|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
23.9.2009 10:29:56   
Kepica83
A tako. No hvala za info.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.9.2009 10:31:56   
tassika
Lahko prej, lahko kasneje, če kasneje je edino to, da najprej dobiš roj.list brez vpisa očeta, če pa ga imaš v porodnišnici sabo pa ga matičarka vpiše. Meni je bolj preprosto prej in sicer še iz enega razloga, saj vem, da se malokrat zgodi ampak pri januarkah je bilo tako in že par primerov poznam prej, ko se je oče otroka smrtno ponesrečil in potem je gora letanja in papirjev, da urediš, da ti ga naknadno priznajo, saj otroku v tem primeru pripadajo pokojnina in ostale zadeve. Nočem nobene strašit, ampak saj veste kakšne so ceste in opstalo, pa kljub vsemu sva midva to rihtala zdaj v 7 mesecu, ker sem hotel anajprej dati vse preiskave čez od morfologije naprej, prej mislim, da je brezveze to urejat.

MM ti kar pančkaj če ti paše, jaz zdaj vstanem samo 1x na noč in mi ni treba zjutraj ful dolgo poležavat, sicer pa če povem po pravici vstanem zato, ker sem lačnauser posted image

Na pa sem se razpisala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
23.9.2009 10:59:16   
Nogavica
mM, TOLE sem mislila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.9.2009 10:59:40   
a.biba
Pozdravček!

Da dam nekaj glasu od sebe, berem vas, pisat se mi pa ne da. Sem zadnji teden tak tečna (vprašajte mojega), da grem sama sebi na živce...upam, da tole kmalu mine. Počutje je pa seveda spremenljivo, pa nič drastičnega... v petek čakam na pregled, pa zdajle sem se spomnila, da se moram na nuhalno naročit - sem se kar za Strahovo odločila tako kot v prvi nosečnosti, ker sma bila res zelo zadovoljna. Se pa nisem upala prej naročiti, če bi šlo kaj narobe, pa čeprav še ni nič potrjenega, samo vem, da me bo g. vprašal, kdaj imam datum, da dobim pregled po nuhalni, ko bodo izvidi. Je bila katera pri Strahovi?  Komentarji, prosim!

Ja, očetovstvo si pa le pojdite prej uredit, ker potem se ti vedno bolj ne da, pa potrdilo zraven v porodnišnico - če niste poročene, da matičarka vpiše. Čeprav mene ni nič vprašala, če imam urejeno, pa sem pol čist na koncu jaz njo vprašala, če bo to rabla in je rekla, ja krasno, imamo kar manj dela. Da bi pa ona mene vprašala pa ne user posted image .

Kepica super voziček, mi je všeč. Po drugi strani se pa sprašujem, če ni prevelik za zložiti. Smo imeli v prvo peg perego pilko in je res noro, ker se tako zloži. Čeprav imamo zdaj karavana, sam neki noro velik voziček mi pa tudi ni za imet, bo še treba na morje it, pa še kaj drugega zraven nalagat. Bomo videli... še je čas, bom pa verjetno gledala po rabljenih za manj denarja ali pa pikolo vozičke, so dost ugodni, pa tudi zelo praktični, ko gledam sosedo. No, saj je še čas, sam neke grozne denarje ne mislim dat, ker za po vasi in občasno kam bo kaj povpračnega bolj primerno.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.9.2009 11:04:43   
Kepica83
Kepica hodi po stanovanju in jokauser posted image user posted image . Včeraj sma se odločla da greva živet nazaj k staršem od mojega. Začela si bova zgoraj ven delat. Tako da do prvega moreva spraznit stanovanje. Najino prvo skupno gnezdece je taaaako lepo. Urejeno z toliko ljubezni in topline. Joj kak bom pogrešala ta najin dom. Vem da se pri njegovih nebom počutla doma in da tisto nebo moj dom vsaj dokler nebomo začeli zgoraj živeti. Ampak ta korak moreva nardit, ker tu je premalo stanovanje za nas 4, seveda ko pride bejbi. In strah me je imeti psa v istem prostoru kot otroka ker ni najbolj zanesljiv. Pri njih pa je nova hiša, zgoraj prazna z ogromno okolice. Kar bi bilo za psa in otroka idealno. Pač morem mislit sedaj na otroka in ne na sebe. Verjetno še bom dolgo in veliko jokala. Pogrešala bom najin mir. Najino gnezdece kjer je bil spočet najin zakladek. user posted image  moj nič ne reskira. Jaz pa bom tam vedno v strahu da me lahko vržejo na cesto kdaj hočejo. Nič nebom imela za rečti. Sem čudna in si delam probleme tam ki jih ni?user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.9.2009 11:11:03   
tassika
A.biba jaz sem bila pri strahovi na NS in zdaj na kontroli rasti, jaz sem z njo zelo zadovoljna in nimam nobenih pripomb, ker pa je zdaj privat se ti ni treba tako hitro naročit, jaz sem čakala do pregleda v 9t in sem kljub vsemu hitro dobila datum brez težav. Stane pa sedaj 72 eur, 60 NS in 12 za cd.

