|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
5.5.2009 9:03:37   
MAŠKA
Hvala Tassi, itak, da se bom najavila h G. takoj 7. če bo še zadeva aktualna. Kako dolgo moraš pa ti te tablete jemat?

Ne znam pa povedat, kako me je spet strah, da se zadeva spet ponovi... user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.5.2009 9:18:20   
tassika
od 7-9t sem jemala 3/dan, poem je rekla še 14 dni to bo do te srede se pravi 11t 2/dan, potem eno do pomoje njenega pregleda.Je pa tako, da te tablete pomagajo, dokler ne prevzame vloge posteljica se pravi nekje do 13t.

Za strah pa vem, mene je še vedno, pa sem dala že 2 pregleda čez, pa me je tako strah kaj bo na NS, sploh, ker mi malo znaki izginjajo, pa se spet pojavljajo in potem vedno razmišljam če je kaj narobe. Tako da to ti nažalost ne uide, je del nove nosečnosti in je zelo naporen, važno je potem edino to koliko si močen in koliko se zaposliš da na to pozabiš.

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.5.2009 9:20:03 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.5.2009 9:45:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

user posted image

kajjjjjj jazzzzzzz toooooooooooo vidimmmmmmmmmmmmmm jeeeeeeeeeeeeee plusekkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa vse srečno do konca in nič slabih misli ,samo pozitivne user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.5.2009 9:45:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ps. sonček jutri gre presenečenje zate na poštouser posted image , zdaj pa čakaj. Sem žleht a neuser posted image
kako presenečenje,kaj ga sračkaš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.5.2009 9:45:50   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: marieeO Tassika in Sonček hvala za lepe želje!!!! user posted image

Sonček moja sestra tudi ni nič jedla, pa še sedaj ko je star 3 mesece se kar dosti pazi in mali nima nič krčev. Se kar splača hrani odrečt, če je potem otroček boljše volje, ker ga ne zvija.
kako si paznovala user posted image

ja res je bolje se čemu odrečt koda pa otrok trpi in ga matra.TiSt čas že potrpiš in ješ kaj druga.

nogavica hvala za te strani user posted image
mariee.mm dobra torta hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.5.2009 9:48:16   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ps. sonček jutri gre presenečenje zate na poštouser posted image , zdaj pa čakaj. Sem žleht a neuser posted image
kako presenečenje,kaj ga sračkaš

nič nič, včeraj sem videla nekaj lepega in sem mogla poslat, no saj še nisem šla, zdajlep očasi šibam, ko se spravim k sebi, spet sem začela bruhat, po ustaljenem ritmu 1x zjutraj na tešče in potem kar gre. ME pa čaka cela gora cunj za zlikat in mi nič ne diši, prej je bil sonček in sem dala posteljnino prat, zdaj pa je čisto oblačno in se spet ne bo sušilo grrr.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.5.2009 10:41:54   
soncek_25
Mariee čestitke za rojstni dan!!!!...malo zamude, ampak je vseeno iz srcauser posted image

MAŠKA...jaz tut vidim črtico...jeeeeejjuser posted image user posted image user posted image ...stiskam pesti še močneje!!!!!

Jaz sem pa ta vikend delala ovulacijske teste in ne boste verjele, da se mi je v ponedeljek po dolgem času pokazala močna testna črtica...ampak na žalost nismo ničuser posted image , ker je moj dragi do večera v službi in ko je prišel domov se je samo ulegel in zaspal (tko da je bilo brez pomena da rinem vanj), tako da bo šel ta mesec spet mimo, čeprav po drugi strani sem pa vesela, da se moj ciklus po SS končno urejauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 157
5.5.2009 10:50:55   
mariee
Hvala za čestitke Maška in Sonček_25!

Maška čestitke za črtico, moja je bila še manj vidnauser posted image

Sonček, zakaj tebi pokaže torto meni pa ni??? Včeraj nisem ne vem kako praznovala, bolj malo, glavno bo pa v sobotouser posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 158
5.5.2009 11:04:19   
tassika
Sonček saj še ni prepozno 4 dni pred ovulacijo lahko in 4 dni za, tko da danes veselo na delo, tudi midva nisva 1.3. ko sem jo imela ampak prej in kasneje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.5.2009 11:14:45   
soncek_25
user posted image user posted image user posted image Ja, Tassika najbolš da gremo danes v akcijouser posted image ...sej je res tko, da nikol ne veš. Jaz sem decembra tko zanosila, da mi je še sedaj čudno, kajti tisti teden k naj bi bila ovulacija (po klomifenu sem prbl. vedla kdaj je) mojega sploh ni blo domauser posted image   tko da sva user posted image čist izven pravih dni in zato testa sploh nisem delala takoj, ampak šele kakšne 10 dni po izostanku, pa še to kar tko brez veze, ker sem rekla, da itak ni možnosti in na koncu je bil +++, sem mogla 3 teste narest, da sem verjela, ker sem mislila da so pokvarjeniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 160
5.5.2009 11:18:57   
tassika
No vidiš, pravijo tako, če je pred ovulacijo bo punčka, ker so bolj vzdržljive, če pa po pa fantek, ker so hitrejšiuser posted image . Je pa tako, jaz sem imela reden ciklus in naj bi imela ovulacijo 1.3. pa se mi zdi da je bila vseeno 2 dni kasneje, ker me je šele takrat ful špikalo.

