|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
13.5.2009 18:38:32   
sonček85
nogavica.hvala za tolažbo in objemček user posted image No sa nam le prišli okoli 18h delat in ja seveda že dežuje,pa kaj me briga naj delajo v dežju ,saj je njihova napaka in malomarnost.Sem nesramna ,a  ne ?
mm:full dobra previjalna user posted image user posted image user posted image
Ma ja saj sem rekla še spal ni v njej pa že to ,ko bi pa tko lepo sobico imel,zddaj so pa sami fleki vsepovsod rjavi user posted image user posted image
Ja sem vse lepo poslikala in mora pridet njihov cenilec pa ocent ,potem pa lepo vse uredit.,Kaj me briga naj uredijo .Hočem povračilo škode in pika.Hvala tudi tebi user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.5.2009 19:07:42   
Nogavica
Jaz pa čutim mojega malega pikca!!! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.5.2009 19:15:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz pa čutim mojega malega pikca!!! user posted image
iiiiiii kako lepo jupi ,kako sem vesela zate

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.5.2009 20:08:04   
sonček85
no tkole pa naš sonček pozira user posted image user posted image ja pa na sebi ima oblečeno majčko ,ki je bila darilo naše Tassike.Kako lepa je in kako mu je lepo prav pa še paše mu full.PRavi frajer je v njej
user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.5.2009 20:24:35   
malaMravljica
Nogavica, iiiiiiiiii a je lepo a ne. Bravo za brcike, saj ves, vsak dan bolj konktretne bodo, pol bo znal pa ze hudo brcat. Prejle sem brala kjigo o nosecnicah in pise o brcaikah, da kasneje zacne brcat, ko se mami uleze in umiri, ker dojencku je fajn, da se premika in z brcami pol protestira, tako kot se pol rad nosi okoli ze vadi v trebuhu.

Soncek, ma ta tvoj Aleks je pa en soncek, ma kolk je cartkan no.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.5.2009 20:30:29   
Nogavica
Joj, kak srček je Aleks! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.5.2009 20:32:26   
tassika
Sonček odškodnina ti pripada, ker je vsak blok zavarovan, ko je sosedu zgoraj spustila voda in je vse zamakalo smo tudi mi dobili povrnjeno, je pa res, da rabiš njihpvega cenilca oz od zavarovalnice pri kateri je zavarovano, potem ti bodo pa rekli, da dobi mojstre ali ti jih oni predlagajo in potem krijejo stroške.

Ja lepo mu paše moja majčkauser posted image

Nogavica super za brcike, pri meni pa bolj se bliža NS, bolj se mi dozdeva da zginjajo vsi znaki, ampak moj pravi, da se mi samo dozdevauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 482
13.5.2009 20:35:28   
malaMravljica
Tassika, itak se ti samo dozdeva. Pa ne bit huda name, prav. Oh daj, v petek bo tako lepo na pregledu, bos kar z odprtimi usti gledala na ekrancek.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.5.2009 20:35:40   
mariee
Joj Sonček ful mi je hudo za Aleksovo sobicouser posted imageuser posted image Ti bodi kar sitna, če ne te bodo hoteli okoli prnest, in ne nisi nesramna če hočeš da delajo v dežju. Saj ne delajo zastonj!

Aleks je pa ful fletkanuser posted image user posted image sam da se lepo rihtate.

Nogavica čestitke za brce!!!user posted image user posted image

mM lepa previjalna je, pa fina je ker ima toliko poličk.

Neposredna povezava do sporočila: 484
13.5.2009 20:39:07   
malaMravljica
mariee, moj je pa reku, da sobica za 600 eur je zihr ena sara user posted image user posted image  sam mam pa slikce, ko bo prisel uni mere za sobco vzet mu bom kar tisti prospekt pod nos pomolila, ceprav ne vem al bo on imel se boljse ideje mogoce.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.5.2009 20:50:02   
Nogavica
tassi, sigurno se ti samo dozdeva. Meni se je tudi. Boš videla, da bo vse o.k.

mM, meni je previjalna ful všeč. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 486
14.5.2009 9:15:02   
pilotina
 jutro user posted image

tassika...včeraj je moj dragi spremenil plane...jedla sva pašto z šalšo user posted image
joj zdej vidim, da si zaskrbljena...nagaja ti psiha user posted image ...lumpa psiha in jo bom tepla, če ti bo še nagajala

malaMravljica...user posted image  saj še sama ne vem kaj sem točno napisala...vem le to, da sem črke tko čudno obrnila, da nič kaj lepo ni bilo brati "tvoje ime" in sem zato hitro popravla user posted image
ta previjalna mi je všeč...tile predali vedno pridejo prav

sonček85...jst pa nisem vedela, da vam rihtajo streho...se vidi, da sm bila bolj malo tuki zadnje čase user posted image
a so vam jo zdej zrihtali?
lepi Aleks...kaki sonček je
pridna teta tassika, lepo majčko je kupila user posted image

