|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
16.9.2009 14:20:28   
tassika
Ojla, da se na hitrco javim, stanje še vedno enako, če ležim na levem boku vse ok nič ne boli, biba miga, če se prestavim na desnega začne ful bolet, vem pa da ima na desni strani trebuha nogice in mi mora ali tja nekam brcat ali pa nekam pritiskat, evo to pa so radosti nosečnosti. Še dpbrp, da je danes tak dan, da mi je čisto vseeno če celega prespimuser posted image

MM ne vem koliko ti bo v pomoč, ampak meni je trgovka bolj predlagala kombinezon, ker bejbija lažje oblečeš, baje jim grejo bundice in jaknice tako malim na živce, ne vidim pa tudi ne neke hude koristi od njih, glede na to, da nas učijo, da morajo biti nogice na toplem, da jih ne zebe.

MAj aprideš še k meni kaj pospravit, mene se ta sindrom še ni prijeluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
16.9.2009 14:28:20   
drobtinica29

ojla punce!

jaz sem pa ta teden kar leteča, polno opravkov in vsega. no počutje ok, razen občasnega otjevanja trebuha in majhnih krčev. drugače pa ok.

Danes sem imela pregled pri G, in delali smo UZ, je rekel vse v redu in v mejah normale. težki pa smo baje cca. 2900 g, zgleda da bo kar močen! user posted image no bomo vidli ko bo prišel na svet. user posted image naslednji pregled imam 30.9. in pa prvi CTG!

Punce jutri zjutraj držite pestke zame imam namreč zagovor diplomske naloge! Sicer me sedaj še ni nič strah, bo pa vrjetno proti večeru user posted image user posted image , bom vidla!

nič letim še malce ponavljat za zagovor, da nebom jutri preveč jeclala.

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
16.9.2009 15:24:56   
Kepica83
Punce jaz sem nazaj. UZ mi ni delala, je pa me pregledala in rekla da je vse super ni izcedka nič. Za krče pa se naj ne sekiram ni nič hudega.Naslednji pregled imam 14.10. edino kar me je razjezilo da se mi zdi da me hoče 5.10. vrčt delat. Že ko sem rekla da me je moja dr. dala na bolniško ker nemorem 620kg na dan dvignit in prenosit, je rekla da zaradi tega pa ja nebi rabla na bolniško it. Halo??' delamo od 7-17. sedaj je normasw po novem 900kg. malico imamo samo ob 12.00. dela pa se od pon.-ned. in jaz nimam pojma kak naj to zdržim???? Pa Hemoglobin imam 98 in še pada. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
16.9.2009 15:30:24   
maj2009
drobtinica!pridnauser posted image

jst sm tud mela namen da diplomiram pred prihodomuser posted image samo me je ena pfoksa tko lepo zajuser posted image user posted image , da sm mogla še enkrat neki narest (čeprav sem nardila že 2 leti nazaj, pa mi ni hotla priznat!).mah ne bi o tem....
jutr mam jst pr njej zagovor raziskovalne naloge, pol pa hitr v referat oddat diplomsko (k mam že narjeno od majauser posted image ) pol pa vidmo, če bo user posted image počakala da mam zagovor, al pa bo prej pršla.
ma se ne sekiram več ker mi je ta prfoksa preveč živcev požrla.
bom pa diplomirala ko bom že mami!

na kteri fax si pa hodila? jst sm na pef u lj (predšolsko vzgojo)

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 3879
16.9.2009 15:38:11   
maj2009
kepica!
user posted image za pregled, samo tko res ne boš mogla delat, halo? kaj pa misl tale tvoja g? boš pa mogla najdt en izgovor da boš na bolniški, ker tok teže dvigvat na dan in še to vsak dan, halo???

počivaj!
a si dubla kšne tablete za hemoglobin?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
16.9.2009 15:40:18   
Kepica83
MAJ kaj pa si naj najdem za izgovor? Nimam kaj. Ne za HB nimam nič, ker mi nič ne pomaga. Imam talasemijo beta minor. to pomeni da imam dovolj železa ampak mi prehitro odmirajo eritrociti in na poti do HB da bi ga napolnili z železom odmrejo.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
16.9.2009 15:44:50   
maj2009
ojoj, to je pa res smotana zadevauser posted image

daj reč da te je v križ uščipnl al pa kej tazga, jst mam tazga dohtarja, da bi me mel skos na bolniški. vem eni so ful zato da te dajo v b. drugi pa ne.
pismo....user posted image
nisi v lahkem položaju....