Kepica ne vem no, odvisno kako se zastopite, ne bo dobro it tja če se ti ne boš počutila dobro, pa četudi je za dojenčka to najboljše. Dajta predebatirat tudi ostale zadeve ods tega, da se ti takoj tam prijaviš, ker potem te ne morejo kar tako vržti vn,... ne samo stanje dojenčka, stanje celotne družine morata gledati. Kako hitro bi se pa lahko v svoje nadstropje preselila, a bosta imela svoj vhod, kako bodo stroški ločeni,... vse to je potrebno vedeti, da ne bodo potem težave.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.9.2009 11:13:41   
Kepica83
A.biba ja dokaj velik je. Samo moj dragi je tekač. In hoče imet voziček s katerim bo lahko laufal in hodil na maraton z malim bebijemuser posted image . Aja pa rolati se hoče z njim. Tako da mu nemorem rečti ne, ker se taaaako veseli da te kap.

Babe morem vam nekaj smešnega povedat. Sma bila v Baby centru z mojim v ponedeljek. In gledava vozičke. Pa en mladi očka leče po trgovini z dvema trgovkama in išče vsega boga. Trgovke klicarijo v babycenter nekam na ptuj itd.... No pa midva z mojim tega pegperegoja zložima skup in ga nisva vedla narazen spravit. In jaz vlečem voziček od spredaj moj od zadaj. Pa cukama in vlačima pa mečema tisti voziček pa ga ne spravima za milimeter narazen. user posted image  no pa se ta očka smeji iz naju. Pa reče če sma še amaterja pri vozičkih pa sem rekla da ja. Pa je rekel ste že rodili ali še ne? Pa sem rekla ah še imava skoraj 6 mesecev časa. Pa on reče joooj blagor vama jaz morem danes vse kupit. No in ura je bila ob 18:00. Ni pa še imel nič kupljeno. No in sva se z mojim smejala da verjetno njegova nemre iz bolnice domov dokler nebo on košare, pa avtosedež pa vozička kupil pa še vse ostalo. user posted image  res si je čas puščaluser posted image .

A da bi ve vidle kaj sva z tistim vozičkom midva tam delala. user posted image  ljudje so naju samo gledali rečt pa ni nihče nič upal. še prodajalke niso vprašale če rabiva pomoč. so mislile da še katero tresnema z tem peregojem. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
23.9.2009 11:14:59   
malaMravljica
ah daj no Kepica. Tako kot si opisala je kot v moji situaciji, velika hisa, velikanski vrt in zgornji stuk. Idealno! Sam narediti morata svoj vhod in na zacetku postavit pravila igre, da se ne boste vmesavali en v drugega in da ste 2 druzini, ki funkionirata vsaka zase samostjno.  Da te bodo pa vn vrgli vsak moment. Ce te ima tvoj rad tega ne bo nikoli dovolil, niti ne bo dovolil, da bi kdo govoril cez tebe. In ker sta se odlocila za dojencka sklepam, da sta prej vedela, da se imata rada in hoceta ostati skupaj. Je tako?

