|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
9.9.2009 21:15:11   
Kepica83
biba zdaj greš komaj jest?? bi rada da te jaz po ritki??

ti povem kaj sem jaz danes jedlA? Ob 11 sem šla na malico v kitajsko. Naročila sem si kislo pekočo juho in piščančji chopsui. Za domov pa sem si vzela sladko kislega piščanca, in hrustljavega piščanca. To vse samo za mene. no in za konec še mi je tašča spakirala špagete bolognese za domov ker jih je posebej za mene naredla. No in okrog 18-ih sem jedla kitajčka, malo prej pa še špagete. Bajsek semuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
9.9.2009 21:19:58   
a.biba
Jaz včasih pozabim na lakoto in ni panike dokler se ne umirim, pol me je pa naenkrat zagrablo in seveda nisem upala hladilnika odpret al pa sploh hrane pogledat.
Nič skrbet sem si privoščila en sendvič in sem že ok.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
10.9.2009 8:42:28   
a.biba
Jutro!

Kako smo danes? Jaz sem nazaj s fizioterapije, se basam in pijam čaj - da me drugi vidijo mene kofetarko, sam mi res ne paše več kava, kaj takega pa res nisem pričakovala.

Zdaj grem pa GLASOVAT pa upam, da pridete na plano.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
10.9.2009 8:44:00   
pilotina
twixy moja...jaz tebe tudi pogrešam, ampak vem, da si ok in sem vesela user posted image
evo brcike so tu user posted image , še malo pa bosta objela vajinega dojenčka user posted image

ja ja, pri meni vse po starem, imam se fajn user posted image

kepica83...ja, pozabljam...saj si napisala, da boš na bolniški...pa super, da ostaneš doma do poroda user posted image
le čuvaj se in sedaj, ko ti ni več potrebno, ne dviguj nič težkega

Rižkoo user posted image  

vse ostale...dobro jutro

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
10.9.2009 8:44:21   
tassika
A.biba jaz nisem nič kaj posebej gledala na hrano, kako pa kaj jem, je pa res, da sem jedla vsako jutro zajtrk, sem zato prej vstajala za v službo, potem obvezno en rogljiček v službi, pa za malico navaden jogurt in eno dobro mastno veliko žemljo iz pekarne, pa mogoče še kakšen rogljiček, pa potem doma kosilo in še večerjo. Mi pa niso pasale nobene čokolade, bonboni,... taka sladkarija, pojedla pa na goro sladoleda.
Zdaj pa mi niti ne paše več jest, se potrudim da jem vsaj kolikor toliko normalno, pa nekaj sadja, pa ogromne količine vode spijem.

ps. grozje ima ful sladkorja, zato punce malo pazit pri njem, je prva stvar, ki jo prepovejo.

Evo zdaj pa jem zajtrk jogurt in kornfleksuser posted image  

Kepica madonca, midva sva šla zadnjič v kitajsko in sem vase zbasala samo spomladanke zavitke nekaj malega lignjev na vroči plošči in pa komaj še ocvrte banane, da ne povem kako me je potem tiščalo v želodcuuser posted image

Sicer pa jejte dokler vam paše, pa kaj če je še mal okoli trebuha, saj je za dojenčkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
10.9.2009 8:55:13   
tassika
Dajmo glasovat punce, aleksa smo spravile že na tretje mesto, prva dva nas pa kar krepko prehitevatauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
10.9.2009 9:03:19   
malaMravljica
iiiii Soncek, Liama si videla. No, ce ti reces, da je tko lep pol pa zares verjamem, da je najlepsi dojencek vseh casov kot pravi mami user posted image user posted image  Ej, ko bos kaj govorila z Rizkoo ji povej, da naj ga doma kdaj da polek okna, da ulovi mal svetlobe in soncka, to tudi pomaga pri zlatenici. Vceraj izvedela na tecaju.
A ti pa lepe nohtke. Joj, jaz si bom tudi enkrat dala te gel nohtke gor, so mi tako lepi, sam sedaj se nekaj casa ne a ne. Ej, pa ce bi bil v nedeljo slucajno kaksen dez pol mal spremenis pregovor in reces, da bo mali na ta racun full dinarckov imel v zivljenju user posted image user posted image  to sem jaz rekla, ker nama je kazalo na zeloooo slabo vreme na porocni dan, pa je bilo pol hvala bogu lepo.

