malaMravljica
|
joj jaz sem imela pa obisk sedaj, en par ki sta tooook prijazna, mata ze eno malo deklco, sedaj je pa ona spet v 14 tednu in sva si mal izkusnje izmenjale. Maska dobra izjava to Ej, sam par zadev sem tudi dobila, recimo tisto vreco za spat je moja mama mi poslala po posti zadnjic. In ima en patent, je velikost 56,62 in 68 ima ene trakce, da vreco mal gor prepognes in pol ima ustrezno velikost. Jaz jo tudi nisem hotla se kupit, sam sedaj sem pa kar zadovoljna da jo imam. Pa sestra mi je baje ta teden en paket poslala. Ma ja, tko je ko sestrca prvega bejbija dobi. Ej, nastavke za dojenje sem pa sedaj pred kratkim kupila, ker sem si rekla, ce jih bom slucajno rabla kako jih bo moj kupu a ves, ko sem imela ss in mi je torbo prnesu v bolnco, je v paniki v torbo vrgu moje najbolj sexy tangice, ne pa neke kmecke spodnje hlace. A si ga pol predstavljas da gre te nastavke kupvat ej, ma ne smem se smejat, on je tok priden no. Sem prejle ta dva na obisku vprasala, ce je povedal kaj dobiva in je ona rekla, da je reku da ne sme povedat. Pa tako bi rad povedal ubozcek. Za nosek in useska imam pa to. Pac gor pise da je za useska tudi, jaz sem bolj za nos kupila http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.11.03.04/1474176 Pa super je, ko kaksna izkusena mami kaj pokomentira, ker kako naj me vemo vse to. Maj, ej jaz pa pred 22 ne mislim niti pod razno rodit, tehtnco hocem imet no in itak bom 28. Zate bi blo pa kar fajn ja, bi se lepo datumi poklopili, sam pol bos ti tudi ze super mami preden bom jaz sploh mami. Ma sedaj me nic ne tisci dol in ne vem kaj, vceraj popoldne me je, pa ce se mi to zgodi pac grem sedet in je. Ma saj sedaj na koncu imamo itak vedno 1001 preoblemcek, vedno je kaj, sam jaz poskusim ignorirat in res uzivat v nosecnosti.
|