|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
17.9.2009 19:30:47   
Kepica83
Punce jaz sem vam kar malo faušna no. Predvsem MM pa Maju. Jaz bi tud že rada imela popadke nooooouser posted image . Jooooj user posted image . Komaj čakam da MM rodi, to bo veselje. Nebo več praznega vozička potiskala po stanovanju pa črnih črt po tleh delala.user posted image  MM koliko maš ti številko cotik? Jaz sem kupila 50. Bo to premalo.? MM daj mi povej kdaj si ti začela kaj od večjih stvari nakupovat?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.9.2009 20:00:30   
malaMravljica
Kepica, ma ti bi pa ze popadke mela, dej no, ves kaj te se vse caka. Se vse slabosti in bruhanje, pol ne bodo sle vec hlace na rit, pol bos v skrbeh kolk strij bos dobila in kolk kg bos sla gor, potem pa ne bos vec mogla cevljev zavezat in ponoci bos vso noc na relaciji spalnica WC user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  in za vsem tem potem pridejo popadki.  Ej, pa mogoce se to bere tko groooozno, sam to je nosecnost in prav fletno je, v vsem tem mores uzivat in ne delat drame. men je ravno danes na pregledu rekel, da sem tok fajn nosecka, ker enostavno ne kompliciram in ne delam problemov kjer jih ni. Ma itak da laufam celo noc na WC zadnje tedne pa kaj, pa zjutraj mal dlje spim sedaj. Ves, jaz sem ti pa fous ker je vse to se pred tabo, pa cist resno mislim.

A kdaj sem zacela kupovat stvari. Hmm... mislis da se vem. Evo, lezalnik sem kupila sredi maja, ker je moj povedal da ga je videl in kater je najboljsi user posted image  pol sem pa eno dobro ceno dobila in kupila. Blazino za dojenje sem sredi junija, ker je takrat Rizkoo predlagala tisto full dobro in sem pol tudi eno mega ceno dobila.Konec junija tudi lupinico za avto, spet je bila znizana takrat. Vidis, jaz sem kupovala ko sem dobila dobre zadeve slucajno znizane. Nisem cakala in vse naenkrat, ker tako zapravis prevec denarja. Najprej sem na netu izbrskala ven katere zadeve so res the best pol sem pa dobre cene iskala in ti povem imam vecino zadev res kvalitetnih, pa nisem zapravla prevec denarja. To je pa se moj komentiral in bil prav ponosen name.
Oblekce sem pa recimo vecinoma kupila spomladi, ko so zimsko robo imeli full znizano, ker poleti ni bilo vec z dolgimi rokavi, sedaj je pa nova in draga roba zunaj. No tko, tam v petem mescu sem zacela te vecje zadeve kupvat pol pa res postopoma in vedno nekaj. Sobice pa se vedno nimam user posted image  in vozicek je tudi prisel krepko po 35 tednu user posted image   pa ne delam nobene panike.

Oblekce imam pa jaz v 56 in 62, sam v zacetku bom sam 56 oblacila mu/ji ( user posted image user posted image user posted image  se vedno je skrivnost user posted image  ) v 56 nimam prevec imam pa cist zadosti za tisti prvi mesec.

In ja, ko bom rodila bo to tok fajn, koooooooooomaj cakam da bom mami!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.9.2009 20:08:28   
mariee
Sonček25 user posted image user posted image user posted image vzemi si čas zase in boš videla da bo kmalu bolje-

Drobtinica user posted image user posted image user posted image user posted image bravo mami!!!

mM joooj ful dobruser posted image user posted image user posted image že naslednji vikend.. zdj pa še jaz komaj čakam, da boš mamiuser posted image user posted image user posted image joj kakobo fino.

