Nogavica
|
mM, saj vas redno berem, ampak javljala se pa res nisem, ker mi enostavno ni zneslo - Živa je bila zdaj 5 dni doma, ker je bila ful prehlajena (radosti prvega leta v vrtcu), pa ful dosti še imava za pospravit in pripravit za prihod našega dojenčka. Ravno zato se bojim, da me ne bi prehitel, ker se mi zdi, da nama kar ne bo vse zneslo pravi čas. Šele danes sva kupila kompletek za iz porodnišnice, pravzaprav samo majčko in jopico, tako da hlačke še manjkajo. Cunjic imam ful malo za fantka, imam obljubljeno od dveh prijateljic, samo upam, da se bomo dobile pravi čas, da lahko zadeve še operem in pospravim. Jutri dobim lupinico, voziček sva oprala, samo sestaviti ga še morava, pa ta teden dobim pestunjo (nekaj podobnega slingu), ker bi rada malčka prenašala v tem, sploh ko bom Živo v vrtec spremljala, da imam proste roke, da jo lahko porihtam, pa nasploh se mi zdijo fajn te nosilke. Upam samo, da se bo mali rad nosil v njej. Bom pa prodala našega kengurujčka, ki sem ga pri Živi uporabila samo 1x. Danes sem imela prvi CTG. Zdaj pa je res že skoraj konec te nosečnosti. Se mi zdi, da je minilo, kot bi pihnil.