malaMravljica
|
joj cveke, ste nacvekale danes enih strani. Tako, moja novica. Cist sem se zaljubila do uses in nazaj sla sem sprovat bugabooja in to je ensotavno to. Moj bo!!!!!! Neverjetno lahek, ensotavno se zlaga in to na malo da kar res ni, rocaj se fuuuullll raztegne in niti moj 1,90 m visok ljubi ne bo prepognjen, ko bo vozek porival. In okreten da dol pades, vijuga k nor in to tako enostavno. Ce bi vzela tistega tam, ki je razstavlejn v trgovini dobim kosaro in sportni del za 730 eur. Pa seveda so zraven zascita za dez, prevleka proti komarjem, nakupovalna torba in vse te zadevice, ki pasejo zraven. In da ne pozabim, tako je lep. Me je ze melo, da bi ga kar kupila, sam so bile tam okoli sam nosecnice z veliko vecjim trebuhom in pol se ne spodobi, da ga jaz ze kupim. Sam en problem imam sedaj, hotla sem rabljenega, pa mi je nov sedaj tolk lep mojemu morem predstavit to ceno 730 eur in poslusat reakcijo. Ceprav realno gledano tudi rabljen ni slab, kaj pravite? Pa eno majcko za mrzle jesenske dni sem kupila bejbiju, v barvi Soce in gre tako za fantka kot za puncko. Meni pa ene nosecniske hlace tok hude, z nizkim pasom, poleten model, bile so pa 34 eur. To je dovoljeno a ne, ceprav sedaj v nsoecnsoti sem dobila manijo na hlace. In nacvekala sem se, 5 ur cveka, sedaj mi spet tece slovenscina. Tassika in Nogavica, fajn za preglede, pa saj sedaj sploh ne more bit kaj vec narobe. Sam nekaj me cudi, kaj v laboratorij hodite kasneje, ni to vse skupaj en pregled? Tassika, za angel sound je pa brezveze zapravljat. Bos tako kmalu brce cutila in pol bos itak vedela, da je vse ok. CB se verjetno ne pokvari, saj baterija ni aktivirana. Pilotina, za seznam imam spet popravek. Joj, jaz si vedno prestavim pregled, danes sem ga spet in sicer na 29.5. pol gremo pa 1 teden na dopust. Soncek, hvala za info za kos. Bom pol kar brezkasetnega in enega vecjega, da bo za kasneje za navadne smeti pol. Pa nam ga se kupila. Danes v otroskem centru sem bila spet z najmanjsim trebuhom. Joj no, a morajo same trebuharke notri bit vedno, pol moj trebuh se manjsi izgleda.
|