Kepica, joj kaj si spet prezivljala, si ne predstavljam, da bi mogla dat to jaz spet skozi. Sedaj pa res pazi nase, da se vse normalizira.

Pilotina, ku kuc..

Twixy, pri meni je bilo tudi tako, da se dojencek ni vec premikal, ko je oci rokco gor dal, pol je moj komentiral, da ima dojencek ze sedaj respekt pred njim. Sam pol je pa izgubil ta respekt in so bili prevali tudi ko je on roko na trebuhu imel. Sedaj pa ni vec tok prostora v trebuhu in bejbi ne more vec takih akrobacij delat, hihihi...  ma ja no, saj sedaj se mi zdi da se pa tecaja boksanja udelezuje user posted image
Twixy, kmalu mores zacet razmisljaz o predporodnem tecaju, da gres na tecaj v 25 tednu!!! TI sam povem, da ne bos pol tako pozna kot jaz! Pa posebej imas tecaj nege dojencka!

Tassika, jaz sem pa tukaj enkrta v enem diskontu kupila en tak sladoled kot Planica, pol ga pa celo poletje ni bilo vec user posted image user posted image  drugi mi pa ne sedejo tok. Ej, moja previjalna podlaga je prisla, tok je kul, res, se moj je komentiral, da pase k sobici ki sem jo narocila. Danes pride igralna blazina, pa vceraj sem v Müllerju videla eno igralno uro al kako se rece, tisto igracko ki igra melodijo in eno tisto ki montiras nad postelco in se vrti pol. Sam ves kaj pa ne najdem, tisto ki je kot ena kaca in se ovije okoli postelce al pa okol rocaja vozicka, a ves kaj mislim? Morem se mal igrack nakupit, ker so sedaj nisem se cist nic, bo dojencek cist razocaran drugace kaksno mami ima. 

Biba, dobro jutro!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
10.9.2009 9:10:59   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Morem se mal igrack nakupit, ker so sedaj nisem se cist nic, bo dojencek cist razocaran drugace kaksno mami ima. 

Nič bat, še tulk se vam jih bo nabralo, da ne boš vedela kam z njimi. Prve mesece jih tak ne rabi, potem ti jih pa obiski toliko nanosijo, da se koplješ v njih, pa telegrami...pa pol te potegne, da kaj v trgovini kupiš primerno otrokovi starosti in zanimanju. Tako, da priporočam, da ne pretiravaš. Mi nismo imeli niti ene, je teta obesla svoje ob prihodu domov, ker naš otrok pač ni imel nobene igrače user posted image , pa smo že tako iz porodnišnice prinesli cele pakete....

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
10.9.2009 9:12:26   
a.biba
Pilotina jaz sem malo pikapoko spremenila, sem bila že jaz zmedena katera je od katere, ko bereš post, tak da verjamem, da je tudi druge motilo. Malo boljše se mi zdi, pa naj me spremlja to nosečnost.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
10.9.2009 9:14:48   
tassika
MM super, midva sva se pa zdilala z mizarjem za omaro in pazi to, bo še večja cena kot sem jo povedala, na koncu bo omara 800 eur, končna cena, je pa vgradna, po meri narejena, en del spodaj predala potem za obešat, drugi del police in na vrhu tudi čez celo dve polici, za stvari, ki so prehodne recimo zimsko-letne ali kaj takega kar se ne rabi dnevno, prva stran bo itak  v papaja oranžni, da bo šlo v sobico, upam, da že ne bo preveč kičasto, sicer se pa omara itak ne vidi veliko, ker je za vrati in zato sva jo mogla dati delat po meri ker je tam prostora, pazi zdaj, celih 47sm, kar bi bilo več tako kot sva imela sedaj se vrata ne odpirajo oz je bil aomara čisto do okna, da so se dokaj vrata odprla, samo potem se ni okno. Zdaj bom imela pa pri oknu 40cm prostora, da ga bom lahko pomivala, da bo bolj svetlo, tja zadja paravno pridejo moje škatle za igrače. No ja zdaj naj bi jo pa čakala 5-6 tednov. Kar dolga.

