malaMravljica
|
Tassika, dobila sem cevlcke. Tako lepi so, sam sedaj pa nam vec zame zapravljala. Ej, danes sem sla z mamo k zdravniku, so ji zadnjic dali napacno diagnozo, da ima obrabljen kolk. Nima, obrabljeno hrbtenico in osteroporozo ima. Je prisla objokana iz ordinacije, se mi je tako zasmilla. Sem se tako ustrasla, pa je bila moja sestra zraven in je rekla, da bo pac morala malo manj delat, kar bo za mojo mamo zelo tezko, ima tak vrt in tako rada ga ima. Sam ona bo to ze spravla cez, malo cajckov in kremc pa bo, jaz ji bom pa kaj iz homeopatske lekarne prinesla, mi se ne damo kar tako. No, sedaj grem pa v cetrtek nazaj, da bom se en dan za moralno oporo. Maska, bos jutri zjutraj se en test delala? Ceprav ta ti kaze plus, saj ves. Sem vedla, da ze ves pdp, to smo pa zenske. Oh, prvih 13 tednov bo en dva tri mimo, saj si ze v cetrtem a ne. Pilotina konca delo na njenem vrtu, pol pa k meni pride, jaz bom naslednji teden sejala in sadila. Jaz tudi imam vrt, solatka je z ornk velika, paradiznike in paprike sem sama vzgojila letos in semena, ki sem ga jaz pripravila iz mojih lanskih bio paradiznikov.
|