|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
19.10.2009 9:28:52   
sonček85
Evo javljam vam lepe novičke.Sem se pogovarjala z Rižko in pravi da je Liam bil tko priden  in spal lepo 6h da so lahko vse zmerili  z aparatki (mora biti v trdnem spancu čene ne morejo) in da bo zvedela ko pride zdravnica če bojo lahko že danes šli domov.Jaz držim pesti da bo tako ,je pa naša mami zelo močna in polna pozitiveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislimo na vaju in da greste čim prej v vaš skupni domek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.10.2009 10:54:27   
MAŠKA
Punce pozdravljene,

dva dni nisem bila nič za računalnikom in vidim, da je kar nekaj novega.

Rižkoo, držim pesti, da bo čimprej vse vredu, da vas čimprej izpustijo domov!user posted image user posted image user posted image

Nogavica, čestitke, čimveč veselja z malim Tilnom!user posted image user posted image user posted image

Kepica, lepe ga bušija imaš!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še oddat glaseka Aleksu in,potem okna pomivat. Imamo polno muhjih drekcov goruser posted image

Pozdravček vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.10.2009 11:25:54   
pilotina
čestiiiiitke Nogavička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...mislim nate in na malega pikeca, pridnega user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
19.10.2009 15:16:11   
Kepica83
Držim pesti rižkoouser posted image . Bravo mali Liam.

Punce hvala vsem za čestitke za mojega bušija in brcijkouser posted image

a.biba ja zdaj sem veliko bolj mirna od kar imam angelsound. Z atijem vsak večer pred spanjem srčka poslušama. Če pa gre ati v nočno pa to prej prakticiramo. user posted image  ati me kar pride  iskat če lutam kje po stanovanju pa mi pokaže da je čas za bebijauser posted image . Zakon je moj možek. No ni še moj možek, ampak jaz ga imam kot možekauser posted image .

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
19.10.2009 16:05:37   
malaMravljica
Joj, pogledala sem nas seznam in vidim, da nisem vec med noseckami, kar smesen pogled je bil user posted image user posted image  
pol pa spodaj spodbuda za vse, ki ste se nam pridruzile v zadnjem casu, 6 mamic je an seznamcku in od tega 5 fantkov. Jupiiii, jupiiii, sami fantki, sam Maj carta bejbiko.

Midva sva bila danes prvic na sprehodu z bejbi ferarijem user posted image  user posted image  mu je bilo tako lepo, da mi je kar zaspal. Izkoristila sem mal soncka, ki je pokukal vn, pa se pihalo ni skor nic. Ene pol urce je ratalo, ker pol sva sla se eno rundo okol nase domacije, ma kar nisem mogla notri, je tko lepo soncek sijal, mali pa zavit k polhek, sem pol eno fotko naredila, sam nos se vidi med kapo in dekco.
Drugace pa mojega malega matrajo krci v trebuhu. Ubogi, se mi tako smili,sam kaj dosti kot ga spodbujat, v narocje vzet in mu govorit lepe besede ne morem.Pa se ne vem kaj dosti o hrani, cesa ne smem in kaj se posebej ja.

Kepica, se ne fantek user posted image user posted image user posted image   bravo! Sam ej, sem sla pogledat moj trebuh v 16 tednu, ga ni bilo nic, ti imas pa ze tako lepega.

Punce, tista knjiga za 120e ur ni sam knjiga, zraven je v tej ceni se ena uokvirjena slika na platnu, so gor 3 crno bele fotke, res hudo dobro.

Rizkoo, saj ves, da mislim na malega Liama in mu zelim, da kmalu prebrodi te male krizice. Ma bos videla, se kaksen mesec in bo ze tak korenjak, pol mu ne pride nic vec do zivega.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
19.10.2009 16:19:16   
a.biba
MM je lepo slišat kako uživate. Tudi krči bodo šli mimo. Kapljice ste že nabavili? Krče ponavad povzročajo kakšni sokovi, sveža zelenjava, sveže sadje in hrana, ki naprenja (fižol, kumare...). Drugače pa vsega v zmernih količinah pravijo. Pa nekatere matrajo mlečni izdelki, ampak to ni pri vseh. Sem že mal pozabila, no saj se nisem še nikoli poglabljala, ker na srečo nismo imeli teh težav.

