|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.9.2009 10:30:38   
malaMravljica
Kepica,

ni problema, sem ti seznam sedaj se mal dopisala, ker ga nekaj casa nisem vec dopolnjevala in sem sedaj zagotovo se kaj izpustila. Je pa zagotovo vec kapic, pa nogavick, pa mogoce se kje kaksna majcka, a ves sem zihr kaj kupila, ker ensotavno nisem mogla mimo user posted image   Pa zagotovo ne rabis vsega in v takih kolicinah kot imam jaz, sploh plenice ne, sem jih pac kupila, ker ce najdem kaksno super ceno ne morem ne da kupim.

OBLACILA
St.56
4 x zabice do pasu
1 x pajacek dolgi rokavi
4 x pajacek z naramnicami  + 3 x majcka zraven
2 x hlace trenirka
1 x hlace z naramnicami
1 x majcka na preklop
4 x body na preklop
4 x body zapenjanje spodaj
2 x pizama
2 x bombazne rokavicke
9 x bombazne nogavicke
1 x tople nogavicke
2 x bombazna kapica
1 x vreca brez rokavov za spat
1 x topla kapica
1 x topla majcka za iz porodnisnice
St 62
1 x pajacek na naramnice
1 x bombazne zabice do pasu
5 x body zapenjanje spodaj
2 x body na preklop
6 x hlace
5 x bombazna majcka
4 x topla majcka (na zadrgo ali gumbe)
9 x bombazne nogavicke
2 x zelo tople nogavicke
7 x bombazna kapica
1x bundica
St 68
1 x hlace
2 x topla majcka
2 x bombazna kapica
St 74
1 x jaknica
1 x body zapenjanje spodaj

OPREMA
12 x slincek
2 x brisaca s kapuco
3 x dekca ( bombaz, volna)
3 x nepremocljiva podlaga
9 x bombazne krpe za umivanje
1x lupinica za avto
1 x prevleka za lupinico
1 x lezalnik
1 x krtacka za lase
1 x zavitek kvadratnih vat za ciscenje/umivanje
30 kom bombazne plenice 80 x 80 cm
zacetni paket dud  in flask Avent
2 x metlica za ciscenje flask
termometer za dojencka
termometer za kopanje
posodica za vodo za previjanje
54 kom pampersk 2 – 5 kg
58 kom pampersk 3-6 kg
116 kom pampersk 3-6 kg nocne za 12 ur
108 kom vlazilnih robckov Hipp za umivanje
10 kom prenosne podlage za previjanje
Vatirane palcke
banjica za umivanje
skarjice za nohtke
napravica za ciscenje noska in usesk
torbica za 2 dudi
termo torbica za flasko
previjalna torba
angelcare 401 s s istemom za nadzor dihanja
previjalna podlaga
igralni center za past ovcke
2 x igralna ura
KOZMETIKA:
Weleda: - ognjiceva krema za dojencka ( tudi za ritko)
                Ognjiceva krema za uneto ritko
                ognjiceva krema za mraz in veter
                ognjicevo trdo milo
                ognjicev mali set za dojencka
                olje za trebuscek
2 x modrcek za dojenje
210 kom prsnih blazinic Chicco
caj za dojenje
blazina za dojenje
Zlozenci, gaza 5x5 cm 15zavitkov po 5 kom
Koutr, poustr, obroba za posteljo
Nastavki za dojenje Avent
Lanolin za prsi
Kos za plenice brezkasetni
Mali glavnicek za temenca
Sobica – zmenjeno postelja, previjalna, omara, predalnik
Vodni jogi
1 x komplet posteljnine
4 x otroska rjuha podedovana
1 x rjuha na elastiko
Vozicek s kosaro
Zibka z kompletom prevleka, obroka, baldahin - izposojeno
1 x najboljsa mami vseh casov
1 x najboljsi oci vseh casov