Pa se nekaj, pri nas sicer to funkcionira super, res nobenih tezav s te strani. Je pa vseeno za vsak slucaj boljse, ce naredite vhod cist iz druge strani, kot ga imajo spodaj, se boste vseeno pol manj videlvali. PA saj si rekla, da tvoja tasca je super zenska drugace.

Kepica, ne zameri, sem ti mogla kar tako povedat, da prides k sebi in se nehas smilit sama sebi. Saj vem, da je lepo bit loceno na svojem, sam ce bosta pri njem pridobila vec kot tukaj izgubila se splaca menjat. Pa novi domek bosta itak ravno tako lepo opremila.

Nogavica, hvala za link. To je tudi zanimivo videt, saj je nek tak princip kot tista dekca ki jo jaz mislim.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.9.2009 11:20:50   
Kepica83
Tassika zdaj od začetka bi bila v sobi od mojega. Ker če ostaneva tu si nebova mogla nič pri njih naredit, ker naju stanovanje pride 500 eur.

Za enkrat bi bili stroški ločeni oz. položnice bi dali na pol. Zgoraj je potrebno naredit izolacijo, strešna okna, tla, elektriko, pregradne stene itd. v glavnem ogromno. Tako da bi za sebe vhod verjetno prišel na zadnje. Zatopimo se zaenkrat zelo dobro. Tašča kuha vse samo kaj jaz rada jem. Izredno vesela sta da prideva nazaj. So pa stavri ki me na njej motijo in s tem bom nekako mogla it okoli.

Ženske kaj bi ve rekle na to, da ste z taščo v mestu in srečate svoje znance. In jo seveda jaz predstavim: to pa je moja bodoča tašča. No in ona predvsemi začen da ona ni tašča, ker je to tako grd izraz in da njej to ni všeč da se jo tak imenuje.

No in jo naslednjič predstavim enemu umetniku kateri bo ji gobeline uokviril-- z njim smo mi družinski pirjatelji. In rečem: to pa je mama od mojega. Pa reče on ahaaa tvoja tašča. Pa ona spet ne ne to pa ne., Tašča pa nisem in blablabla...

Kaj sem čudna da me to moti? Ali pač naj akceptiram to.? Zakaj ji nesmem rečt da je tašča.? Kaj bi to naj pomenlo?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.9.2009 11:22:02   
malaMravljica
ej Kepica, ce bi tvoj rad z vozickom tekel in rolal in vse te sporte dejta se mal precekirat kaj je na trgu. Men je ena kolegica rekla, da obcasno vozi malega od prijatelce s pegperegotom in da ji sploh ni vsec ta vozek, da ni tako vodljiv. Jaz ga sicer res ne poznam, sam to sem takrat slisala, ko sem se sama odlocala.
Pa ne mi zamerit, da ti danes non stop solim pamet, ne bom vec, ok. Sam ej, te dni sem pa res mal hudo pametna, imam svoje mozgancke in se dojencek ima ze popolnoma razvite mozgancke, ti mi tudi dajajo pamet user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.9.2009 11:25:21   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ah daj no Kepica. Tako kot si opisala je kot v moji situaciji, velika hisa, velikanski vrt in zgornji stuk. Idealno! Sam narediti morata svoj vhod in na zacetku postavit pravila igre, da se ne boste vmesavali en v drugega in da ste 2 druzini, ki funkionirata vsaka zase samostjno.  Da te bodo pa vn vrgli vsak moment. Ce te ima tvoj rad tega ne bo nikoli dovolil, niti ne bo dovolil, da bi kdo govoril cez tebe. In ker sta se odlocila za dojencka sklepam, da sta prej vedela, da se imata rada in hoceta ostati skupaj. Je tako?

