|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
17.10.2009 13:02:13   
zvesta
drobtinca, ti jo jaz napišem na ZS. :)

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
17.10.2009 13:11:47   
drobtinica29

HVALA!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
17.10.2009 14:43:27   
tassika
Drobtinica punčke še pridejo user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
17.10.2009 17:10:54   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Nogavica mi je pravkar sporočila:

Pa ga imamo: ob 8.35h se nam je na hitro pridružil Tilen, velik 52,5 cm in težek 3.880 g. N, D in Ž

IIIIIIIIII, user posted image kako lepo! Super paše Živa in Tilen user posted image user posted image user posted image . Pravi korenjak, ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

Midve sma se danes malo potepali pri super prijateljici, sem jo že pošteno pogrešala, ker nama že nekaj časa ni uspelo priti skupaj. Moramo hitro ponoviti.
Pa v trgovini sma bili... še nisem prišla do kruha, ko mi je že postalo slabo. Zagrabim prvo vodo in mal spojem, najnujnejše pograbim in gasa ven. Ni še to za mene, sem komaj v vrsti držala, pa je bila samo ena pred mano. Pa tudi to bo, samo da je obisk uspel. Se vidi, da je vikend, je precej zatišje.

Tassika ti pa ne pretiravaj s čiščenjem, zdaj se že le posluži pomoči. Nisi več najbolj primerna za takšna dela.

Midva sma se le danes znebila rož iz okenj, so morale najprej umreti, da sem mojga prepričala, da mi jih dol znosi, ker to pa res ne rabimo več gor. Jih je kar v eni noči pobralo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
17.10.2009 17:19:03   
tassika
a.biba, ko bi le lahko, ampak jaz povsod vidim umazano, grozna sem vem, danes sem zgloncala kuhinjo in kopalnico, moj je pa pomil okna, posesal in pomil po tleh, zdaj sem pa fuč. Ampak sem res drgnila kuhinjo, ker jo moja tašča ni nikoli ornk in je bilo vse mastno in sem priklopla likalnik in paro na ful pa še ni šlo čisto lepo stran, zdaj sem malo bolj zadovoljna, ampak še vedno ni tako kot bi imela, včasih bi najrajši samo stran vrgla in novo notri, samo kaj ko ni dinarčkovuser posted image

Nič toliko od mene, grem na kavč se spočit.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
17.10.2009 20:03:19   
Kepica83
moj bušiuser posted image

user posted image

user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.10.2009 20:27:28   
Kepica83
moj bušiuser posted image user posted image   16t

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 17.10.2009 20:30:57 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.10.2009 20:29:55   
Kepica83
ooo nekaj sem zaštrikala. oprostiteuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.10.2009 20:55:41   
tassika
Uuuu tole bo pa pomoje fantek. Evo moj buši za primerjavo v 15t

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.10.2009 20:59:23   
Kepica83
se mi zdi, ali je moj ogromen proti tvojemu??user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.10.2009 21:06:12   
tassika
Ne samo tvoj je malko bolj nizko in špičast pa vizualno izgleda večjiuser posted image , pomoje da bo fantek, bom vidla če sem se zmotila.

Punce zadnjič sem našla na netu masažo dojenčkov in otrok - priročnik, če katera želi, naj mi piše na tasa.lah@gmail.com pa pošljem.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.10.2009 21:29:50   
a.biba
Kepica user posted image user posted image user posted image  krasnega bušija imaš. Ti pa se sprašuješ, če je z otročekom kaj narobe, glej kako raste. Se pridružujem Tassiki in ugibam, da bo fantek. Glede na obliko bušija. Jaz sem imela tudi skoz bolj Tassiki podobnega. Bomo videli, sprejemamo stave! Upam, da se slikaš vsak mesec, da bo to krasen spomin, pa dnevnik si piši, svoje misli in občutke, pa bo to krasen spomin.

Meni je žal, da za prvo nimam tako fajn narejeno, nekaj imam, ampak ne vsega. Moram pa še vse v neko formalno obliko spravit. Enkrat to zimo mi bo že ratalo, rečmo.

Naša babika se k atijo v spalnico tihotapa, sta me včeraj izglasovala, da spim v otroški, onadva se bosta pa cartala. Potem je pa ob štirih še k meni prišla spat, v njeno posteljo. Vedno večja cartika je, smo ravno danes ugotavljali, da tako cartljiva kot je zdajle še ni bila nikoli.

