tassika
|
Polkadus na eni drugi temi sem že enkrat napisala, da sem prebrala v reviji, da kljub slabim izkušnjam ne smemo tako mislit, ker si ta otrok tega ne zasluži. Ja vem je težko in ves čas te skrbi ampak moraš biti pozitivna, jaz sem od živcev tudi že jokala in si rekla a mi je rs tega treba, pa sem se spravila k sebi in probam čim manj razmišljat o tej stvari. V službi so mi pa rekle, da če je pač kaj narobe naj kar gre, čimprej, če je pa vse ok pa itak nimamo kaj skrbet, ker se bo obdržalo. Recepta ni, ti se samo pogovarjaj s pikico in pridi kaj k nam pogledat, pa boš videla, da boš s časom manj mislila na te stvari. Mariee moja svakinja je bila zelo zadovoljna z njim, ker je leahek, lepo vodljiv in ni zakompliciran. Je pa res, da je manjši od pstalih quinney-ev in pri 1,5 letu otrok že težko sedi v športnem delu, ampak jaz se ne sekiram, ker bom za takrat pa kupila neko marelo, po vsej verjetnosti zapp-a. Enim pa ful ni všeč, pa ne vem zakaj. Treba je probat, jaz sem bila zadnjič nad spedy-em razočarana, ravno zaradi tistih trakov, ki podpirajo naslonjalo, ker držijo za en k... in potem iščeš alternative kaj nardit, kaj mi pomaga velik voziček, če je pa otrok pretežek, da bi normalnbo sedel, ker popuščajo pasovi. Midva sva lani šla tudi v BC malo gledat in me noben ni presunil, vsi so se mi zdeli pretežki, ne vem no 15 kg za voziček + otrok notri, kako naj to recimo prestavim pri nas čez štreko, ne gre, treba nardit ovinek. High treek mi je v živo tudi preglumazen in mi ne zgleda lepo, enako peg perego un veliki. Pri meni je prišlo takrat v poštev samo še jane, pa tudi tega so nekaj kritizirali. Najboljše je, če imaš koga, ki ga ima, da ti ga pusti malo peljat pa potem vidiš če ti bo všeč. MM ja saj jaz bom tudi bolj sama nabavljala, moj ima grozno gužvo v službi, ker je sodelavec na bolniški, zdaj pa še nekaj sanja, da bo mogel v Rusijo za par dni zaradi neke reklamacije. Ah ja takle mamo, je treba kaj požret, da lahko dobimo malo več dinarčkov. Jaz sem bila pa zdajle z mami na kavici, pa malo sva šli po trgovinah, zdaj sem pa pojedla krof