Pa se nekaj, pri nas sicer to funkcionira super, res nobenih tezav s te strani. Je pa vseeno za vsak slucaj boljse, ce naredite vhod cist iz druge strani, kot ga imajo spodaj, se boste vseeno pol manj videlvali. PA saj si rekla, da tvoja tasca je super zenska drugace.

Kepica, ne zameri, sem ti mogla kar tako povedat, da prides k sebi in se nehas smilit sama sebi. Saj vem, da je lepo bit loceno na svojem, sam ce bosta pri njem pridobila vec kot tukaj izgubila se splaca menjat. Pa novi domek bosta itak ravno tako lepo opremila.

Ne saj ne zamerim . Saj dobro da vidim kako druge gledajo na to. Strah me je, da bo ona želela od mojega stvari peglat pa tak dalje. Tak kot je to prej delala ko sem bila tu pa tam pri njih. On je moj možek in hočem jaz skrbet za njega. Jaz mu hočem kuhat, prat, peglat in zajtrk pripravljat.

Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.9.2009 11:30:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

ej Kepica, ce bi tvoj rad z vozickom tekel in rolal in vse te sporte dejta se mal precekirat kaj je na trgu. Men je ena kolegica rekla, da obcasno vozi malega od prijatelce s pegperegotom in da ji sploh ni vsec ta vozek, da ni tako vodljiv. Jaz ga sicer res ne poznam, sam to sem takrat slisala, ko sem se sama odlocala.
Pa ne mi zamerit, da ti danes non stop solim pamet, ne bom vec, ok. Sam ej, te dni sem pa res mal hudo pametna, imam svoje mozgancke in se dojencek ima ze popolnoma razvite mozgancke, ti mi tudi dajajo pamet user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Hehe. MM moj je tekal po trgovini z vsemi vozički. In mu je bil ta najboljše vodljiv. Prav tako ko sem ga jaz sprobala je bil svetoven proti drugim. Full je lahek. Isti voziček ima sodelavec od mojega kateri prav tako veliko športa z malim in je rekel da ga ne zamenja za nič na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.9.2009 11:36:21   
tassika
No ko je moj bivši živel pri meni mi je mami kupila koš za perilo in sem nama prala in likala sama, je  rekla, da ma ona svoji dosti in da se ji ne da ločevat od koga so spodnje gate a od mojga atija a od bivšegauser posted image . Ko pa sem se preselila k mojemu nama je obema prala tašča, likali sva pa kakor se je izšlo, enkrat jaz enkrat ona, tista, ki je imela čas in ki je bila doma.

Če ti ni do tega kupi svoj koš in ga postavi v spalnico, itak ga boš rabila za potem ko bo še dojenček in potem ob sobotah, tako sem jaz delala daš prat vajino, kupiš pač še mehčalec in prašek ali uporabljaš skupnega kar ti je bolj všeč. Tako ne bo imela izgovora da ona pere in ko se posuši še zlikaš na hitrco. No sej mogoče ti bo pa posptalo všeč potem ko bo treba pajacke pa bodije prat, da ti jih nekdo drug zlika in boš imela več časa za bebijauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.9.2009 11:37:02   
a.biba
Kepica razumem tvoje strahove, ampak to se da vse rešit. Tudi jaz sem prišla na tuj teren, sicer imava hiško zraven njihovih - res lahko gremo v copatih k tašči, pa nas je vedno dost povsod, pa ti povem, da mi to prav paše. Sploh odkar imamo babiko, ker tud 15min, ko ti lahko kdo pogleda na otroka je včasih neprecenljivih. Pa nisem jaz taka, da bi jo puščala pri drugih, skoraj nikoli, samo če jo kdo hoče malo imeti ali pa če je res, res nujno. Še zdaj je včasih težava, če jo hočem doma pustiti.
Je pa res, da najprej pravila določit, meje do kod kdo gre, čigavo je kaj in koliko zasebnosti kdo potrebuje. Tudi mi smo se kdaj pa kdaj sporekli, pa to smo dali skozi in glede na to, da se tudi zdaj dobro razumete, negujte ta odnos in boste sproti videli kako in kaj.
Ko si bosta pa zgoraj uredila, bo pa tako čisto vajino in se boš počutila doma. Kar tako te pa nihče ne bo vrgel na cesto, to je med vama z dragim in vem, da ti tega ne bi storil, niti tvojemu otroku. Tako, da nič bat in začnita načrtovat. Par let je vedno pestrih (ne me vprašat, kaj vse smo mi delali v teh letih pri nama in njegovih, sestri, ki je v zgornjem nadstropju in še kar imamo ogromno dela... pa zadovoljstva tudi). Nič bat, veš kako je fajn, če ti tašča kdaj pa kdaj skuha, ko ti ne moreš, ali pa ko sem rodila, so nas razvajali. Če pa oni potrebujejo pa tudi jaz kuham za vse, če seveda meni to odgovarja. Vse v mejah normale.