Nogavica...vi ste tudi meli ceu kažin...ko hudič dela mlade...........user posted image
uauuuu zdej vidim, da si začutila tvojega jenčka...jupiii za Nogavičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.5.2009 9:18:21   
MAŠKA
Sonček85, kakšen cukrček je Aleksuser posted image , najbrž se bo Aleks tudi v tvojem avatarju slej ko prej pojaviluser posted image . In se mi zdi, da se je že kar konkretno poredil, se vidi, da ima zlato mamico!user posted image

Nogavica bravo za brcikeuser posted image user posted image user posted image

Tassi, ko sem bila jaz noseča z Mašo, so mi tudi po treh mesecih izginile slabosti. Drugih znakov v bistvu sploh imela nisem. Tako, da je to čisto noramalno! Držim pesteke za NS!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.5.2009 9:33:47   
Anonimen
Miškeee jutro želi Rižkoo pa še mami Rižkoo user posted image

Sonček85.....oooo kok bedno. Pa ne zdej.., ko maš največ gužvice in uvajanja in vsega.... Mah so smotani. To ne znajo nič spelat brez komplikacij. Dnar, ki ga dobijo za zgradit, popravit... dajo pol za odškodnine.. In ja..., ne odstopaj.., hočeš vse novo in vse naj ti zrihtajo. Ne sekirčki se, miška... , zdej se ne smeš. To se bo vse poštimal... , brez solzic in obremenjevanja. Sej veš, da to lepemu fantku Aleksu škodi.. škodi za mlekca. Pa še jokcat ti lahko začne, ker bo čutil mamico žalostno.... Ne, odmisli... samo NE pozabi. user posted image  Če pa kako pomočko rabiš, pa pridem pomagat. Sej sva blizu. Objemček zate in še moja rokica za solzice obrisat in takega leeeeepga fantka pobožat. Komaj čakam, da ga vidim. Ko se malo spraviš iz vsega.. me le povabi na cedevitko. Sej si jo bom sama pripravila user posted image  
Tassika je pa čudovito majčko kupla...

Mmravljica... všeeeeč mizica... pa veš kaj.. Sej te mizarji pa ja vse naredijo.., sam slikca pa jim bo jasno. Pa še zmišljuješ se lahko, če hočeš širšo, višjo... Ja, to je good ideja. Tud jst bom slikco zbrskala..pa dala kšnmu narest. Sam jst bi belo..., ker doma nimamo nič barve lesa razen laminata.. user posted image  Mail ti grem pisat čez 5 minutk user posted image

Nogavicaaaaa.... je tvoj jenček prehitel mojega..!! Čestitke.. No, jst ne poznam teh občutkov.. mogoče se je pa že kej premaknil.. a bom pustila, da mi še mal zraste in začne s prevali... pol bom pa veseučka kot si ti. Vesela sm zate... pobožaj bušija...

Mariee.. kakšne testenine bodo pa danes user posted image

pilotka moja..., objemčka zate. user posted image

Tassika... tvoj dojenček pa itaq ostaja ob tebi do konca... do zadnjega in vse bo ok. Men se tud zdej marsikaj dozdeva, ko mam mal preveč časa. Ti pa sploh, ker si doma. Odmisli, preberi knjigico... priporočam "Prva damska detektivska agencija". Tak romanček pač ampak zlo pozitiven. Jo lih berem, sem proti koncu in mi je všeč. Z jenčkom vse štima in komaj čaka, da ga prideš pogledat v petek. Upam, da ti pomaha kot je meni moj.user posted image  Skrbi stran. Ok? Pa ne kompliciraaj..., ukazujem. user posted image

MAŠKA.. kako buši... Veš obe bova mele velik cajta in kavica mora pridet na spored. Jst, če bo vse po planu grem konec julija že na dopust ..pol pa nadaljevanje... No.. plani se lahko spremenijo. Sam upam, da bo vse kot mora bit. Da kakšna bolniška ne bo potrebna... raj vidim, da zdrava zguram do konca. user posted image

Drugač sm pa čist en mejčkan žalostna. Sm dons po 2 letih dobila mail od mojega bratca, ki živi v Seattlu. Sm se jokcala... full. Mam učke rdeče,  otečene. Je tok zrastu ta moj brat, tok odraslu pisal..., da me je kr pretreslo... Ja, zginil je za nekaj časa, nič nismo vedeli o njem... , zdej se je pa javu svoji sestrici... user posted image

Pa še dobra novička... sm si kupla čist huuud telefonček ...Lej te ga...
user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
14.5.2009 9:54:01   
tassika
Evo punce mene nazaj od zdravnika, sem oddala vse papirje, v torek gre naprej in do konca meseca bo odgovor, upam, da pozitiven, pa še v službi se moram zmenit, če slučajno ne bo, da bom pač za tiste dni koristila dopust. Ampak močno upam, da bo, ker sem se kar navadila bit doma in spati do 9-ihuser posted image .

