Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:26:15
|
|
|
|
sonček85
|
drobtinica.no pa boš šla počasi v Rim,čakamop veselo novičko biba.hvala maška.hvala ,ja tudi meni ni jasno odkod 1500 glasov tassika.srečno jutri in javi kako in kaj sonček :je usper za prvo M po abraziji rižkoo:joj revček mali ja bruhcanje se stopnjuje ,sam tudi to bo mimo ,samo da je vredu in tako kot si rekla da veš kaj je da nisi še bolj v skrbeh.Ti pa kr lepo papcaj ,a boš kot popaj Sem te klicala A za drug t velja ? Mi smo ok,mami kuha malemu kosilo ,za naju z atijem pa malo kasneje je še čas ,da pride ati domov lep pozdravček vsem in se še kaj javim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:27:37
|
|
|
|
soncek_25
|
U Kepica pozabla sem...iskrene čestitke za poroko!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:35:06
|
|
|
|
tassika
|
Sonček super za prvo M, moja je takrat tudi prišla točno na 28 dni in cel ciklus mi je tudi potem ostal tako. Rižko bogi liam, ampak saj bo prerastel pa bo velik in močen fant. Ne vem sicer ali že imaš to ampak vseeno ti dam link, zdaj ti zna priti prav: http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=508 Sonček85 itak da sporočim, takoj ko izvem kako pa kaj zadev apoteka in koliko časa bom notri računam tam od 3-5 dni.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:45:59
|
|
|
|
Kepica83
|
Sonček_25 tudi od mene iskrene čestitke. Jaz bi na tvojem mestu že takoj probala z +. Ker če je telo pripravlejno pol bo tak vse vredu, če pa ne pa niti pluseka nebo. Izgubiti nimaš kaj. Tudi tebi hvala za čestitke. Evo punce prilagam prstanček za katerega sva se odločla. Na slikci je samo ženski. Moški pa je enak le brez okice .
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 21.10.2009 12:46:35 >
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:48:33
|
|
|
|
Kepica83
|
Draga tassika držim pesti da bo vse vredu in da prideš kmalu domov. Probaj se kaki punci preko smsa javit, da nebomo kaj v skrbeh. Saj veš kak smo me tu gori panične . Malo pa nas le pogrešaj. Me te bomo zeeeelo . Lupčka tassika. Pa reči pikici naj bo pridna in naj lepo sodeluje, ker jo RR tetke že srčno pričakujemo
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 12:49:11
|
|
|
|
MAŠKA
|
Kepica lepi prstanček Tassika res te bomo pogrešale. Se mi zdi, da si bila najbolj zgovorna tule gor . Dobro opravi!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 21.10.2009 12:50:35 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 13:00:31
|
|
|
|
soncek_25
|
Lepi prstanček!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 13:28:53
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25 za 1.M, sem vesela kepica, lepi prstan in tvoj bušček je res krasen vsem ostalim lepe pozdravčke, a ja in Rižkoo pridna si, da takole pozitivno reagiraš, zlata mamica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 13:29:58
|
|
|
|
pilotina
|
tassi...bom ti jaz delala družbo, bova klepetali pa bo hitreje mimo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 14:05:55
|
|
|
|
tassika
|
To pa itak, še dobro za, mal reklame orto v nulo, ta mesec sem celo presegla limit za 0,10 eur si predstavljaš pa skos čvekam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 14:06:40
|
|
|
|
sonček85
|
kepica:kako lep prstanček
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 14:19:03
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika To pa itak, še dobro za, mal reklame orto v nulo, ta mesec sem celo presegla limit za 0,10 eur si predstavljaš pa skos čvekam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 16:13:32
|
|
|
|
Kepica83
|
ojli punce vam je res lep moj prstanček? Sma izbirala med enim ki se prepleta. Zlati trak zgoraj, belo zlato pa spodaj ampak je 800eur. Pa še ta mi je lepši, ker sem nekaj takega že dolgo želela imet. Mam rada take ravne linije. Pilotinca hvala za pohvale bušija . Veste kak jaz gledam če je kaj zrastel? Not ga vlečem in se gledam v ogledalo. Ker ko sem sproščena je takšen kot na sliki, ampak vedno mislim da je to samo v moji glavi in se sama tako držim napihnjeno. te pa stojim vijolična pred ogledalom, bušija pa če nevam kak not potegnem se vidi da kaj veliko ne gre. mičkeno sem čuden.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 19:18:26
