malaMravljica
|
ne Pilotina, nisem se 2x1 ampak se kar 1x2 sem cel dopoldne stanovanje pucala, sedaj se sveti sam sem pa zmatrana do konca. Pa se jogi sem pobrala stran in dala prat kar se da, sam sem zeloooo pametna, imam kar obcutek, da ker sem ga dala prat, mi bo pa ponoci en dan voda odtekla in ga bomo spet dajal prat. drobtinica, ma kaksno veselje te je pa tebe brat, tako navdusenje si mi prav dan popestrira sedaj. Ja, kar peri in likaj, saj tvoj weeeee tudi ni vec dalec. Sam ej, nikar ne misli, da me bos tudi ti prehitela, ker to pa ze res ne bi bilo vec fer. Ok!!!! Tassika, ma ti pa kamot se pocakas s torbo kaksen mesec in raj o morju razmisljaj ja, full boljsa ideja Jaz sem mojo sele prejsnji teden napravla. Sam imam pa robe notri, ve ste tok srecke, k vam ni treba vsega s sabo tovort. Ceprav, sem tukaj na rr dobila eno punco, ki je tudi tukaj v tej nasi drzavici in je ze enkrta rodila tukaj in enkrat v Slo, pa je rekla, da ji je bilo tukaj full boljse. jee.. vsaj nekaj pozitivnega zame. Je rekla, da cez dan si lahko kar v civil oblecen, pa da je full fajn v bolnci blo. Oh, sam Tassi, da ne bos spet rekla srecka jaz, ker to vse ne odtehta tistih prvih obiskov novih babic, dedkov, tet in stricev. Pa ves kaj mi se gre po glavi te dni, ce bom ko se dojencek rodi tok prisebna in tok hitra, da bodo prve besede, ki jih bo bejbi slisal slovenske, se tok bojim, da mi ne bo ratalo. Punce, vceraj zvecer se je mojmu dojencku tko mocno koucalo, sem rekla mojmu, da more dat roko na trebuh, ker tega ne bo nikoli vec dozivel. pa je reku, da ce je to srcek al dihanje. Od zunaj se to cuti drugace, jaz cutim zunaj in se notri v trebuhu. Pa bi lahko mal pomagala in lego spremenila a ne, sam mi je blo tok lustno in smesno, pa trebuh se je tok smesno premikal, od koucanja in od ostalega miganja dojencka. Ce se ne motim imam se 10 dni do PDP
|