Pa poglejte kaj sem kupila mojemu dojenčku. odejico št.9, ker imam tudi voziček rdeče barveuser posted image

http://www.odejice-dojencki.com/galerija_odejic.html

Ja punce, saj vem, da se sekiram za BZ, pomoje je to od tega, ker sem zmanjšala tudi dozo hormnoskih tablet, čeprav sem šla lepo po navodilih najprej 3 potem 2 in zdaj 1/dan pa se vseeno pozna. Joj upam, da bo hitro jutri, dons moram pa malo pospravit, je tko kot bi bomba trešla, pa sem samo jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.5.2009 10:07:49   
pilotina
čau MAŠKA...kako si

Rižkoo...hvala za objemčka...tebi tudi enega močnega user posted image
joj, kr solzice sem dobila...lepo, da se ti je bratec oglasil
telefonček všeč...Nokia?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.5.2009 10:13:46   
Anonimen
pilotina
Ja veš.. jst kr berem in berem mail... in me stiska, učke pa skoz solzne.
Nokia 6600 slide je.. komi sm jo dobila... Te so že razprodane, mam eno punco na Mobitelu in mi je zrihtaaalaaa... pa še za 50% cenej..
Objemček pa pašeee..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
14.5.2009 10:33:08   
drobtinica29

dan punce!

no pa naj se še jaz pohvalim z novičko, jaz pa sem včeraj začutila prve mehurčke v bušiju,... joooojjj kak je blo pa to lepo, taki lepi občutki so touser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.5.2009 10:49:55   
MAŠKA
Rižkoo me je kar ganlo tole o tvojem bratcu. Po dveh letih... kako lepouser posted image user posted image user posted image ! Pa lepega telefončka si si privoščla!

Mislim, da boš tudi ti vsak čas brcike začutla! 

Mojmu bišiju se še nič ne pozna, da kaj notri raste. Upam, da še raste. Joški še bolijo, slabosti pa nič kaj ni.
Pa bomo se dobile enkrat na kafeteku!user posted image

Pilotinca čau! Kako sem? Saj vidiš, da paničarim. Tu in tam sem popolni optimist, potem pa me naekrat zgrabi panika. Kaj pa če ne bo, kaj pa če bo zdravnica v sredo rekla, da ni vredu... Mah ne vem, pač je treba naravi prepustit zadeve.

Drobtinica29 user posted image user posted image user posted image

Punce, kje pa je maj2009?

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 14.5.2009 10:54:45 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.5.2009 11:02:36   
kejti

Sonček žal mi je zarad strehe, ojoj saj bo.
Pri meni je bila včeraj krvavitev, danes grem h ginekologu, ful me je strahuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.5.2009 11:11:11   
pilotina
o joj NE kejti user posted image

mislim nate in stiskam pestke, da so to samo nihajoči hormoni user posted image user posted image user posted image
sporoči, ko boš lahko
user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.5.2009 11:15:21   
MAŠKA
kejti ne... medve bi naj imele PDP čisto blizu... daj zdržiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.5.2009 11:22:01   
pilotina
ah, kaj pa bi drugega Rižkoo...seveda te stiska, pa še tko oddaljnea sta user posted image
sem res vesela, da se ti je oglasil

telefoni te znamke (da ne bom delala kake reklame, ki je ne smem user posted image ) so meni najboljši in prisegam na njih
ta tvoj mi je tudi ful všeč
drobtinica29...čestitke za mehurčke user posted image user posted image user posted image

MAŠKA...zadosti, da te sisike bolijo...slabost še pride user posted image ...saj veš, da je to mišljeno v dobrem smislu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.5.2009 11:39:14   
tassika
ja maška slabost pride in kar ne mine grrruser posted image  jaz sem si pa kupila od welde olje za mazat trebuščka, tako je če mene pošlješ v sanolabor, vedno kaj privlečem vn.

Kejti, mogoče res ni nič, hitro sporoči, ker nas skrbi zate, hkrati pa držimo vse pestiuser posted image

Jaz imam pa tukaj koncert, trenutno maturantje plešejo četrvorko, prej je bila pa muska pa otroci iz OŠ so plesali, to je pa če živiš v centru, včasih mi je šlo to na živce, danes mi pa prav popestri danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.5.2009 11:48:51   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo punce mene nazaj od zdravnika, sem oddala vse papirje, v torek gre naprej in do konca meseca bo odgovor, upam, da pozitiven, pa še v službi se moram zmenit, če slučajno ne bo, da bom pač za tiste dni koristila dopust. Ampak močno upam, da bo, ker sem se kar navadila bit doma in spati do 9-ihuser posted image .

Pa poglejte kaj sem kupila mojemu dojenčku. odejico št.9, ker imam tudi voziček rdeče barveuser posted image

http://www.odejice-dojencki.com/galerija_odejic.html

Ja punce, saj vem, da se sekiram za BZ, pomoje je to od tega, ker sem zmanjšala tudi dozo hormnoskih tablet, čeprav sem šla lepo po navodilih najprej 3 potem 2 in zdaj 1/dan pa se vseeno pozna. Joj upam, da bo hitro jutri, dons moram pa malo pospravit, je tko kot bi bomba trešla, pa sem samo jazuser posted image

a tisto tardečo tassi...so pa vse lepe dekice user posted image

hitro se razvadiš, res je...jst sm tudi lani na bolniški najprej jamrala, da kaj bom pa zdej tolk časa doma, pol pa sem se tkoj razvadla user posted image

ob kjeri uri maš jutri

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.