|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.5.2009 21:56:43   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Ojla punce jaz imam v ponedeljek pregled pri gin in mi je že sedaj ful strah kako bo kaj.
Maška a ti tud piješ dabroston?

Kejti danes smo ga nabavili na Hrvaškem. Me pa vedno bolj skrbi, vidim da pri večini punc pri januarkah se plodek s srčkom pri 6 t že vidi, pri meni je bilo pa le rumeno telesce. Res da bi lahko prišlo kasneje do zanositve, ampak potem najbrž še ne bi bil test že tri dni pred izostankom M pozitivenuser posted image . Dolgih bo tehle 14 dni...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.5.2009 22:03:37   
malaMravljica
Maska,

ma ce je bilo pri tebi rumeno telesce vidno pomeni, da bi se to moralo naprej razvijati in da je plodek notri. Pa razlika je ce si na pregledu v 6t0d ali 6t5d, ves kako hitro se takrat zacne razvijati, samo v 6t0d je pa se hudo zgodaj za kaj videti.
Ta dva tedna se ti bosta vlekla, bi se meni tudi, samo moras vedeti, da si imela zelooooo zgodaj pregled za kaj videti. In pomisli, ce si zanosila recimo 2 dni kasneje je bilo pa itak prezgodaj za videti. Ti novi testi pa itak zaznajo nosecnost zelo hitro. Si delala mogoce CB, ker tisti zazna ze res zelo zgodaj.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.5.2009 23:44:13   
tassika
Maška ne se sekirat jaz sem bila na pregledu 6t3d pa je bil plodek velik točno za 6t pa točno vem kdaj sem imela ovulacijo in test je pokazal že 2 dni prej, še v točno 8t je bil plodek velik za 7t4d, na nuhalni mi je rekla, da pride včasih do tega, ker ne merijo čisto natančo, ker samo pogledajo če je plodek živ in konec, v začetku pa vsak dan pomeni veliko.

MM pri meni je najprej pregled pol pa itak ne morem v laboratorij ker sem imela pregled in grem drugič in pokličem za izvide. V LJ pa vem da to delajo tako da greš najprej laboratorij in nato pregled, saj mogoče bo pri meni kasneje enako samo azenkrat je tako.

Lepo da si izbrala voziček, jaz sem ugotovila, da je moj quinny tudi zakon, kolegica ima hartana in ima 18kg pa še čist neokreten je, ga moraš kar celega prestavit in to ni zame, jaz imam rada da gre to lepo. Pa ne sekiraj se če prideš v tgovino in imajo vse velike trebuhe, če ti bo katera kaj rekla samo knjižico pokaži pa jezik zraven, pa ji reči da ti si fit nosečka in da naj ne gleda pa bo. Jaz se sploh ne sekiram ko hodim okoli s stvarmi, eni kupujemo prej, drugi kasneje, pač vsak po svoji zmožnostih, jaz vem da prišparat ne bi mogla in potem rajši kupim že sedaj, saj se ne pokvari.

Nogavica a ime je skrivnost, ker jaz pojma nimam kaj bi dala za fantka, za punčko sva pa nekako na ožjem izboru: Brina, Maša ali Zoja.Meni jih je še par všeč, ampak se moj ne strinja.

Evo do konca pogledam eno oddajo in potem šibam spat, sva bila na soku z enim kolegom in smo se tako začvekali, zdaj pa nisem zaspana, sem se pa tako zasedela v lokalu, da sem komaj vstala, me še sedaj boli rit.

nočko

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 828
23.5.2009 8:14:15   
tassika
JUTRO.

Kaj zdej to zadnja grem prva pridem, ok sej vam že kuham kavicouser posted image

user posted image

evo pa še malo vitaminčkov

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 829
23.5.2009 9:20:35   
Nogavica
Jutro!

Ne, tassi, ni skrivnost. user posted image  Če bo fantek, bo Tilen, punčka pa Mia ali Mija (se še nisva odločila, ali z ali brez j, ampak sva tako nehala razmišljat o tem, ko je rekel, da bo verjetno fantek).
Sva pa imela lani, ko sem zanosila, izbrano ime Filip in Brina, pa sva se odločila, da ime ostane malemu user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.5.2009 10:10:00   
tassika
Lepa imena nogavica, midva bova pomoje ostala pri brini in jakobu (vsaj meni je všeč) ampak za fantka je še velik vprašaj.

