Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 12:01:58
|
|
|
|
tassika
|
ja rdečo, bom šla pa še po zeleno za doma Ob 11.40 mam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 12:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo kejti... oglasi se. Srčno upam, da ni hudga.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 12:35:25
|
|
|
|
sonček85
|
mm:ja je cartkan a ne ,moj mali mali sonček kmalu boš ti tudi imela takšnega malega škratka tassika.hvala za odgovor o tem.to mi veliko pomeni ,če lahko zvem kaj pozitivnega o tem. vav kako lepa odejica za bebija in super da si vse uredila pri zdravniku mariee:tudi tebi hvala pilotina:ja sedaj so jo popravili in uredili do konca,samo še sedaj ni bilo cenilca ,joj ko pridejo jih bojo čul,čene se bo pa moja mmai razpičila nanje k je lastnica stanovanja ona,k je prej tukaj stanovala sedaj je šla pa v hišo k partnerju. Ja pridna tetka tassika čeprav se ji ne bi bilo potrebno delat stroškov MAŠKA:ja hvala ,res se vidi da se je poredil ,pravi bajsek je v lička ja veliko je in pridno ,mami pa hvala bogu ima veliko mlekeca še zaenkrat slikca v avatarju:sem jo že hotela dat in tudi pomanjašal samo je še vseeno prevelika ,tko da moram eno tako dat da bo šla in jo potem dam. rižkoo:joj kako lepe besede,spet se jokcam-sem prava mala sentimentalka Ti se kar lepo oglasi okol ,vseeno kdaj ,si vedno dobrodošla in seveda mali rižkoo2 Odstopala pa seveda ne bom ,naj popravijo in zritajo tko kot morajo. vav noro dober mobi kako lepo od bratca , drobtinica:za metuljčke
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 12:35:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kejti Sonček žal mi je zarad strehe, ojoj saj bo. Pri meni je bila včeraj krvavitev, danes grem h ginekologu, ful me je strah kejti hvala ,in nikar ne misli takoj na slabo ,držim pesti da je vse ok in da prideš nazaj vewsela od G za srečo ti pošiljam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 12:56:12
|
|
|
|
pilotina
|
sonček85 moja miška...se vidi, da maš malega škratka doma...sem te bila navajena met non stop na razpolago , sedaj pa, ko maš polno drugih stvari za postoriti, te prou pogrešam, pa četudi si vsak dan tuki z nami na lepo se hitro navadiš in ti si nas razvadla , vsaj mene no nič popuščat, naj nardijo tko kot je treba in naj vam povrnejo stroške...vseh teh muk itak ne bodo mogli povrnit, ampak vsaj finančno, da se izteče v vašo korist...banda šalabajzerska bi rekel Jurif
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
JA banda šalabajzerska bi rekel Jurif Smeška Pilotinka... in Ja, Nokia je zakon Če maš pa kako lepo slikco.. kakega medvedka, mi pa pooooooošlji...
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 14.5.2009 13:01:14 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:28:15
|
|
|
|
malaMravljica
|
o nee, mravljice ni pa nobena pogresala jee.. nisem sla v Svico, sem prelozila za 1 teden, ker sem se umes s kolegico za danes dopoldne zmenila za Brunch. Njamiii, sva se nacvekali. Pol sva sli pa se v Hm in sem videla, da bom vzela se ene hlace, majic pa sploh ne bom nosecniskih kupovala. Eno oblekco sem pomerla in je bila na meni kot vreca za krompir. Obup! Kejti, stiskam ti pesti, zna biti tudi kaj cisto nedolznega, sam seveda se je pa dobro it pokazat. Jaz bi se lahko lotila pospravit stanovanje, pa se mi danes tako ne da. Sem pa sedaj sama do nedelje pooozno zvecer se mi zdi. V nedeljo se bo stanovanje svetilo, pa veliko takih malih zadev bo opravljenih. En lep pozdravcek in objemcek za vse.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:44:49
|
|
|
|
Anonimen
|
malaMravljica JST TE SKOZ POGREŠAM
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:47:02
|
|
|
|
pilotina
|
moram tkoj odgovoriti na ta stavek malaMravljica...ja sem te pogrešala in hotela malo prej vprašat, če si mogoče šla z dragim...pa sm v gužviiiiiiiii ja ja pogrešam jst tebe...kje si bla...čaki grem brat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:49:09
|
|
|
|
pilotina
|
a tko, pohajali si...pridna malaMravljica, ti kar no, pa ti je ratalo tko kot si želela...namesto danes, greš naslednji vikend z njim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:52:20
|
|
|
|
malaMravljica
|
