|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
14.5.2009 12:01:58   
tassika
ja rdečo, bom šla pa še po zeleno za domauser posted image

Ob 11.40 mam

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.5.2009 12:14:08   
Anonimen
ooo kejti... oglasi se. Srčno upam, da ni hudga.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
14.5.2009 12:35:25   
sonček85
mm:ja je cartkan a ne ,moj mali mali sonček
kmalu boš ti tudi imela takšnega malega škratka user posted image user posted image user posted image

tassika.hvala za odgovor o tem.to mi veliko pomeni ,če lahko zvem kaj pozitivnega o tem.
vav kako lepa odejica za bebija user posted image user posted image user posted image user posted image in super da si vse uredila pri zdravniku user posted image user posted image user posted image
mariee:tudi tebi hvala
pilotina:ja sedaj so jo popravili  in uredili do konca,samo še sedaj ni bilo cenilca ,joj ko pridejo jih bojo čul,čene se bo pa moja mmai razpičila nanje k je lastnica stanovanja ona,k je prej tukaj stanovala sedaj je šla pa v hišo k partnerju.
Ja pridna tetka tassikauser posted image čeprav se ji ne bi bilo potrebno delat stroškov
MAŠKA:ja hvala ,res se vidi da se je poredil ,pravi bajsek je v lička user posted image user posted image user posted image ja veliko je in pridno ,mami pa hvala bogu ima veliko mlekeca še zaenkrat
slikca v avatarju:sem jo že hotela dat in tudi pomanjašal samo je še vseeno prevelika ,tko da moram eno tako dat da bo šla in jo potem dam.
rižkoo:joj kako lepe besede,spet se jokcam-sem prava mala sentimentalkauser posted image Ti se kar lepo oglasi okol ,vseeno kdaj ,si vedno dobrodošla in seveda mali rižkoo2user posted image user posted image
Odstopala pa seveda ne bom ,naj popravijo in zritajo tko kot morajo.
vav noro dober mobi user posted image user posted image
kako lepo od bratca ,user posted image user posted image user posted image user posted image
drobtinica:za metuljčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.5.2009 12:35:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Sonček žal mi je zarad strehe, ojoj saj bo.
Pri meni je bila včeraj krvavitev, danes grem h ginekologu, ful me je strahuser posted image

kejti hvala ,in nikar ne misli takoj na slabo ,držim pesti da je vse ok in da prideš nazaj vewsela od G user posted image

za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.5.2009 12:56:12   
pilotina
sonček85 moja miška...se vidi, da maš malega škratka doma...sem te bila navajena met non stop na razpolago user posted image , sedaj pa, ko maš polno drugih stvari za postoriti, te prou pogrešam, pa četudi si vsak dan tuki z nami
na lepo se hitro navadiš in ti si nas razvadla user posted image , vsaj mene no user posted image

nič popuščat, naj nardijo tko kot je treba in naj vam povrnejo stroške...vseh teh muk itak ne bodo mogli povrnit, ampak vsaj finančno, da se izteče v vašo korist...banda šalabajzerska bi rekel Jurif user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.5.2009 13:00:39   
Anonimen
JA user posted image user posted image user posted image
banda šalabajzerska bi rekel Jurif user posted image
user posted image user posted image

Smeška Pilotinka... in Ja, Nokia je zakon user posted image  Če maš pa kako lepo slikco.. kakega medvedka, mi pa pooooooošlji...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 14.5.2009 13:01:14 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
14.5.2009 13:28:15   
malaMravljica
o nee, mravljice ni pa nobena pogresala user posted image user posted image  jee.. nisem sla v Svico, sem prelozila za 1 teden, ker sem se umes s kolegico za danes dopoldne zmenila za Brunch. Njamiii, sva se nacvekali. Pol sva sli pa se v Hm in sem videla, da bom vzela se ene hlace, majic pa sploh ne bom nosecniskih kupovala. Eno oblekco sem pomerla in je bila na meni kot vreca za krompir. Obup!

Kejti, stiskam ti pesti, zna biti tudi kaj cisto nedolznega, sam seveda se je pa dobro it pokazat.

Jaz bi se lahko lotila pospravit stanovanje, pa se mi danes tako ne da. Sem pa sedaj sama do nedelje pooozno zvecer se mi zdi. V nedeljo se bo stanovanje svetilo, pa veliko takih malih zadev bo opravljenih.

