|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
21.9.2009 10:31:16   
pilotina
joj Nogavica...kje si že ti user posted image
kako čas beži...za maj in mM sem nekako bila pripravljena, da bosta vsak čas, ampak za Rižkoo in vse vas ostale pa ne

malaMravljica...uživaj še te trenutke nosečnosti, ker boš kmalu mamica user posted image

tassika...imela sem se super, z dragim sva v soboto povečerjala...naročila sem mojo najljubšo hrano, tartufe, dragi pa biftek...sva se kar pocartala...no pa še fajn predjed, pa solatka pa sladica...njami...po mojem bova za najino obletnico čez en mesec to ponovila user posted image
v nedeljo pa kosilo z najdražjimi

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
21.9.2009 10:32:03   
malaMravljica
Ma ja, vse me kar po desni prehitevajo no, pa to je ja strogo prepovedano user posted image  Pa se dohtar mi je zadnjic dal novi pregled 29.9 in je rekel, da on misli, da tega pregleda nam rabla vec. A more vedno nekaj rect, da se pol tok vceselim. Ja Tassi, saj res cakam na 28.9 drgac, sam sedaj je ze tko tezko cakat, me tok matra kako bo izgledal najin dojencek, ce ze ima laske, pa kasno barvo, pa kaksen bo glasek joka.

Sedaj morem pa slikce na racunalnik dat, da vam pokazem kaj smo ( to pomeni, jaz, moj mozek in najin dojencek user posted image user posted image ) dobili za darilo od sodelavcev v pisarni.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.9.2009 10:58:20   
tassika
o vem kako je to, tudi mene zanimauser posted image

No daj hitro slikiceuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.9.2009 11:03:08   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ali bo katera objavila na "Rodili smo" za maj2009?

Objavljenouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.9.2009 11:04:56   
malaMravljica
ves kok slikc sem dala na pc sedaj, pa vse pomansat in sedaj se datume dobit in dneve nosecnosti, grrr....

tko, to smo dobili. Sem se mogla tok smejat, ker pac pripravljam sobico v stilu Afrike in to gre kot original k previjalni podlagi in igralni podlagi. Je pa slince, copatki, una zirafa je igralna ura in tiste male zirafice se lahko zaveze na vozicek al pa na posteljo

user posted image

to sva pa danes jaz in moj dojencek, ki se se prav dobro pocuti v mojem trebuhu.

user posted image  38t3d

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 21.9.2009 11:06:22 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
21.9.2009 11:20:17   
tassika
MM sam se ti je pa že spustil trebuh dol, res ne boš več dolgo 2v1, pa ne vem zakaj mi sedaj sliči na fantka, mogoče zato, ker je dol, bi mogla vidt kako je pri punčki ko pride do tega. No saj še malo, pa ne bomo več v nevednosti.

Jaz pa kuham kompot in sem dala notri pol limone, zdaj je pa grenko in ne znam popravit, sem jeznauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4006
21.9.2009 11:21:03   
mariee
Jooooj mM kako lepe žirafice, fuuuul so fletne. Pa ful lep trebušček imaš. Lepa lepa nosečka si!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4007
21.9.2009 11:58:34   
malaMravljica
Tassika, a ti pa sedaj mislis, da bom imela fantka ? Ja, ne vem no, bo treba pocakat, nic ne povem user posted image user posted image  ej, moja sestra mi je tudi rekla, da sedaj sem tok na koncu, daj ze povem. Pa itak da ne, ker ce nisem tok casa pa pocakam se kaksen teden a ne.

Punce, te zadevice so od enega podjetja iz Svedske in baje imajo zadeve prijazne dojenckom, ce katero zanima. www.teddykompanient.se je spletna stran, drgac pa akr ime v google vpisat, pa se odpre se kaj drugega.

Jaz pa kuham danes njami in zdravo: spinaca, pire, zelena solata s kuhanim jajcem in nadevane bucke v pecici. Imam pa vse iz mojega vrta, spinaco, krompir, solato in bucke. Kok bo njami. Sam sedaj morem dat kuhat, da bo tudi kaj skuhano in ne hvaljenje na netu user posted image  

Mariee, kje je pa kaksna slikca tvojega trebuscka?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
21.9.2009 12:03:18   
tassika
MM pojma nimam, samo se mi zdi, da je tvoj buši zdaj podoben takemu kot ga je imel arižko, sam saj sem rekla, ne vem kakšen bo moj čez 7 tednovuser posted image