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
16.9.2009 19:15:38   
mariee
Kepica reč, da te zmeraj špikne ko nekaj dvigneš. To ti pa ne more noben dokazat, da te ne. Ne smeš it nazaj v službo, ker ni normalno toliko dvigovat in sigurno ni vredu za otročka. Uživaj v nosečnosti, ker res hitro mine, čeprav se ti to sedaj zdi smešno. Na tvojem mestu bi jaz pustila službo, če ti ne bodo podaljšali bolniške.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
16.9.2009 20:40:40   
sonček85
maj:kako je tvoj dragi priden,moj je tudi to delal zadnje mesece pred PDPuser posted image
mm:_user posted image user posted image prava faca si.
drobtinica:super za pregled ,mere so pa res lepe.Jutri pa držimo pestiuser posted image
kepica:jaz mislim da tvoja G ni čisto pri sebi,pa kaj nima otrok al kako.Nič ti pa pojdi do svoje dr kar in ji povej ,da te ne da in če te ona lahko nekako da.Pri nas je bilo pa obratno sem jaz hotla delat pa je G rekla da ni šanse ,da bom lepo doma da si kasneje ne bom kaj očitala.Bebi je prvi
Super za pregled

Naj pohvalim mojega dragega:danes je dal meni in Alčiju vsakemu po 50€ in rekel naj si greva nekaj kupt,tko da grem jutri malčku kupit kombibzonček sebi pa še ne vemuser posted image moj moj ati.Jaz bom pa še njemu nekaj kupla

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
17.9.2009 8:56:50   
soncek_25
Spet se vam javljam s slabo novico. Včeraj sem imela pregled in smo videli le prazno vrečkico, isto kot 14 dni nazaj, niti zrasla ni nič. Že drugič letos grem skozi to in mi zmanjkuje moči, res. Namesto da bi ta teden bila v bolnici in držala v rokah svojo štručko, bom šla spet na čiščenje. Se mi zdi, da se že sama sebi smilim.Iskreno vam povem, da niti nimam več volje. prvič me je pokonci držalo to, da v drugo bo pa sigurno vse ok, sedaj pa sploh ne upam imet več upanja.
Hvala za vse vzpodbudne besede, še od zadnjič k sem vam pisala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
17.9.2009 9:08:51   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Spet se vam javljam s slabo novico. Včeraj sem imela pregled in smo videli le prazno vrečkico, isto kot 14 dni nazaj, niti zrasla ni nič. Že drugič letos grem skozi to in mi zmanjkuje moči, res. Namesto da bi ta teden bila v bolnici in držala v rokah svojo štručko, bom šla spet na čiščenje. Se mi zdi, da se že sama sebi smilim.Iskreno vam povem, da niti nimam več volje. prvič me je pokonci držalo to, da v drugo bo pa sigurno vse ok, sedaj pa sploh ne upam imet več upanja.

user posted image user posted image user posted image  Joj, tole je pa res kruto. Verjami, da bo tole težko, pa vseeno boš našla način, da še enkrat prebrodiš. Vzami si čas in se poskusi odklopiti, čeprav vse tu gor vemo, da je to zelo težko narediti. Ne vem kako je pri tebi in kaj pravijo, da je razlog. Jaz bi pritiskala na ginekologa, da najde razlog, ker dvakrat v enem letu že ni naključje. Mogoče imaš kakšno pregrado, poskusi vztrajat, da te da naprej na preglede. Vzami si čas za žalovanje in solze, kar nas ne ubija, nas okrepi - tako pravijo user posted image .

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
17.9.2009 9:10:44   
tassika
Sonček saj vem, da titrenutno tole nič ne pomeni, ampak saj enkrat pa bo, vzemii si sedaj malo časa zase, potem pa ponovno poskusita, poglej naši twixy in maški je 3-jič uspelo, pa še kakšna se bo našla. Ni vrag, da uspe tudi vama.

Evo mene, danes sem pa že bolje, včerajšnja bolečina je čudežno (trkam) izginila, bolelo me je cel dan, tako da sem komaj vstala iz kavča, danes kot prerojena.