na brunchu, kofetku, klepetku in pol se mal v HM. Ja, v Hm sva sle pol se na otroski oddelek in je una druga punca rekla,da naj rodim pupo, ker majo tok lepe zadevce za pupce. Sam imajo res, pa za fante tudi. Se gledala ene bez hlace, tist rebrast material, pa je una druga rekla,d ne rabim cist zares, pa tkooo lepe so ble. Saj drugic je pa en bo zraven Bez je pa itak za oba spola a ne, ker se ne morem odlocit. Nisem vam povedala, vceraj sem vzela pod drobnogled zadnjo uz slikco in sem cist natancno obrazek gledala. Ma men se zdi, da je puncka. Drugi pa vsi govorijo, da po obrazu sodec je fant, sam ne pozabit, jaz imam materinsko intuicijo Cist vseeno je kaj je, sam da se oktobra zdrav dojencek rodi.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 13:54:59
|
|
|
|
malaMravljica
|
ma kolk sta zlati! Rizkoo, sem gledala in ti morem kar povedat, znamka Baby björn je v Sloveniji precenjena, tukaj je cenejse, nikar dol kupvat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 14:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mmravvljica.. pol boš pa še zame kupovala.. P vsakič še eno mojo milko not vrgla... mmmmm... zadnjič si me čist osrečla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 14:32:07
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ma no problem Rizkoo. Sedaj premislujem kater ajmer za plenice bi nabavli. Eni so s tistimi kasetami, eni brez, pol obstaja se ena zadeva, ki sploh ne vem cemu sluzi. Al bi ta ajmer za plenice cist na koncu mogla kupit Katerga ima pa sestra od Mariee Punce, mariee mi vedno dobro svetuje in pove kako je pri njeni sestri. Hvala ti, zlata si.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 14:39:33
|
|
|
|
mariee
|
Čau punce, danes sem bila na seminarju in sedaj sem tkooooo zmatrana domov pršla, da moram it kar ležat. Rižkoo nič ne bo s testeninami se mi ne da kuhat aja, pa jest imam isti telefonček mM tega ima http://nakup.pikapolonica.com/nega-in-kozmetika/brezkasetni-koS-za-plenice/201108715834020118 pa lepo mM, da si doma- pri nas ostala Tassika jest sem kar že za tvoj pregled živčna, kaj bo šele v ponedeljek za mojega! Se mi zdi, da če bo tvoja pikica vredu, bo moja tudi
< Sporočilo je popravil mariee -- 14.5.2009 14:45:41 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 15:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee.. najin telefonček je zaaaakon.. Jst pa bom dons po moje kako testeninico pripravila. Časa za kaj drugega ni. Ta košek je pa cool. Pa še za pol ga lahko ponucaš... Joooj, komi čakam, da mi bo vse smrdel po drekcu od mojga Rižkota... , komi čakam, da se mi polula medtem, ko ga oblačim, komaj čakam.., da mi bo kupčka podiral.. jjjooojj... me je prevzel čist... Do pregleda se mi bo pa tud kr zmešal.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 15:51:38
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ja, sam nic ne pise firme, jaz pa Pikapolonice nimam tukaj. Meni vam pa saj vem. Jaz bi mogla it na kaksen tukajsnji forum, pa vas enostavno za nic na svetu ne zamenjam za druge punce, zapustit vas pa tudi ne morem. Joj, jaz sem pa sedaj tolk jagod pojedla, pa grozdje zraven. Sedaj sem se pa na njoke in solato spomlna. Pa saj njoki ne naredijo toliko dela, grrr.. sam zase jih morem pripravit in ne vem ce se splaca. Sam tako sem si jih zazelela. Kje je pa danes Tassika?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 15:55:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotinabanda šalabajzerska bi rekel Jurif ja prav imaš to sem tudi jaz rekla. ja hvala za te lepe besede,zdaj vam res nisem več toliko na razpolago a ko pridem vas vse lepo preberem in odpišem ,seveda pa brez vvas ne morem in vas moram obvezno vsak dan pridet pokukat,ker ste take rožice mm.seveda te pogrešamo ,samo jaz pa a veš da nisem vedela da si imela it namen kam,kje si pa to napisala ,a sem spregledala koš za plenice.moja tašča že ves čas odkar smo doma iz P govori da bo meni kupila koš za plenice in sicer tega brezkasetnega ,ki je sedaj v pikapolonici 60e (ti je mariee pokazala katerega -tega sem tudi jaz misla),ko mi ga kupi ,če mi ga (ker sem rekla da ni potrebe po njem)ti sporočim ,če ga ne boš prej že kupila.Samo po moje so boljši ti brez kaset k tam še kasete pol stanejo tu pa samo vrečke kupiš,ki so lahko tudi navadne.odvisno od tvoje odločitve mariee :spočij si ,jaz grem pa si kosilo delat-zrezke v omaki,pire krompir in pesa a sem kateri lušte naredla. sem packa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 15:57:41
|
|
|
|
sonček85
|
mm:čestitke za vhod v 21t rižkoo.ja na to se pa hitro navadiš,meni celo stanovanje tko diši k pridem domov ,ker vse diši po Aleksu in je tko domače .
