malaMravljica
|
Kepica, ma ti bi pa ze popadke mela, dej no, ves kaj te se vse caka. Se vse slabosti in bruhanje, pol ne bodo sle vec hlace na rit, pol bos v skrbeh kolk strij bos dobila in kolk kg bos sla gor, potem pa ne bos vec mogla cevljev zavezat in ponoci bos vso noc na relaciji spalnica WC in za vsem tem potem pridejo popadki. Ej, pa mogoce se to bere tko groooozno, sam to je nosecnost in prav fletno je, v vsem tem mores uzivat in ne delat drame. men je ravno danes na pregledu rekel, da sem tok fajn nosecka, ker enostavno ne kompliciram in ne delam problemov kjer jih ni. Ma itak da laufam celo noc na WC zadnje tedne pa kaj, pa zjutraj mal dlje spim sedaj. Ves, jaz sem ti pa fous ker je vse to se pred tabo, pa cist resno mislim. A kdaj sem zacela kupovat stvari. Hmm... mislis da se vem. Evo, lezalnik sem kupila sredi maja, ker je moj povedal da ga je videl in kater je najboljsi pol sem pa eno dobro ceno dobila in kupila. Blazino za dojenje sem sredi junija, ker je takrat Rizkoo predlagala tisto full dobro in sem pol tudi eno mega ceno dobila.Konec junija tudi lupinico za avto, spet je bila znizana takrat. Vidis, jaz sem kupovala ko sem dobila dobre zadeve slucajno znizane. Nisem cakala in vse naenkrat, ker tako zapravis prevec denarja. Najprej sem na netu izbrskala ven katere zadeve so res the best pol sem pa dobre cene iskala in ti povem imam vecino zadev res kvalitetnih, pa nisem zapravla prevec denarja. To je pa se moj komentiral in bil prav ponosen name. Oblekce sem pa recimo vecinoma kupila spomladi, ko so zimsko robo imeli full znizano, ker poleti ni bilo vec z dolgimi rokavi, sedaj je pa nova in draga roba zunaj. No tko, tam v petem mescu sem zacela te vecje zadeve kupvat pol pa res postopoma in vedno nekaj. Sobice pa se vedno nimam in vozicek je tudi prisel krepko po 35 tednu pa ne delam nobene panike. Oblekce imam pa jaz v 56 in 62, sam v zacetku bom sam 56 oblacila mu/ji ( se vedno je skrivnost ) v 56 nimam prevec imam pa cist zadosti za tisti prvi mesec. In ja, ko bom rodila bo to tok fajn, koooooooooomaj cakam da bom mami!
|