Kepica za bolniško pa kot so ti punce rekle, zateži, ne more se it tako, reci naj napiše grozeč splav, tako kot sem imela jaz. krvavitve, zdanjič ko si bila v bolnici si dobila izvide, te nesi svoji osebni zdravnici (kopijo) meni je rekla, da je super ker sem imela izvide iz urgence, da komisija to ful gleda.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3887
17.9.2009 9:32:37   
tassika
Punce hitro glasovat za aleksa, nas una pupa že krepko lovi, vodi samo še za 2user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.9.2009 9:49:42   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Sonček 25 user posted image user posted image user posted image user posted image  poznam te občutke, tudi sama sem šla 2x skozi to. Najbrž nikoli ne boš izvedela vzroka, kot ga jaz nisem, ampak prepričana sem pa, da vama bo v tretje ratalo, kot je nama. Zdaj sem v 24. tednu in dete v mojem trebuščku veselo brca. Treba je vztrajati, nikar ne obupati in naravi pustiti proste roke. Ostani močna in javi se še kaj, na tej temi smo vse takšne, ki žal predobro poznamo to bolečinouser posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.9.2009 9:56:38   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Jaz bi pritiskala na ginekologa, da najde razlog, ker dvakrat v enem letu že ni naključje.

Ko sem imela jaz 2 zaporedna ss, sem bila popolnoma enakega mnenja, ampak dosegla nisem nič, ker te enostavno ne obravnavajo, vse kar lahko narediš je le kakšen dodaten samoplačniški pregled. Ko nam je pa v tretje uspelo, in upam, da nam bo uspelo to nosečnost pripeljati do konca,  zdaj celo verjamem, da sta tudi 2 ss lahko naključje in po mojem, je najbolje verjet v to, da bo kmalu na poti naslednja pikica, ki ji bo usojeno živeti.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.9.2009 10:03:26   
soncek_25
Hvala za vzpodbudo. V tolažbo mi je, da je vam vsem uspelo.
Maška lepo nosečnost ti želim še naprej in pa seveda tudi vsem ostalim. Vas bom spremljala in se vam še javim.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.9.2009 10:23:43   
pilotina
soncek_25...žal mi je, da tudi ti to šeenkrat prestajaš...sem s tabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.9.2009 12:51:13   
drobtinica29

najprej žal mi sonček _25, samo upanje in ne pusti se da te bolečina potolče, samo pozitivno naprej! user posted image user posted image

punce evo mene, sem že opravila uspešen zagovor in diplomirala, sem dala en velik kamen od sebe, zdaj sem pa zelo ponosna na sebe. user posted image user posted image , tako da ostale ki še tega niste dale skozi, svetujem, dajte čimprej, občutek je super!!user posted image
da vam povem, šla sem tak flegma in na izi,še na noben izpit nisem bla tako mirna, zgleda da mi je moje user posted image pomagalo!

sonček_85 havala za pestke in pa vsem ostalim, katere ste držale.

lp

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.9.2009 12:53:51   
tassika
ČEstitke drobtinica, mene to še čaka, pa še kar čakam, sploh se mi ne da dokončat, bom pa počasi naredila do konca, pol moram pa še dinarčke zbrat pa bo.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.9.2009 13:40:34   
MAŠKA
Drobrtinica, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Sonček25, hvala. Držim pesti zate in za Pilotinco, da se čimprej spet pridružita med nosečkami in da bomo se bomo vse veselile! Do takrat bodi močna!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.9.2009 15:43:13   
malaMravljica
Soncek25 user posted image user posted image user posted image   res mi je hudo, da se ti je spet to zgodilo. Vzemi si cas in razjokaj se. Saj ne vem kaj naj ti recem, sedaj skor ne bos verjela, da ti bo tudi tebi uspelo, pa je tako in takrat bos neskoncno srecna. Za zgled imej pa punce tukajs  foruma, se je se kateri to veckrat zgodilo, sedaj so pa spet srecke nosecke, tudi ti bos.

Drobtinica, cestitke, dobro opravljeno.

Soncek85, hmmm pa sem zapravla tistih 20 eur oz se veliko vec. Bejbiju sem kupila bundico in je bila kar mal drazja pa kaj, vcasih mi je res vseeno za cene. Lubiju sem pa kavbojke koncno kupila, tezko dobim cifro za njegovo visino, te so pa tko lepe bile. Meni ap se eno spalno srajcko za porodniscnico, isto k zadnjic ker so jo sedaj iz -50 dal na to ceno se na -50%. Sem slisala, da naceloma tukaj ostanes 5 dni notri, ce je peti dan vikend pa se cel vikend zraven.

