|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
25.5.2009 8:57:47   
malaMravljica
Tassika, lep trebuscek imas. Da vidis mojega, sem tako jokala, da jaz pa nimam trebuha in zadnji teden oz zadnjih 10 dni se mi je pojavil kar na enkrat in to ves kaksen. Sedaj se pa res vidi, da sem nosecka in ne prenajedena cokolade user posted image

uff, fajn za tako mami. Meni je pa ze rekla, da ne smem kozmetike za malega kupit, ker mi bo ona od Welede, pa sem rekla, da ne, ker je tukaj se mal ceneje. Ves, mene me kar srce boli, ce mi kaj dol kupijo, ker vem, da se tukaj dobi ceneneje. Pa eno knjigico o negi dojencka mi je baje kupila, je rekla, da ni mogla it mimo.

Jaz grem sedaj se precekirat koliko stane tak termometer sicer in ce je ta 9,99 cenejsi ga grem pol iskat. Pa saj moram itak v trgovino, da mojemu zvecer pripravim eno njami njami presenecenje.

In Tassi, za te tvoje bolecinice pa poskusi jih odmislit. To so vse normalni pojavi v nosecnosti, jaz jih kar odmislim in pol res izginejo. Se krc v nogi se mi je dvakrta najavil in pol tudi odjavil. Sam tam sem imela sreco, ker tisto pa tako boli drgac.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.5.2009 9:07:25   
tassika
O MM vem da boli, ker mene med M včasih ni nikol bolel trebuh ampak noge in mi še zdaj to nagaja. Saj bo nehalo, če pa ne bo si bom pa kopel naštimala.

Ja moja mami je groznauser posted image  je rekla, da sem skromen seznam napisala in d anaj ptem nič ne kupujem, ker če pogleda količinsko pajacke k sm napisala jih ima sama doma več, mi je pa baje kupila že 2 flaški, ker so zadnjič na novi pediatrični imeli predstavitev od milupe. Jah moja žlahta je taka, da res mora vsak nekaj, pa potem pač naj, sam ker res ne rabim veliko, ker večino dobim, tko da ne vem kako se bodo zmenili.

Ja moj trebušček, če se spomnim kakšen ploh sem bila, zdaj pa se peljeva čez luknje pa vse valovi, sem mojmu rekla včeraj naj da roko gor, da bo vidu kako je vozit po luknjah, sam kaj ko so naše ceste ko en kolovozuser posted image

Tebi se pa tudi že mora poznat, madonca saj ne moreš iti ravna rodit, saj si že v 22tuser posted image

Od welde imam pa jaz olje za trebušček in mi je tako všeč, da bom tudi za dojenčka pomoje kupila od njih, pa še blizu imam trgovino, ampak veš sem zdajle brala, da pri majhnih dojenčkih ne priporočajo olja za po kopanju ampak mleko, ker olje zamaši pore.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.5.2009 9:18:43   
malaMravljica
Tassika,

meni je mama rekla, da naj ne kupujem kozmetike za dojencka, da bo ona kupila. In pol sem ji rekla, da ne rabim nic, ker bom kar olivno olje rabila ( jaz zame dosti rabim naravno olivno olje) in pol me je pogledala in se tolk prestrasla, sa to pa ne gre. Joj, vcasih ji kaj recem in pol milsi, da bom katastrofa mami. PA ne bom. sam danes ponoci sem mogla it na WC in sem bila tako koma, pa sem razmisljala kako bi taka sla do dojencka ce bi jokal, jah 30 sekund bi rabila in bi bila zbujena.

Ej, moj ljubi pa pravi, da so slo ceste cist v redu, da so kot nemske user posted image user posted image  ne vem od kje mu pa ta ideja, in to mi je zadnjic rekel, ko sva sla cez Predel po tistem makadamu, se mi zdi, da se mu je od ceste ze mal zameglilo in ni vedel kaj govori.

