|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.5.2009 9:52:06   
Anonimen
Tassika,
sej sm si sam dve male dudike za ponoči kupla... za v torbico, ker so mi ble tko cartkane. Se pa strinjam, da je treba kupit različne, da bo mali sam presodil kera mu bolj odgovarja. user posted image
Mi zaupaš link za rdečega ležalnika in ceno?
Aha... nov babybook je izšel. Se ga dobi samo v CSDjih in ZDjih. Tašča mi ga je včeraj prinesla user posted image . Res super stvar, informacij še pa še....
MMravljica... ne greškat me, tuuu sem user posted image  Moja moja si.... Tko ko si sama... bi lahko midve lumpale ga naokol z bušiji. user posted image  Povej mi za babybook... takoj ga pošljem, če bi ga mela.
Pilotina, nism se ustrašla, ker sm ležkala vzadaj. Sm sam slišla ko je počlo in pol mojga ko je klet začel. Sm sam zasikala naj se umiri in da bom vse zrihtala. On tko mal paniko nardi takoj, jst pa nism paničar, nikakor. Sm takoj poklicala, da me ne bo na šiht in... to je to.
Ja, moram uživat in bit umirjena. Vem. Rižkoo je najlepš kar mam v tem trenutku... poleg moža seveda user posted image  Moram bit realna.. Objamček ti.
Ej mene je tud prej vn vrglo, se mi je skor zmešal... Vedno dam prej copy... za vsak slučaj... probi tud ti.
Mariee... ja, evoooo meeee... mah svakojaki vsakodnevni problemi user posted image  Kakšni stolčki, kakšna miza.... jst mam še mal pa nov balkonček.. vse to rabim... Maš kej lepga?user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.5.2009 9:55:17 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
22.5.2009 9:52:24   
pilotina
mariee...a ni to user posted image
in največkrat se to zgodi, ko napišem ceu roman

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.5.2009 9:59:33   
mariee
Ja je Pilotina, grozno je. Sem že jaz hotla napisat, da prej copy dajej, če ful napišeš.
Jaz pa skos gledam tvoj ticker Pilotina in gledam kdaj boš testek delala, komej čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.5.2009 10:02:09   
mariee
Rižkoo jaz bom kupila čisto nekaj poceni, ti boš sigurno kupila kaj boljšega, ampak jaz kupujem le za to sezono, ker ne vem kdaj se bova v kaj večje stanovanje preselila, pa še ful mejčkn balkonček imam, tako da kaj velikega sploh ne pride v poštev.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.5.2009 10:04:33   
tassika
Ležalnik Melodia / Peg Perego z glasbo  (16.5.2009)

Prodam 2 ležalnika - gugalnika Melodia- Peg Perego. Eden je zelene drugi pa rdeče barve. Gugalnik omogoča vam in vašemu malčku ure zabave ob glasbi, predvajani iz "surround" zvočnikov, visečih igračah, mehkih materialih in enostavni spremembi iz gugalnika v ležalnik. Teža je 4,5 kg. >

Ime in priimek:

Naslov:
/

Telefon:
/

E-pošta:
zoorba07@gmail.com

Cena:
0

Pošlješ mail, tip kar hitro ogovori je pa iz zagorja, aja pošlje pa še slikco, baje naj bi imel oglas tudi na bolhi pa ne najdem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.5.2009 10:05:40   
MAŠKA
Ojla Rižkoo! Sam da sta se pobotala... saj veš, pride in mine. In da zdaj spet uživata v pričakovanju Rižkota. Hvala za povabilo na nosečniške vaje, ampak zaenkrat še ne bom šla. Dokler ne izvem, da je z mojo pikico vse OK, še vse jemljem z rezervo. Pri 6 t še srčka ni bilo, upam, da ga bom videla 3.6., ko bom že 8 tednov, takrat se bo vse pokazalo. Pa še v torek gre moj možek službeno v Nemčijo in bomo še tisti ponedeljek skupaj z družinico. Pa čeprav gre le za 3 dni, se prav nič ne veseliva z našo pupo dni, ko sva same.

Tassika in Nogavica, uiživajta na pregledih ob poslušanju srčkov in dobro opravita!

Midva greva pa danes na Hrvaško po Dabroston, upam da bo pomagal moji pikici!

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.5.2009 10:07:56   
malaMravljica
iiiiii Rizkoo user posted image user posted image user posted image  in cmok cmok cmok, ma res sem te pogresala no, kaj cem.
Ma nic nimas smesnih nogic, to se ti verjetno sam zdi. Jaz sem se zadnjic gledala v ogledalo in stegna so se kar hudo sexy, sam ko sem pa v kaubojkah in pol se nenosecniska majcka zgoraj me pa naredi tako malo in debelo. Res, obup. Sicer pa sem bila danes zjutraj na 57,4 kg user posted image user posted image  se nikoli nisem bila na 56 kg in sedaj grem tako gor, pridelala sem ze 3 kg. Moj pravi, da je to cist normalno. Saj vem, da se morem zredit in da bo slo kasneje dol, samo sedaj mi je pa smesno no.

Jaz sem tudi kupila zacetni komplet flask in dud od Aventa. Danes sem zmenjena popoldan, pa grem ze prj gor in bom sla se prej v trgovino pogledat Bugabooja. Pol pa lahko ze zacnem akcijo za enim rabljenim. Sam lupinice se mi zdijo tako drage, rabis jo 6 mesecev in moj model je najnizja cena 120 eur. Se samo meni zdi al so res drage no.

