|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
20.10.2009 12:48:32   
zvesta
Nogavica, tak porod bi si pa želela še jaz. :) In tudi tako lepega fantka, kot ga imaš.

Z veseljem sem bila prenašalka. za dobre novičke zmeraj. :)

Lepo se cartajte, pa oglasi se še kaj pri nas.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
20.10.2009 14:21:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hvala maška in sonček. Kaj dokumente si morem pred porodom spremenit zaradi priimka pa tega? Da vem kolko prej se morma poročituser posted image
Ja če si še potem nočeš delat dodatnih stroškov bi se jaz prej poročila in potem urejala papirje

nogavica.jeeeeeeeee Welcome home in res lep porod in brzinski.Čestitke,mali je pravi sladkor

Včeraj je pa tudi moja bivša sodelavka rodila in sicer Dunjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
20.10.2009 14:50:24   
Anonimen
Oj punce...
Midva sva nazaj.., končno. Od torka do ponedeljka...user posted image
Danes pa uživava v našem gnezdecu sam atija spet ni.. user posted image .
Skratka, grozna izkušnja za mene.., novopečeno mamico. Pa sem doživela tisti občutek, ki pravi.., da otroček ni samo smeh ampak tudi ogromno solzic. Moram rečt, da sm kr fajn odreagirala, ko je pa vse minilo, sem se sam zjokala tam v bolnici, da kr nism mogla nehat. Noseč bit, rodit.... nič, nič ni to.

Uglavnem.. diagnoza... malo hujša oblika refluksa. Med želodčkom in požiralnikom ima zelo švoh mišico in ko se hrana vrača nazaj, jo ne zadrži ampak spusti nazaj v požiralnik..Naš mali je ležal na hrbtu, začel lovit sapo... tko močno zakričal, da me je zmrazil..angel care mi je zapiskal.. sm laufala k njemu in je bil rdeč že skor vijolčen v obrazek..., iz ust pa ogromno bele pene... tud jokal ni nekaj časa.. dokler ga nism dvignila, stresla.., usta odprla in jezik prijela.. pol je šele kriknil in spet zajokal...
Skratka... takoj v bolnico, takoj sprejem in preiskave... zakaj, kako.... UZ sva mela kr 3x, je mel poln buši zraka in se nič ni vidlo..sum je padel tudi na dvanajsternik, da je zožan a hvala bogu je ok.
V petek pa so naju napotili v Lj, na preiskavo CMCRF. Tko da sva šla direkt iz Ce v Lj..., kjer je mel 6h priklopljene neke žičke nase in kisik pod nosekom. Spremljal so dihanje in ugotovili, da ima prekinitve dihanja in to pripisali nedonošenosti. 17.12. greva pa nazaj, na ponovno snemanje za dva dni... in če bodo rezultati enaki potem je problem pri pljučkih... a na to preiskavo ga niso hotl zdej poslat, ker je baje full matranje... raje počakajo in se zihr prepričajo. Skratka, to je to...
Zdej morava NUJNO kupčke podirat...kar sva tud že prej... , dvignjeno vzglavje za 35 stopinj.., po hranjenju ga moram 30 min med pokončno postavljenjega, da se hrana poleže... skratka.. nič hudega a vseeno, pozorni moramo bit.
No, to je moja prva izkušnja....grda.
Da ne govorim o krčekih, ki so se začeli.. ampak vetrovne kapljice iz Koroških lekarn so ZAKOOOOON, mojemu malemu zelo pomagajo. S sladkobo se zamoti... in mal počakamo pa prdet začne ko šus. Uglavnem... sprobal smo pa tud bio Gaja kapljice pa pr našemu malčku nobenega učinka...

MM, jst jih bom še ene zase naročila. Ti jih naročim in pošljem??! Kaj sm ti napisala zadnjič v sms... user posted image glede krčkov?! Se spomniš?!

Juuuuuuuuupiii nogavicaaaaa, čestitke za malega princa in tako hiter porod. Uf, si pa brzinska.... ma sej ne morem verjet..., od take žalosti, ki smo jo doživele in dolgega čakanja... zdej kr naenkrat vse mamice po vrsti... BRAVO Nogavica...

Kepica83, lepega bušija maš zelo, zelo, zelo.. pa kr konkreten je. user posted image Tud za porokco čestitke... PDP maš pa na moj poročni dan. user posted image

Tassika... , prosim, če naslednjič poješ še zame eno Zvezda tortico...o pogrešam. Mal pozn ti odgovarjam.. sam tok je enih zadev in je telefon na zadnjem mestu. OPROSTI. Una slikca je pa res za povečavo 30 x 40 in poka na steno... prelepa je..

