Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 19:04:14
|
|
|
|
mariee
|
Joj Twixy sploh nisem videla, da si že pred mano pisala , zdj sem te pa zgrešila. Želim vama, da bi čimbolj uživala, pa fejst , da bo / . Potem boš pa slikce pokazala ane, da bomo mal fouš
< Sporočilo je popravil mariee -- 14.5.2009 19:06:20 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 20:04:09
|
|
|
|
tassika
|
Evo kdo me pogreša, sem bila pri tašči na kosilu, so bili čufti pa pire, drug teden sva pa vabljena na lazanjo pa pasulj, pa spet ne bo treba kuhat Twixy maksimalno uživaj na dopustu, še namesto mene, ker bom ležala ampak ne na plaži, doma na kavču
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 20:14:11
|
|
|
|
mariee
|
O Tassika, to bi jest tut jedla, vse troje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 20:17:24
|
|
|
|
Nogavica
|
twixy, ja, hvala! Ful lepe slike, sem ti že na ZS napisala. Uživajta na potovanju. kejti, upam, da je vse o.k. Hodim skozi gledat, če je že kaj novic.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 20:20:48
|
|
|
|
sonček85
|
tassika.m dobro kosilo ,sva pa obe kosilali pire krompir kejti >:javi se ko boš lahko da vemo kako je
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 20:50:03
|
|
|
|
mariee
|
Oooo nova slikca Sonček85
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 21:11:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
iiii Soncek, ti imas pa sedaj najlepso slikco gor. Ja, pa Nogavica je tudi v vrsti s teboj. Twixy, bozansko porocno potovanje ti zelim. Razvajajta se in uzivajta skupaj. Ce boste za nazaj enega s seboj sfercali pa tudi ok Sem sla prejle pod tus in v posteljo, malo berem malo pa tv gledam, sedaj sem pa se vam prisla lahko noc zazelet in grem spet pod koutrcek. Danes je najina ogromna postelja spet samo moja, pa se poustr od mojega sem si sposodila, kot kraljicna sem v postelji.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 21:25:34
|
|
|
|
tassika
|
Joj mene pa grozno zgaga peče, nič grem mal donata spit. Ja MM vsaj za nekaj je dobro če si sam doma, nihče ni čez celo posteljo in nihče ne smrči, jaz zdaj ko hodim ponoči lulat se 10x zaletim v mojga ker je vse njegovo pa imava pojstol 180 širine in pol ga zbrcam nazaj na svoj konc.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 21:28:24
|
|
|
|
kejti
|
Dobila sem tablete dabroston, ki jih sedaj ni mogoče pri nas kupiti. Upam, da jih dobim na Hrvaškem. Nic kaj konkretnega mi ni povedal ker se plod še ne vidi, moram pridet konc meseca. Počivat moram za vikend. Začnem delat v ponedeljek. To so novičke o meni.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.5.2009 21:33:34
|
|
|
|
tassika
|
Kejti, dobijo se v zagrebu je pa enako dabrostanu utrogestan ki pa ga dobiš v lekarni v borovljah, škatlica stane cca 11 eur, vem pa zato, ker je meni napisala terapija dabrostan oz. utrogestan in jaz jemljem sledeče, je pa tako, da ti bo po njih lahko bolj slabo, ker to je dodatno vnašanje nosečniškega hormona za obdržanje ploda, če imaš svojega premalu, jemlje pa se jih do cca 13t oz dokler ne prevzame vse vloge posteljica, jaz jemljem zdaj samo še po eno na dan. Evo upam da sem ti kaj pomagala. Držim pesti, da bo vse ok.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 0:36:42
|
|
|
|
tassika
|
Evo ura pol enih, jaz pa spat ne morem, sem tolk jezna, gledam ko čuk in zdaj vsim pred tv-jem in čakam, kdaj se mi bo vsaj malo spalo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 7:59:40
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kejti, čimprej nabavi tabletke, moraš zdržat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 8:09:37
|
|
|
|
tassika
|