Se pravi zdaj drugi teden položiva parket, dava notri previjalno in to je to, posteljico kupijo baje moji, kar pomeni da je tudi še ne bo, omare ne bo in bo v celi sobi samo previjalnauser posted image

MM a tole iščeš, če ti je kaj všeč povej, grem kupit in ti pošljem:

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fehn-spirala-medvedki/1568294001998156829 tole imajo tudi z modrimi medvedki

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fehn-igralo-na-vrvici/1530574001998153057

http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fehn-igralo-z-glasbeno-Cebelico/1525794001998152579

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3710
10.9.2009 9:52:51   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Pilotina jaz sem malo pikapoko spremenila, sem bila že jaz zmedena katera je od katere, ko bereš post, tak da verjamem, da je tudi druge motilo. Malo boljše se mi zdi, pa naj me spremlja to nosečnost.

user posted image  nisem šla niti za tem...sem videla tvojo slikco, sam nisem pa pomislila, da bi druge motilo...lepo piko poko imaš in naj ti nosi srečo ves čas user posted image

malaMravljica...kuc kuc tudi tebi user posted image

tassika...ka te briga, če bo prazna...važno, da notri ni mravelj user posted image ...no, verjetno ima edino malaMravljica dovoljen vstop user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
10.9.2009 9:57:18   
malaMravljica
Tassika, ko bos imela do poroda tok kot jaz sedaj bo omara ze montirana user posted image  
Moj mizar pa mora projekt ki ga dela sedaj koncati do ponedeljka in pol sem jaz na vrsti user posted image user posted image  sedaj pa prenavlja en disco. Ima eno firmo in delajo full stvari, me ze tok firbc matra kako si je zamislu naso sobico. Ne vem al sem prevelik optimist, sam upam, da nekje v 10 dnevih bi se ze lahko kaj premikalo pri nas.
Ej, pojma nimam zakaj, sam men mi stran od te pikapolonice tok pocasi odpira, pa ne le danes, vedno.  Drugace pa ja, nekaj v tem stilu, sam jaz bi mal vecje, pa prav kaco bi imela. A ves, tukaj sem iskala pod rubriko igrace, ker sploh ne vem kako se temu rece, ma bom ze nasla. Saj drugace je pa cist tko kot je Biba rekla, igrac bo takoj se prevec, sam pri meni ni panike, jaz lahko vse oddam za otroke v Afriki, oni so pol tko veseli, ko dobijo kaj takega user posted image   A sem vam povedala, moj posvojenec je bil tok vesel dari zadnjic, je takoj naslednji dan oblekel hlace in majco, pa uro takoj dal gor, nogomet s pravo nogometno zogo so sli igrat. Pa pismo nama je napisal nazaj, sicer s pomocjo ucitelja, sam full dobra anglescina je ze bila to.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
10.9.2009 13:59:47   
tassika
Najnovejša informacija, Rižko in Liam gresta domovuser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.9.2009 14:01:52   
mariee
Punce jaz sem pa takooo vesela. Jutri gremo po voziček!!user posted image user posted image user posted image  V baby centru ga bodo jutri znižali, tako da ga ne bo potrebno naročat iz tujine. Jeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.9.2009 14:03:11   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Najnovejša informacija, Rižko in Liam gresta domovuser posted image user posted image user posted image

A reees!!! Suuuuuperrrruser posted image user posted image user posted image Zdaj sem pa še boljše volje!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.9.2009 14:30:51   
tassika
Mariee jaz te bom pa po riti ker mi nočeš pokazat tvoje pupikeuser posted image  po katerega greš buzza?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.9.2009 15:42:08   
malaMravljica
Mariee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vozek, sam ej bejba, za en dan sem te prehitela. Moj bugaboo je prejle prisel. V torek so ga poslali iz Nizozemske in danes je ze tukaj. Sem ga ze sestavila in to sama user posted image    in pol razsravila in vse dala prat.  Toooook je lep, pa po kuhinji sem ga vozila user posted image user posted image  sem jadrala tam med pultom in otockom, super je slo. Zlozi se pa tko na malo in tako hitro, pa sam klik in je sedezni del obrnjen na drugo stran.  Mislim da se Zvesta zanima zanj, al sem kaj zamesala. Vsekakor priporocam.