HVALA vam vsem, da ste držale pestke za naju..., najbrž se je zato vse fajn izteklo..user posted image

Sonček85, lupčka vama in ogromen HVALA za vse smsje ki si mi jih poslala..., sploh ne veš kako tolažilni so bli.

Grem..

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4603
20.10.2009 15:17:59   
tassika
Kepica ko se poročiš imaš 30 dni časa, da spremeniš dokumente. ni pa neki ful strošek, če menjaš vse bi mogla pridt skozi z okoli 50 eur, osebna je okoli 17 izpit okoli 10 (ne vem kolk je nova varianta na kartici) potni list pa tudi ne vem cene.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
20.10.2009 16:41:00   
Kepica83
aha tassika. Veš kaj me je zanimalo. A če se je jaz po PDP-ju poročim je pol več papirjev za spreminjat? Kaj se rojstnega lista pa vsega tiče. Ker midva bi se tudi rada zaradi teh papirjev prej poročila. Prej sva hodla v zlatarno v našem kraju. Pa sva si ogledala prstane. Dve varianti sta nama všeč. Eni so 500eur eni pa 800eur. Ampak so res čist preprosti. Samo meni se to zdi veliko denarja ali? je pa mi dal zlatar cd pečt, in mi je gor spekel okrog 800 vrst poročnih. Tako da še lahko v miru doma pogledama. In vam bom pripopala kateri so mi všeč.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
20.10.2009 16:41:56   
Kepica83
Jeee rižkooo in Liam sta domauser posted image user posted image user posted image . Super. Čestitke za vaju, ki sta taka pogumneža. Le tako naprej. Bosta videla da bo vse vredu. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
20.10.2009 16:43:59   
tassika
Če boste prijavljeni na istem naslovu in če boš dala otroku tak priimek kot ga ima oče, predvidevam, da boš prevzela fantovega, potem kar se tiče otroka ni potrebno nič drugega spreminjat kot roj.list, osebno in davčno bo dobil že s pravim priimkom. Roj list bo pa treba, ker boš gor ti kot mati napisana še z dekliškim priimkom, lahko pa že prej na občini spremeniš priimek in potem ko se poročita samo prstančke dodaš gor, podpišeš in je in že prej spremeniš vse dokumente, če te skrbi, da vama do aprila ne bo uspelo vsega urediti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
20.10.2009 16:50:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Če boste prijavljeni na istem naslovu in če boš dala otroku tak priimek kot ga ima oče, predvidevam, da boš prevzela fantovega, potem kar se tiče otroka ni potrebno nič drugega spreminjat kot roj.list, osebno in davčno bo dobil že s pravim priimkom. Roj list bo pa treba, ker boš gor ti kot mati napisana še z dekliškim priimkom, lahko pa že prej na občini spremeniš priimek in potem ko se poročita samo prstančke dodaš gor, podpišeš in je in že prej spremeniš vse dokumente, če te skrbi, da vama do aprila ne bo uspelo vsega urediti.

Hvala tassika. Vse bova prej uredila, ker hočeva da smo že prvo sekundico prava družinica. Predvidevam da si ti že poročena ko to vse vešuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
20.10.2009 16:53:05   
zvesta
jaz pa nisme nič šla Izaku po nov rojstni list... sploh nisem pomislila na to...pa sva se poročila tudi šele na Izakovem krstu...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
20.10.2009 17:02:23   
tassika
Ne kepica nisem, moj se še ni opogumil, vem ker sem menjala dokumente ko sem se prijavila pri njem in imava skupno gospodinjstvo pa mi je teta na občini vse povedala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
20.10.2009 19:30:12   
a.biba
Rižkoo upam, da bo zdaj to to in se bo mišica okrepila. Vem pa kako je, če z otrokom pristaneš v porodnišnici - najhujša mora, še hujše je pa, če ne veš kaj je in kakšne bodo posledice. Tako, da je to normalno, da si se morala zjokati, jaz še govoriti nisem mogla, tako sem bila iz tira. Super si odreagirala in bodi še naprej tako pozorna. Vse bo ok, samo mali Liam mora malo zrasti in se okrepiti.
user posted image
Pa poglejte ga lepotca na slikici - že zdaj hoče biti pozer, kaj šele bo.user posted image

Tassika krasna slika. To moraš dat res povečat za spomin. Če že ne na steno, en velik izvod za album.

