|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
8.9.2009 18:47:06   
sonček85
mm:joj kako lepo je bilo brat tvoj post o porokci,prav raznežila sem seuser posted image user posted image user posted image po moje nebo 2t mim ko boš mamiuser posted image user posted image igralna mi je tko lepauser posted image user posted image user posted image
kepica:ja leclerk ima dobre stvari,oja teta kupuje tam veliko in dela tam  zraven in je fulll zadovoljna.Kepica pošiljamo ti pikepokeuser posted image
ja rižkko je res žalostna k se Liam sonči(po moje je mal ljubosumna k se ona  ne more-mal heca)
No jutri grem k njima in komaj čakam,da vidim malegaa lepotca,če pa ne bom moglaa bom pa vsaj rožkoo in vam poročamuser posted image user posted image

no mi smo pa sitkani ,saj nam kar dva zobeka ven bodeta,kdaj bo pa kater pokukal ne vem,upam da čim prej saj mu prvi že kar 1 m.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.9.2009 18:47:08   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

biba.tvoj naslov v tikerčku mi je pa full lep

user posted image  hvala Sonček! Sem že mislila prej napisati, kje se skrivaš, pa evo te s takim lepim komplimentom.user posted image
Vem kdaj morem pritiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.9.2009 19:05:10   
malaMravljica
Soncek, daj mi fuuuuuuulllllll lepo pozdravi Rizkoo, pa malega dobro poglej in bos pol nam povedala kaksen je. Pa povej ji, da sem res srecna nova Frau in da imam zeloooo lep prstan. In vprasaj jo, ce rabi kaj v st. 50. ji kamot kaj posljem dam naj pove kaj rabi. Pa nic od tega ne pozabi, ok user posted image  joj, pa se enkrat ji cestitaj ker je mami.

Ej, Soncek, ma saj ti bos tudi srecna nevestica, te se vse caka. Sam mene tudi se vse se enkrat caka, ker se bova drugo leto se cerkveno, jupii....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.9.2009 19:27:07   
tassika
Evo midva sva pa prebelila eno steno in sedaj sem sesuta, sem hujš ko stara bakica, eno stvar nardim, pa ne morem večuser posted image

Sonček pozdravi rižko, pa kakšno slikico nam daj, da vidimo malega lepotca. Upam, da kamlu minejo težave z zobki, za to na žalost nimam nobenega recepta

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.9.2009 19:49:39   
malaMravljica
Punce, sam nekaj vprasam.

Se mogoce katera se odloca za vozicek in se zanima za  Peg Perego  Skate Complet. Sicer ga sama ne poznam kaj dosti in ne vem kaksna je naceloma cena, sam imam eno varjanto za 389 eur  med opremo je prevleka za dez, drzalo za loncek, nakupovalna kosara in tlacilka za gume. Barv pa kar nekaj.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.9.2009 7:42:01   
natasa28
Vas nekaj časa nisem prebirala pa vidim da je kar nekaj novega, vse čestitke Rižkotu in njenemu Liamu user posted image , nič hudega če je malenkost prehiteval, bo hitro noter spravil. Mi smo že v 25. tednu konkretno brcamo, nočemo pa še povedat kaj smo user posted image  aliuser posted image , bomo videli če bo na naslednjem pregledu kaj več vidno. Moram pa priznat da če zdaj grem včasih s strahom na wc in gledam če je kakšna kri ali kaj podobnega, pa mislim da smo si na podobnem prav vse na tem forumu, ki smo morale dati marsikaj skozi da bomo videle svoje sončke, ene pa se še kar trudite. Mi je v veselje prebrat da vas je vedno več sreč nosečk, brez skrbi tudi ve boste pričakale svoje sončke.
Mi pa sedaj lepo štejemo tedne in čakamo, da se končno iztečejo. Predvidevam da bom kar do konca delala čeprav me gin vsakič vpraša če hočem biti doma, a zaenkrat ni panike, še gre delati?
Kje so sedaj slikice od Rižko in malega Liama, dajte jih gor za lušte.
lep pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.9.2009 7:47:20   
mariee
Sonček pozdravi Rižkoo in Rižkeca!!!

Joj jaz tudi že komaj čakam dojenčka. Ampak bom že zdržala še ta dva meseca in poluser posted image

Sonček za zobke oz. za dlesen se dobi v lekarni en gel, ki blaži bolečino in pol ga mažeš po dlesni.

Jaz imam pa danes spet materinsko šolo- bomo dihaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.9.2009 8:12:47   
tassika
Jutro, jaz se pa počasi odpravljam na pregled, itak vem da bom čakala, sam se mi ne da bukve sabo nosit, ker je pol pretežka torbica.
Pa da vidimo, če se je naša biba obrnila na glavo in če dobim papirje za urejanje porodniške, jo bom kar malo spomnilauser posted image

Nataša28 tudi naša biba je šele na 3d pokazala kaj ima med nogami, prej je bila ali čudno obrnjena ali pa jih je tiščala skupajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.9.2009 8:36:12   
MAŠKA
Sonček, pozdravi Rižkico in Rižka tudi v mojem imenu!