Imamo pa drugo težavo - baje imamo uši. Tako je rekla vzgojiteljica v vrtcu. Smo ji že štirje glavo pregledali in nič našli, tako da ne vem al jih res imamo ali je imela kakšno gnido in ji je dol pobrala... sem kupila sprej, je pravkar našpricana in se bomo obnašali kot da jih ima. Pri tej čupi pa res nočem, da se razpasejo, ker ko sem bila jaz mala so me zaradi tega čisto na kratko ostrigli, ker sem imela full dolge in goste lase in se nismo mogli znebit te nadloge. Tako, da bo spet cel teden doma, drug teden so počitnice in ne vem, če jo naj dam v vrtec ali jo imam doma... bomo videli.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
19.10.2009 16:25:46   
malaMravljica
ojoj Biba, ti stiskam pesti, da je sam preventiva in jih niste staknili. To bi bilo pa zoprno, ´vse preprat in kontrolirat.

Joj, a ves da jaz sem pa zadnje dni kumare v solati jedla, trapa. Pa prejle grozdje. Ne bom vec, res ne bom. Sam kaj ko nisem vedela. Uboscek, dama mu povzrocam krce.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
19.10.2009 16:47:16   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ojoj Biba, ti stiskam pesti, da je sam preventiva in jih niste staknili. To bi bilo pa zoprno, ´vse preprat in kontrolirat.

Joj, a ves da jaz sem pa zadnje dni kumare v solati jedla, trapa. Pa prejle grozdje. Ne bom vec, res ne bom. Sam kaj ko nisem vedela. Uboscek, dama mu povzrocam krce.

Baje moraš jesti postopoma. Najprej eno jagodo grozja, drugi dan dve... malo jabolke, drug dan več... isto pri zelenjavi, da se njegov organizem navadi. Pa vsak dan nekaj, da boš vedela, če res česa na prenaša. Saj bo, prve tri mesece se pazi, potem bo pa lažje.

Se že odmaka naše dete, pa spet sem prečesala, našla nič... ja nič ne morem, se bomo pa spet razvajali.
To vas še vse čaka, pa nič bat ni tako hudo, vse se da če se hoče. Se pa težko izogneš.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 19.10.2009 16:48:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4583
19.10.2009 18:06:01   
Kepica83
Hej MM a ti tudi misliš da bo fantek?user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
19.10.2009 18:35:04   
Kepica83
Punce? Jaz bom z februarjem ostala brez službe. Kaj mi svetujete? Naj grem na CSD in kdaj? Kaj naj tam vprašam? Jaz nimam pojma o ničemuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
19.10.2009 18:54:49   
tassika
Greš na zavod za zaposlovanje, se prijaviš kot brezposlna in vlečeš naprej bolniško. pokliči jih, ti bodo vse povedali in kaj se ti bolj splača.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
19.10.2009 20:10:15   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce? Jaz bom z februarjem ostala brez službe. Kaj mi svetujete? Naj grem na CSD in kdaj? Kaj naj tam vprašam? Jaz nimam pojma o ničemuser posted image

Saj si bila zaposlena več kot eno leto, ne? Potem ti pripada 3 meseca nadomestila (povprečje zadnjih 12 mesecev - prispevki), potem boš šla pa tako v porodniško. Če ne boš izkoristla vsega nadomestila, se ti pa prenese po izteku porodniške. Tako, da po moje boš varna. Tudi porodniško boš imela povprečje zadnjih 12 mesecev-prispevki. Kdaj imaš rok? 28 dni pred predvidenim datumom poroda tako nastopiš porodniško. Se ti bo mogoče še izšlo. Kdaj boš pa ven iz delovnega razmerja? Če si še takrat v delovnem razmerju, čeprav v porodniški, in nastopiš porodniško, razmerje se ti pa potem poteče, ti vseeno teče eno leto delovne dobe, drugače pa ne.

Upam, da nisem preveč zakomplicirala, drugače pa povej, bom poskusla še enkrat razložit.

No, mi še kar nismo našli uši po izpiranju in enournemu česanju las, ima pa super sijoče laseuser posted image .

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
19.10.2009 21:19:48   
Kepica83
a.biba pogodba mi je ven 2.2.2010 rok pa imam 4.4. Torej 3mesece dobivam nadomestilo kaj pa po tem. Pa kako dolgo traja porodniška?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
19.10.2009 21:42:37   
tassika
Kepica s porodniško nastopiš 6.3.2010 in si na porodniški do 6.3.2011 (en dan manj če je prestopno leto, ne da se mi it pogledat).

Glede nadomestila pa ne vem točno kako gre, vem samo če si odpuščen kot tehnološki višek. Obvezno se pa moraš it prijavit na zavod za zaposlovanje in mislim, da ti bodo oni rekli, da vleci bolniško do porodniške. Najboljše jih je poklicat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.10.2009 8:29:03   
a.biba
Jutro!