Ej, a gleda katera kmetijo? Jaz je drugače nisem, samo na netu sem pokukala kaj dogaja, danes sem pa prvič gledala dvoboj... no, tole bo pa ratal pravi zvezdniški šov... so pozabili kje so meje...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.10.2009 21:52:30   
Kepica83
a.biba ti tudi misliš da bo user posted image ? hmm.

Zdaj berem o neki linea negra črti. Pa grem pogledat bušija od blizu in evo črticouser posted image .

Ati je šel prej v nočno jaz pa se vležem pred tv in vzamem angel sound. Bejbi je vedno bil čisto na desni strani. Tam je bil pri prvem ctgju v bolnici, prejšnji teden pri ctgju pri g, in zdaj dva dneva tudi. No in ga danes iščem na desni strani. Bebija ni. Kaj za vraga. Pa grem vseeno poslušat na levo stran in evo črveka čisto na levi. Pa mu rečem pa čuješ ti, ki si ti meni. Kaj lumpaš okoli.? Falot mali. Pa pišem atiju, pa reče ja nič čudno da te že cel dan spodaj vse boli če mali LAUFA sem pa tjauser posted image user posted image .

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
18.10.2009 16:12:56   
sonček85
Na hitro se vam javim ,potem pa šibam naprej ,smo že ves vikend leteči

Najprej čestitke naši Nogavici in Tilnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mm:super za knjigico in prav je da sta se skupaj odločilauser posted image
kepica.trebušček je prečudovit,pa kako lepe suhe nosečke ste vse.Aja sem pa zadnjič pogledala koliko sem se jaz zredila do 15t  ko sva se pogovarjali in sem se za 2kg.
Po moje bo pa pupa

No sedaj pa ena bolj žalostna novička.NISEM PREJ JAVILA ,KER NISEM VEDELA ČE LAHKO SEDAJ PA SEM DOBILA DOVOLJENJE OD RIŽKOO.iN SICER OD ZAČETKo TEDNA STA ŽE  Z LIAMOM V bOLNICI ,KER SE MU JE ZALETELO IN NI MOGEL DIHAT,SE JE SAMO ZAJOKAL IN KOMAJ POTOLAžILb šLA STA V b IN DO DANES OSTALA NA OPAZOVANJU DANES PA SO ŠLI ŠE V LJ NA DRUGE PREISKAVE slikanje možgančkov,.. ,VEČ O TEM VAM BO PA POVEDALA rIŽKOO sama ,V LJ  PA BOJO DO tORKA.naj bi bilo ,nisem sizapomnila točno-refeks(nekaj podobnega).

Držite pesti za malega borca in starša.Rižkoo vse lepo pozdravlja in tiste ki čakate na posteljninco  in ostalo se vam javi ko bo lahko in ko pridejo dmov.

lp vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
18.10.2009 16:24:51   
zvesta
Ojej, Rižkoo, upam, da bosta kmalu doma...

Sonček, verjetno je mislila, da ima Liam refluks. Zadeva sčasoma z rastjo izzveni, je pa veliko dela s pravilnim in rednim podiranjem kupčka, pa s pranjem pobruhanih oblačilc.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
18.10.2009 17:46:04   
Kepica83
Živjo Punce!
Prvo moram zaželeti Rižkoo in njenemu možu veliko energije in pozitivnih misli. Malemu Liamu pa pošiljam poljubček in naj čim prej pride domov. user posted image user posted image

Sonček je lep buši ne? Jaaa naj le rasteuser posted image . Jaz jaz sem šla 3kg gor. No mogoče zdaj že malo več. Kaj čem. Res ne pazim na jesti mogoče bi mogla malo ne? Misliš da bo pupa?? U moj dragi bo zelo vesel ko bo slišal kaj teta sonček praviuser posted image . Grozno si želi pupike.
Vsak dan visim na angelsoundu inj poslušam bebija.

Punce danes me je moj bejbi prvic brcnil.l In to konkretnooouser posted image user posted image . Z mojim sma šla popoldan malo dremuckat. In ravno sem že zaplavala v sanje na 1x me je bebi takoo brcnil da sem skočla v zrak. Moj pa z mano red. Je rekel kaj je? Jaz pa mislim da me je mali brcnil. 99% sem da je bila brcika. Ker druga nevem kaj bi lahko bilo.user posted image Komaj čakam da bo več tegauser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
18.10.2009 18:02:45   
soncek_25
Čestitke Nogavica za sončka Tilna!!!!user posted image user posted image user posted image
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1070/1070027y7kn2rvrei.gif

Uf,ne znam prilept slikiceuser posted image

No kakorkoli, uživajte še v preostanku vikenda....se še pišemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
18.10.2009 18:10:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Čestitke Nogavica za sončka Tilna!!!!user posted image user posted image user posted image
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/1070/1070027y7kn2rvrei.gif