Pa še nekaj ti povem, po novem dobiva Aleks od mene po dva glaska na danuser posted image .

Upam, da bo imel čim manj težav z zobki, kaj dosti te pa tolažit ne morem, ker vsi vemo, da jih bo 20 zrastlo. Ampak tako pač je.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.9.2009 9:25:26   
malaMravljica
Bejbe dobro jutro!

Danes sem se odlocila, da do poroda zjutraj naceloma spim tolko casa kot se mi zljubi. Itak sem celo noc na relaciji postelja - WC
In dobila sem mail, da je moj bugabujcek vceraj zapustil Nizozemsko, baje bi moral biti ze jutri tukaj. Joj, pol bom pa sam z vozkom po stanovanju se setala user posted image  

Tassika, vse ok na pregledu ti zelim.

Mariee, jaz imam tudi danes spet tecaj, danes zadnjic. Mi bomo tudi dihali in porivali user posted image user posted image  

Soncek, ti bos pa Liama danes videla. Ja, ce se da kaksno slikco user posted image  
Pa za zobke, kaj tisti obrocek ki ga grizejo, tisto ne pomaga nic?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.9.2009 9:28:46   
a.biba
Jutro!

Glasek sem oddala, bo treba vsak dan napisat, ker sem včeraj itak pozabla. Zdaj sem še ob kavici, na fizioterapiji sem že bila, potem pa štartama z babiko v Celje. Danes ima rojstni dan - 3. leta je že odkar sem pol urce kasneje šla v porodno, sma šla in smo trije ven prišli. Je bil lep porod, ne preveč mučen in kar hiter za prvič (3.ure) vsega skupaj. Glede potiskanje, ne dret, očit zapret, pa ne zraka preveč zajemat....tudi meni je babica rekla, da potiskaš kot, da greš kakat in je delovalo. Tak, da nič bat, babica vse pove, ker jaz sem bila tak tak zadeta od tiste protibolečinske, ki so mi jo spustili med umetne popadke, da sem mogla previjat, da sem kaj razumela user posted image .

Aja, glavino nisem povedala - danes ima kontrolo pri zobozdravniku za tri leta. Pa glih na roj. dan so ji dali, da še v vrtec ne more praznovati. Se bomo pa doma razvajali.

Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.9.2009 9:29:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, daj mi fuuuuuuulllllll lepo pozdravi Rizkoo, pa malega dobro poglej in bos pol nam povedala kaksen je. Pa povej ji, da sem res srecna nova Frau in da imam zeloooo lep prstan. In vprasaj jo, ce rabi kaj v st. 50. ji kamot kaj posljem dam naj pove kaj rabi. Pa nic od tega ne pozabi, ok user posted image  joj, pa se enkrat ji cestitaj ker je mami.

Ej, Soncek, ma saj ti bos tudi srecna nevestica, te se vse caka. Sam mene tudi se vse se enkrat caka, ker se bova drugo leto se cerkveno, jupii....

bom vse posredovala in nič pozabila ,obljubim,si bom na listek napisalauser posted image
Ja tudi jaz bom nekoč ženka,samo midva bova počakal da Alči zraste in nama bo prinesel prstančkeuser posted image hvala
u še ena poroka,super to bo pa res lepo potem.Šele takrat se bojo spustile solzice sreče in se boste manj smejaliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.9.2009 9:29:08   
sonček85
tassi:hvala bom pozdravila in hvala za zobeke da čim prej pokukajo.Pa saj bo,ko bo pa en pokukal bojo pa kar vsi user posted image
Ti pa malo bolj počivaj čene boš še ti šla predčasno rodit
mariee.ja za ta gel vem,hvala.Užicaj v MŠuser posted image user posted image pa kar nauči se dihat to največ pomeni pri porodu
nataša.lepo da si se nam javila in naj mala beba še naprej lepo rstae in veselo brcauser posted image
MAŠKA.hvala bom.Ja kako pa to da kar dva na dan.hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.9.2009 9:30:47   
sonček85
biba:hvala za glasek
vse naj naj za tvojo malo -veliko princesko,naj dobi čim več lepih daril ,največje pa že tko ima-mamico,atija in bebija v bušiju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.9.2009 9:34:47   
sonček85
biba in ostale.EVO VAS OBVEŠČAM DA GLASUJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.9.2009 9:38:39   
a.biba
user posted image
Častimo - DOBER TEK! Ena torta polna kalorij za nosečke in mamice in vse, ki bodo to še postale.