Kepica a ti se ne bi nosečka poročila? Meni so pa takšne neveste najlepše. Sploh, če bosta imela bolj mirno poroko in ne velikega pompa. Pa itak je to osebna odločitev, lepa boš tako ali tako v vsakem primeru. Soseda se je tako poročila, čisto tiho samo brati, sestre in starši, prelepa nosečka. Cerkveno sta se pa potem pri krstu otročeka.
Vidiš tudi jaz nimam želje po neki veliko poroki, če bi se poročila bi se na tak oseben način v najožjem krogu, dvomim pa da bi drugim bilo to všeč. Pa zaenkrat še to izvedljivo, mogoče pač kdaj drugič.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
20.10.2009 21:01:20   
Kepica83
a.biba bom se user posted image  poročila samo obleke nebom imela poročne, ker za tistih 15min na matičnem se ne splača. Cerkveno pa se neboma poročila. Midva se boma v zelo ozkem krogu vzela, pa mi res dol visi če bo kdo kaj zameril. Midva gledava da bo nama všeč in da bo to samo najin dan. Ker kot sem že rekla ne potrebujeva nikogar, le drug drugega.

A tassika te še tebe to vse čaka . Pa a.bibo tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
20.10.2009 21:11:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

a.biba bom se user posted image  poročila samo obleke nebom imela poročne, ker za tistih 15min na matičnem se ne splača. Cerkveno pa se neboma poročila. Midva se boma v zelo ozkem krogu vzela, pa mi res dol visi če bo kdo kaj zameril. Midva gledava da bo nama všeč in da bo to samo najin dan. Ker kot sem že rekla ne potrebujeva nikogar, le drug drugega.

A tassika te še tebe to vse čaka . Pa a.bibo tudi user posted image user posted image user posted image
pa mene tudi :)user posted image

rižkoo moja .hvala in z ničemer ti ne bo treba poplačat,samo da je Liam ok.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
20.10.2009 21:16:07   
malaMravljica
Kepica, ja a nevesta bos user posted image user posted image user posted image  iiii super. Ce se bos porocila ze v 9 mesecu ti dam mojo obleko user posted image user posted image user posted image  
Ej, jaz nimam se nobenega novega dokumenta, pa pri meni bi moralo bit se bolj komplicirano, ker v bistvu nimam nobnega veljavnega dokumenta. MAh, neses porocni list povsod s sabo in je. Vceraj sva bila pri notarju, jaz pa brez porocnega lista in so rabli dokaz da sem porocena, ves kaj sem pokazala, prstan user posted image user posted image user posted image  no pol sva sla po druzinsko knjigo, tam notri nama dajajo vse take uradne papirje.

Nogavica, bravo bravo bravo user posted image user posted image user posted image  A ves kolk mi je ime vsec. Je bilo tudi pri meni v izboru. Ej, pa brzinsko si rodila. Zakaj sem pa jaz mogla prenasat 17 ur popadkov???

Rizkoo, super da ste doma, jeee pa se boste spet cartali in stiskali. Bos vidla da bo vse v redu z Liamom. Ma uboscek, se mi je tako smilil. Tako mali in pol taki problemi. Men se moj tako msili, ga vcasih gledam in se sparsujem ce ve, da ga imam rada, da mi lahko zaupa, da sem vedno tukaj za njega. Pa tako se bojim, da se pocuti osamljen, a ves, kako za boga naj ve, da sva midva njegova starsa? Sam, sem ravno prejle mojega vprasala, mali se tok smeji, v sapanju, pa buden, res tokrat se smejcka. Saj vem, to se ni pravi ansmeh, to je samo rekleks, samo vseeno, a to pomeni da se ima fajn, da je srecen?

Bejbe, mi2 sva bila danes iz stanovanja od 14h do 17.30. Najprej 2 uri vozickala, suuuuuper je bilo, tako toplo in soncno. Pol pa v avto in v drogerijo po plenice, bejbi puder, pol se po mal hrane in nazja domov. Kolk ponosno sem porivala vozicek cez mesto pa itak veste a ne user posted image  

joooj, cist pozna sem ze. Grem, se enkrat papava, ga previjem, cartanje pri meni v postelji in spanckanje. A ste mi kaj fous user posted image  tok fajn so ti vecerni obredi.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
20.10.2009 21:18:48   
sonček85
mm:super da ste tko užival,za spančkanje pa nisem nič ffauš,mi že spimo od 20huser posted image pridni so tile naši otročki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
20.10.2009 21:30:57   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa ga imamo: ob 8.35h se nam je na hitro pridružil Tilen, velik 52,5 cm in težek 3.880 g. N, D in Ž

Sicer bolj pozno, ampak vseeno!
Iskrene cestitke za malega korenjaka. user posted image user posted image user posted image user posted image
I super za tako hiter porod!! Upam,da mene caka kaj podobnega user posted image

rizkoo joj, me je kar streslo! Bravo mamica, super si odreagirala. user posted image

Popolnost.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
21.10.2009 7:42:47   
a.biba
Jutro!

