|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
22.9.2009 10:36:46   
drobtinica29

jeeeee punce uspelo, mi se je vpisat pod starim nickom, nooo s pomočjo ringaraje, sem se kar na njih obrnila, mi včeraj potem sploh ni več delal ne stari ne novi, in sedaj je spet vse ok!user posted image tako da hvala za pomoč ringaraji, da sem laho spet med vami! user posted image user posted image

moram pa se malo pohvalit, sem danes pridna, cotikie za  user posted image so že vse oprane, pa posteljnina tudi, sedaj perem še dekice, zraven likam vse to sedaj, pa sem se utrudla pa sem mogla malo se vsest in da se vam malo javim! Vglavnem pripravljamo za user posted image vse.

Mali pa vzgaja take akrobacije v trebuščku da je veselje, saj prav tak, a ne! sedaj pa že tudi jaz komaj čakam da ga spoznam, čeprav do PDP-ja je še daleč, ampak mi vsi nekako pavijo da bom vrjetno kar prej mamica, no bomo vidli, lepo po vrsti, ste še nekatere pred mano.

Sedaj še čakamo na vožiček, mi moral priti 1x ta teden.

nič lepo bodite, pa se še kaj javim!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
22.9.2009 10:49:02   
tassika
Drobtinica, če ti uspe, pri nicku drobtinica79 samo izbriši tikerčke, to ponavadi malo nagaja, da se kaj ne vidi, če to izbrišeš, bi pomoje mogla delat oba.

Sem pa na oktobrkah prebrala, da si že pridna, kakšen voziček čakaš?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
22.9.2009 10:56:59   
pilotina
drobtinica29...sam, da ti je ratalo user posted image
hvala za čestitke user posted image

tasika...od kdaj imaš nov avatar

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
22.9.2009 11:00:09   
tassika
uf že kakšen teden če ne več. Slabo opazuješuser posted image

Ma sem smotana, unega misliš, jeje sem na predzadnji slikici, zdajle se je moglo zamenjat ko sem pila kavicouser posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
22.9.2009 11:01:03   
pilotina
ha ha ha ha user posted image

sem mi je zdelo...mi je bilo kr nerodno vprašat user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
22.9.2009 11:02:01   
pilotina
user posted image ne ne rožica moja, nič nisi smotana...sva se že prau razumeli, me pa veseli, da si danes preskočila na predzadnjo slikico user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
22.9.2009 11:06:08   
tassika
Ja že na predzadnjo, pri nas babe že pripravljajo torbe za v porodnišnico, jaz pa sanjam kako bom šla čez 2t na morjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.9.2009 11:12:04   
pilotina
to je naslednji vikend, ane

no upam, da se bomo nekako uspeli zmeniti za te gambere user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
22.9.2009 11:15:51   
tassika
To je od 2.-4.10. če bo vse po sreči, če moj dobi dopust, zdaj pa šibam na kavicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
22.9.2009 11:19:17   
pilotina
tassika...se bova že zmenili...uživaj na kavici user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
22.9.2009 11:51:39   
pilotina
sonček85...kako si, kako je tvoj ati?

malaMravljica...sumljiva si mi, da se nič ne oglasiš...a si še 2 v 1 user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
22.9.2009 12:04:41   
a.biba
Hej!

Evo mene nazaj. Saj ne vem kaj se je dogajalo tu gor, ker jaz še vedno ne vidim prejšnje strani do konca dol. Mi zablikira. A ve ste videla moj vmesni post?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
22.9.2009 12:54:06   
tassika
A.biba ne ne vidim tvojih prejšnjih postov, a si imela pregled, poročaj kaj si napisala. JAz sem pa pri kolegici, kuhava špagete, to je če so babe same domauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
22.9.2009 13:51:52   
malaMravljica
ne Pilotina, nisem se 2x1 ampak se kar 1x2  user posted image   sem cel dopoldne stanovanje pucala, sedaj se sveti sam sem pa zmatrana do konca. Pa se jogi sem pobrala stran in dala prat kar se da, sam sem zeloooo pametna, imam kar obcutek, da ker sem ga dala prat, mi bo pa ponoci en dan voda odtekla in ga bomo spet dajal prat. 

drobtinica, ma kaksno veselje te je pa tebe brat, tako navdusenje si mi prav dan popestrira sedaj. Ja, kar peri in likaj, saj tvoj weeeee tudi ni vec dalec. Sam ej, nikar ne misli, da me bos tudi ti prehitela, ker to pa ze res ne bi bilo vec fer. Ok!!!!