En lep pozdravcek in objemcek za vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.5.2009 13:44:49   
Anonimen
malaMravljica

user posted image JST TE SKOZ POGREŠAMuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
14.5.2009 13:47:02   
pilotina
moram tkoj odgovoriti na ta stavek

malaMravljica...ja sem te pogrešala in hotela malo prej vprašat, če si mogoče šla z dragim...pa sm v gužviiiiiiiii user posted image

ja ja pogrešam jst tebe...kje si bla...čaki grem brat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 509
14.5.2009 13:49:09   
pilotina
a tko, pohajali si...pridna malaMravljica, ti kar user posted image

no, pa ti je ratalo tko kot si želela...namesto danes, greš naslednji vikend z njim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
14.5.2009 13:52:20   
malaMravljica
na brunchu, kofetku, klepetku in pol se mal v HM. Ja, v Hm sva sle pol se na otroski oddelek in je una druga punca rekla,da naj rodim pupo, ker majo tok lepe zadevce za pupce. Sam imajo res, pa za fante tudi. Se gledala ene bez hlace, tist rebrast material, pa je una druga rekla,d  ne rabim cist zares, pa tkooo lepe so ble. Saj drugic je pa en bo zraven user posted image user posted image  Bez je pa itak za oba spola a ne, ker se  ne morem odlocit.

Nisem vam povedala, vceraj sem vzela pod drobnogled zadnjo uz slikco in sem cist natancno obrazek gledala. Ma men se zdi, da je puncka. Drugi pa vsi govorijo, da po obrazu sodec je fant, sam ne pozabit, jaz imam materinsko intuicijo user posted image user posted image   Cist vseeno je kaj je, sam da se oktobra zdrav dojencek rodi.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 511
14.5.2009 13:54:59   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  ma kolk sta zlati!

Rizkoo, sem gledala in ti morem kar povedat, znamka Baby björn je v Sloveniji precenjena, tukaj je cenejse, nikar dol kupvat.

Neposredna povezava do sporočila: 512
14.5.2009 14:24:55   
Anonimen
Mmravvljica.. pol boš pa še zame kupovala.. P vsakič še eno mojo milko not vrgla... mmmmm... zadnjič si me čist osrečla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 513
14.5.2009 14:32:07   
malaMravljica
Ma no problem Rizkoo.

Sedaj premislujem kater ajmer za plenice bi nabavli. Eni so s tistimi kasetami, eni brez, pol obstaja se ena zadeva, ki sploh ne vem cemu sluzi. Al bi ta ajmer za plenice cist na koncu mogla kupit user posted image   Katerga ima pa sestra od Mariee user posted image  Punce, mariee mi vedno dobro svetuje in pove kako je pri njeni sestri. Hvala ti, zlata si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.5.2009 14:39:33   
mariee
Čau punce,

danes sem bila na seminarju in sedaj sem tkooooo zmatrana domov pršla, da moram it kar ležat.

Rižkoo nič ne bo s testeninamiuser posted image  se mi ne da kuhatuser posted image  aja, pa jest imam isti telefončekuser posted image user posted image

mM tega ima http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/brezkasetni-koS-za-plenice/201108715834020118

pa lepo mM, da si doma- pri nas ostalauser posted image

Tassika jest sem kar že za tvoj pregled živčna, kaj bo šele v ponedeljek za mojega! Se mi zdi, da če bo tvoja pikica vredu, bo moja tudiuser posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 14.5.2009 14:45:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 515
14.5.2009 15:45:00   
Anonimen
mariee..
najin telefonček je zaaaakon.. user posted image  Jst pa bom dons po moje kako testeninico pripravila. Časa za kaj drugega ni.
Ta košek je pa cool. Pa še za pol ga lahko ponucaš... Joooj, komi čakam, da mi bo vse smrdel po drekcu od mojga Rižkota... , komi čakam, da se mi polula medtem, ko ga oblačim, komaj čakam.., da mi bo kupčka podiral.. jjjooojj... me je prevzel čist... Do pregleda se mi bo pa tud kr zmešal.

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
14.5.2009 15:51:38   
malaMravljica
Ja, sam nic ne pise firme, jaz pa Pikapolonice nimam tukaj. Meni user posted image  vam pa user posted image  saj vem. Jaz bi mogla it na kaksen tukajsnji forum, pa vas enostavno za nic na svetu ne zamenjam za druge punce, zapustit vas pa tudi ne morem.

Joj, jaz sem pa sedaj tolk jagod pojedla, pa grozdje zraven. Sedaj sem se pa na njoke in solato spomlna. Pa saj njoki ne naredijo toliko dela, grrr.. sam zase jih morem pripravit in ne vem ce se splaca. Sam tako sem si jih zazelela.