Pa tista igralna povrsina z zirafami se ze susi, je isti vzorec kot previjalna blazina. Kok sem happy danes.

Ja, jaz tudi ze vem, da Rizkoo in maliRizkoo sam se ocija Rizkoota cakata, da grejo domov. Bejbe, jaz sem Rizkoo kar mal nevoscljiva da je ze mami, jaz bi tudi noooo.  Sam ce bo pri meni se dolgo za cakat bom rodila enega 4kg dojencka user posted image  sedaj je nekje na 3 kg, vsaj upam, da se ni cez.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.9.2009 17:40:17   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Joj pa menda nisi zaradi mene spreminjala, ko sem zadnjič ugotavljala, da imata zelo podobne pikapolonice... Sploh ni bilo moteče, bilo pa je zanimivo, ker stasi bili zelo podobni. Sicer pa imam rada vsako pikapolonico, nekako verjamem, da srečo prinašata.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
11.9.2009 8:39:12   
Kepica83
Jutro punce!
Tudi jaz čestitam Rižkooo in Liamu za odhod domov. Jupiuser posted image user posted image user posted image

No sedaj pa še moja aktualna novica. Najini starši vedo da sem nosečka. Me mama včeraj kliče zjutraj ob 9 pa vpraša kaj sem delala v torek v porodnišnici spodaj v avli. Pa če sem na splav hodla pa....... v glavnem popizdla je. Pa me vpraša če sem noseča pa pravim da ja, pa spet popizdi. No in nehče naju je videl z mojim ko je prišel k meni na obisk in ta nehče je to včeraj mojemu očetu rekel v gostilni. user posted image . Pol je želela z mojim govoriti pa ji ga nisem htela dati na telefon. Sem jo vprašala če je normalna pa da imava svoje življenje.

No in včeraj mi foter ni tel dvigoval. Danes pa zjutraj vklopim tel pa vidim da me je 2x klical. Pa ga kličem nazaj. Pa vpraša zakaj sem doma. Pa rečem da sem na bolniški. Pa vpraša če pridem domov ker se imamo veliko za pomenit in če sem res noseča. Pa rečem da se nimamo kaj za menit in ja sem noseča. On pa reče in kaj boš naredla. Sem rekla da nimam kaj. Pa vpraša a neboš šla na splav? Pa sem rekla da niti pod razno. Pol pa je rekel da bo samo en revež več na svetu.

No tast pa tašča pa sta zelo vesela. Škoda da so moji taki butliuser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
11.9.2009 8:51:33   
MAŠKA
Joj Kepicauser posted image , ne morem verjet, da je lahko takšna reakcija staršev. saj si si pa ja tako želela svoje pikice. Namesto, da bi se starši veselili pa takšna reakcija. Ampak poskusi čimprej pozabit, važno je da je pikica pri vam zaželjena in dobrodošla in le čuvaj nanjo!

Bravo za Rižko in Liamauser posted image user posted image user posted image .

In bravo za Mravljica in mariee za nove vozičkeuser posted image user posted image user posted image .

Pa da vas še na glaske za Aleksa spomnim!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.9.2009 8:54:16 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
11.9.2009 8:57:06   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Jutro punce!
Tudi jaz čestitam Rižkooo in Liamu za odhod domov. Jupiuser posted image user posted image user posted image

No sedaj pa še moja aktualna novica. Najini starši vedo da sem nosečka. Me mama včeraj kliče zjutraj ob 9 pa vpraša kaj sem delala v torek v porodnišnici spodaj v avli. Pa če sem na splav hodla pa....... v glavnem popizdla je. Pa me vpraša če sem noseča pa pravim da ja, pa spet popizdi. No in nehče naju je videl z mojim ko je prišel k meni na obisk in ta nehče je to včeraj mojemu očetu rekel v gostilni. user posted image . Pol je želela z mojim govoriti pa ji ga nisem htela dati na telefon. Sem jo vprašala če je normalna pa da imava svoje življenje.

No in včeraj mi foter ni tel dvigoval. Danes pa zjutraj vklopim tel pa vidim da me je 2x klical. Pa ga kličem nazaj. Pa vpraša zakaj sem doma. Pa rečem da sem na bolniški. Pa vpraša če pridem domov ker se imamo veliko za pomenit in če sem res noseča. Pa rečem da se nimamo kaj za menit in ja sem noseča. On pa reče in kaj boš naredla. Sem rekla da nimam kaj. Pa vpraša a neboš šla na splav? Pa sem rekla da niti pod razno. Pol pa je rekel da bo samo en revež več na svetu.