Vav, sem se razpisala. Ja, pa svoj vhod planirat, obvezno, ko bo zneslo.  Pa ob otroku boš znala cenit okolico hiše, kjer boste imeli ogromno igral in igrač, pa svobodo ,da bo dete prosto tekalo.

Glede vozička ima MM prav, preverita, če je to pravi tekaški voziček, ker z vsakim ne bo mogel tekati.

Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.9.2009 11:40:05   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

No ko je moj bivši živel pri meni mi je mami kupila koš za perilo in sem nama prala in likala sama, je  rekla, da ma ona svoji dosti in da se ji ne da ločevat od koga so spodnje gate a od mojga atija a od bivšegauser posted image . Ko pa sem se preselila k mojemu nama je obema prala tašča, likali sva pa kakor se je izšlo, enkrat jaz enkrat ona, tista, ki je imela čas in ki je bila doma.

Če ti ni do tega kupi svoj koš in ga postavi v spalnico, itak ga boš rabila za potem ko bo še dojenček in potem ob sobotah, tako sem jaz delala daš prat vajino, kupiš pač še mehčalec in prašek ali uporabljaš skupnega kar ti je bolj všeč. Tako ne bo imela izgovora da ona pere in ko se posuši še zlikaš na hitrco. No sej mogoče ti bo pa posptalo všeč potem ko bo treba pajacke pa bodije prat, da ti jih nekdo drug zlika in boš imela več časa za bebijauser posted image

Midva sma kar nekaj časa prala v njihovi hiši, kjer smo skupaj kupili pralni stroj in sem vedno vstrajala, da ločeno peremo, če je pa tako naneslo, sem pa tudi njihovo obesla, pobrala ali oni moje, samo v glavini smo to počeli ločeno, pa še zdaj včasih priskočimo en drugemi na pomoč pri pobiranju, obešanju... vse se da zmeniti!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.9.2009 11:42:10   
a.biba

A.biba jaz sem bila pri strahovi na NS in zdaj na kontroli rasti, jaz sem z njo zelo zadovoljna in nimam nobenih pripomb, ker pa je zdaj privat se ti ni treba tako hitro naročit, jaz sem čakala do pregleda v 9t in sem kljub vsemu hitro dobila datum brez težav. Stane pa sedaj 72 eur, 60 NS in 12 za cd.

Sem že tudi jaz v devetem tednu, tako da bo res čas, da pokličem. Grem kar zdajle, preden spet kaj zabluzim drugega.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.9.2009 11:42:25   
tassika
Punce, ki že imate previjalne, kaj je bolje, da imam zadaj lut ali spredaj čez predale, pomoje je bolje, da je zadaj kot pa spredaj, ker potem ne vidim dobro predalov.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.9.2009 12:00:35   
a.biba

Punce, ki že imate previjalne, kaj je bolje, da imam zadaj lut ali spredaj čez predale, pomoje je bolje, da je zadaj kot pa spredaj, ker potem ne vidim dobro predalov.