Sonček - hvala! Daril pa pravim čim manj, ker je to že šlo vse skupaj predaleč in ima tako polno rit vsega.... za dojenčka še pa ne ve. Je pa zadnjič soseda na roj. dnevu sinčka naznanila, da spet pričakujejo in so naši babiki zaželeli takšno darilo za rojstni dan. In glej da zlomka, tukaj je. Samo, da mi še ne bomo povedali. Pa tudi mala je že izrazila željo, da bi imela bratec... vse ob svojem času.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.9.2009 10:11:55   
pilotina
mala a.biba
user posted image

pa lepo praznujte user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.9.2009 10:13:08   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

za dojenčka še pa ne ve. Je pa zadnjič soseda na roj. dnevu sinčka naznanila, da spet pričakujejo in so naši babiki zaželeli takšno darilo za rojstni dan. In glej da zlomka, tukaj je. Samo, da mi še ne bomo povedali. Pa tudi mala je že izrazila željo, da bi imela bratec... vse ob svojem času.user posted image

iii, a bo vesela, ko ji bosta povedala user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.9.2009 10:19:41   
MAŠKA
Sonček imam dva maila in sem se preko obeh registrirala. Tako imam 2 nicka maška in maška1. Najprej glasujem z maška, se odjavim in prijavim maška1... in spet glasujem.
Če ima katera odprtih več mailov, lahko naredi enako, Moramo zmagat, ane!?

Tassika dobro opravi na pregledu! Si pa zdaj že tako daleč, da mislim, da si lahko mirna.

Biba hvala za tortico, si mi naredila lušte... in v zadnjem mesecu sem se za 2 kile zredilauser posted image . Tvojemu otročku pa VSE NAJBOLJŠE in enga lupčka mu stisni še v mojem imenu!

Sem se pa pravkar spomnila svojih sanj... in sanjala sem, da sem rodila!Grozno se nama je mudilo v porodnišnico. Porod je bil neverjetno lahek, zelo hiter, bolečin skoraj da ni bilo.  V sanjah sem rodila fantka.Kar sama nisem mogla verjet, kako je lahko bil drugi porod toliko lažji kot prvi. So pa bile tako prijetne sanje, ker je vse tako lepo potekalo in vse je bilo vredu.  Človek bi si želel, da bi res bilo tako...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.9.2009 10:21:27   
mariee
a.biba čestitke tvoji hčerkici. Pa hvala za tortico!!user posted image user posted image

Sonček midva bova tudi čakala da zraste otroček/ki.. zdaj sva tako ali tako že prepozna, ker nisem tolk pridna kot naša mM in se mi ne bi dal nič več organiziratuser posted image    Zame je že projekt, da sem 8 ur v službi in da grem popoldne še malo na sprehod, potem se mi pa baterije izpraznejouser posted image

Tassika uživaj na pregleduuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.9.2009 10:22:46   
mariee
Maška pusti se presenetituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.9.2009 10:27:34   
MAŠKA
Za drugi porod si samo želim, da bi hitreje potekal kot prvi. Prvi je trajal 13 ur z gelom in umetnimi popadki, meni se je zdelo, da je tisti dan trajal kot neskončnost...
Bolečino bom že preživela, sam da se ne bi tako vleklo in da bi dobila svoje popadke.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.9.2009 10:53:44   
mariee
Boga Maškauser posted image  Joj jaz za vse upam,da bomo rodile brez zapletov in čim hitreje. 

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.9.2009 10:57:51   
MAŠKA
Mariee v bistvu ni bilo nobenih zapletov in je čisto normalno, da se porod tudi takole zavleče. Je pa zoprno.
Na koncu sem rodila zdravo, lepo punčko. In to mi je bistveno!
Je pa res, da sem takrat pomislila, da najbrž ne bom upala več rodit. Ampak občutek bolečine v nekaj letih tako neverjetno zbledi. In ne moreš verjet, da me zdaj v bistvu spet sploh ni strah poroda. Si rečem... tisti en dan bom že preživela, kaj več pa tud ne more trajatuser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.9.2009 11:11:44   
tassika
Evo mene nazaj, spet notri 5 min kot po navadi, tekoči trak. Vglavnem zaenkrat vse ok, MV skrajšan iz 4,4 na 3,9 in zaprt, baje normalno, biba se muva, srček dela normalno, plodovnice dovolj, samo mala trma še vedno sedi na ritkiuser posted image . Naslednji pregled čez 4t in takrat imam baje CTG, še prej pa imam naslednji teden UZ kontrole rasti, da vsaj malo bolj vidim kilažo in ostalo, ker tukaj mi pokaže samo da vidim, da je še živa, k da ne vem, če včasih komaj ležim, ker trebuh skače na vse straniuser posted image

mini a.biba vse najboljše in naj ti mami kaj lepega kupiuser posted image .

Maška tudi ti mi hitro slediš, veš najprej sem ful čakala teh 24t ko je baje že skoraj ok, potem teh 28t ko lahko že v 90% preživi, zdaj čakam, da bi bilo vsaj 34t ampak zaenkrat kaže da bo šlo teh 10t kar lepo mimo. Vsa špikanja in raztezanja, sploh pri straneh (leva/desna) pomenijo, da se maternica veča, otrdevanje pa da normalno funkcionira, vsaj tako mi je danes razložila in pa če katero zanima, rekla je naj jem Ribimed 2x/dan, to je nek omega3 in ne vem kaj še vse, nisem še prebrala, da se otroček bolje razvija in pa veliko pit in še enkrat pit, vodo, če pa mali ne miga pa uležt na bok in pojesti eno čokolado. Baje je čisto normalno če včasih spi dalj časa tudi do 3 ure in potem postane pestrouser posted image

Evo sem se pa razpisala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!