malaMravljica
|
iiiii Soncek, Liama si videla. No, ce ti reces, da je tko lep pol pa zares verjamem, da je najlepsi dojencek vseh casov kot pravi mami Ej, ko bos kaj govorila z Rizkoo ji povej, da naj ga doma kdaj da polek okna, da ulovi mal svetlobe in soncka, to tudi pomaga pri zlatenici. Vceraj izvedela na tecaju. A ti pa lepe nohtke. Joj, jaz si bom tudi enkrat dala te gel nohtke gor, so mi tako lepi, sam sedaj se nekaj casa ne a ne. Ej, pa ce bi bil v nedeljo slucajno kaksen dez pol mal spremenis pregovor in reces, da bo mali na ta racun full dinarckov imel v zivljenju to sem jaz rekla, ker nama je kazalo na zeloooo slabo vreme na porocni dan, pa je bilo pol hvala bogu lepo. Kepica, joj kaj si spet prezivljala, si ne predstavljam, da bi mogla dat to jaz spet skozi. Sedaj pa res pazi nase, da se vse normalizira. Pilotina, ku kuc.. Twixy, pri meni je bilo tudi tako, da se dojencek ni vec premikal, ko je oci rokco gor dal, pol je moj komentiral, da ima dojencek ze sedaj respekt pred njim. Sam pol je pa izgubil ta respekt in so bili prevali tudi ko je on roko na trebuhu imel. Sedaj pa ni vec tok prostora v trebuhu in bejbi ne more vec takih akrobacij delat, hihihi... ma ja no, saj sedaj se mi zdi da se pa tecaja boksanja udelezuje Twixy, kmalu mores zacet razmisljaz o predporodnem tecaju, da gres na tecaj v 25 tednu!!! TI sam povem, da ne bos pol tako pozna kot jaz! Pa posebej imas tecaj nege dojencka! Tassika, jaz sem pa tukaj enkrta v enem diskontu kupila en tak sladoled kot Planica, pol ga pa celo poletje ni bilo vec drugi mi pa ne sedejo tok. Ej, moja previjalna podlaga je prisla, tok je kul, res, se moj je komentiral, da pase k sobici ki sem jo narocila. Danes pride igralna blazina, pa vceraj sem v Müllerju videla eno igralno uro al kako se rece, tisto igracko ki igra melodijo in eno tisto ki montiras nad postelco in se vrti pol. Sam ves kaj pa ne najdem, tisto ki je kot ena kaca in se ovije okoli postelce al pa okol rocaja vozicka, a ves kaj mislim? Morem se mal igrack nakupit, ker so sedaj nisem se cist nic, bo dojencek cist razocaran drugace kaksno mami ima. Biba, dobro jutro!
|