tassika
|
MM bom takoj ko se opere, saj bveš midva na praznik dela, delava, pa mi je čisto vseeno, jaz perem, ker je zunaj lepo i nse bo fino posušilo, pa še tapoceni tok je . Blagor tebi za solato, jaz je pa še vedno ne morem jest. Danes mi je zapasala kavica potem pa sem jo komaj popila. Čeprav mi danes ni nič slabo, pa tudi špika me ne, samo joškice me še vedno bolijo. Sama sebi sem že sitna, če mi je slabo, sem sitna ker se slabo počutim, če mi ni pa zato, ker me skrbi. No ja še točno dva tedna in potem NS, midva pa že pospravljava sobo, kjer bo čez 1 leto dojenček, je treba malo preuredit in zdaj ko sva doma imava čas, no da se popravim, moj dela jaz komandiram, ker pač ne smem nič delat . ps. MM nisem kupila tiste, ker je bila predraga, pa mami je rekla, da zgledam ko vreča krompirja, sem potem vzela eno za 16 eur pa je ravno tako lepa, samo da sem vzela M namesto S, ker tam se je lepo videl trebušček, meni pa še ni, da bi se okoli raszkazovala, pa mislit moram tudi na to, da jo bom čez 3 tedne še vedno oblekla, ker grem na birmo od moje sestrce . Pa v c&a sem si kupila ene šprtne 3/4 nosečniške hlače, ki mi bodo tudi čez 3t ravno prav, pa take so, da lahko pa szaviham nazaj in zgledajo čisto navadne
< Sporočilo je popravil tassika -- 1.5.2009 12:21:23 >