Jutro, evo mene, današnja noč je bila čista katastrofa ob dveh zjutraj še nisem spala in pol sem si pela uspavanke in na koncu sem bila ob 5-ih čist budna in sem se valjla po pojstli do sedaj. Ampak začuda nisem čisto nič zaspana Upam, da ste ostale bolje spale.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 8:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Juutrooo... Začutla sm gaaaaaaaaaa..... , jst ene 2x, pol je pa oči tolk firbcu.. in ga je tuuud oonn..., verjele ali ne.. Sm mela tko solzne učke.. , tok le občutek, ko veš, da se kobaca notri. Juppi.., dons je prv lep dan. Mejtega vse. kejti, držim pesti..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 8:14:10
|
|
|
|
tassika
|
Rižko čestitam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:17:25
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkoo! Boš vidla kol bo še zanimivo, ko bebi zraste in ti kar cel trebuh prestavlja iz ene v drugo stran. Včasih se mi je zdelo, da mi bo dete kar nogico skozi trebuh porinlo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:22:02
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo čestitam Tassika, joj jest sem že živčna za tvoj ptregled!!! A greš sama? Kejti držim pesti, da bo vse vredu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:30:02
|
|
|
|
tassika
|
Ne mariee moj pride vmes iz službe domov, ni hotu me pustit same
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:31:58
|
|
|
|
Nogavica
|
tassi, ob kolkih imaš pregled, da vem, kdaj stiskat pesti?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:46:46
|
|
|
|
tassika
|
11.40 vse stiskajte pestke zame in za mojo pikico, pa da bo pokazala kaj je
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:50:08
|
|
|
|
MAŠKA
|
Tassi Stiskaaaaam pestke!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 9:58:25
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kejti, stiskam ti pesti, ti pa hitro nekako pridi do tablet. Pa sam nekaj mi ni jasno, si bila pri tvojem g ali na urgenci? Ne vem zakaj te pa ze nekaj casa niso dali na bolnisko. POcivaj za vikend pol naprej se pa pazi. ME pa navijamo za tvojo malo pikico, ki bo kmalu velik bejbi. Rizkoo, jeeeeeeee.... a ni to najlepsi obcutek ever?? Imam obcutek, da bos ista kot jaz in sedaj cel teden tekala okoli z roko na trebuhu. Jaz sem celo imel atakrat cel teden veliko zeljo TV gledat, ker sem bila na kaucu in obe roki na trebuhu in cakala kdaj bo migal. Tassika, saj sem se jaz danes naspala vsaj za dve, ce ne za tri nosecke. V posteljo sem sla proti veceru in pol se mal TV in malo knjiga, pol sem kmalu zaspala in trdno spala danes do 9h. Ob devetih pa odprla ucke in sem si rekla, da upam, da je sele 7 ura in bi spala do 8h, pa mi ni ratalo. Po pravici povedano pa danes komaj cakam 8 h zvecer, da grem spet spat. Uzivajte in upam, da iamte lepse vreme dol kot tukja. Twixy pa gre te minute pod obalke a ne. Sem ji kar fous. Joj punce, prejle sem nesla nekaj dol tasci in sem hotla ze it pa izstreli, da kdaj bo poroka. Sem nekaj mutila in pol ona ja morava povedat, ker moramo vse organizirat. a ha ha, kaj pa moramo organizirat, ima probleme s slovnico zgleda. Morava vse organizirat in sploh ne tako veliko, ker bova imela poroko v dveh. Pa sodelavc mi je ta teden rekel, da mu je zadnjic rekla, da zakaj se ne porociva, da kako bi bilo tam v vasi na gradu, bi sampanjec tocili. Mislem, saj mi ni treba komentirat a ne da ne.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 10:15:09
|
|
|
|
tassika
|
Punce držimo pesti tudi za našo pilotino, je šla na merjenje foliklov in upam na najboljše. Saj bi sama napisala pa ima gužvo v službi, potem se ji je pa mudilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 10:26:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
Velika in mala Mravljica stiskava pesti za vse 3, za Kejti, Tassi in Pilotino. Tassika, tvoj dojencek bo pa danes ze konkretno velik a
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 15.5.2009 10:35:12
|
|
|
|
tassika
|
MM upam da, čeprav na novembrkah je povprečje pri 12t od 50 - 68 mm, bomo vidli koliko je moj zrastel, glede na to da je bil pri 9t po jusu bi moral biti danes okoli 6cm a ne joj sem živčna in zdaj sem šla brat kaj vse pregledajo, me je pa še bolj strah, to pa je če imaš doma preveč časa, še ena urca
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.