Zdaj pa rabim nasvet, punce ki niste poročene, jaz bom pri mojemu prijavila stalno prebivališče, zdaj pa me zanima kakšna je kaj panika, če se priimki ne ujemajo, ker otroci bodo imeli njegovega, meni je vseeno če si vmes dodam še njegovega in bi bila recimo nataša k... l..., otroci bi imeli pa samo njegovega, ampak bi bili na istem naslovu, a je to smotrno ali brez predmetno. Kolegica mi je rekla, da ima vedno težave, ker se ne pišejo enako.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.5.2009 10:20:20   
Nogavica
Ne vem, če ti bom lahko pomagala, tassiuser posted image  Midva nisva poročena, Živa ima njegov priimek, živiva skupaj, ampak nisva skupaj prijavljena, zaenkrat nisva imela nobenih težav zaradi različnih priimkov.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.5.2009 10:20:56   
sonček85
hejla naj se vam na hitro javim

Sem jezna k ris,pride soseda do mene in mi pove das so njej 2 dni nazaj vlomli v klet in ukradli drago kolo.No in grem jaz gledat v našo klet saj že ves mesec nisem bila in kaj vidim,vlomljenouser posted image user posted image A moje kolo je bilo še notri ,saj so si po moje pripravljali teren a čakajo da mine malo časa od prejšnje.Mi je pa res čudno da je vlamljeno in da je kolo notri.No hvala bogu da je saj mi ga je dragi kupil lani za rd in je bil tudi precej drag .Sedaj moj čaka policijo doli da pride in vse prešičejo,vzamejo odtise,....Same probleme imam ,najprej streha,potem naš mali s temi mozolčki in sedaj še to user posted image

kejti.držim pesti za pregleduser posted image user posted image user posted image
mm.bravo za bigabooja  ja in kar kupi koš je super.medium je za 50 pleničk,large pa za 75 se mi zdi
nogavica .lepi imeni,meni je lepše Mia kot pa Mija user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.5.2009 10:22:15   
sonček85
tassika.ti daj otroku priimek od tvojega prijavljen naj bo pa pri tebi na stalnem prebivališču,pa mu potem spremeniš naslov priimek je pa tak k je .A boš ti tudi svojega obdržala k se bosta poročila.Čene mu daj pa oba,po moej lahko 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.5.2009 10:28:02   
tassika
Sonček res imata smolo, a garaže pa nimata, ker midva v drvarnici dejansko nimava nič, no zdaj je notri kletka tastara od pikija ampak tiste pa ja ne bo noben vzel, čeprav je tako, če se kdo odloči pride čisto lahko tudi v garažo, ker so vrata tako boga in strohnjena, da ko sem se jaz lani zaletela sem pol štoka sabo vzela, samo trenutno še nimava za nova vrata, zdaj je najprej kopalnica in mogoče okna v otroški sobi, pootem pa čez 3 leta dalje, ko bo kredit poplačan. Aja pa da vam povem to sranje na bankah, varčevala sva v stanovanjski shemi, bi dobila ful ugoden kredit do 5.000 eur, če bi imela 100% pokritost z računi izvajalcev, pa kdo mi jih bo dal, predno bo narejeno, vsi pa večinoma zahtevajo avans, no saj je pol itak padlo v vodo, ker nisva lastnika stanovanja. Tale varčevalna shema je bila tak nateg, stanovanja nisva dobila, ker so bile vse mlade družine in ostalo pred nama sva bila peta po vrsti, ker sva varčevala za nekaj kar so obljubljali, kredita tudi ne dobiva ker nisva lastnika, pol naj pa še kdo reče da je kje pravica.

No sej pol je moj vzel navaden kredit, prišparala sva pri zavarovanju, ker ima hvala bogu dovolj veliko plačo, ker če jo imaš manj kot 900 eur moraš plačat zavarovanje, včasih je bila meja 500 eur. No im potem naj revež kaj ima. Sem bila včeraj tako jezna, danes sem pa že bolje.

Nogavica vseeno hvala, malo sem razmišljala o tem, ker moram itak vse dokumente menjat zaradi stalnega prebivališča, se mi ga pa splača tukaj prijavit zaradi vrtca, ker v moji vasi je en mejhen vrtec v domžalah jih je pa mislim da 5 in imam več možnosti da kaj dobim.

