, če se je kateri kaj podobnega dogajalo. Že kakšen teden me pošteno špika v jajčnikih, tudi pri spolnih odnosih me v določenih položajih boli, pa me je že začelo malo skrbeti. Ni to nekaj grozna bolečina, ni pa prijetna. Glede na to, da sem imela "menstruacijo" 23. maja, verjetno se še ne pripravlja na drugo. Me že malo mika, da bi šla do ginekolog naj pogleda kaj se godi tam notri, razen če me ve pomirit.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 12:38:49
|
|
|
|
mariee
|
a.biba verjetno gre za ovulacijo, mene je vedno takrat špikalo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 13:36:11
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz bi tudi rekla, da ovuliraš.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 13:38:12
|
|
|
|
a.biba
|
Pa tako boleče še nisem nikoli - očitno se res marsikaj dogaja s telesom po ss. Hvala za pomoč, bom počakala, če se kaj umiri vse skupaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 21:09:56
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem po splavu tudi bolj boleče občutila ovulacije.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 21:20:06
|
|
|
|
a.biba
|
Kriza tole, se mi zdi, da se še samo stopnjuje. Se opravičujem, da jamram tukaj. Nekje moram . Kdaj pa to neha? Ve imate bolj izkušnje s tem. Nogavica naj bo brcek mali še naprej tako aktiven, ti pa uživaj v vsaki minuti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 21:58:35
|
|
|
|
twixy
|
Samo na hitro... Dober vecer Ob 10ih sem sla v sluzbo in koncala prej pol ure. Zdaj se samo pojem nekaj lahkega pa samo padem v posteljo. Jutri se imam en tako nabasan dan in se ne bom nic javila... Komaj cakam,da je konec tega da zacnem pocivat in pazit mojo v trebuscku. Je pa danes tocno 1mesec odkar sva porocena Sem zdaj ob takem casu plesala.. Pa grem sama v posteljo Nogavica oo..super za pogum! Slikico pa le pokazi malaMravljica pride kdaj?? Pilotinca where are you baby? soncek kako Aleks? Pridno aja ponoci? Evo picim.. Lakota me daje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 22:35:53
|
|
|
|
malaMravljica
|
punce, nazaj sem oz sva in smo. in najprej sem prebrala, da je Rizkoo izgubila babico. Rizkoo moja, kar zjokaj se in vem, da ti je hudo. Ampak s casom bos vedela, da imas babico v Nebesih in misli in pazi nate. Res mi je hudo zate Potem pa cestitke vsem novim noseckam. Twixyyyyyyyy, ti si tudi nosecka. Niti pod razno ne ves kako sem vesela zate, morem malo za nazaj precekirat, ker nic ne vem, pa vsaj napisi kdaj imas PDP, kaj si februarka? Seznam morem it poiskat, da vidim kaj se dogaja. Baje da je mali Aleks pravi lepotec, bravo Soncek! Mi smo se imeli fajn, ceprav je bil zelo delaven dopust, komaj pa cakam da bomo naslednjic samo uzivali. Sem se pa kar dobro naplava. Zjutraj sva standardno z mojim sla iz postelje direkt plavat in moj je vedno nekaj javkal, da ga zebe, pa sem pol jaz vedno rekla najini miniMravlci, da je oci en strahopetec in da mu morava pokazati kaj so korenjaki. Sedaj pa morem it na tickercek pogledat kako dalec sem in koliko se ostaja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 9.6.2009 22:37:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Čerček.. HVALA vam punce moje z avse lepe misli in sožalje. Ja, hudo je full. Mamo skoz obiske in polno hišo. Tak utrujenček sem..., pogreb pa komaj v petek. Žalostno se sliši.. ampak majo gužvo. A ni grozno?! Babi naša je bla dušica od ženske... in je ni več ampak si jo predstavljam... gor .. da se gunca vsak dan kot se guncam jaz. Pač mi je tko lažje. Drugač sm doma.., sm si kr cel teden frej vzela. Mam pa še eno lepo novičko.. "Obveščamo vas, da smo se soglasno odločili za zmagovalno fotografijo, ki je – vaša! Fotografija z naslovom trije trebuščki se nam je zdela resnično izvirna, zato smo se tudi odločili, da jo nagradimo. Fotografijo bomo v skladu z nagradnim razpisom tudi objavili na naši spletni strani." Ja.., sm se v nosečniški oblekci slikala.. in poslala.. pa jim je bla všeč in dobim bon v vrednosti 50 EUR.. pa si bom kupla še eno.. A ni fajn? Sm se ob tem vsaj mal nasmejala.. Drugače pa res ISKRENA HVALA vsaki od vas... sploh ne veste kako lepo vas je brati v takih trenutkih. Kar se špikanja tiče..., mene špika skoz... trebuh mam pa tako velik in napihnjen, da mi ga prav zateguje. 22t sem in mam 5 kg več. Kr začele so it gor... tud noge mi mal otekajo in me grozno bolijo... ampak mali brcko pa brca... pa pol sploh ne opazim teh motečih zadev,.. bolečin... Sonček85, ti kr še misli name.... Lupčka za malega lepotca.. MaleMravljice pa še ni... zakaj ne.... ?! Torek je... LAHKO NOČ vam želim..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 9.6.2009 22:40:39 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.