malaMravljica
|
Twixy, nimam zs, ne pozabi, da ti nabavim v ponedeljek. hihi.. zadnje samske urice a, te je kaj strah? mah, saj bi te lahko sedaj mal prestrasla, pa kaj ko je ze Rizkoo rekla, da je biti tako lepo porocen in te ne sme biti nic strah. Tassika, no saj v nedeljo ( prejle sem izvedela, da je danes petek in ne sobota kot mislim ze cel dan) bom ze imela pete, samo kaj pa poleti, moja sestra je prej rekla, da na nosecnico pete ne pasejo najbolj sam saj se kaksen mesec ali dva lahko a ne, ce ne bom imela nic problemov z zatekanjem in podobnim. Mene je itak sedaj nekaj piclo, da morem postat taka prava dama, da bo moj ponosen name in da bo bejbi imel lepo mami. Soncek, tebi sem pa ze prejle hotla to povedat, pa sem pozabla. Meni se zdi, da v Nemciji cist manj komplicirajo z bejbiji kot tukaj. A ves, zadnjic mi je ena mladi mami rekla, da naj nic ne kupujem prej razen lupinice in oblekc iz porodnisnice, niti vozicka, da to grem pol z dojenckom kupit, ko pridem iz bolnice. Si mislis dojencek en teden star jaz pa z njim vozek kupvat jaz sicer ne bom prvi mesec s tako malim kupovat hodila, samo ce je lepo vreme se pa mogoce res lahko gre vn. Sam ti ne bom pameti solila, nimam izkusenj, jaz tako predvidevam, v praksi bom izprovala pa jeseni. In Soncek, a si nam kaj fous ker smo nosecke. hehe.. ti pa nic vec Kako je pa kaj tvoj trebuh, koliko ga je ostalo? Sam preverjam, da bom pol zame tudi vedela. Ves, se mi zdi, da je oktobrka 09 tudi Heidi Klum, bo 4. mama, je par tednov za mano in mi je moj rekel, naj kar njo za primerjavo vzamem. Ma halo, se mi zmesa, ona bo zihr dva tedna po porodu spet v manekenski postavi, kako naj se z eno tako primerjam. Katera ve, kdaj pride nasa Rizkoo nazaj. Ona bo pa na porocnem potovanju zihr prve brcike cutila.
|