malaMravljica
|
Soncek25 res mi je hudo, da se ti je spet to zgodilo. Vzemi si cas in razjokaj se. Saj ne vem kaj naj ti recem, sedaj skor ne bos verjela, da ti bo tudi tebi uspelo, pa je tako in takrat bos neskoncno srecna. Za zgled imej pa punce tukajs foruma, se je se kateri to veckrat zgodilo, sedaj so pa spet srecke nosecke, tudi ti bos. Drobtinica, cestitke, dobro opravljeno. Soncek85, hmmm pa sem zapravla tistih 20 eur oz se veliko vec. Bejbiju sem kupila bundico in je bila kar mal drazja pa kaj, vcasih mi je res vseeno za cene. Lubiju sem pa kavbojke koncno kupila, tezko dobim cifro za njegovo visino, te so pa tko lepe bile. Meni ap se eno spalno srajcko za porodniscnico, isto k zadnjic ker so jo sedaj iz -50 dal na to ceno se na -50%. Sem slisala, da naceloma tukaj ostanes 5 dni notri, ce je peti dan vikend pa se cel vikend zraven. Punce, sem s pregleda in zame. Me je dal na CTG in najprej moji popadki ravna crta, res na nuli, sem ze rekal no fajn, ravno to smo cakal, pol se je pa zacelo, full krivulja, naceloma so prisli do 40,50, enkrat sem videla je en prisel do 100, Jupiiiii.... pol me je pregledal, bejbi lepo vstavljen v porodni kanal, vse zmehcano, odprta 1 cm, zdravnik je rekel, da on misli, da bo akcija prihodnji vikend. Sicer imam pregled sedaj spet 29.9, ker je do takrat na dopustu in je rekel, da vprasanje, ce bom ta termin se rabla. Bejbe, gre kar zares pri meni. Najprej sploh nisem stekala, pol na poti domu so se mi pa solze ulile, da bi naslednji vikend ze dojencka imela, to bi bilo super. Ma saj tudi ce se ne bo naslednji vikend, verjetn kaj dosti zamujala ne bom in to mi je fajn. Pa en lep pozdravcek vsem. Aja, Maj, kako si ti???????
|