Vidva kar, izgubit nimata kaj, mogoče pa kaj pridelata in boš kaj potem januarka 2010. a ni dobro bi bilo 10.01.2010 tak zanimiv datum.

Držim pestiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 161
5.5.2009 11:43:09   
malaMravljica
Jaz nosim ocala in zato zelo dobro vidim user posted image   tukaj definitivno vidim user posted image user posted image   joj nooooo user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
pa ravno smo govorile, da ze dolgo ni bilo novih noseck. Super no. Jah maska, poskusi zbrskat en digitalni cb, tisti ti zagotovo napise kaksno je stanje. Sam jaz nimam nobenega tukaj, nazaj grem pa se le v cetrtek in bo pol trajalo, ce ti ga v petek posljem ga dobis v torek.

Maska, pazi nase in ne dviguj nic tezkega! Vesela sem zate, komaj cakam popravljen seznam. Ej, saj si nisi mogla pomagat a ne, in si ze izracunala pdp, kdaj je user posted image   sem firbc ja.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.5.2009 11:46:41   
tassika
MM pa kje se ti potepaš, si dobila čevljčke?

Pa veste koga pogrešam, našo pilotino, pomoje ima res gužvo v službi. Čakajte napišem smsuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 163
5.5.2009 12:25:12   
MAŠKA
Punce, hvala za vzpodbudne besede. Danes sem kupila še baby chek, bom še s tem preverila, sta kar dva testeka v paketuuser posted image . Sicer se bo pa v nekaj dneh sigurno vse pokazalo.
Mm, moj PDP bo, če bo, 14.1.2010. Dolga je še do tam... želim si, da bi čimprej prigurala 13 tednov, potem se mi zdi, da bom bolj mirna.

Mariee, jaz tudi vidim tortico!

Sončice tudi vama hvala!

Jaz pa mislim, da bo Pilotina naslednja, ki bo sporočila lepo novičko in Sonček25, tudi ti si na dobri poti!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

Neposredna povezava do sporočila: 164
5.5.2009 12:39:47   
tassika
Maška takrat ima moj ati roj dan, pa moja svakinja,... bo kozorogecuser posted image . poglej tisti test si delal zvečer, ne z jutranjim urinom, pa je pokazal črtico in mislim, da če ga narediš zjutraj bo pa še bolj močna. Ja 13t je dolga, sploh ker boš pomoje na bolniški, ampak saj gre kar hitro do 8t se vleče potem pa kar gre. Jaz ti res želim, da pa tokrat bo.

Pilotina vse pozdravlja, ima dopust in dela na vrtu, da bo imela svojo solatko, je rekla, da nas pride potem malo pogledat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.5.2009 12:49:21   
soncek_25
Maška mogoče se ti pa PDP prestavi in boš rodila na moj rojstni dan, 12.1.user posted image user posted image user posted image

Jaz res upam, da vam bom tudi jaz kmalu sporočila lepo novico, sej ni važn, da bo že kar takoj ratal, važn je da rata, kadar bo pač pravi čas za to. Še malo, pa bom že 3 mesece od SS, tko da je že čas da se zadeve uredijo in začnemo s polno paro delat nauser posted image
Kolkr sem zasledila, vas je kar večina zanosila dokaj kmalu po splavu in  ste sedaj že kar ornk nosečke...počasi se vam bomo vse pridružile tudi jaz in pilotinca....to mi daje upanje!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.5.2009 13:26:35   
malaMravljica
Tassika, dobila sem cevlcke. Tako lepi so, sam sedaj pa nam vec zame zapravljala. Ej, danes sem sla z mamo k zdravniku, so ji zadnjic dali napacno diagnozo, da ima obrabljen kolk. Nima, obrabljeno hrbtenico in osteroporozo ima. Je prisla objokana iz ordinacije, se mi je tako zasmilla. Sem se tako ustrasla, pa je bila moja sestra zraven in je rekla, da bo pac morala malo manj delat, kar bo za mojo mamo zelo tezko, ima tak vrt in tako rada ga ima. Sam ona bo to ze spravla cez, malo cajckov in kremc pa bo, jaz ji bom pa kaj iz homeopatske lekarne prinesla, mi se ne damo kar tako. No, sedaj grem pa v cetrtek nazaj, da bom se en dan za moralno oporo.