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:19:04
|
|
|
|
twixy
|
Na hitro ker me ze celi dan glava boli Nogavica zdaj pa bi mogla imet ZS Rizkoo ma nee.. Nic ne skrivam!! Na Kaua'i greva Ne bova nic polezavala na plazi in se soncla ampak bova kar imela ture po otoku Pa se tako je,da imava hisico v taksnem zalivcku in imava privatno plazo in sploh noben ne more videt k nama Aaaaa.. komaj cakam Tako,da sem zdaj ze dala oblacila prat, kovcke smo ze prinesli tako,da jutri vse noter zlozim pol pa imava v soboto ob 10ih zjutraj let
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:26:21
|
|
|
|
twixy
|
malaMravljica oh ves,da bi te prav rada poklicala Pa ne vem kako imas cas,da te ne zmotim kje! Tassika ju3 imas NS? Drzim pesti,da bos cimbolj uzivala Pilotinca lepo bodi in glej,da v juniju zagledas ! Bova skupaj nosecki Soncek cuvaj mi Aleksa,ko me ne bo Joj skoda, mu ne bom mogla voscit za 1. mesec Mogoce se bos pa ti kaj na mene spomnila pa mu daj kaksnega lupcka Nogavica in drobtinica bravo za prve brcike Tako nosecke jaz se poslavljam Grem na lepseee.. Nosecke prosim cuvajte se mi, bozajte busije Bay bay
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:27:39
|
|
|
|
mariee
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Ja, sam nic ne pise firme, jaz pa Pikapolonice nimam tukaj. Meni vam pa saj vem. Jaz bi mogla it na kaksen tukajsnji forum, pa vas enostavno za nic na svetu ne zamenjam za druge punce, zapustit vas pa tudi ne morem. Oprosti mM, nisem videla, da nikjer ni znamke koša, sem pa mal googlala in tole najdla. Ne vem ali je isti, ampak je zelo podoben. http://www.babytrend.com/products_detail.php?CategoryID=0009.0000.0000.0000&LampID=45 Sonček85 ful si pridna, da nas tolikokrat prideš pogledat Jaz sem pa za 2 uri zaspala popoldne Čist sem bila fuč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:51:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: twixy Tako,da sem zdaj ze dala oblacila prat, kovcke smo ze prinesli tako,da jutri vse noter zlozim pol pa imava v soboto ob 10ih zjutraj let pogrešali te bomo.z veseljem mu dam poljubčke,evo sem mu že sedaj dala 3
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:51:25
|
|
|
|
sonček85
|
mariee:če vas pa pogrešam,in super za spanje ,nosečke potrebujete spanec
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 18:58:02
|
|
|
|
malaMravljica
|
Twixy, kar poklici, ko imas cas. Ce me bos motila te bom pa ze rekla. Sam slovenscina ti te dni bolje tece kot meni Mariee, ma zlata si, si grem sedaj link pogledat. Meni se drugace tako spi, ma od cesa sem tako noro utrujena? Sem si pa prejle sla delat njoke. Tako njami njami so bili, sam parmezan sem gor na ultra tanko narezala in vroce maslo. Pa solato z vrta zraven. Za 1 porcijo sem jih pa v skinjo dala in jih bom zihr jutri spet jedla. Full novih brcik danes, suuuper. Pa za Kejti se vedno stiskam pesti, res upam, da je vse v redu, da so jo dali sam pocivat.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.