Anonimen
|
Miškeee jutro želi Rižkoo pa še mami Rižkoo Sonček85.....oooo kok bedno. Pa ne zdej.., ko maš največ gužvice in uvajanja in vsega.... Mah so smotani. To ne znajo nič spelat brez komplikacij. Dnar, ki ga dobijo za zgradit, popravit... dajo pol za odškodnine.. In ja..., ne odstopaj.., hočeš vse novo in vse naj ti zrihtajo. Ne sekirčki se, miška... , zdej se ne smeš. To se bo vse poštimal... , brez solzic in obremenjevanja. Sej veš, da to lepemu fantku Aleksu škodi.. škodi za mlekca. Pa še jokcat ti lahko začne, ker bo čutil mamico žalostno.... Ne, odmisli... samo NE pozabi. Če pa kako pomočko rabiš, pa pridem pomagat. Sej sva blizu. Objemček zate in še moja rokica za solzice obrisat in takega leeeeepga fantka pobožat. Komaj čakam, da ga vidim. Ko se malo spraviš iz vsega.. me le povabi na cedevitko. Sej si jo bom sama pripravila Tassika je pa čudovito majčko kupla... Mmravljica... všeeeeč mizica... pa veš kaj.. Sej te mizarji pa ja vse naredijo.., sam slikca pa jim bo jasno. Pa še zmišljuješ se lahko, če hočeš širšo, višjo... Ja, to je good ideja. Tud jst bom slikco zbrskala..pa dala kšnmu narest. Sam jst bi belo..., ker doma nimamo nič barve lesa razen laminata.. Mail ti grem pisat čez 5 minutk Nogavicaaaaa.... je tvoj jenček prehitel mojega..!! Čestitke.. No, jst ne poznam teh občutkov.. mogoče se je pa že kej premaknil.. a bom pustila, da mi še mal zraste in začne s prevali... pol bom pa veseučka kot si ti. Vesela sm zate... pobožaj bušija... Mariee.. kakšne testenine bodo pa danes pilotka moja..., objemčka zate. Tassika... tvoj dojenček pa itaq ostaja ob tebi do konca... do zadnjega in vse bo ok. Men se tud zdej marsikaj dozdeva, ko mam mal preveč časa. Ti pa sploh, ker si doma. Odmisli, preberi knjigico... priporočam "Prva damska detektivska agencija". Tak romanček pač ampak zlo pozitiven. Jo lih berem, sem proti koncu in mi je všeč. Z jenčkom vse štima in komaj čaka, da ga prideš pogledat v petek. Upam, da ti pomaha kot je meni moj. Skrbi stran. Ok? Pa ne kompliciraaj..., ukazujem. MAŠKA.. kako buši... Veš obe bova mele velik cajta in kavica mora pridet na spored. Jst, če bo vse po planu grem konec julija že na dopust ..pol pa nadaljevanje... No.. plani se lahko spremenijo. Sam upam, da bo vse kot mora bit. Da kakšna bolniška ne bo potrebna... raj vidim, da zdrava zguram do konca. Drugač sm pa čist en mejčkan žalostna. Sm dons po 2 letih dobila mail od mojega bratca, ki živi v Seattlu. Sm se jokcala... full. Mam učke rdeče, otečene. Je tok zrastu ta moj brat, tok odraslu pisal..., da me je kr pretreslo... Ja, zginil je za nekaj časa, nič nismo vedeli o njem... , zdej se je pa javu svoji sestrici... Pa še dobra novička... sm si kupla čist huuud telefonček ...Lej te ga...
|