Maska, bos jutri zjutraj se en test delala? Ceprav ta ti kaze plus, saj ves. Sem vedla, da ze ves pdp, to smo pa zenske. Oh, prvih 13 tednov bo en dva tri mimo, saj si ze v cetrtem a ne.

Pilotina konca delo na njenem vrtu, pol pa k meni pride, jaz bom naslednji teden sejala in sadila. Jaz tudi imam vrt, solatka je z ornk velika, paradiznike in paprike sem sama vzgojila letos in semena, ki sem ga jaz pripravila iz mojih lanskih bio paradiznikov.

Neposredna povezava do sporočila: 167
5.5.2009 13:29:10   
malaMravljica
Tassika, a ves da po tvoji teoriji, da pred o je puncka se meni zdi, da bomo mi dobil puncko. Ker na uz pac prehiteva za par dni, drugace pa pojma nimam kdaj sva naredila bejbija, heh.. sva bila kar pridna. 

Neposredna povezava do sporočila: 168
5.5.2009 13:30:30   
Nogavica
MAŠKA, tudi jaz ti čestitam za črtici in močno stiskam pesti, da se tokrat dobro izide.

Seveda držim pesti tudi za ostale, da se nam čimprej pridružijo na spodnjem seznamčku. user posted image

Tudi jaz pogrešam pilotino.
Kdaj pa se vrne rižkoo (kam je ona sploh šla na honeymoon, sem menda spet spregledala)?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 169
5.5.2009 14:16:37   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Maska, bos jutri zjutraj se en test delala? Ceprav ta ti kaze plus, saj ves. Sem vedla, da ze ves pdp, to smo pa zenske. Oh, prvih 13 tednov bo en dva tri mimo, saj si ze v cetrtem a ne.

Ja v četrtem se žeeeeeeuser posted image . To je že slabih 10%. Ampak sem bila že tudi v 9. in tudi v 7.... tako, da vse skupaj jemljem z veliko rezervo, da ne bi bilo prevelikega razočaranja.

In Nogavica hvala za lepe želje!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 5.5.2009 14:17:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 170
5.5.2009 14:16:42   
tassika
MM osteroporoza ni ravno luštna zadeva, ampak o njej pa res ne vem nič in nimam kaj napisat. Jaz pa nimam vrta, ga imajo moji doma in tašča in potem naju vsi toliko zalagajo, da imam premajhno skrinjouser posted image .

Glede teorije se je pa nisem izmislila, to je pisalo na koledarčku, ki mi ga je dala rižko. Je pa moj dobil neko blazno idejo, da bo fantek, ker mu je od sodelavke dedek, ki je porodničar povedal, kako so to določali včasih. Baje deliš število let moškega in ženske s 7. Prvih 7 let je kao fantek, potem punčka in spet fantek. Najlažje povem na primeru, jaz sem 25/7=3 pa še malo 3*7=21 in ostane 4 leta (se pravi fantek). Moj je star 29/7=4,1 7*4-28 in 1 ostane, spet fantek. Ampak jaz temu ne verjamem. Bo punčkauser posted image .

Sem pa skuhala riž za kosilo, tko samo riž pa notri celo čebulo s klinčki in sem že vse pojedla, zdaj kuham drugo rundo. Pa še ribica bo, sem kupila dva brancina in obubožala, je bilo 20euruser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.5.2009 14:24:04   
malaMravljica
ja, sem napacno napisala, da je to tvoja teorija, sem jaz to tudi ze brala in tako imam pri sebi na sumu puncko. Sam da vidis mojo mamo, me je zadnjic vprasala, ce se mi mali ( on) kaj zahvali za priboljske, ki jih jem. In recem kdo on in rece, ja dojencek. Sem rekla, da saj ne vem kaj bo in ona rece fantek bo, jaz vem. Pa moder kompletek je ze kupila. 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 172
5.5.2009 14:38:07   
tassika
haha moja mami tudi pravi, da bo fantek, ker baje nisem tip za punčke, ne vem od kje ji ta ideja, tamala mi je pa kupila roza pajacek in zdaj mojga hecam da če bo pač fantek, bo pa v roza pajackuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 173
5.5.2009 15:46:11   
Nogavica
Punce, prosim za mnenje - jutri ima moja mama RD in ji bom poleg ostalega dala še to sliko v okvir:

user posted image

Povejte mi, je preveč načičkano, naj kaj odvzamem?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.5.2009 16:03:52   
tassika
Nogavica lepo je, jaz bi samo spodaj tisti krog v žarki vn zamenjala za metuljčka tako kot je zgoraj, da ni preveč različnih stvari notri. Drugače si pa naredila ful lepo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Februarka08

Ime Lucija - da ali ne?

Da (51%)

Ne (49%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!