Tassika, sam tist temometer je pa zelo poceni in ima 2 ali 3 leta garancije celo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.5.2009 9:27:03   
tassika
saj mogoče ga bo šla pa moja mami iskat, jaz ne gremuser posted image

Evo dobila predračun za najino mini kopalnico, brez ploščic in bojlerja pride vse skupaj z ddv 5.881,42 eur, sem upala na malo bolj ugodno varianto, pa zgleda ne bo šlo. no saj malo cenejša bo, ker imam v ponudbi še vso opremo, ki pa je ne bom vzela preko njega, ampak pti mojem tatiju, ker bo več popusta. Mora nama ostat še kakšnih 1500 eur, da lahko v otroški sobi zamenjava okna.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 854
25.5.2009 9:33:36   
pilotina
jutro

tassika...user posted image  sva šla prijateljem nekaj pomagat in sva bila tam ceu vikend...tko, da sploh nisva bila doma user posted image
sem pisala iz pc-ja od prijateljice

si lepa nosečka veš user posted image

kdaj začnete rušit

malaMravljica...super, da jutri pride user posted image ...zadnje čase si res dosti sama user posted image

na twixy sem spet danes razmišljala in user posted image  a nobena od nas je ni vprašala kdaj pride nazaj user posted image
štartala sta v soboto 16.05.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 855
25.5.2009 9:35:50   
tassika
Pomoje twixy še ta teden ne bo sta si sigurno vzel 14 dni.

Ja Pilotina se mi je zdelo, da te ni doma.

Rušit, pojma nimam, je treba najprej vse dobit, pomoje bova danes vzela kar ploščice ker so na zalogi, potem pa spet se z mmojmu dol vsest in zment kako pa kaj a greva v to ali ne, a iščeva kaj cenejšega, čeprav imam občutek da so vsi enako dragi. Potem pa dobit še majstra da pove, kdaj b imel čas, trenutno je še pri sosedih.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.5.2009 9:44:13   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                              xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.09
16. barvar                                                                      xx.xx.09
16. twixy               (10.02.81)28       Nemčija                 31.05.09
17. Anonimna (Biba)     25                Štajerska               xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    29.05.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.      13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     10.06. MF    28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale     26.06.        23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                   27.05. posv  29.11.09
11. Nataša28                                                                     23.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje        25.05.
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                        14.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                    xx.01.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.5.2009 10:07:51   
mariee
O punce,

sem bila cel vikend odsotna, ker sva bila skos po enih piknikih. Danes pa spet služba, v sredo popoldne grem pa k sestri in nečaku na morjeeee. jaaaa, komej čakam.
Twixy pa sigurno uživa... pa plusek naj nazaj prineseuser posted image

mM vidva kar nabavta bugaboo-ja, sej bo sigurno za dva otroka zdržal, al pa še večuser posted image  pa res je kvaliteten.

Tassika ti maš pa že lep trebušček, sej jest sem tut nekej tacga, al pa še mal več, prou zalil me je čez trebuh. Grozna sem, bo treba fejst trenirat po porodu, da bom spet brez odvečnih maščobnih obloguser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.5.2009 10:11:42   
tassika
Mariee boš prišla k meni pa bova vsak dan rinle voziček na mengeško kočo magari po trim steziuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.5.2009 10:15:28   
Anonimen
Punce POGREŠAM VAS... sam mam tako gužvo. V petek me je šef tko raspi****, da bo zdej vidu svojga boga. Vse rihtam, da se bom kmalu poslovila sam psssssssssst... user posted image
Dons grem pa na nosečniške vaje... Se vam javim mal kasnej.
MMravljica moja, objemček za ... voziček user posted image . Kaj pa če ga jst kje tuki zbrskam? Če pošlješ slikco, bi lahko..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
25.5.2009 11:32:07   
malaMravljica
Rizkoo, ma zlata marcipanka si user posted image user posted image  nikjer te tvoje cokolade, dve sem ti do sedaj nabavla, vedno ce jo ze imajo je samo ena, grrrr.... ej, saj sta spet dva tako lepa na ebayu, sam bo sla cena spet v visave. Sem bila sedaj na posvetu v pisarni in so mi vsi rekli, da bom kupila bugabooja in pika. Bo padla kaksna dobra beseda zame in za vozek pri sefu in ima da ne komplicira user posted image user posted image  saj imam se cas, ej slikco sem ti dala na mail.

Tassika, imam toplomircek, je videt cist ok, sem pa videla, da za takega je to res ok cena, pa 3 leta garancije ima. Ima se infrardeco funkcijo, bom povedala mojemu in bo sploh ponosen, da sem ga kupila.