Punce, sem s pregleda in user posted image  zame. Me je dal na CTG in najprej moji popadki ravna crta, res na nuli, sem ze rekal no fajn, ravno to smo cakal, pol se je pa zacelo, full krivulja, naceloma so prisli do 40,50, enkrat sem videla je en prisel do 100, Jupiiiii.... pol me je pregledal, bejbi lepo vstavljen v porodni kanal, vse zmehcano, odprta 1 cm, zdravnik je rekel, da on misli, da bo akcija prihodnji vikend. Sicer imam pregled sedaj spet 29.9, ker je do takrat na dopustu in je rekel, da vprasanje, ce bom ta termin se rabla. Bejbe, gre kar zares pri meni. Najprej sploh nisem stekala, pol na poti domu so se mi pa solze ulile, da bi naslednji vikend ze dojencka imela, to bi bilo super. Ma saj tudi ce se ne bo naslednji vikend, verjetn kaj dosti zamujala ne bom in to mi je fajn.

Pa en lep pozdravcek vsem. Aja, Maj, kako si ti???????

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.9.2009 17:43:05   
maj2009
ojla!
sm še zmeri 2 v 1!user posted image
drobtinica!user posted image user posted image čestitke
jst sm mela tud dons še zadnji zagovor ene seminarske, tko da upam, da bo moja pikica počakala in drug tedn enkrat tud jst diplomiram. men se je tud kamn od srca odvalu, ker me je ta prfoksa ffffffffffulllllllllllll zajuser posted image .

mm, ja men ni na ctg nč rekla da bi bli kakšni popadkiuser posted image , sm odprta 1,5 cm in isto vse zmehčano in prpravleno,tko da mogoče bova pa na isti dan šle v p. sam pomoje ne bo ne ena ne druga dočakala 2.10.user posted image
bova mogoče že drug tedm mamice!!!
jst tud že komaj čakam, da vidim to malo bitjece, ki je raslo v meni 9mescev!!

sonček! drži se!user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.9.2009 18:07:45   
sonček85
SONČEK:NIMAM BESED,TAKO MI JE ŽAL.Zjoči se,in pojdi močno naprej,vem da je hudo.Vzemi si čas zase in ko boš pri močeh da greš naprej vstrajaj naj te dajo na vse preiskave ,saj nekaj mora biti vzrok za te ss
drobtinica.čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mm:a si kupila ,jaz sem tudi danes zapravila okol70€(Alčiju kupla ,mikicxe,kombibizonček za 14€ in spčvrečo) sebi pa moderček in nekaj majčk po 1euser posted image user posted image
Joj kar  dolgih 5 dnio to pa ni kar takouser posted image

oktavija je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.9.2009 18:23:44   
malaMravljica
Maj, jaz imam rezervirano za rodit 28.9, ker je pac moj ljubi to napovedal ze sredi nosecnosti. Aja, nic ni rekla za popadke na CTG. Se mogoce spomnis tam ko rise dve crti, ena je dojenckov utrip eno so pa tvoji popadki in ce je bila ta precej vijugasta je to dobro zate. Pri meni je slo do 100 in sem bila sama tam, a ves da sem se kar ustrasla. Pa dohtar me je spraseval, ce kaj cutim popadke, ma jaz nimam res nobenih bolecin noo, sedaj mal vem kaj se je dogajalo s trebuhom, ko je CTC popadke zaznal in ja, to se mi tudi doma ponavlja, sam drugace pa to se ni bolece, v bistvu se je pa dojencek med popadkom vedno premikal.

Punce, a ima se katera taksno hudo lakoto danes. Niti ne povem kaj sem ze vse pojedla sedaj po kosilu, ma kaj pametnega definitivno ne, no ja sedaj 6 fig za zelezo.

Danes sem kar prat dala sedaj popoldna, bom poskusla imet vse oprano danes teden, da ko pridem iz porodnisnice bo cim manj najinega perila, ze tko bom baje 5 dni v bolnci, joooj no, ve boste pa po 3 a ne, govorim za primer normalnega poroda in pol da bejbi nima tezav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.9.2009 19:24:07   
tassika
MM če gledamo tako smo 4 dni, prvi dan je nulti dan in tretji dan če je vse ok greš domov po kosilu.

Jaz sem pa danes ful pridna, že cel dan nekaj delam, sem naredila pohorske omlete, za kosilo pa bučke v omaki s krompirjevimi svaljki pa solato, zraven sem pa pojedla še en tovst za zajtrk in pa kos kruha s pašteto za malco. Sem pridna kar se tiče hranjenja, nisem ful lačna, samo zjutraj ob 5 se zbudim ful lačna, no takrat sem pa jedla kornfleks.

Jaz imam pa ctg 7.10. še 3t pa da vidimo kaj pri nas dogaja, včeraj je bilo ful pestro, danes pa tako kot ni bolečin je tudi mala malo bolj mirna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?