malaMravljica
|
Joj, pogledala sem nas seznam in vidim, da nisem vec med noseckami, kar smesen pogled je bil pol pa spodaj spodbuda za vse, ki ste se nam pridruzile v zadnjem casu, 6 mamic je an seznamcku in od tega 5 fantkov. Jupiiii, jupiiii, sami fantki, sam Maj carta bejbiko. Midva sva bila danes prvic na sprehodu z bejbi ferarijem mu je bilo tako lepo, da mi je kar zaspal. Izkoristila sem mal soncka, ki je pokukal vn, pa se pihalo ni skor nic. Ene pol urce je ratalo, ker pol sva sla se eno rundo okol nase domacije, ma kar nisem mogla notri, je tko lepo soncek sijal, mali pa zavit k polhek, sem pol eno fotko naredila, sam nos se vidi med kapo in dekco. Drugace pa mojega malega matrajo krci v trebuhu. Ubogi, se mi tako smili,sam kaj dosti kot ga spodbujat, v narocje vzet in mu govorit lepe besede ne morem.Pa se ne vem kaj dosti o hrani, cesa ne smem in kaj se posebej ja. Kepica, se ne fantek bravo! Sam ej, sem sla pogledat moj trebuh v 16 tednu, ga ni bilo nic, ti imas pa ze tako lepega. Punce, tista knjiga za 120e ur ni sam knjiga, zraven je v tej ceni se ena uokvirjena slika na platnu, so gor 3 crno bele fotke, res hudo dobro. Rizkoo, saj ves, da mislim na malega Liama in mu zelim, da kmalu prebrodi te male krizice. Ma bos videla, se kaksen mesec in bo ze tak korenjak, pol mu ne pride nic vec do zivega.
|