tassika
|
Evo mene nazaj, spet notri 5 min kot po navadi, tekoči trak. Vglavnem zaenkrat vse ok, MV skrajšan iz 4,4 na 3,9 in zaprt, baje normalno, biba se muva, srček dela normalno, plodovnice dovolj, samo mala trma še vedno sedi na ritki . Naslednji pregled čez 4t in takrat imam baje CTG, še prej pa imam naslednji teden UZ kontrole rasti, da vsaj malo bolj vidim kilažo in ostalo, ker tukaj mi pokaže samo da vidim, da je še živa, k da ne vem, če včasih komaj ležim, ker trebuh skače na vse strani mini a.biba vse najboljše in naj ti mami kaj lepega kupi . Maška tudi ti mi hitro slediš, veš najprej sem ful čakala teh 24t ko je baje že skoraj ok, potem teh 28t ko lahko že v 90% preživi, zdaj čakam, da bi bilo vsaj 34t ampak zaenkrat kaže da bo šlo teh 10t kar lepo mimo. Vsa špikanja in raztezanja, sploh pri straneh (leva/desna) pomenijo, da se maternica veča, otrdevanje pa da normalno funkcionira, vsaj tako mi je danes razložila in pa če katero zanima, rekla je naj jem Ribimed 2x/dan, to je nek omega3 in ne vem kaj še vse, nisem še prebrala, da se otroček bolje razvija in pa veliko pit in še enkrat pit, vodo, če pa mali ne miga pa uležt na bok in pojesti eno čokolado. Baje je čisto normalno če včasih spi dalj časa tudi do 3 ure in potem postane pestro Evo sem se pa razpisala.