Tassika, ma ti pa kamot se pocakas s torbo kaksen mesec in raj o morju razmisljaj ja, full boljsa ideja user posted image  Jaz sem mojo sele prejsnji teden napravla. Sam imam pa robe notri, ve ste tok srecke, k vam ni treba vsega s sabo tovort. Ceprav, sem tukaj na rr dobila eno punco, ki je tudi tukaj v tej nasi drzavici in je ze enkrta rodila tukaj in enkrat v Slo, pa je rekla, da ji je bilo tukaj full boljse. jee.. vsaj nekaj pozitivnega zame. Je rekla, da cez dan si lahko kar v civil oblecen, pa da je full fajn v bolnci blo. Oh, sam Tassi, da ne bos spet rekla srecka jaz, ker to vse ne odtehta  tistih prvih obiskov novih babic, dedkov, tet in stricev. Pa ves kaj mi se gre po glavi te dni, ce bom ko se dojencek rodi tok prisebna in tok hitra, da bodo prve besede, ki jih bo bejbi slisal slovenske, se tok bojim, da mi ne bo ratalo.

Punce, vceraj zvecer se je mojmu dojencku tko mocno koucalo, sem rekla mojmu, da more dat roko na trebuh, ker tega ne bo nikoli vec dozivel. pa je reku, da ce je to srcek al dihanje. Od zunaj se to cuti drugace, jaz cutim zunaj in se notri v trebuhu. Pa bi  user posted image  lahko mal pomagala in lego spremenila a ne, sam mi je blo tok lustno in smesno, pa trebuh se je tok smesno premikal, od koucanja in od ostalega miganja dojencka.

Ce se ne motim imam se 10 dni do PDP

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
22.9.2009 13:57:42   
tassika
MM nimamo obiskov babic in dedkov vsaj v LJ porodnišnici ne, so jih ukinili zaradi bacilov in pa zaradi gužve. po eni strani mi je to kar všeč, da se vsaj malo klimatiziram, ko bom pa doma pa v trenirki pa naj kar pridejo.

Ah kje, moja torba bo počakala še kakšen mesec če ne več, saj nimam še nič kupljeno za notri dat, zdaj morava taprve sobico skupaj spravit, da malo pospravim, potem pa še kaj drugegauser posted image

Aja tvoja džungla je pa zakon, žirafice in ostalo, bo v stilu, sem mislila, da bo pri meni malo sfaljeno s tisto poličko, ki si jo prinesla, pa sem ugotovila da ne bo, ker imam nad njo sliko in v sliki vse barve, ki so v polički, na sliki je dojenček v košari med sončnicami, polička pa doda še čebelico, potem pa bo stenska dekoracija medvedek pu in videla sem ful lepo preprogo v enakem stilu, da ne bo samo parket, in pa kupila sem včeraj posteljnino za veliko posteljico, ki bo notri in je tudi v oranžni z kužkom, pa ena oranžno vijolična z muco. Mislim, da bo na koncu celo lepo izpadlouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
22.9.2009 14:50:15   
twixy
Puncee moje hello :)

Sploh nisem imela casa,da bi vas prebrala kaj sele da bi kaj komentirala user posted image  Tu pa tam sem samo pogledala,ce je kaksna nova mamica user posted image

Mi smo vceraj imeli MF in je vse super user posted image user posted image user posted image user posted image  Dojencek je celi cas skakal po busiju in prav poziral user posted image  Pomoje bo manekencek user posted image
Velika je 27cm kar je malo vec za moje tedne zato mi je PDP prestavila na 1.2 je pa rekla,da naj to vzamem za rezervo.
Dragi je bil itak presrecen in pol sva takoj sla v soping in kupila same kjut stvari user posted image user posted image  Zdaj pa se bo vse skupaj pocasii zacelo zares. :))

malaMravljica moram te izkoristit dokler se nisi mami user posted image user posted image  Kje si ti kupila ono za spanje?! Da lazje spis, mislim... Ker moje noci so postale katastofalne, nonstop se zbujam in obracam iz boka na bok.. Vbistvu mi noben polozaj ne pase kaj prevec user posted image  Bi pa z tem probala..
In user posted image user posted image user posted image user posted image  za vozicek. Prav super izgleda. Mi ga bomo cez nekaj tednov narocili in ze imam izbrano barvo user posted image

pilotina miska moja, a si dobila moj sms? Mi nisi nic odpisala pa mi je malo cudno..user posted image

Popolnost.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
22.9.2009 14:52:01   
MAŠKA
Twixy, bravo za morfologijo!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
22.9.2009 14:53:15   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image

to sva pa danes jaz in moj dojencek, ki se se prav dobro pocuti v mojem trebuhu.

user posted image  38t3d

Iiiii... ful lepe zirafice user posted image user posted image user posted image  Res bo vse v stilu.. user posted image user posted image
Busi pa itak zmaga user posted image user posted image  Taka manekenska nosecnica se mi zdis! Samo eno zogico imas spredaj

Popolnost.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
22.9.2009 14:54:53   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo nekaj slikic s KRSTA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepi ste vsi!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Aleks je pa ze praaavi korenjak..