Mi imamo zadaj luft, prostor, če si to mislila, ker tisto spredaj bi te samo nerviralo pri odpiranju in zakrivalo bi predale. No, moja izkušnja.

Sem klicala, čisto gužvo imajo, sem dobila pa ob 8h zjutraj (sem prosila za zgodnjo uro, ker popoldan imajo vse zasedeno), in sicer 15.10.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.9.2009 12:02:50   
tassika
A res, čudno jaz sem dobila brez problema, res pa da ob 11,30 takrat ker sem bila na bolniški. No jaz se tudi nagibam k temu da bo zadaj luft, sem hotla samo še kakšno mnenje slišat.

ps. jaz sem imela nuhalno 15.5. ti pa 15.10. to je ziher naklučje a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.9.2009 12:09:24   
Nogavica
Tassi, mi imamo luft zadaj, in to kakih 20-30cm. Je fajn, lahko zadaj zložim pakete plenic ali pa kako škatlo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.9.2009 12:15:38   
a.biba

ps. jaz sem imela nuhalno 15.5. ti pa 15.10. to je ziher naklučje a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, ni kaj. Očitno imajo pa precej gužvo, je kar iskala datum.

No, tulk o obešanju cot drugim, me je sestra od mojga ravno klicala, da ima cote v pralnem stroju za obesit, pa če bi jaz zdajle, ko je sonček.... in ker sem prej rekla, da si pomagamo, veselo na delo user posted image  - tu imam zdaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.9.2009 13:35:18   
MAŠKA
Kepica na tvojem mestu bi upoštevala željo tvoje tašče. Najbrž noče biti tako poimenovana, ker se tašč nasploh drži bolj kot ne slab sloves. Znajo bit dobre in znajo bit tečne. Jaz bi jo poimenovala kar "mama od mojega", kako pa potem v nadaljevanju drugi odreagirajo, pa se ne bi več sekirala.
Drugače pa kakorkoli jo boš obrnila in poimenovala bo "tašča" pa če ji je všeč ali pa neuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.9.2009 13:38:18   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Kepica na tvojem mestu bi upoštevala željo tvoje tašče. Najbrž noče biti tako poimenovana, ker se tašč nasploh drži bolj kot ne slab sloves. Znajo bit dobre in znajo bit tečne. Jaz bi jo poimenovala kar "mama od mojega", kako pa potem v nadaljevanju drugi odreagirajo, pa se ne bi več sekirala.
Drugače pa kakorkoli jo boš obrnila in poimenovala bo "tašča" pa če ji je všeč ali pa neuser posted image

user posted image
hehe sem že pozabla da sem to vprašala zdaj vidim da si prva ki je na to odgovorila. Hja verjetno imaš prav, da mogoče zato noče. Kak ti svojo taščo kličeš? po imenu?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.9.2009 13:41:29   
Kepica83
punce sedaj me je moj šef klical da firma organizira cepljenje proti novi gripi in če se bom cepila. Sem rekla da ga nazaj pokličem ker se moram z svojo G posvetovati. In jo kličem pa je rekla da še zaenkrat ni dovoljeno da bi se nosečnice cepile. Tako samo za info če je katera razmišljala o tem. Na netu marsikaj piše da se lahko in da bi naj imele nosečnice prednsot pred drugimi pri cepivu.... Ampak jaz sem raje vprašala.

Me je šef ravno zbudil. Tak sem fajn zadremala. Nažrla sem se makaronov z tunino omako, pa me je zmanjkalo. Zdaj pa se mi sladoled planica lušta. Samo nevem če še nimam preveč polnega želodčkauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.9.2009 13:43:16   
MAŠKA
Jaz jo kar "mama", čeprav se mi zdi to glupo, ker mama je samo ena. Ampak naj ji bo, takšna je pri nas pač navada. Če bom pa jaz imela kdaj zeta ali snaho, me bodo klicali po imenu, to se mi zdi edino smiselno.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?