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
18.9.2009 10:37:47   
maj2009
ojla!
jst sm še v enem kosu!
jst sm dons tud kr dobr spala po dougem času.  je pa moj reku, dase mi je skos pretakala voda po trebuhu in da je sam čaku da bo kj akcije. jst pa sploh nism nč čutlauser posted image
sm pa spet opazla, da mi ena joškica puščauser posted image pa redek pojav z gostim ponavlanjem sm mela dons.a veste kaj mislmuser posted image user posted image
dons je še kar mirno u trebuhu tko da ne vem al se že kj prpravla. učeri sm šla v mano pogledat in majo kr lepe pižamice, ene par jih je tud z gumbki in bi ble lohk za dojenje. mogoče se mi bo dal dons še enkrat it do domžal.

tassika a boš šla kj pogledat na hitovo sejmarjenje?jst bom šla verjetn jutr mal čuke pogledat jih še nism u živo slišala odkar tozončk poje pr njih, učasih sm bla pa obvezno na vseh veselicah ko so oni špilaluser posted image

dons bom kr poležavala v postli sm si pc kr u spalnco prnesla.

no zdej pa že prtiska spodi!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
18.9.2009 10:38:06   
malaMravljica
ojoj, kdo pravi da je danes luna user posted image user posted image  ma pri meni je trenutno vse ok, zvecer ko sem pa sla v posteljo sem pa cutila te lazne popadke al kako se rece. Punce, tok me je blo strah, sploh ker sem vedla, da ce me kaj zgrabi bo moj cist neprespan, dela ze cel mesec res po cca 20 ur dnevno in ga je cist vrglo vceraj. Pol sem gledala na uro in sem cakala jutro, pol se je pa itak umirilo vse. Ja, zgleda da se bo pocasi zacelo.

Sedaj si grem pa kavo skuhat. Zjutraj je ne smem pit, ker vzamem tableto z zelezom.

Bejbe, jaz ta teden sam zabusavam se. No, danes imam goro, ampak res goro perila za zlikat, sam sta 2 stroja sam brisac in kuhinjskih krp, to gre hitro, ostalo bom pa prej in bo tudi slo.

Maj, porocaj!!!!

PA DOBRO JUUUUTRO VSEM!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
18.9.2009 10:41:43   
malaMravljica
Maj, ma men se pa tko neki zdi, da pri nama bo akcija precej skupaj. Morem sedaj precekirat kdaj bo spet luna user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3929
18.9.2009 10:45:08   
tassika
Maj ja bom šla mal čukce pogledat, predvsem pa na kostanj, bolj za njih da ga imajo, k v kamniku je bil in mi je še zdaj žal da nisem šla, jaz sem nora na pečen kostanjuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.9.2009 10:59:02   
maj2009
uh jst pa rajš ne bom tega jedla k me bo pol napenjal.
mm pouna luna je šele drug mesc mislm da tm okol 3-4 oktobra, do takrat pa zihr ne bova čakale, ane?
a tebe nč dol ne tišči pa tko peče, mene je še med nogami začel pečt tko da jih kr skup držim.
drugač je pa moj reku naj počakam do 21. k ma še en izpit, no če bo pa prej pa naj bo jutr k smo 19.ga k je to najina srečna številka.user posted image user posted image
19. julij sva se poročila,
19.avgust sva začela skup hodt in
19. septembr bi lahko dobila najino pikico.

kaj pravte??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.9.2009 11:02:44   
tassika
Maj to bi bilo super, sam da te ne bomo s čukov odpeljal v porodnišnicouser posted image  Mene pa kostanj nič ne napenja, tako kot tudi fižol ne, sem čudna vem user posted image

Evo to je tako kot sem jaz rekla, na petek 13.3. je bil test + in na petek 13.11. bi rada rodila.

ps. ampak a veš da meni včasih tudi že dol pritiska in malo peče, ampak potem mineuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
18.9.2009 11:08:51   
MAŠKA
Ojla!

Mravljica, mislim, da je zadnji čas, da greš rodit, sicer se boš z opremo zasipala!user posted image  Se mal hecam, ampak manjkalo tvojemu dojenčku sigurno nič ne bo.