V odločbi mi pa piše mirovanje na domu in zdaj študiram kaj to pomeni, čeprav mi tašča samo napiše soglasje in grem na občino in to je to.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 835
23.5.2009 10:32:06   
sonček85
Ne nimava ,je moj rekel da ko bo kje jo vzame v najem ,že zaradi avta k tkole vreme nagaja zaradi toče .Sam sej ti itak tudi lahko tam vlamajo user posted image Ja res nimava sreče.Kaj se je zdaj to vse na naju zgrudlo user posted image user posted image

Ja to je pa sama potegavščina.Bolje navaden kredit ko pa da te pol tko nateg.....

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 836
23.5.2009 10:39:49   
tassika
Ja saj pri nas je tako, da je garaža in en del parkirišča pod streho, samo je zakon, d ajo imava, ker je velik problem pri nas sploh parkirat, če prideš domov pred 6 se lahko smao voziš okoli in gledaš, ker večina parkira in gre potem z vlakom v službo.

Glede vremena pa tako, ko ga imava v garaži bo sonček ko kam greva se pa sigurno kaj vsuje murphyuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 837
23.5.2009 11:37:12   
maj2009
Ojla punce! vidm, da se pogovarjate o imenih in vidm da imamo kar nekaj skupnih!

midva sva tud razmišlala in sicer: punčka: brina, vita, julija, fantek:maks, filip, svit, bor, oskar....

drugač sva šla pa učeri v bc gledat postelce in nama je od lip poljčane tim rumena ful ušeč, pa zdele je še akcija, in pride skor 20e ceneje, imajo pa samo še eno! in zdej kolebava a jo že kupva al ne, sva bla učer prou smešna u trgovini, najprej jih gledava, pa greva vn.....in v avtu debata, kolk jih še imajo, in če se jih da rezervirat.....in jst spet nazaj v trgovino....in vprašam prodajalko in reče da je samo še ena in da se ne da nč rezervirat.....in spet k mojmu v avto in mu to povem in mi reče....ja zakaj je pa nisi kar kupla? ja ful nama je ušeč in sva zdej sklenila, da greva v pondelk po morfologiji (8.15) ponjo, če nama je namenjena jo bova kar kupla!!
a mislte, da je prekmal že to kupovat? sm mal vraževerna.....

aja dons sm šla pa v pikapolonico in sm najinmu dojenčku kupla prvo flaško (od aventa), pa dudko (nuk) pa sončka ki igra uspavanko!
sm ful dobre volje! zdele sm si 3dni mal bolniške vzela, pol bomo pa vidl kaj bo rekla g. jst upam, da je vse ok in da je izvid za toksoplasmozo še negativen(imamo mačka doma).

pozdravček!

aja a ktero matra tale vročina? jst sm čist fertik!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 838
23.5.2009 11:57:37   
malaMravljica
Nogavica, ti si za fantka izbrala moj predlog. Tilen je bil tudi pri nama v izboru, pol sva vzela enega drugega, ker najin bejbi bo imel 2 imena in Tilen ne gre lepo skupaj z drugim predlogom, ki pa je tako zazeljen predlog mojega dragega. Ceprav najin izbor za fantka me sedaj malo moti, ker ima to ime ze en za katerega sploh vedela nisem. Za puncko pa nimava nobenega predloga, jaz sem predlagala Katja - moj odlocno proti, Maja - moj odlocno proti, da ne bo cebelica Maja, Nina- mu niti ni tako slabo, sam meni je ime lepo, sam brez nekega pomena, pol pa moj sanjski predlog Leila -  moj odlocno proti da ne bo Lala, ja pa se tursko ime je in ni prevec pametno ga tukaj izbrat. SKODA, ker za to ime mi je pa reeeees zal.

Sedaj grem pa mizico za k zaru barvat. Vceraj sem jo kupila v Ikei, jo morem se prebarvat v barvo nasega balkonsekga pohistva.