Ja, Pilotina, sem tolk sama zadnje case. Sam to je pa to, ker nisem hotla v Svico it zraven. Sam tisti dialekt poslusat bi me zadelo. Saj danes proti veceru ze pride in zvecer bova zalepljena skupaj kot dva polza slinarja user posted image  

Mariee, midva sva se zdilala sam za enga otrocicka ves. Jaz bi imela otroski vrtec sicer, sam moj ima pa drugacne plane v zivljenju. Ves, nas vidi cez par let nekje na jugu, z hiso ob vodi in jadrnico. Sam, ce bi se pa kaj ponesreclo in bi bila se enkrat noseca, pa res mislim ponesreclo, ne da bi ga okol prenesla, pol pa tudi ne bi bilo krize. Saj enag otrocicka pa ze imava sicer, ti dam link na zasebno ok, bos vidla mojega prvega fanta, je ze tako velik. Aja, je pa v Keniji, tisti ki sem ga posvojila na daljavo. Te bejbi azdeve bo pa vse moj brat podedoval, pa je trenutno celo brez punce, ko bom drugic dol bom imela resen pogovor z njim, da mu bom sparala vse zadeve.

Bejbe moje, grem na soncek, sencko. Danes je tukaj pravo poletje, do sedaj ni bilo tako kot pri vas, danes pa vrocina, jupiii...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
25.5.2009 11:36:59   
tassika
Super MM pri nas je že tako vroče je že 23 stopinj napovedanih je pa spet 30 tako da sem jaz kar lepo zaprta notri.

Jah midva sva se zmenila vsaj za 2, jaz sem hotla 1 moj 3 in to je zlata sredina, samo kaj veš kaj nas ženske/moške na koncu prime, se je tudi že zgodilo, da so moški potem navijali za še enega.

Študiram če bi si bazenček postavila na balkon, samo je tako majhen da bi ravno rit not namočila in nič več. Kaj misliteuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 862
25.5.2009 11:53:04   
malaMravljica
Tassika, ma daj spakiraj in pridi k meni in zatezi za bazen. Midva imava ze dve leti ga za sestavit, je pa en okrogel premera 5 m, pa je treba skopat in ne vem kaj vse naredit. Letos ga bomo baje celo postavili. Sva ga dobila skor senkanga in sva take lenobe, da ga ne sestavimo.

Ja, mi je cist jasno. Zmenis se nekaj, pol je pa prvi tak cukr, da mores pod nujno se druzga naredit user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 863
25.5.2009 11:55:12   
tassika
Kar sestavita ga in to hitro, ker boš lepo plavala, to ful priporočajo, ker se cel razmigaš, jaz upam, da bom kaj imela dopust in videl akaj morja, ker tudi na telovadbo ne smem, doma sem pa prelena.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 864
25.5.2009 14:21:55   
sonček85
HEJLA!
LEP DAN VSEM

MM.MI SMO DALI ZA NAš voziček 700€
tassika.bolečine ,točno tk k je rekla mm odmisli to je normalno v nosečnosti,če te pa ornk boli in če je izcedek pa tkoj  h G
Dokler ni izcedka in hudih bolečin ni panike.
*bazenček.ti kar in še zame jo namoči.Jaz komaj čakam ,da ga pri tašči postavijo  in se bomo kopal user posted image user posted image
predračun je pa res velik .No pa če bo tok kvalitetno narejeno kot je cena potem ni panike

No nam je pa danes prišel zbelit sobo  od Aleksa in je spet tko lepa kot je bila user posted image user posted image user posted image
twixy.where are you,a se še kar cartaš in uživaš,da boste prišli 3 nazaj ,če ne 4 user posted image user posted image user posted image .Me mislimo nate in te pogrešamo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 865
25.5.2009 15:25:41   
kejti
Ojla punce,
sem bila pri ginekologu in je videl plodek in srčkauser posted image . Dabrostone moram še naprej jemati in počivati. Grem še osebnem zdravniku in bom še kr v bolniški (v službi je norišnica). Čez tri tedne imam spet pregled, če bi pa krvavela moram takoj zdravniku.
Punce kako se kaj hladite v tej vročini?

< Sporočilo je popravil kejti -- 25.5.2009 15:26:15 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.5.2009 15:31:16   
tassika
Sonček saj so me samo noge bolele, sem spila magnezij in je takoj enhalo, zgleda da ga bo treba redno pi, meni je pa tako zanič, no se bom že potrudila.

Ja predračun je kar visok, ampak je notri všteto ve, nove cevi, nova električna inštalacija, polaganje kreamike, odvoz stvari in pa vsa nova oprema samo ploščic ni v ceni in kot sem rekla bojlerja, moj tati pravi da ni drago in da ceneje bi težko prišla čez.

