malaMravljica
|
Rizkoo, ma zlata marcipanka si nikjer te tvoje cokolade, dve sem ti do sedaj nabavla, vedno ce jo ze imajo je samo ena, grrrr.... ej, saj sta spet dva tako lepa na ebayu, sam bo sla cena spet v visave. Sem bila sedaj na posvetu v pisarni in so mi vsi rekli, da bom kupila bugabooja in pika. Bo padla kaksna dobra beseda zame in za vozek pri sefu in ima da ne komplicira saj imam se cas, ej slikco sem ti dala na mail. Tassika, imam toplomircek, je videt cist ok, sem pa videla, da za takega je to res ok cena, pa 3 leta garancije ima. Ima se infrardeco funkcijo, bom povedala mojemu in bo sploh ponosen, da sem ga kupila. Ja, Pilotina, sem tolk sama zadnje case. Sam to je pa to, ker nisem hotla v Svico it zraven. Sam tisti dialekt poslusat bi me zadelo. Saj danes proti veceru ze pride in zvecer bova zalepljena skupaj kot dva polza slinarja Mariee, midva sva se zdilala sam za enga otrocicka ves. Jaz bi imela otroski vrtec sicer, sam moj ima pa drugacne plane v zivljenju. Ves, nas vidi cez par let nekje na jugu, z hiso ob vodi in jadrnico. Sam, ce bi se pa kaj ponesreclo in bi bila se enkrat noseca, pa res mislim ponesreclo, ne da bi ga okol prenesla, pol pa tudi ne bi bilo krize. Saj enag otrocicka pa ze imava sicer, ti dam link na zasebno ok, bos vidla mojega prvega fanta, je ze tako velik. Aja, je pa v Keniji, tisti ki sem ga posvojila na daljavo. Te bejbi azdeve bo pa vse moj brat podedoval, pa je trenutno celo brez punce, ko bom drugic dol bom imela resen pogovor z njim, da mu bom sparala vse zadeve. Bejbe moje, grem na soncek, sencko. Danes je tukaj pravo poletje, do sedaj ni bilo tako kot pri vas, danes pa vrocina, jupiii...
|