Če še jaz malo iz ozkušenj dodam... jaz sem imela zelo malo cunjuc št. 56, ker so res zelo hitro premale.
Kar se spalnih vreč tiče, bi jaz na vašem mestu počakala, da vidiš, če jih res že rabiš takoj od začetka ali pa bi kupila vsaj št. 62. Naša tamala se od začetka še ni razkrivala, potem se nekaj časa je in potem je zelo hitro naštudirala, kako si izvleči vrečo dol... v glavnem ni je marala.
Bodiji na preklop so se najprej tudi meni zdeli fantastični, ampak zelo hitro obvladaš dojenčka tako, da je najamanjši problem mu navaden bodi potegniti čez glavico, zato jih zdaj sploh ne bom nabavljala, ker se mi zdi, da hitreje oblečem navadnega.
Termometer za kopanje sem uporabila le enkrat. Ko je prišla babica, mi je pokazala kako topla voda bi naj bila in potem sem vedno kopala le tako, da sem roko pomočila v vodo in to je bilo to.
Modrček za dojenje zna bit, da bosta dva premalo!
Tetra plenice odvisno če ima otrok široko povijanje. Ker sem široko povijala sem jih potrebovala kar precej - sigurno 30. Tisti ki nimajo širokega povijanja, jih rabijo bistveno manj, 20 bi jih bilo sigurno dovolj.
Nastavki za dojenje - če imaš poškodovane bradavice, so zakon!

Mravljica - kakšna pa je napravica za čiščenje ušesk? Ker nam pediatri pravijo, da čistimo samo zunanje uho in da naj ne bi z ničemer notr šarili?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 3933
18.9.2009 11:08:52   
maj2009
ja bom tok skakala pred odrom da bo user posted image kr vn padla!user posted image

ma če te občasno ni pomoje tok panika, mene to zdej že par dni (mogoče tedn) boli vsak dan.

pa dons me še desna noga neki boli tko da kar ležim! sm si prvošla, ane?user posted image
ja ele cifre znajo bit kr taprave, jst bi šla res že ful rada rodit, morm se pozanimat kdaj delata dve babica  v porodnišnci k sta moji sosedi, da bom takrat uletela!user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
18.9.2009 11:14:59   
maj2009
na maška pa si me prehitela za sekundo!!!!!!!!!!!

jst morm povedat da nimam še nobene spalne vreče mam pa kr dost bodijev na preklop (usake št. ene15) morm še kakšno trenirkico kupt k je tud še nimam in bundico, modrčkov mam 5 mi jih je kolegica posodla. jst tud nimam tok stvari kot ti mm ampak mislm da bo šlo.
o tetra plenicah ne bi govorila in o krpicah tud ne k jih mam celo goro (tašča dela v tosami).

punce a bi blo dobr v postlo naštimam polivinil, če mi voda odteče k ležim? a je tega ful velik?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
18.9.2009 11:25:51   
MAŠKA
Maj meni se je voda ulila, ko sem vstala iz postelje, ampak niti na tla ni priteklo. Druga runda v WC-ju, tretja runda na hodniku v bolnici, ko sem že bila v njihovi opravi.
Mislim, da ti polivinila ni treba dajat v posteljo, ker dvomim, da boš fajn spala na njem. Če se bo pač ulilo boš pa imela spomin na zadnji dan nosečnostiuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
18.9.2009 11:38:24   
malaMravljica
joj jaz sem imela pa obisk sedaj, en par ki sta tooook prijazna, mata ze eno malo deklco, sedaj je pa ona spet v 14 tednu in sva si mal izkusnje izmenjale.