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kepica, lep prstancek. Ej, pa vprsaj za ceno, ce das notri 3 kamncke. Drugace pa je precej podoben mojemu in moj je toook lep. Tvoj pa tudi. Joj, kamlu bos gospa Kepica. Ej, pa glede pric, preveri ce jih sploh rabis. Ce so eu zakoni tudi v Slo zna bit, da jih ne rabis, midva jih tukaj nisva. Tassika, vzem kaksne huo tezke krizanke v bolnico in resuj, bo se malcica mozgancke razvijala zraven. jooooj, bi se kaj napisala, pa mali ze joka. punce, pa pa
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 21.10.2009 21:08:30
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Kepica, lep prstancek. Ej, pa vprsaj za ceno, ce das notri 3 kamncke. Drugace pa je precej podoben mojemu in moj je toook lep. Tvoj pa tudi. Joj, kamlu bos gospa Kepica. Ej, pa glede pric, preveri ce jih sploh rabis. Ce so eu zakoni tudi v Slo zna bit, da jih ne rabis, midva jih tukaj nisva. Tassika, vzem kaksne huo tezke krizanke v bolnico in resuj, bo se malcica mozgancke razvijala zraven. jooooj, bi se kaj napisala, pa mali ze joka. punce, pa pa Hej lepotička! Kaj ti si tudi imela malo poroko?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 8:33:22
|
|
|
|
nadka30
|
punce še sem z vami kepica čestitam za poroku. Punce povedat vam moram da je to leto za mene bljak . Najprej sem imela dve operacije na dlesnih, nato ss z abrazijo seda sem pa na glavo dobila še problem z modrostnim zobom, okoli njega sem mi je začelo gnojit, boli za znoret.Ko sem končno prišla na vrsto pri zobozdravniku, mi je ta napisal napotnico za odstranitev tega zoba ter mi rekel da es lahko kar pripravim da bo na odstranitev čakala od 6 mesecev naprej. Pa kaj so vsi mal brrr.Šest mescev jaz pa bolečine. Še dobro da ima mija sodelavka znanko na tem odelku, če ne bi imela vez bi prišla na vrsto aprila 2010, tako pa sedaj preko vez bom prišla na vrsto čez 14 dni. Ko sem prinesla papirje na kirurgijo, me je tista, ki mi je to zrihtala vzela naprej, kjer so mi rerezali da je gnoj stekel ven. Punce to so bolečine za znoret. Amapka človek se zamisli, če nimaš vez ne prideš nikamor več in zaradi njih lahko kar umreš. Sonček čestitam za tečko, verjetno je nisi bila še nikoli tako vesela, jaz pa svojo še kar čakam upam da bo kmalu prišla. lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 8:35:43
|
|
|
|
sonček85
|
Naj vas vse lepo pozdravim in vam zaželim čim lepši dan ,tiste ,ki sae veselo cartate čim več cartanja,tiste ,kii se še boste božajte bušije ,bodoče nosečke pa hitro v posteljo z dragimi poljubčka vsem bebam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 8:43:10
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Naj vas vse lepo pozdravim in vam zaželim čim lepši dan ,tiste ,ki sae veselo cartate čim več cartanja,tiste ,kii se še boste božajte bušije ,bodoče nosečke pa hitro v posteljo z dragimi poljubčka vsem bebam Tudi ti lepo pozdravljena in tudi jaz tebi želim lep dan.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 9:17:40
|
|
|
|
pilotina
|
jutro dekleta držmo pesti za našo tassiko, da se bo mala pridno obrnila na glavico in ne bo potrebe po ZO zaenkrat se ni še nič javila, verjetno jo še sprejemajo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 10:31:44
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Nadka midve imamo pa res srečo...ne boš verjela, da sem jaz tudi imela bolečine in probleme s tem modrostnim zobom 8pa sej jih imamo skoraj vsi:), prejšnji teden so mi ga odstranili, pa se mi je zagnojilo in sem mogla it še enkrat, me je bolelo ko hudič...no, ampak zdej je pa ok Ja to leto je tudi zame grozno, nič ni šlo tako kot bi moralo. Komaj čakam, da ga je konec in začnemo z 2010! Lep dan vsem, klub dežju!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 11:05:20