Pa tasta sem mogla prej v mesto peljat, ker je sem po avto na servis in pol sem sla mimo HM in sem za dojencka vzela ene hlace za pozimi in majco za zgoraj. Tiste hlace sem ze tolkokrat videla in sedaj sem jih koncno kupila, da jih ne bom sla se 100x gledat v trgovino.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 839
23.5.2009 12:06:04   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ne nimava ,je moj rekel da ko bo kje jo vzame v najem ,že zaradi avta k tkole vreme nagaja zaradi toče .Sam sej ti itak tudi lahko tam vlamajo user posted image Ja res nimava sreče.Kaj se je zdaj to vse na naju zgrudlo user posted image user posted image

Ja to je pa sama potegavščina.Bolje navaden kredit ko pa da te pol tko nateg.....

Sonček imata srečo z imenom Aleks! In sreča je to, da se imata vidva rada. Vse ostalo so prehodne težavice, na katere se boš čez nekaj časa požvižgala. Pri nama so tudi pred  dvema leti vlomili v bajto. Razmetali in premetali vse od prvega predala do zadnjih gat, precej poškodovali 4 okna, kar precej odnesli... ampak življenje teče dalje, od začetka sem bila še močno pod vtisom tega dogodka, zdaj so pa ti spomini nekako zbledeli. Pa da na govorim koliko jeze so nama naredili razni obrtniki pri gradnji bajte... tudi na to se s časom požvižgaš in si rečeš, samo da je mimo...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 840
23.5.2009 12:14:36   
kejti

Maška jaz tudi mislim, da nimaš razloga za preplah, plodek se bo razvil boš vidla, vse bo ok, samo pozitivno naprej.
Maška ti nisi v bolniški, normalno delaš.
Jaz bom vidla kako bo kaj z mano v ponedeljek, kaj bo gin rekel.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 841
23.5.2009 20:50:01   
malaMravljica
Punce,

mi verjamete da sem se danes zgovarjala z eno gospo, ki ima 105 let. Umsko cist fit, pa tako lepo kozo na obrazu, sam ne izda recepta.

Sicer sem pa jaz cist povozena, popoldne delala na vrtu, pa tisto mizico iz Ikeje sem sestavila, sem ze dobila zivcni zlom zraven. To je prvi in zadnji kos pohistva iz Ikeje pri nas, kolk vijakov in vsega tega. Miza pa stoji, sam moj ljubi bo moral zadnje 4 vijake vn dobit in nove vzet in jih dat notr. Sem sla v delavnico po por masino in sestavljala delno v kuhinji delno na balkonu user posted image user posted image

Soncek, madona imate neke smole zadnje case. Sam se vec pa srece, se  strinjas?

Maj, ma ti kar kupi. Sej ves, v bistvu nimamo vec tolk casa za vse zrihtat. Ker nikoli ne ves kdaj te kaj prehiti bi bilo fino, da je prvi del septembra ze vse pripravljeno. Jaz morem sedaj najprej vozek, pol bom pa kar po spisku kupovala.

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 842
24.5.2009 10:13:33   
tassika
Jutro punce, jaz sem pa danes že uradno v  4 mesecu, sicer šele na začetku, ampak se tako fino slišiuser posted image

Eno pomoč rabim in sicer, tašča mi dovoli, da se tukaj prijavim, zdaj pa moram napisat soglasje, a katera ve kako to gre, saj vem da nekako tako ta in ta dovoljuje, tej in tej, da se prijavi na tem in tem naslovu, ampak a je potrebno še kakšne zemljiškovknjižne številke pisat, ker res ne bi rada 100x letala po občini.

lep vikend, danes je ful dobr, ker je bolj sveže, lažje dihamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 843
24.5.2009 11:03:34   
pilotina
tassika...čestitam za 4. mesec user posted image user posted image user posted image

sem zdej prijateljco vprašala
pravi, da je šla na občino in je tam dobila obrazec za podpisati
podpisati pa je moral tudi njen dragi, ki je lastnik hiše kjer se je začasno prijavila

zdej pa ne vem kako je za stalno prebivališče, valda isto

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 844
24.5.2009 11:27:32   
tassika
Ojla sem videla, da si me iskala na FB pa je bil moj na rač. Sem pa že dobila odgovor, napišem samo neko soglasje, ki ga oba lastnika podpišeta in to je dovolj. Čist simpl.