Kepica predvidevam, da se ti takrat izteče pogodba. No, samo da odpoved ne daš in boš upravičena do nadomestila. Tak, da tisti mesec boš dobila nadomestilo (obvezna prijava na Zavod za zaposlovanje, po izteku pogodbe), potem boš nastopila porodniško preko CSD za 12 mesecev in potem ti ostane še nadomestilo za dva meseca leta 2011 - marec, april.

Tako, da nič se ne sekirat, finančno nekako boš priskrbljena, kulk pa odvisno od povprečja zdajšnjih bruto plač.

Sem klicala danes v vrtec, da bo mačka doma in govorila s pomočnico (tisto, ki naj bi videla, da ima uši). Pa sem rekla, če je na njej kaj našla in je rekla samo, da je pregledovala in da je našla na parih otrocih, tak da priporoča, da fajn pregledujemo. Vzgojiteljica mi je mal narobe povedala, ne da ima uši ampak, da je možno, da se pojavijo. Tako, da ta teden bo doma, da se stanje v skupini umiri. Drug teden bo pa verjetno šla, ker bo drugače preveč časa doma in ima potem že vsega vrh glave.

Tassika in Mariee kako se kaj počutite? Zdaj pa že tudi vama dela tik, tak, tik, tak... slikice, slikice bušijev še delat, pa kaj pokazat.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 20.10.2009 8:33:14 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.10.2009 8:46:42   
Kepica83
Jutro!
A.biba in tassika najlepša hvala. Res glede tega nisem imela blage veze. Totalni laik. Hvala vama da sta me malo poučile. Verjetno bom kar ju3 skočla na CSD. Pa da vprašam kak pa kaj. Oz. kdaj se moram drugo leto zglasit da uredim papirje.

Tasika kdaj sta vidva šla za očetovstvo podpisat?
Punce moj mi je včeraj prinesel katalog poročnih prstanov. Da si naj malo pogledam. Pred rojstvom bebe se imava namen poročiti. user posted image  Kaj pravite verjetno je najboljše da imam že pred marcom vse papire urejene ali? Ker jaz mislim da bo beba marca prišla ne pa aprila.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.10.2009 9:11:58   
a.biba
user posted image user posted image user posted image Kepica čestitam za poroko! Vau, presenečate ni kaj. No, potem pa ne boš rabila očetovstva podpisovat, ker je avtomatsko mož oče, če si poročena. Samo kopijo poročnega lista rabiš v porodnišnici, se mi zdi. Glede papirjev imaš pa še čas, da greš po novem letu, da dobiš obrazce, pa za v službo boš rabla, da ti plače vpišejo in potrdijo. Tak, da nič bat, časa še imaš nekaj, zda jse boš tako s poroko ukvarjala. In kdaj imata plan poročit se?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.10.2009 9:37:18   
MAŠKA
Mm glede krčkov... res eni pravijo, da je treba jesti vse, ampak ko gledaš malo bitje, ko ga zvijajo krčki, se mi zdi, da bi človek storil vse, da bi se temu izognil. 
Jaz ti povem, da od začetka nisem jedla skoraj ničesar surovega, tudi sadja nisem jedla, vse jedi rahlo začinjene, začimbe povzročajo napenjanje, izogibala sem se svinjskega mesa, paštet, hrenovk, vsega kar vsebuje konzervanse in nismo imeli kakšnih hujših težav s krči. Namesto solat sem jedla peso, kuhan korenček, kuhane bučke, ampak vse to zelo rahlo okisano in malo olja gor... tašča je znala kar dobro imrovizirat, kar se teh zadev tiče . Nekje po treh mesecih sem postopoma začela vse jesti.
Pa pri krčih so nam zelo dobro pomagale kapljice iz Koroških lekarn.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.10.2009 9:50:14   
tassika
Super kepica, samo potem se morata kar hitro poročit, da boš spravila obleko nase user posted image , saj se hecam, samo zdajle je še tako lepo, kakšna sobota zna bit krasna, predvidevam, da bo itak poroka v manjšem krogu. Midva sva šla papirje in očetovstvo rihtat začetek spetembra, 23.9. sem jih pa oddala se pravi 60 dni pred rokom, da sem že v oktobru dobila dinarčke za paket, prej jih itak ne moreš. Sicer pa kot je napisala biba, če se poročiš ni treba podpisat očetovstva.

A.biba no malo čudno je vzgojiteljica povedala, ampak vseeno važno je da jih vi nimate, joj je meni to neka grozna zadeva, uši, sploh v zdajšnjih časih ko se tako veliko lahko naredi proti njim.

Maška, moja svakinja je jedla vse, samo soloato kisano z limono in pa brez česna, mala je preživela brez krčkov, tretjič je ful pazila, mali imel take krče, da je joj, baje da so itak fantki malo bolj občutljivi.

