tassika
|
Sonček res imata smolo, a garaže pa nimata, ker midva v drvarnici dejansko nimava nič, no zdaj je notri kletka tastara od pikija ampak tiste pa ja ne bo noben vzel, čeprav je tako, če se kdo odloči pride čisto lahko tudi v garažo, ker so vrata tako boga in strohnjena, da ko sem se jaz lani zaletela sem pol štoka sabo vzela, samo trenutno še nimava za nova vrata, zdaj je najprej kopalnica in mogoče okna v otroški sobi, pootem pa čez 3 leta dalje, ko bo kredit poplačan. Aja pa da vam povem to sranje na bankah, varčevala sva v stanovanjski shemi, bi dobila ful ugoden kredit do 5.000 eur, če bi imela 100% pokritost z računi izvajalcev, pa kdo mi jih bo dal, predno bo narejeno, vsi pa večinoma zahtevajo avans, no saj je pol itak padlo v vodo, ker nisva lastnika stanovanja. Tale varčevalna shema je bila tak nateg, stanovanja nisva dobila, ker so bile vse mlade družine in ostalo pred nama sva bila peta po vrsti, ker sva varčevala za nekaj kar so obljubljali, kredita tudi ne dobiva ker nisva lastnika, pol naj pa še kdo reče da je kje pravica. No sej pol je moj vzel navaden kredit, prišparala sva pri zavarovanju, ker ima hvala bogu dovolj veliko plačo, ker če jo imaš manj kot 900 eur moraš plačat zavarovanje, včasih je bila meja 500 eur. No im potem naj revež kaj ima. Sem bila včeraj tako jezna, danes sem pa že bolje. Nogavica vseeno hvala, malo sem razmišljala o tem, ker moram itak vse dokumente menjat zaradi stalnega prebivališča, se mi ga pa splača tukaj prijavit zaradi vrtca, ker v moji vasi je en mejhen vrtec v domžalah jih je pa mislim da 5 in imam več možnosti da kaj dobim. V odločbi mi pa piše mirovanje na domu in zdaj študiram kaj to pomeni, čeprav mi tašča samo napiše soglasje in grem na občino in to je to.