No tast pa tašča pa sta zelo vesela. Škoda da so moji taki butliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kepica nič se obremenjevat, to je vajino skupno življenje in vajine odločitve. Saj nista odvisna od njih, vem pa da ni prijetno, če nimaš ok odnosa s starši. Sem v podobni situaciji, imam samo mamo in skoraj nobenega stika več, ker sem bila edina, ki sem ga ohranjala in se mi zdi glupo, da bom jaz tista, ki bom vozila vnukinjo kazat. Imam pa čudovito tačšo in tasta, ki je bolj pozorna kot je bila mama kdajkoli do mene.

Tako, da jaz imam svojo družino in družino mojega dragega, pa dva brata. To mi je več kot dovolj. Ti se pa ne obremenjuj, pazi nase in prav si jim povedala, da je to tvoja oz. vajina odločitev.

user posted image user posted image user posted image Rižkoo in Liam! Zdaj se pa le mirno klimatizirajete doma, da se spoznate in ujamete svoj ritem!

Slabo, slabo (jeeeee in bljek ob enem)...sem komaj fizioterapijo zdržala, pa mislim, da bom lahko šla nazaj vodoravno. Vreme mi že pomaga.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
11.9.2009 9:02:21   
a.biba
Glasek oddan!

Pilotina nisem zamenjala zaradi tebe, pa saj vsebina je enaka. Mene je motilo, ko sem brala in me je begalo od katere post je. Tak, da nisem šla daleč stran, samo malo drugačno različico.

user posted image  za vozičeka!!!! Dobimo slikce? Sigurno se hočete malo pokazati, kako vama pašeta user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
11.9.2009 9:14:59   
Kepica83
maška in biba hvala vama. Ja res bi bilo veliko lepše če bi bila vesela, ampak kaj čemo. To sem pričakovala. Zato ni bil niti nevem kak velik šok. Boljše da smo se po tel tak grdo zmenli kot pa ko bi bili skupaj. Midva si pikico grozno želima. In od februarja že preveč trpima in se sekirama. od ponedeljka ne upam hodit, ne kihat, kašljat... nič. Tako me je strah. A pol pa še nama nehče ne privošči in se zeeelo grdo obnaša in me nadira. Zaradi tega lahko z lahkoto črto potegnem.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
11.9.2009 9:33:38   
tassika
Kepica ne morem vedet v kakšnem stanju si, ker so moji ful lpeo sprejeli, je pa takrat tašča malo bolj tako, samo zdaj vem da zato, ker jo je skrbelo, da bo šlo kaj narobe, zdaj je enako vesela.

Zakaj pa tvoji starši tako mislijo, a se jim zdiš premlada, kolikor vem imaš narejeno šolo, službo tudi, imata stanovanje, ne vem v čem je problem. Vglavnem malo jim pusti da premislita, mogoče sta tako odreagirala zato, ker jima nista vidva povedala, ampak en tretji in sta bila užaljena. Ti pa se ne sekiraj, stvari se vedno uredijo.

Jaz sem bila pa včeraj tako jezna, pomijem okna, se vležem pred tv in začne ful padat, rezultat lisasta okna grrrr. Potem pa sem sobico pospravila, nove štekarje sva zvezala, odnesla nazaj iz dnevne previjalno, da imam malo več prostora in danes izvem, da pride parketar že v pon. Ah ja pa bomo spet previjalno seliliuser posted image

Jaz sem pa danes ful slabo spala ponoči, me je kar nekaj za brezveze bolelo in nikakor nisem našla položaja, potem zjutraj je pa bolečina čudežno izginila in sem spala do 9-ih, vreme je pa itak za user posted image , oblačno, samo čakam kdaj bo spet kaj padlo.

Nič tovstek je pečen, šibam jestuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.9.2009 10:16:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Dajmo glasovat punce, aleksa smo spravile že na tretje mesto, prva dva nas pa kar krepko prehitevatauser posted image
ja res je ,hvala le tako lepo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?