Evo če že hočete slikice:

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.10.2009 10:47:35   
Kepica83
A.biba in tassika. Ja poročit se imava namen v zelo majhnem krogu. Mogoče samo midva pa dve priči. Njegovi starši tako ali tako ne bodo prišli za svoje pa še nevem če bi jih povabla. Nama je pomembno da bova za vedno skupaj in da si to tudi pod prisego obljubima pa prstančke dava. Ves ostali cirkus pa ne potrebujema. Obleke tudi verjetno ne bom imela ker se za nekaj tako malega ne splača. Pa škoda dinarčkov se mi zdi. Nama je dovolj če imava samo en drugega. Mogoče sma malo čudna.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.10.2009 11:04:36   
sonček85
Prav lep mrzel  pozdravček

Maška.včeraj sem se peljala mimo vas okoli 13huser posted image ,sam o nisem imela časa da bi se ustavila ,ker sem šibala k mamici
kepica.kako lepo,sedaj ti bo res lažje prenesti te tedne do naslednjega pregledauser posted image user posted image user posted image
ojej za službico ,po moje bo kr dobro če se greš pozanimat na CSD kaj v tem primeru narest ,da veš prej kako in kaj ,da ne boš potem lavfala okoli ko boš bolj proti koncu nosečnosti.
Pa kako lepo za porokco ,res lepo ,boš tko lepa bodoča noseča ženkica.
Očetovstvo sva šla midva podpisat pred rojstvom in sicer nekje februarja.
mm
:kako super,prav paše a ne s svojim zakladokom ven na sprehod
Izogibaj se paradižnika ,ker to je najbolj težko za otročke(moj ini spal 14h ko sem ga jedla ),fižolu in podobne hrane njemu,Preveč kisle solate,sveže sadnje,zelenjava.
U super za knjigico in okvirček ,res lepo in potem ko vidiš to ti res ni težko dati 120€
tassika.fulll lepa slikca ,to bi si jaz povečala in dala v okvir

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.10.2009 11:15:42   
tassika
Sem že razmišljala v tej smeri, pa ne vem kam bi jo potem obesila, meni vedno zmanjka stenuser posted image . Sem pa vse to včeraj sama ustvarila, sem mela foto sešn, ker če me moj slika sem grozna, pol pa nekje manjka mal glave, drugje roka, izmed 30 slik je bila pa polovica celo uporabna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.10.2009 12:20:35   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Nama je dovolj če imava samo en drugega.

user posted image user posted image user posted image  zelo lepo napisano in naj tako ostane. In sploh nista čudna!user posted image

Sonček, drugič se pa vsaj na eno kratko kavico oglasi. sem bila doma, pomivala oknauser posted image

Tassika glede krčkov... sem tudi jaz mislila najprej jest vse... potem pa so se po treh tednih začeli in ko ne veš več kaj bi naredil, bi se odpovedal vsemu, samo da bi bilo malo manj joka. In potem poslušaš mame in tašče kaj priporočajo, da bi zadevo vsaj malo omilil.
V bistvu pa sploh ne veš ali je kriva hrana ali ne. Iz izkušenj pa lahko povem, da je bila naša punca po pašteti napihnjena kot balon in kar stokala je zraven. Patronažna ji je pred kopanjem kar trebušček stiskala, da ji je spravila zrak iz črevesja. Seveda me je vprašala kaj vse sem jedla in je rekla, da je sugurno pašteta z vsemi svojimi konzervansi povzročila pri otroku takšno napihnjenost. V bistvu pa se otroku sproti prlagajaš.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.10.2009 12:43:30   
Kepica83
Hvala maška in sonček. Kaj dokumente si morem pred porodom spremenit zaradi priimka pa tega? Da vem kolko prej se morma poročituser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.10.2009 12:46:50   
Nogavica
Doma smo! user posted image

Mali spi, jaz vam pa na hitro napišem, da je bilo res brzinsko - zjutraj ob 5.45h me je prvič zvilo, potem sem imela ravno 2 popadka na 10 minut, naslednji pa so bili že na 5. Na brzino sem se stuširala, oblekla in poklicala mamo, naj pride gor, ker je Živa še spala. Ob pribl. 7.10h sva šla od doma, odprta sem bila dobre 3cm, v porodno sem prišla ob 7.25h, ob 8.35 pa že rodila.
Točno tako, kot sem si želela. No, če ne bi tako bolelo, bi bilo še boljše. user posted image

Hvala, punce, za čestitke. In hvala, zvesta, ker si poskrbela za "obvestilo" (tudi pri naših novembrkah 2006).  user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?