Maska user posted image user posted image user posted image user posted image  dobra izjava to user posted image   Ej, sam par zadev sem tudi dobila, recimo tisto vreco za spat je moja mama mi poslala po posti zadnjic. In ima en patent, je velikost 56,62 in 68 ima ene trakce, da vreco mal gor prepognes in pol ima ustrezno velikost. Jaz jo tudi nisem hotla se kupit, sam sedaj sem pa kar zadovoljna da jo imam. Pa sestra mi je baje ta teden en paket poslala. Ma ja, tko je ko sestrca prvega bejbija dobi.
Ej, nastavke za dojenje sem pa sedaj pred kratkim kupila, ker sem si rekla, ce jih bom slucajno rabla kako jih bo moj kupu user posted image user posted image  a ves, ko sem imela ss in mi je torbo prnesu v bolnco, je v paniki v torbo vrgu moje najbolj sexy tangice, ne pa neke kmecke spodnje hlace. A si ga pol predstavljas da gre te nastavke kupvat user posted image user posted image   ej, ma ne smem se smejat, on je tok priden no. Sem prejle ta dva na obisku vprasala, ce je povedal kaj dobiva in je ona rekla, da je reku da ne sme povedat. Pa tako bi rad povedal ubozcek.
Za  nosek in useska imam pa to. Pac gor pise da je za useska tudi, jaz sem bolj za nos kupila  http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.11.03.04/1474176
Pa super je, ko kaksna izkusena mami kaj pokomentira, ker kako naj me vemo vse to.

Maj, ej jaz pa pred 22 ne mislim niti pod razno rodit, tehtnco hocem imet no in itak bom 28. Zate bi blo pa kar fajn ja, bi se lepo datumi poklopili, sam pol bos ti tudi ze super mami preden bom jaz sploh mami. 
Ma sedaj me nic ne tisci dol in ne vem kaj, vceraj popoldne me je, pa ce se mi to zgodi pac grem sedet in je. Ma saj sedaj na koncu imamo itak vedno 1001 preoblemcek, vedno je kaj, sam jaz poskusim ignorirat in res uzivat v nosecnosti.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
18.9.2009 11:44:40   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

punce a bi blo dobr v postlo naštimam polivinil, če mi voda odteče k ležim? a je tega ful velik?

user posted image user posted image user posted image  Maj, ma lih to sem hotla jaz mojega vceraj vprasat, sam jaz sem razmisljala,da bi pod rjuho nad jogi dala tisto nepremocljivo podlago za v dojenckovo posteljo. Kaj mislite?  Sej drgac midva lahko dava tisto zgornjo plast jogija prat  in sploh ni panike, sam kdo bo pa to dajal prat ko bo cajt v bolnco it ????

No, vsaj vem sedaj, da mojemu bejbiju ne bo nic bistvenega primankovalo na zacetku. Ljubezni in pozornosti bo pa tudi imel na pretek.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
18.9.2009 11:48:09   
MAŠKA
Takšno zadevo za nosek sem tudi jaz imela, ampak sem začela uporabljat šele tam okoli 1 leta, prej nam nekako ni uspevalo, potem je pa šlo super ven iz noska. Iz ušeska pa dvomim, da bi kaj potegnilo. Potem ko smo pa imeli vedno več prehladov sem pa nabavila baby vac, ki ga nea sesalec priklopiš. Tisti pa je še boljši. Ampak tudi vsi potroci ne pustijo s tistim ven vlečt. Pa upajmo, da bodo naši malčki čim manj prehlajeni!

Vreča pa je super, če je več velikosti... saj pravim 56 cunjice so za zelo kratek čas.

Pri nama je pa ta težava, da moj noče vedet spola pred porodom... mene pa firbec matra, ampak bi se pa po svoje tudi rada dala presenetit.

Neposredna povezava do sporočila: 3939
18.9.2009 11:53:29   
maj2009
ma ja sej ma maška prou, neki pa more ustat za spomin, mi  bo že mami oprala sploh ni panike. mene pa zdej prou ornk boli k krči pr menstri pa prej k sm šla na wc se mi je zdel da mam vse raztegneno spodi tak občutk sm mela. pa hrbet me ful boli ps skos ležim in se prevračam iz boka na bok pa ni nč drugač.user posted image

zdej sm pa ugotovila, da si morm it še laske oprat, če bo slučajno že akcija dons. joj kok je to težko se sklanjat s mi gre kr na bruhanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3940
18.9.2009 12:10:32   
mariee
Maj2009 moja sestra je bila vsa takole narobe 1-2 dni, pol je šla pa rodit- pa mlaj je bil. Tako da jaz kr računam danes na mlajuser posted image   poročaj, da bomo vedele a si še doma ali si že šla user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
18.9.2009 12:54:36   
maj2009
MARRIE!
iz tvojih ust v božja ušesa!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
18.9.2009 13:11:18   
MAŠKA
Maj čudne maš ti to bolečine... zna bit akcija!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
18.9.2009 14:19:23   
malaMravljica
Maj, kaj me mislis kar tko prehitet al kaj?