Uf,ne znam prilept slikiceuser posted image

No kakorkoli, uživajte še v preostanku vikenda....se še pišemouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
18.10.2009 18:10:58   
sonček85
kepica:upam ,da drži in bo res pupikauser posted image
Je lepo a ne ko poslušaš srčka ,jaz imam tudi posnetke ko sem snemala srček in je prav lepo poslušat
Jeeeeeee super za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za kg se pa ne sekiraj ,samo da si dobro ,da bebi lepo raste in da je vse ok,kg pa tko grejo lepo dol

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
18.10.2009 18:12:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ojej, Rižkoo, upam, da bosta kmalu doma...

Sonček, verjetno je mislila, da ima Liam refluks. Zadeva sčasoma z rastjo izzveni, je pa veliko dela s pravilnim in rednim podiranjem kupčka, pa s pranjem pobruhanih oblačilc.
ja zvesta to je to-hvala(ima tudi moj dragi user posted image ) ,a ni najhujša oblika zato bo bolje z Liamom,MAMI Rižkoo je zelo močna in da vso energijo za Liam-a

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.10.2009 18:13:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
18.10.2009 20:35:35   
a.biba
No, tole pa ne slišim rada, da gre kdo nazaj v bolnišnico. Sicer ne vem kako je s tem, upam, da je bolj preventiva, da sta v bolnišnici in bo vse res izvenelo. Je pa še le majhen in rabi malo več časa. Vem, da je od kolegice fantek tudi ogromno polival in je bil rojen v 36. tednu, pa se je to kasneje umirilo.
Sem v mislih z njimi in držim pesti, da bo vse ok in bosta spet kmalu doma!

Kepica jaz sem kar tako rekla, da je fantek. Čisto ugibanje, tak da ne me za besedo jemat. Nisem nek ekspert za bušije, pa važno je, da je bebica ok.
user posted image  za brciko. Tole je pa res kar zgodaj, no pa ker si taka suhica je tudi možno, da že čutiš. Nič bat, če zdaj par dni ne boš, se bodo potem brceki stopnjevali. Sploh pa lahko zdaj srčeka poslušaš in si verjetno bolj mirna.

MM no, če pa dragi reče, da jo je treba imet, jo je pa res treba imetuser posted image . Samo, da ste vsi zadovoljni.

Mi smo imeli danes dopoldan en ornk sprehode, kosilo, spanje in obiske. Zdaj sem pospravila, babika že spi, malo še net pregledam in spat... sem že mal utrujena.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.10.2009 21:42:01   
mariee
Nogavica čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kepica čestitke za brcikeuser posted image

Rižkoo upam, da bo čimprej vse vredu in se z Liamom kmalu vrneta domov. Držim pestkeuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
19.10.2009 8:10:30   
a.biba
Dobro jutro!

Kako je fajn, če lahko zjutri dejansko vstaneš, se k sebi spraviš in otroka v vrtec pelješ. Luksuz! Za enčas bom spet cenila vsakodnevne stvari - vzgojno tole od prejšnjega tedna.

Glasek za Aleksa!

Zdaj pa zajtrk, potem pa nekaj opravkov... čeprav mi ni nekam za hodit, pa če je treba, je treba... pa zimske gume peljat zamenjat - preden bo prevelika gužva in tako ali tako jih je treba, ker so kar zlizane od karambola. Aja, avto spet funkcionira, sam na obisk k mehaniku bo pa še šel. Ziher je ziher, naj ga pregleda.

Lep dan in držim pesti za Liama, da sta že ok!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
19.10.2009 8:18:41   
sonček85
DDobro jutro vsem skupaj

biba.hvala za tako lepo ažurnost,Aleks ti je hvaležen

Lep pozdravček vsem ,zdaj pa mal šibam naprej Aleks gre papcat,potem mal igranja,potem potepanje po CE in nazadnje obisk pri moji mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
19.10.2009 9:25:05   
tassika
Jutro punce, med vikendom sem bila bolj stran od rač, v soboto je bilo delavno - pospravljanje, včeraj pa cel dan obiski, ampak je pasalo, samo vreme je bilo žleht, če bi bilo tako kot danes bi bilo super, tako pa smo viseli doma, pili vino in jedli kostanjuser posted image

Rižko držim pesti, da boste čimhitreje doma, bolnice so bljak, vsaj meni, ampak če je treba je pač treba, samo da se boste zrihtali in pozdravili.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?