Kako pa da sta vidva domauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 845
24.5.2009 14:34:19   
sonček85
tassika.ja sej tko je pri nas k prideš tko čez vikend domov je vse polno nimaš kje parkirat ,pa tudi če prideš ob 22h iz službe nikjer user posted image nekaj bo treba pogruntat.

maj2009:super za tko le nakup in vidva kar kupita posteljico ,če vama je namenjena kot si rekla jo bojo imeli in bo potem bebi v njej spal user posted image user posted image
MAŠKA.ja to je res da imava lepo in najlepšo srečo po imenu Aleks.Samo te pa razjezi k se ti kr stopnjuje.No pa bo že .A vi ste tudi imeli tko ,jojoj kaj se dogaja po svetu user posted image

mm:jaz ti verjamem  in ja te ženske ne povejo recepta svojega fit videza in vsega.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Soncek, madona imate neke smole zadnje case. Sam se vec pa srece, se  strinjas?
Se strinjam user posted image
tassika:čestitke za 4mesec ,kar se pa tiče papirjev pa nebi vedela.Pokliči na občino in vprašaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 846
24.5.2009 15:13:37   
tassika
Sonček hvala, ampak grem jutri kar na izlet tja, bom največ izvedela.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 847
24.5.2009 21:19:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček hvala, ampak grem jutri kar na izlet tja, bom največ izvedela.user posted image
user posted image user posted image user posted image srečno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.5.2009 23:07:42   
malaMravljica
moje bejbike,

do jutri zvecer sem se sama, potem pa v objemu ljubija user posted image  ze komaj cakam,ker sedaj imam pa ze zadosti biti vedno nekaj sama. No,saj sama je fajn, sam brez mojega ni fajn.
In jutri ne vem ali mu pustim se dan dihat ali mu pred nos nastavim prospekt od zeljanega vozicka in mu potem povem, da je najboljsi in hudo drag user posted image user posted image  ter da bova mogla zanga dat enih 500 eur, ce hoceva al ne. Men se to zdi veliko, sam sem se cist zaljubila v ta vozek in si ne morem pomagat. Ce bi rekel je predrag sploh ne morem vec objektivno drugega iskat in ne smem sama denarja dat, ker bo rekel, da sem nora dajat tolk za vozek.  Hmm in jaz bi se model iz leta 2009 user posted image

Kaj nasa Twixy je ze nazaj ali se se stiska na medenih tednih? Jo ze pogresam.

Tassika, ze v cetrtem mesecu si, ma glej kako gre tebi hitro cas, se strinjas. Se mi celo zdi, da tvoja nosecnost poteka hitreje kot moja. Men je slo do 20 tedna tako zares hitro,sedaj pa ne vec. Sam sedaj se mi vsaj trebuh reees pozna. Sem vedno v oprijetih majckah in koncno se res vidi, da sem nosecka.

Kejti, tebi moremo pa jutri pesti drzat a ne. Ze drzim,.

Kdaj bodo pa spet novi pluski? Se je ze zacela sezona februark ?

Nocko vsem. Jutri ne pozabte it v Lidl po tiste termometre za dojencke.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.5.2009 8:30:08   
tassika
MM tako pač je, če hočemo biti me doma in imeti dinarčke, moram kdaj pa kdaj biti tudi same, se pa strinjam ,da si ti močno več, ker imata svojo firmo, jaz sem vseeno manj, čeprav je moj vsak dan 11 ur v službi + še soboto je delal.

Termometer ja, jaz ga ne grem iskat, ker me je mati nahrulila, da je prehitro in da kaj mi bodo pa ostali kupili, če bom že vse sama in sem napisala seznam kaj rabim, ji ga dala na mail in naj zdaj organizira kakor ve in zna. Jaz nisem hotela nobenega obremenjevat, kajti je le moj otrok, ampak če hočejo pa naj, saj sem napisala, da previjalana je še moj strošek, ker je predraga.

Ja že 4 mesec, ampak meni se zdi, da se mi tako vleče, jaz bi že brcike čutilauser posted image . Pa tako me desna noga boli, da sem ful slabo spala, sploh ne vem kaj sem naredila, tko trga me notri, ne pomaga pa nič, mogoče tablet, teh pa ne jem.

Evo pa še mojo najnovejšo slikico, od danes zjutraj, zvečer sem prevelik balončekuser posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=133414

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?