|
|
|
|
nadka30
|
sonček to je pa res zanimivo,jaz z modrostnim zobom prej nisem imel problemov sedaj pa se mi zfi da se kar naprej nekaj zgrinja nad mano, od kar sem imela ss je kar naprej nekaj, kar noče biti vsega konec, sedajle grem k zobarju upam da me bo vzel ter mi zamenjal trak, sem klicala v službo da bom po vsej verjetnosti malo zamudila. Noče in noče biti konec težav. Punce kako ste? Pri nas še ne dežuje samo mislim da ne manjka več veliko lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 11:14:46
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka...sej bo...včasih se res preveč slabih stvari zgodi naenkrat, ampak bo bolje...tudi dežek ne pada non stop, vedno se enkrat pokaže sonček!!! Za mano je tudi izredno težko leto, ko se nisem niti še pobrala po prvem splavu sem doživela že drugega, pa še 100 drugih stvari zraven, ampak bom preživela, pa sej ne gre drugače, se trudim bit pozitivna ...pridejo slabi dnevi, ko sem na tleh, ampak se vedno znova poberem. Sedaj lahko rečem, da v upanju, da mi tokrat uspe čakam na + Sem se odločila, da me nič ne ustavi, kar bo, pa bo, enkrat bom dočakala dan, ko bom k sebi stisnila majhno dišečo štručko, če ne drugo leto, pa kakšno leto kasneje...in tudi ti jo boš! Danes ti bodo uredili tole z zobom, potem bo vse ok, ne skrbi... Pilotina kako je kaj pri tebi? se velikokrat spomnem nate in držim pesti
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 11:46:49
|
|
|
|
pilotina
|
joj joj punce, pa kaj mate s temi zobki nadka, lepo poštimaj danes soncek_25 nate se tudi jaz velikokrat spomnim, najprej sem te pogrešala, ker si se malo umaknila, potem te je doletela šeena žalost pa te nisem hotela gnjavit, sedaj pa, ko te spet imamo sem res vesela pri naju je tako, da sem ševedno na klomifenu nekje do januarja in če ne zanosim do takrat, greva spet februarja k dr. Rešu...to je vse kar vem, predpostavljam pa, da bova šla takrat v prvi postopek samoplačniško...kaj pa ti, imaš ševedno klomifen?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 12:00:46
|
|
|
|
twixy
|
Ojla babike. Koncno imam cas,da se vam javim. Sej sploh ne vem kaj je novega in kaj ni... Tako,da ne bom kaj dosti komentirala Ravno sem prisla iz pregleda. Zredila sem se za 8kg Meni se zdi to ful dosti ampak G. ni nic rekla. je velik 33cm in tezak priblizno 800g. Innn mami je ponosna Ze pravi korenjak :))) Brca fejst fejst... Sploh v rebra,da kar poskocim na stolu vcasih In potem me vsi smesno gledajo in noben ne vrjame,da ze lahko tako mocno brcne. Je pa obrnjen se vedno precno ampak se ime dovolj casa,da se obrne prav. kepica iiii.... bodoca gospa Ful dobro,da sta se tako odlocila. Ja, prstancek pa je zelo lep tassika mislim nate,da dobro opravis pilotinca pikicaaaaa moja malaMravljica jaz bi tudi rada vidla tvojega princa.. :) In rizkoo ti Liama tudi skrivas? In se eno vprasanje.. Danes gremo na en piknik, ufff spet bom zelo jedla Kostanje lahko normalno jem?? Pa, ce kaksen kozarcek spijem ne bo nic narobe, ne?.. A vas zanima moj busi???
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.10.2009 13:03:04
|
|
|
|
soncek_25
|
Twixy je že pravi korenjak tale tvoj Pilotina samo da se stvari odvijajo Če ne bo s klomifenom, bo pa v postopku uspelo!!!!!sem prepričana v to Koliko pa stane postopek in koliko časa je trajalo, da si prišla do tega? Jaz zdej nimam klomifena, morm počakat po moje kakšne 3 cikluse, pol bom pa spet papcala te "čudežne" tabletke. sem pa razmišljala, da bi bilo mogoče pametno jemat še progesteronske tabletke zraven. A ješ ti samo klomifen, ali imaš še kaj zraven? Joj, sem te čist zasula z vprašanji Še vprašanje za vse ostale: Imam ful šibko M, bolj kot ne kar rjav izcedek...verjetno je to zaradi abrazije, ker je bila sluznica tanka...kaj mislite?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?