Se strinjam, če toliko časa nisi povedala, bomo pa tudi še teh par dni zdržale, mene bolj zanima ime, midva imava zdaj tudi že izbranega , pa ne povem, haha vsega pa ni treba vedt a neuser posted image

Jaz imam pa danes piščanca v gobovi omaki, ampak to taki iz vrečke in ful smetanasti, pa kus-kus, zraven pa zelena solata s paradižnikom. Za jutrio sem pa že kupila mariniranega piščanca, da ga spečem v pečici ker ga moj obožuje in pa zraven pečen krompirček. Sladica danes je pa kompot, v hladilniku so pa še domače fige, pa hruška pa nekaj banan. Evo zdaj sem se spomnila, da sem pozabil akupit cornfleks grrr.

MM a pri vas imate tudi weetabix, meni ga vozijo iz švice in ga obožujem in mislim, d abi ga potem lahko tudsi otroček jedel tam od 7 meseca naprej?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4009
21.9.2009 12:05:18   
mariee
Sej vem mM, se slikam pa pozabim dat na net, pol pa že trebušček zraste... Bom dons se slikala in dala gor.

Neposredna povezava do sporočila: 4010
21.9.2009 13:33:58   
sonček85
hvala vsem za pozitivne besede ,mi veliko pomenijo.No pa jokam ,vsaj zdaj lahko ko Aleks spi,ati je šel pa delat.
MAŠKA:ja naša miklarom je vsa boga,je rekla da se ji meša.Reva.Ne morem verjet,jo poznam ker je moja sodelavka
tassika.u super no naslednjič se pa le oglaste,no itak smo pa mel zdaj vse mokro tko da.....
Super za nakupuser posted image
mm.ne bodi depresivna ,kmalu bo tvoj dan D in boš šla,potem pa verjemi da verjet ne boš mogla da je to res in da je že bebica s tabo.Uživaj še s trebuščkom dokler lahko
user posted image 28.9 imam pa jaz pregled pri G,ti boš pa rodila
kako dobro in lepo darilo.Super
Buši je pa zellllo lep ti pa prečudovita nosečka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
21.9.2009 13:40:46   
malaMravljica
Ja Tassika, ne povedat imena, da ostane vsaj nekaj presenecenje do konca. Jaz vem, da za najino ime bodo verjetno vsi v obeh familjah rekli haloo sam kaj, nama je blazno vsec, prav odraza najin stil zivljenja in meni je itak vseeno kaj drugi mislijo, glavno da se midva strinjava.
Kaj ti si pa iz slikce videla, da se mi je trebuh spustil? Sem sla prav slike sedaj gledat in ja, se res opazi. Sam imam trebuh ze nekaj casa dol sedaj se je mogoce se mal spustil, da vidis kako pogosto hodim ponoci lulat, med 5 in 10 x

ce se pa dobi to kar si vprasala pa ne vem, verejtn ja, sam jaz ne kupujem teh zadev tko da pojma nimam.

Se to sem vam pozabila povedat, v soboto sem oblekla moje jeans hlace, navadne ne nosecniske, in sem poskusla zadrgo gor potegnit. Ne sam, da je zadrga sla do konca gor, tudi gumb sem zapela in tako sla vn. Si predstavljate, v predzadnjem tednu nosecnosti sem oblekla kavbojke izpred nosecnosti. No, imajo nizek pas, sam vseeno.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
21.9.2009 13:48:17   
malaMravljica
joj Soncek, to s tvojo kolegico si pa ne predstavljam kako ji mora bit, da je na robu zivcnega zloma bi kar verjela. Ma saj ji bo naslednjic ratalo, sedaj bi moglas zdrzat sam se kaksen mesec, da bi bila iz glavne krize vn in se en mesec da je cist na varni strani. Saj cas ji bo malo pomagal, sam v celoti pa nikoli.

Se nekaj, sem pozabila prej napisat. Ko bom jaz rodila imam eno izbranko, ki bo sporocila novico in bo objavila ona tam kjer jaz zelim, to na rodili smo pa niti nocem da se objavi, ok. 

Sedaj morem pa se na vrt it delat, pa sem fertik ze od kuhanja. Zvecer pa se akupunktura, upam da zadnjic, ker tok prijetno to ni, da bi kar v nedogled ponavljala.

Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.9.2009 14:10:40   
sonček85
evo nekaj slikic s KRSTA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.9.2009 14:16:13   
malaMravljica
koooook ste lepi, res! In kok je ta tvoj mali ze velik, vedno ko das fotke gor se cudim. Pa tam kjer je se una deklica zraven, tam sta tudi tok posrecena. Pa Soncek, ti si bila lepo oblecena, pa lepi nohtki user posted image   Kdo ti je pa prticek nastikal?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
21.9.2009 14:16:33   
malaMravljica
koooook ste lepi, res! In kok je ta tvoj mali ze velik, vedno ko das fotke gor se cudim. Pa tam kjer je se una deklica zraven, tam sta tudi tok posrecena. Pa Soncek, ti si bila lepo oblecena, pa lepi nohtki user posted image   Kdo ti je pa prticek nastikal?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
21.9.2009 14:20:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

hvala.
Ja una mala je pa njegova lubicauser posted image user posted image en dan mlajša od njega
Prtiček sem pa dala eni gospe narst in je bil okol18e če se ne motimprtiček,cotke in svečko plačala botrca-moja sestra

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.9.2009 14:21:32 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4017
21.9.2009 14:32:31   
tassika
Sonček lepouser posted image

MM ok bom upoštevala tvojo željo in tam ne bom objavljala, zmenjeno. Ma ne vem kje sem videla, samo zdelo se mi je da je malo bolj dol, ker če mojega pogledam je še vedno ful pod joškamiuser posted image

Weetabix je pa vrsta kosmičev, samo da so dani sukpaj in ko daš v mleko se razpusti in rata kot čokolino.

Aja pa čestitke za hlače, jaz pojma nimam kaj mi je še prav, sem pa opazila, d ami zadnje čase bolj paše če imam nosečniške hlače pod trebuhom in ne razvlečene čez, se mi zdi da trebuh kar zadiha.

ps. a vam povem, da če bo vse po sreči šibam ne ta vikend sedaj ampak naslednjega na morje. Moram malo zamenjat okolje, sam kaj ko se mi zdi da bo spet kaj v vodo padlo, potem se pa moj dopust zaključi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
21.9.2009 15:19:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Se nekaj, sem pozabila prej napisat. Ko bom jaz rodila imam eno izbranko, ki bo sporocila novico in bo objavila ona tam kjer jaz zelim, to na rodili smo pa niti nocem da se objavi, ok. 
OK ZMENJENO

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4019
21.9.2009 15:33:44   
drobtinica79

pozdravljene punce!
jaz se javljam z novim nickom, ker mi stari enoasavno ne dela več user posted image user posted image user posted image . ne vem kako in zakaj, ampak sem mogla enostavno odpret novi profil.

vidim same lepe novičke, čestitke maj2009 za julijo!

pa da se še oddolžim pilotinci za nazaj vse naj naj, čeprav malo z zamudo!user posted image

zdaj pa si moram uredit še svoj profil, ponovno, grrrr,... user posted image

se še potem kaj javim!

aja pa hvala vsem za izrečene čestitke!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
21.9.2009 20:51:37   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Srečna starša sva postala, saj je na svet mala JULIJA (3 kg, 49 cm) prijokala!
Sedaj se že crkljamo vsi in vam sporočamo, da družinica postali smo mi!

user posted image user posted image user posted image  Jeeeeee, iskrene čestitke novopečena starša!!!!! No, pa se je sezona res začela - tudi datum je super! Mamici hitro okrevanje, Juliji pa ogromno cartanja in še več zdravja!

Danes sem imela zelo psihično naporen dan (nekaj na sodišču), tako da sploh nisem bila sposobna priti do računalnika. No, pa se je dan zelo lepo zaključil, v dobri družbi prijateljev in podpore, potem pa še tu pokukam in vidim, da lahko večer postane še lepši user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
21.9.2009 22:20:42   
Nogavica
Nosečkice (pa tudi tiste, ki boste to kmalu) - kaj boste dale shranit izvorne celice?
Midva sva se odločila za javno banko in sem prejšnji teden dobila pošiljko - set za odvzem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
22.9.2009 8:44:47   
a.biba
Jutro!

Meni nekaj nagaja stran, sploh ne pridme do konca, vidim, da je Drobtinica nakaj napisala, samo njen nick dol naprej pa ne gre. user posted image  Nič mi ni jasno...

No, samo glasujem, pa se grema z mojim "potepat" oz. nekaj urejat. Pa da vidimo, če bo potem kaj boljše...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
22.9.2009 9:11:38   
pilotina
jutro

(odgovor članu drobtinica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
22.9.2009 10:14:38   
pilotina
jap, biba tudi meni se to dogaja, ko pa nisem prijavljena, pa lepo vse preberem

(odgovor članu drobtinica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?