Kje je pa danes Tassika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.5.2009 15:55:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotinabanda šalabajzerska bi rekel Jurif user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja prav imaš to sem tudi jaz rekla.

ja hvala za te lepe besede,zdaj vam res nisem več toliko na razpolago a ko pridem vas vse lepo preberem in odpišem ,seveda pa brez vvas ne morem in vas moram obvezno vsak dan pridet pokukat,ker ste take rožice user posted image user posted image

mm.seveda te pogrešamo ,samo jaz pa a veš da nisem vedela da si imela it namen kam,kje si pa to napisala ,a sem spregledalauser posted image
koš za plenice.moja tašča že ves čas odkar smo doma iz P govori da bo meni kupila koš za plenice in sicer tega brezkasetnega ,ki je sedaj v pikapolonici 60e (ti je mariee pokazala katerega -tega sem tudi jaz misla),ko mi ga kupi ,če mi ga (ker sem rekla da ni potrebe po njem)ti sporočim ,če ga ne boš prej že kupila.Samo po moje so boljši ti brez kaset k tam še kasete pol stanejo tu pa samo vrečke kupiš,ki so lahko tudi navadne.odvisno od tvoje odločitveuser posted image

mariee :spočij si ,jaz grem pa si kosilo delat-zrezke v omaki,pire krompir in pesa user posted image user posted image a sem kateri lušte naredla.user posted image user posted image sem packa user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.5.2009 15:57:41   
sonček85
mm:čestitke za  vhod v 21t user posted image user posted image user posted image

rižkoo.ja na to se pa hitro navadiš,meni celo stanovanje tko diši k pridem domov ,ker vse diši po Aleksu in je tko domače .user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 519
14.5.2009 18:19:04   
twixy
Na hitro ker me ze celi dan glava boli user posted image

Nogavica zdaj pa bi mogla imet ZS user posted image

Rizkoo ma nee.. Nic ne skrivam!! Na Kaua'i  greva user posted image user posted image  Ne bova nic polezavala na plazi in se soncla ampak bova kar imela ture po otoku user posted image  Pa se tako je,da imava hisico v taksnem zalivcku in imava privatno plazo in sploh noben ne more videt k nama user posted image
Aaaaa.. komaj cakam user posted image

Tako,da sem zdaj ze dala oblacila prat, kovcke smo ze prinesli tako,da jutri vse noter zlozim pol pa imava v soboto ob 10ih zjutraj let user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.5.2009 18:26:21   
twixy
malaMravljica oh ves,da bi te prav rada poklicala user posted image  Pa ne vem kako imas cas,da te ne zmotim kje!

Tassika ju3 imas NS? Drzim pesti,da bos cimbolj uzivala user posted image user posted image

Pilotinca lepo bodi in glej,da v juniju zagledas user posted image user posted image ! Bova skupaj nosecki user posted image

Soncek cuvaj mi Aleksa,ko me ne bo user posted image  Joj skoda, mu ne bom mogla voscit za 1. mesec user posted image  Mogoce se bos pa ti kaj na mene spomnila pa mu daj kaksnega lupcka user posted image

Nogavica in drobtinica bravo za prve brcikeuser posted image

Tako nosecke jaz se poslavljam user posted image  Grem na lepseee..

Nosecke prosim cuvajte se mi, bozajte busije user posted image user posted image user posted image

Bay bay

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.5.2009 18:27:39   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Ja, sam nic ne pise firme, jaz pa Pikapolonice nimam tukaj. Meni user posted image  vam pa user posted image  saj vem. Jaz bi mogla it na kaksen tukajsnji forum, pa vas enostavno za nic na svetu ne zamenjam za druge punce, zapustit vas pa tudi ne morem.

Oprosti mM, nisem videla, da nikjer ni znamke koša, sem pa mal googlala in tole najdla. Ne vem ali je isti, ampak je zelo podoben.
http://www.babytrend.com/products_detail.php?CategoryID=0009.0000.0000.0000&LampID=45

Sonček85 ful si pridna, da nas tolikokrat prideš pogledatuser posted image user posted image

Jaz sem pa za 2 uri zaspala popoldneuser posted image user posted image Čist sem bila fučuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
14.5.2009 18:51:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: twixy
Tako,da sem zdaj ze dala oblacila prat, kovcke smo ze prinesli tako,da jutri vse noter zlozim pol pa imava v soboto ob 10ih zjutraj let user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pogrešali te bomo.z veseljem mu dam poljubčke,evo sem mu že sedaj dala 3user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.5.2009 18:51:25   
sonček85
mariee:če vas pa pogrešam,in super za spanje ,nosečke potrebujete spanecuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 524
14.5.2009 18:58:02   
malaMravljica
Twixy, kar poklici, ko imas cas. Ce me bos motila te bom pa ze rekla.  Sam slovenscina ti te dni bolje tece kot meniuser posted image  

Mariee, ma zlata si, si grem sedaj link pogledat.

Meni se drugace tako spi, ma od cesa sem tako noro utrujena?
Sem si pa prejle sla delat njoke. Tako njami njami so bili, sam parmezan sem gor na ultra tanko narezala in vroce maslo. Pa solato z vrta zraven. Za 1 porcijo sem jih pa v skinjo dala in jih bom zihr jutri spet jedla.

Full novih brcik danes, suuuper.

Pa za Kejti se vedno stiskam pesti, res upam, da je vse v redu, da so jo dali sam pocivat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.