Popolnost.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
22.9.2009 15:15:40   
tassika
Twixy kaj pa slikico.

MM je imela blazino zadojenje, mislim da od jane, jaz imam podobno pa mi trenitno ne ustreza več, jaz imam zdaj eno veliko odejo in si jo stlačim pod kolena in naslonim nanjo pa je bolje, pa še lažje se mi je z njo obračat okoli ker je bolj prožna, s tisto blazino sem delala cele prevale po posteljiuser posted image

Kateri voziček boš sedaj vzela?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
22.9.2009 15:17:17   
Nogavica
tassi, od kje imaš ta okvirček na avatarčku? user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
22.9.2009 15:41:28   
tassika
Nogavica z photo frame show:

http://www.frameshow.com/ecard_application/photo_frame_ecards.php?caller=gallery&frame_id=0000815

Izbereš, naložiš fotografijo in nato shraniš na rač. Jaz potem ponovno odprem na netu in tam mi potem z desnim klikom ponudi opcijo shrani kot in shranim, sem dala pa tudi take že razvijat, samo imajo bel rob okoli, ker so toliko manjše.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
22.9.2009 16:44:33   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Twixy kaj pa slikico.

MM je imela blazino zadojenje, mislim da od jane, jaz imam podobno pa mi trenitno ne ustreza več, jaz imam zdaj eno veliko odejo in si jo stlačim pod kolena in naslonim nanjo pa je bolje, pa še lažje se mi je z njo obračat okoli ker je bolj prožna, s tisto blazino sem delala cele prevale po posteljiuser posted image

Kateri voziček boš sedaj vzela?

Aaaa.. slikico bi ti user posted image  Bom jo dala gor,ce bom sla kaj v sluzbo,da jo skeniram.
Jaz sem si zdaj povstre dajala med noge ampak je potem moj dragi vedno brez ostal ker sem prav oblozena z temi blazinami in bi se kaj druga probala.

Vozicek bomo pa imeli bugaboo-ja user posted image user posted image user posted image  Bom se tocno barvo prilepila.

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
22.9.2009 16:50:15   
malaMravljica
Twixy,  kul in bravo za dojencka, ze pravi mali clovecek pri 27 cm user posted image user posted image  
Ja, jaz imam blazino za dojenje od Jane, sem ravno danes dala prevleko prat, ker imam blazino na izposoji od dojencka in jo moram vrnit nazaj, brez da bi lastnik vedel, da je ze rabljena user posted image user posted image   Malo se hecam zraven, ej vzela sem jo na amazonu, je bila full poceni, je pa res fajn, sam jaz jo imam sam za pod glavo, da lepse tv gledam iz postelje al pa da berem. Spim pa brez, ker imam tako udobno posteljo, da skor na trebuhu spim in je cist ok.
Kater vozicek si izbrala? Za bugabooja ti povem, da je 1a, full se rocaj vn iztegne in zelo res zeloooo lahko ga obracas. Je mal drazji sam kakovost je pa ocitna.

Tassika, no super, ti bos imela pa lepo pisano sobico. Se kaksna cebelica Maja ti bo lepo pasala notri.

Punce, mi2 sva pa vceraj izbrala se ime za drugi spol, za primer, da se je dohtar zmotil. Moj je vprasal kaj je ze bilo v izboru in se je pol kar strinjal z eno varjanto. Meni je bilo izbrano ime tudi zelo ok.

Nogavica, lepo da si spet mal tukaj. Sem te ze zares pogresala in vsak dan sem rekla, da ti moram napisat, da se pod nujno javi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
22.9.2009 16:50:45   
twixy
Evo nas vozicek

user posted image

Pa se nekaj... Danes sem se pogovarjala z eno punco,ki jo poznam bolj tako na videz in je rekla,da mi proda posteljico stokke.
To okroglo..
user posted image

Sicer je malo drugacna ampak,da si boste znale predstavljat.
A se mi jo splaca kupit?! user posted image  Glede na to,da je taksne oblike nimam predstave kako dolgo jo bom lahko imela. Nebi pa je rada kupovala za 3-4 mesece ker ni ravno poceni.

Popolnost.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?