Tassika ti si pa taka kuharica, da bi se jaz kar večkrat k tebi na kosilo povabilauser posted image kar lačna postanem, ko berem kaj kuhašuser posted image

Sonček vidva z Aleksom pa sta ena zapravljivčkauser posted image hecam se, sej sta si zaslužilauser posted image

Jaz sem pa danes dobila  še košaro za na voziček.. Zdj sem pa važička, ker imam vse za dojenčka...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.9.2009 20:15:17   
Kepica83
MM sem mislila če veš v katerem tednu nosečnosti si kaj kupila. Ker sem jaz v sredo par cotik kupla pa se mi prehitro zdi. Strah me je, da bi šlo kaj narobe.user posted image  Čeprav sem skoraj ven iz kriznega obdobja.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.9.2009 20:16:01   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Jaz sem pa danes dobila  še košaro za na voziček.. Zdj sem pa važička, ker imam vse za dojenčka...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeeee. Bravo važičkaaauser posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.9.2009 20:25:17   
mariee
Boš videla Kepica, kmalu boš tudi ti, ker gre res hitro. Jaz sem začela šele zdaj kupovat, v 6., 7. mesecu. Imaš še dovolj časa. Ti samo začni spremljat vozičke, da boš vedela katerega hočeš in potem spremljaj na strani od Baby centra ali pa Pikapolonice ali pa na kakšni tuji strani, če bo slučajno v akciji in ga potem kupiš.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.9.2009 20:33:45   
Kepica83
mariee? ti si tudi imela kak ss?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.9.2009 20:39:44   
a.biba
Čer!

Jo, vidim da se vam dogaja...

Še malo pa bodo novi družinski člani user posted image  Kako lepo! Pazite nase punce in počivajte dokler še lahko. Saj boste potem tudi, samo ne točno takrat, ko si boste zamislila, pa ni panike vse se splača.

Jaz sem pa zelo spremenljive volje, stanja, razpoloženja... enkrat slabo, da ne morem živeti, drugič utrujena pa spat ne gre, tretjič pa kot prerojena. Naslednji petek pa pregled - me je strah, pa vseeno bi že rada vedela pri čem smo. Mi je danes mala miš rekla, da bi kar takoj imela brateca Davida, takega malega, pa da mu moramo voziček kupit...user posted image  smešno je to, da ne ve za naše stanje, pa danes ni bila ob nobenem dojenčku, da bi to sprožilo. Se pa nenormalno veliko igra s svojimi dojenčki in je njihova mamica. Prav posrečena je!

Ok, zdaj pa še pogledam kaj je na tv, pol pa tak zaspim. Dokler me tudi nočna slabost ne zbudi - to pa je nekaj novega za mene...user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.9.2009 20:39:53   
tassika
Kepica jaz sem po nuhalni kupila gugalnik, ker sem našla ebega rabljenega na netu, drugače sem se pa bolj v nabavo spravila po morfologiji pa še zdaj mi mati teži, da preveč kompliciram, da je še čas, jaz pa že vse oprano v previjalni, sam kaj ko vem da se mi čez 1m ne bo dalo viset cel dan za likalno mizo, manjkajo mi pa še vse malenkosti, od kozmetike, do vozička. Imam obljubljenega in mislim, d aga bom nekje v oktobru priepljala.

MAriee ma sej nimam vsak dan tak kuharski, to je samo če se mi da, takrat poiščem recepte, dodam kanček moje domišlije in kaj rata. Če sem pa sama se zna pa zgodit da pojem samo juho iz vrečkeuser posted image

MM saj vem, da so vse te nosečniške zadeve fajn, ampak meni pa tako ne ustreza, da se komaj prekladam, da ne morem zavezat čevljev, da skoraj umerm ko se sklonim, ker me obupno križ boli,... Amapk bom za svojo bibo vse pretrpela in upala, da če se odločim se za kakšnega, da bom takrat lažje sprejemala vse te spremembe. Ampak tudi jaz ne težim pri g. ker sem jo parkrat vprašala kaj kaj pomeni, pa mi je rekla, da ne ve, da najbrž je vse to špikanje in ostalo normalno in sva zaključili debato.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.9.2009 20:44:38   
malaMravljica
ojej Tassi, cakaj da prides v zadnji mesec user posted image  ta je azgotovo najtezji.
Joj sem brala ja kaj si kuhala danes, se mi je kar milo storilo zraven. Ej, pa to s pranjem, a ves da je res. Jaz sem to delala tam konc avgusta se mi zdi in zdej se mi niti slucajno ne bi vec dalo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.9.2009 21:00:10   
Kepica83
MM? še imaš kje seznamček stavri ki si jih nabavila? Se mi zdi, da si ga 1x prilepla. Oprosti če preveč prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak jaz sem taki anfaenger.