Danes bi pa še jaz spala, pa sta me ati in otrok spravila iz postelje, ker sta zajtrk pripravila. user posted image  Tudi to paše. Sta rekla, da mi še enkrat pač ne bosta čaja grela user posted image .

Twixy že v 26. tednu user posted image . Kako si kaj? Zdaj si pa že ornk nosečka.

Kepica za obleko bi bilo škoda nekaj dajat, s tem, da si lahko v čist navadnih oblačilih krasna. Meni je full malo poročnih oblek všeč, sem za bolj preproste kroje, to pa če imaš srečo lahko tudi kaj v trgovini najdeš ali pa si od MM sposodišuser posted image .

Zdaj pa glasek oddat in še mal pogooglat, da začen potem delovati....

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
21.10.2009 8:26:49   
drobtinica29

Jutro punce!

Rižko tud jaz ti želim vse naj naj za Liama user posted image .

Kepica lepo da se bosta poročila, pa mene še tud vse to čaka, tak da nas je še kar nekaj tukaj takih.

Nogavica, lepo da ste že doma, še 1x user posted image .

No pri meni pa se je včeraj dogajalo, najprej malce lažnih popadkov cca. 1,5 urce zjutraj, potem pa se je vse umirilo. Sem imala še CTG potem, pa je tud dva popadka pokazal, druga nič, se je pa naš user posted image malce umiril, je še vedno fulll aktiven, ampak ne tako kot ponavadi. Tako da mogoče pa bo kaj v karatkem user posted image .

Vsem želim lep dan!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
21.10.2009 9:06:02   
a.biba
Drobtinica ti si tudi pred rokom.... da boš imela vsaj tako hiter porod kot Nogavica. Bomo dihale s tabo!

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
21.10.2009 10:10:02   
MAŠKA
Živjo punce!

Rižkoo user posted image user posted image user posted image si kar predstavljam, kakšen šok in kakšen strah si doživljalauser posted image . Ampak odreagirala si pa kot že ne vem kako izkušena mamica! Bravo! Sem pa slišala, da je refluks kar pogost pri nedonošenčkih, ampak tudi to bo Liam kmalu prerasel. Pa čudovit avatar imaš... oz čudovitega sinka!user posted image

MM prepričana sem, da je nasmešek na obrazu otročka odraz njegovega počutja. Če se ne počuti dobro, takrat joka, če se smejčka, pomeni, da mu je lepo, da je zadovoljen, čuti da ima čudovita starša!user posted image
Te pa moram na nekaj spomniti... počasi bo čas, da spremeniš tvoj podpis, ker tvoj Mali Mravljinček ni več v podnajemnnišem stanovanjuuser posted image .

Nogavica... srečka prava siuser posted image ... ne veš kako si jaz želim, da bi imela tako hiter porod. Prvi je trajal celih 13 ur... celo neskončnost...... ko bi drugi bil vsaj polovico krajšiuser posted image

Kepica jaz ti priporočam, da si dokumente spremeniš čimprej po poroki. Se hitra zna zgodit, da kje pride do kakšne zmede zaradi priimka. Res je vse povezano s stroški, ampak enkrat jih je itak treba, najboljš da storiš to čimprej in imaš potem mir.

Sonček za Aleksa glasujem... vsak dan. Ampak ni mi jasno od kod vodilnim toliko glasovuser posted image

Twixy vidim, da mi pridno slediš! Kar tako naprej... a nam boš kaj bušija pokazala?user posted image

Drobrinica, menda si zdaj ti na vrsti... in potem Tasssika.. uf se bo še dogajalo tukaj goruser posted image

Moje dete pa brca, da me včasih konkretno zaboli... ampak priznam, da je fajn občutekuser posted image

Pozdravček tudi vsem ostalim!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
21.10.2009 11:16:27   
tassika
Ojla punce, evo mene nazaj s pregleda in si pojem prelepa gorenjska,...user posted image