Ne ne, kartica in denar gresta pa kar z mano. V bistvu sem ze 5 mesec in je treba pripravit zadeve za dojencka. Danes sem dopolnila 21 t, to pomeni da zacenjam 22 teden.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.5.2009 10:08:45   
tassika
Evo ponovi vajo.

Rižko tukaji maš nekaj, ni najbolj ugodno, je pa kvalitetno, ima moja svakinja in se tudi sedi dobro, ampak te stole bolj na prvi strani, ki niso neki ful glumazni.

http://www.indoart.si/slo/ponudba/vrtno_pohistvo/stoli/&stran=1

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.5.2009 10:10:53   
tassika
IIII meni se je pa nova rožica odprla na tikerčkuuser posted image

MM čestitke, gre ful hitro a ne, no da se jaz malo pohvalim sem še vedno na 1,5 kg minusa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.5.2009 10:23:38   
mariee
Joj punce, ve ste vse na 50 kg al pa se manj... Čist presuhe ste, vseeeeuser posted image user posted image  No, sej jaz nimam ful kil, ampak 50 pa tut neuser posted image   Vsakič znova se zasekiram, ko berem vaše kile.

< Sporočilo je popravil mariee -- 22.5.2009 10:24:06 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.5.2009 10:23:54   
tassika
Evo prišla odločba podaljšano do 12.6. potem pa bomo videli kako naprej, še dobro, da je prišla danes, da vem povedat svoji g in kaj bo ona potem povedala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.5.2009 10:24:51   
malaMravljica
Tassika, ne boj se, tudi ti bos kmalu prisla na 0, od tam gre pol pa sam se v plus user posted image user posted image  

Se moram poslovit od vas. Se nekaj morem naredit, pa nekaj pojest, pol pa grem najprej na ogled Bugabooja in pol se dobim s slo kolegico user posted image user posted image user posted image  ja, totalna vazicka sem, slovensko bom govorila danes, jeeeeeee...

UZIVAJTE!!!!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.5.2009 10:25:57   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Joj punce, ve ste vse na 50 kg al pa se manj... Čist presuhe ste, vseeeeuser posted image user posted image  No, sej jaz nimam ful kil, ampak 50 pa tut neuser posted image   Vsakič znova se zasekiram, ko berem vaše kile.

user posted image user posted image  ne nismo na 50, jaz sem ze cez 57 sedaj user posted image user posted image  

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.5.2009 10:37:35   
mariee
Glej Rižkoo, to bom kupila, ča bo vredu.

user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.5.2009 10:41:21   
Anonimen
mariee
Hihihi user posted image  Men je pa tolele všečč... me spominja na medene tedne... sm se naležala in naležala... Jst bom rabila neki za dolgo časa..pa kaj bolj mehkega, udobnega. user posted image

user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
22.5.2009 10:42:38   
pilotina
tassika user posted image user posted image user posted image ...pa ostajaš doma...super

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.5.2009 10:43:44   
pilotina

mariee...naj te potolažim, da mam jst 61 kg user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.5.2009 10:44:34 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.5.2009 10:44:21   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
in pol se dobim s slo kolegico user posted image user posted image user posted image  ja, totalna vazicka sem, slovensko bom govorila danes, jeeeeeee...

UZIVAJTE!!!!!!

ti tudi užiiiivajjjjj in nagovori se SLO user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.5.2009 10:44:56   
tassika
Punce šibam, poročam takoj ko pridem domov.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.5.2009 10:45:40   
mariee
O hvala Pilotina, si me prav potolažlauser posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.5.2009 10:46:24   
pilotina
Rižkoo...lepo user posted image

ampak sem si zdej predstavljala to mizico in stolčke pri naju doma user posted image ...a a
nebi šlo user posted image ...mava tako kmečko okolico in staro hiško, da prou, da nebi šlo user posted image
pri vaju pa bo, ki imata vse tko moderno...lepo je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.5.2009 10:47:03   
pilotina
user posted image  tassika...jst sem kar s tabo tam, veš...ti delam družbo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.5.2009 10:47:57   
mariee
Rižkoo, sej jaz bi tudi nekaj bolj udobnega, samo kaj, ko nimam kam dat. Tistole pa dobro izgleda, bi šla takoj ležatuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.5.2009 10:51:37   
pilotina
Jaz pa skos gledam tvoj ticker Pilotina in gledam kdaj boš testek delala, komej čakamuser posted image user posted image

user posted image  hvala mariee

user posted image  jst tudi, ker vem, da je to to user posted image  

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.5.2009 11:31:46   
Nogavica

Podpis.

Tolažila te pa ne bom tako kot pilotina, ker če bi imela toliko kil kot ona, bi bila presrečna. user posted image

Sem pa bila danes na pregledu pohvaljena, ker se nisem veliko zredila. Sem mu rekla, da je to zato, ker imam precej zaloge še od prej in dojenček očitno tisto troši. user posted image
Slišala sem srčka! user posted image  Pa napotnico za morfologijo sem dobila, ampak se nisem mogla naročit, ker še nimajo datumov razpisanih za toliko naprej.

Zdaj bo pa kmalu tassika na vrsti za pregled.

mM, fajn zapravljaj danes. user posted image

Rižkoo, WB! user posted image  Sem vesela, da sta se pobotala.

pilotina, twixy zdaj zagotovo ful uživa in jaz komaj čakam, da pride nazaj s fotkami. user posted image  Rižkoo, ti si že naredila albumček?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?