Kejti super za pregled, jaz se hladim tako, da delam čimanj in sem tudi oblečen azelo minimalno, saj sem sama domauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.5.2009 15:34:59   
pilotina
kejti user posted image

sem res vesela, da videla tvojega dojenčka in srčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.5.2009 15:50:37   
maj2009
ojla punce!
no mi smo pa imeli dons morfologijo! vse je ok, težki smo za dobrih 437g! ja in vemo kaj bomo imel! zgleda da bo ......no verjetno princeska!!
z mojim sva šla kupit postlco v bc in majo zdej eno akcijo in sva dobla eno lepo s 25% popustom, je bela in se na začetku do 6 mescev lahko guga kot zibka pol daš pa gor kolesa in je postelca.
jst se po faksu potikam, delam pospešeno za diplomo....
vroče je za znort!!!!!ta tedn bom kr doma ker bi bla čist fertik če bi delala, že tko mi je obupno vroče.
tud jst hodm doma kr samo v oblekcah je najbolš.
zadnjič sm dubla od ene mamice ful dobro jeans kiklco iz hm, pa 3 hlače in sm ful vesela, ker mi je vse prou.
zdej si morm pa modrc kupt ker so vsi premajhni pa še ful mi je začela tista tekočina tečt....prou nerodn, a bom mogla že zdej blazince nost al kaj?user posted image

jst upam, da greva z mojim čimprej kej na morje v izolo da se mal namočm...

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.5.2009 17:45:58   
tassika
Maj super za punčko, sem vesela zate.

Evo bejbe tukaj je pa moja bodoča kopalnica, no ploščice so za odtenek bolj temne, stene pa niso krvie tko kot je moja mami rekla, sam list je malo zmečkan ker sem ga imela v torbiciuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.5.2009 19:00:55   
kejti
Tassika všeč mi je tvoja kopalnica, posebej ploščice z vzorčki user posted image

< Sporočilo je popravil kejti -- 25.5.2009 19:01:21 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.5.2009 20:14:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ojla punce,
sem bila pri ginekologu in je videl plodek in srčkauser posted image . Dabrostone moram še naprej jemati in počivati. Grem še osebnem zdravniku in bom še kr v bolniški (v službi je norišnica). Čez tri tedne imam spet pregled, če bi pa krvavela moram takoj zdravniku.
Punce kako se kaj hladite v tej vročini?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeee sem ti rekla da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

tassika.ja ti kr lepo počivaj in k boš v bazenčku se še zame malo načofotj user posted image user posted image
Ja če je vse všteto se splača.Mi bi tudi morali samo ni dinarčkov -zaenkrat bo pa v prihodnosti user posted image kopalnica zgleda superrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image
maj:user posted image user posted image user posted image user posted image z MF in user posted image ,nakup postelje in kiklce,mopderček pa tudi pride.Meni je mleko teklo ven od 3m k noro ,a samo ponoči ,čez dan pa ne tko da blazinic nisem potrebovala

da vam malo polepšam ta turoben ,žalosten ,deževen  večer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slike sem malo preuredila in retuširala user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.5.2009 20:15:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 872
26.5.2009 8:32:29   
pilotina
jutro jutro

tassika...super, lepa bo vajina kopalnica...sam edino veš kaj...............mogoče, če malo poravnate stene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85...prou polepšala si mi jutro, no
pravi lepotec je user posted image

maj2009...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 873
26.5.2009 8:37:25   
pilotina
Rižkoo...mi te tudi pogrešamo, ampak ti kar vse lepo zrihtaj in...pol boš več časa mela user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 874
26.5.2009 8:56:37   
mariee
ooooojuser posted image

Tassika ful je lepa kopalnica, jaz bi tudi tako. Pa v modro-zeleni kombinaciji so mi tudi všeč kopalnice.

Sonček85 jest sem že brez besed za Aleksa, zmerej rečem, da je cukr, zdj pa že ne vem več kako naj stopnjujem, ker je skos večji cukruser posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj gledala, da bi me vozek (quinny buzz) 100 eur cenej prišel, če ga naročim prek nemškega al pa avstrijskega ebaya. Ali ima katera izkušnje z naročanjem prek neta? Mal sem že brala na forumih, da pol ne moreš tukaj uveljavljat garancije... mM ti verjetno veš več o tem.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?