Neposredna povezava do sporočila: 3911
18.9.2009 8:20:28   
mariee
Kepica jaz ga na srečo nisem imela, ampak sem se le priključila tem fletnim puncam na tej debati user posted image

Še danes, pol pa vikend. Komaj čakam, da bom spet mal zabušavala..  Kako ste kaj danes punce?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
18.9.2009 8:29:11   
tassika
Zaspano, kljub prespani nočiuser posted image  je vreme tako, zdaj sem pojedla zajtrk in že kuham kavico, če pač hočem ostati na dveh nogahuser posted image  Mariee a si se kaj pozanimala za testiranje za streptokok b, na novembrkah ga omenjajo pa ne vem kje se to izvede in kakšna je res cena.

Kepica če želiš en tak hiter seznamček ga najdeš na strani pikapolonice.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
18.9.2009 8:34:55   
mariee
Tassika o tem pa še nič nisem slišala ali brala, tako da nič ne vem.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
18.9.2009 8:46:56   
pilotina
drobtinica29...čestistke naša diplomantka user posted image ...super si user posted image

MAŠKA...srce si veš user posted image  :*

malaMravljica...ja mamica boš kmalu user posted image , vesela sem zate

jutro tassi, jutro mariee, jutro vse user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
18.9.2009 9:01:06   
mariee
Da ne bo Maj ali pa mM že danes zvilo, ker je mlaj user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
18.9.2009 9:10:33   
pilotina
uf, vam moram prau malo pojamrat, ma ne ravno pojamrat, vn vršt  user posted image

zjutraj sem se zbudila dobre volje in se napotila v službo...vmes sem se ustavila tam kjer se pač vsak dan pred delom in kot ponavadi nasmejano vstopila noter in s prijaznimi besedami prosila nekaj eno uslužbenko, ki je že po naravi zelo neprijazna in očitno je danes še poseben dan neprijaznosti, ko kljub temu, da sem bila z njo prijazna, sem dobila porcijo...vam povem, da mi še sedaj kuha, ko se spomnim in res, meni ni jasno, kako so lahko nekateri ljudje tako neprijazni user posted image

no skratka...jezna odidem in se napotim v trgovino, ševedno nasmejana, ker se ne dam user posted image

in na blagajni sem seveda bila prijazna s prodajalko (kaj je ona kriva) no in dobim nazaj prou lepe in prijazne besede, pa še eno majhno uslugico mi je naredila, ki ji seveda nebi rabilo user posted image

no, - in +, pa še jaz +, in rata iz vsega skupi + user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
18.9.2009 9:28:20   
mariee
Pilotina mene je tudi danes že v službi zjezalo, ker mi nekaj ne dela na računalniku user posted image  no, ampak sem zdj prosila za zunanjo pomoč in upam da bo. Ampak jaz se še nisem pomirila, imam še vedno - user posted image  in čakam na +. Odkar sem noseča nimam več moči za kakšne velike probleme, kar obupam in predam posle..user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
18.9.2009 9:36:09   
pilotina
mariee...evo, ti jaz pošiljam enega velikega pluska user posted image    +

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
18.9.2009 9:36:27   
tassika
Jah pilotina nimaš kaj eni so pač zoprni že po naravi, ker jim je muka hodit v službo, ker jih ne izpolnjuje.
brb telefon, več pol napišem

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
18.9.2009 9:41:41   
mariee
Hvala Pilotina user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
18.9.2009 9:50:24   
pilotina
tassika...brb telefon user posted image

mariee...ni blema, samo da ti pomaga user posted image
do kdaj boš pa ti v službi, mislim kdaj greš na dopust oz. porodniško?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
18.9.2009 9:59:14   
mimikica

živjo punce

no malo brskam, malo gledam po forumu, pa se mi je zalustalo da se oglasim

hm, no tudi mi smo že nabavli voziček, lupinica, posteljica, pa vedno premišlujem , upam da ni prehitro, sem pa v 22. tednu.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
18.9.2009 10:03:36   
mariee
Pilotina PDP imam 26.11.09, tako da grem konec oktobra. Komaj čakamuser posted image  

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
18.9.2009 10:27:47   
tassika
Pilotina, a je tvoj dragi danes doma?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?