Nič ctg ok, brez popadkov, potem sva na hitro premerili malo, je ful suhcena ima šele 2420g ampak baje ne more biti bolj debele glede na našo družinsko anemenzo, po očiju je pa itak podedovala samo trmo, še vedno sedi na riti, tako, da sem danes še z vami, potem pa se za par dni poslavljam, bom pa po tel. sporočala kako pa kaj, lap topa si ne upam nesti sabo, nikoli ne veš, kako pa kaj, če mi bo pa res dolgčas mi ga bo pa moj prinesel. Računam da bi v ned ali pa v pon. že bila doma. Ah ja takle mamouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
21.10.2009 11:48:46   
soncek_25
Punce moje! Sem vesela in vam morm povedat, sej vem da ni nič takšnega, ampak vseeno...dobila sem 1M po abraziji in to točno po 30 ih dneh. Vesela sem, ker so mi jo prvič morali sprožituser posted image Verjetno je bil poseg lepo opravljen in mi niso tolk postrgal sluznice...jeeej!!!
Sedaj sem že bližje dnevu, ko bomo spet čakali na +++... no sem že malo bolj pozitivno naravnanauser posted image

Če boste imele čas odgovarjat, me samo zanima, če kateri od vas za ohranitev nosečnosti dala kakšna zdravila, npr. prometrium, itd. Hvala za odgovore!

Velik objemček user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
21.10.2009 12:08:40   
Anonimen
Jutrooo bejbeee...

a.biba.. ja pozerček bo...user posted image k mami pa ati. Če nič drugega se je to naučil v trebuščku.. saj je bil z nama na poroki, na poročnem potovanju ... in povsod sva pozirala.
Drugače pa ja, grozno mi je bilo.., res grozno... in to čakanje kaj bo, kako bo... to je noro..., maš prav. No, ti si že izkušena mamika...
Sicer pa mojega otročka tretirajo starega od 12.10. in ne od dneva poroda. Ko sva bla v bolnici je bil star 5 dni, pa 6, pa 7 dni.. user posted image Najprej mi nič ni blo jasno.. pol sm pa dobila razlago... da od njega itaq nič ni blo ko se je rodil, sam pančal je in papal... šele zdej se mu je vse v teleščku začel dogajat in šele zdej... je tak kot donošenčki. In naj ne pričakujem nasmeška do kakega 3 meseca. user posted image

kepica83, jst ti tud oblekco lahko posodim... sam ni čist navada, ni pa čist ne vem kaka posebna. No, men je bla user posted image Je pa za okrog 50 kg user posted image In čist resno mislim... , ti lahko tud slikco pošljem sam dej mi mail na zs.., ga nimam.
Si pa lepo napisala... potrebujeta samo drug drugega... sicer pa ne bota sama, trije ste. Pa take porokice so najlepše in nikakor obremenjujoče... Nas je bilo 11 pa je bla zame pravljična poroka..user posted image

Sonček85, Liam moj tok bruha.., ne poliva...prv bruha..., da ponoči ne spim.. sam gledam a je obrnjen na bok al ni... Baje se to kr stopnjuje.. ampak važno, da vem v čem je problem.., da mi ni treba panike zganjat. Dons ga moram stehtat... se bojim, da mi ne bo na kilaži začel zgubljat. Smo pa že čez 4 kg in zrastli smo za 5 cm, jupiiiiiiiiiiii... Veš kaki velik je že, jst mam pa mišice ko taprava.. Na rokah mišice na bušiju pa vampek... zdej gredo pa kg mal gor... Se je telo navadlo in jst totalno grdo jem... Ampak.. moram nadoknadit za nazaj, zarad sladkorneuser posted image Pa kaj!!!

MM, jst zarad krčekov ne jem fižola in paradižnika pa citrusov... Pijem čajčka iz komarčka in janeža... No, morava se slišat...

Twixy..., pa kje si ti.... tok bi tvojga bušija vidla...user posted image

drobtinica29
, hvala ti,.. komaj čakam novičko od tebe.. user posted image

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4623
21.10.2009 12:16:03   
MAŠKA
Tassika tvoja pupika bo do poroda še cca 1 kg pridobila! Moja je bila 1 mesec pred porodom težka 2200 g, rodila se je pa 3190 g. Nimaš kaj skrbet, prava babika bouser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
21.10.2009 12:25:31   
Kepica83
hej punce! Vidim da mi res vse pridno in lepo čestitate za poroko. Joj zlate ste punce moje. Rižko ti bi mi res oblekco posodla? zlata si. evo ti pošljem meil na ZS. Z mojim sma se odločla da bova cenejše prstane vzela. Ker 300eur dražje ni malo. In bova rajši ta denar za bebija ven dala. Rižkoo 11 vas je samo bilo? Kako pa to poteka? a ste pol samo še šli na kosilo?Jaz računam da bova midva pa verjetno moja sestra kot rpiča- upam. Drugače pol nimam priče. Pa od mojega priča. Verjetno bo
bo še njegova priča imel punco. Čeprav še do zdaj ne ve koga bi imel, ker ni nikogar takega. Na koncu bo mel mojega atija user posted image . Njegovih staršev pa itak nebo.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?