Mene je pa moj povabil na vecerjo danes zvecer. Jupiii se ena od zadnjih vecerjic zunaj v dveh. Po moje bova sla kar na pico, ker hodiva ze tok casa, pa pride vedno nekaj vmes, njami se ze veselim.

Se pa moji lazni popadki mal stopnjujejo, sam tok pocasi, po moje bo to vsak dan mal mocnejse in potem grem rodit, sam imam pa se kar neki casa prej, v ponedeljek morem pod nujno se enkrat na akupunkturo it.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
18.9.2009 16:29:24   
Kepica83
ej bejbe!!!

Jaz sem končno doma. Zjutraj ob 7 peljala Leeja k veterinarju in imam kar čez 100km za sabo danes. Pol pa sma še z mojim šla v MB ker so nosečniške hlače za mene prispele. Jupi. Končno po 10 dneh. Nisem več imela kaj oblečt ker me je vse tako tiščalo. Joj desna noga me tako boli da se mi meša.

MM hvala za seznamček. Jaz sem zadnjič kupila en pajacek pa majčko 50št, pa pajacek medvedka 62 in jaknico 62. 50 bo premalo ne?user posted image

Punce jaz sem dobila danes izvide od NS, prosim razložite me malo ker nič ne razumem.

Trisomy21              trisomy18                         trisomy13
Background risk:  1:1028                 1:2341                             1:7387
Adjusted risk:   1:20557             1:18139                         1:147730

Glede na izmerjeno NS in prisotnost nosne kosti, tveganje za DS ni povečano. Kariotipazacija ni indicirana, vendar prisotnost DA ni izključena v celoti. ?????????????????????

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 18.9.2009 16:30:44 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.9.2009 17:03:11   
pilotina
tassika...ti si cela facaaaaaa...hvala hvala hvala 1000 x :*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.9.2009 17:13:19   
pilotina
mislim OBEMA hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.9.2009 17:46:06   
malaMravljica
Maj, a ves  da sedaj pa znam tudi sama zaznati te predpopadke al kaj ze je to in pri men se poooocasi stopnjujejo. Jupiiiii! Sam ej, me je pa obcasno strah, pol strah cist mine, pol je spet tukaj. A ves, ker ceprav sem dala cel tecaj skozi, 14 ur na temo poroda, ne vem v kaj se spuscam in kako bo zgledalo. Mi nismo gledal pa nobenega filmcka o porodu, sam par slik nam je pokazala, ma slike, ne fotografije. Majcek, kako si ti?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.9.2009 18:23:54   
mariee
mM joooj, a bo akcijaaaaa??user posted image user posted image

Jaz sem pa mal slabo počutim, sam ne vem ali sem v službi pretiravala in preveč delala, ali pa sem se od mami nalezla viroze. Upam, da je tisto prvo. Sam ko se uležem ne morem zaspat, samo počivam.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.9.2009 18:27:57   
malaMravljica
Mariee, ma ne poooooocasi gre naprej pri meni. Po moje res enkrat konc naslednjega tedna. Ma saj mi je tok lepo bit nosecka, jaz bi kar podaljsala, a se da user posted image user posted image   Sem pa sedaj brala nosecniski koledar na rr in pise da en od znakov pred zacetkom poroda je tudi povecan apetit, hege.. to se mi je pa res zgodilo, sam ze 2 tedna je tako pri meni.

Punce, pa Rizkoo vam posilja pozdravcke. Ji gre super sam ima pac veliko dela kot novopecena mamica. Pa mislim, da je ena super mami ona.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?