|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
7.9.2009 10:55:06   
Kepica83
Jutro punce!!!
Evo tudi jaz iskreno čestitam  MM. user posted image  

Punce kot vidite sem jaz danes doma. Zjutraj ob pol 5 sem vstala da se grem rihtat za službo. Pol pa sem imela take vrtoglavice da sem hodla po stanovanju kot mumija. Da ne govorim o bruhanju in groznem glavobolu. In sem kar šefu javila da me danes nebo. Nisem se upala v avto vsest. Sploh pa nevem če bi lahko cel dan spet dvigovala in nosla kot nora. Dovolj mam tega, da vseh 8 ur v službi trepečem in samo čakam da bo pritekla kri. Zaradi tega dvigovanja in nošenja. Sploh nemorem uživati nosečnosti. v službi me nosečnost zelo ovira. zaradi vrtoglavic ne dosegam norme, in zaradi tega je tudi manjša plača. Nevem kaj naj. user posted image ima katera kakšen nasvet?

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.9.2009 10:58:57   
tassika
Maška saj imam pregled v sredo pa bom omenila. Pa bosta zdržala, da ne bi vprašala, jaz sem tak firbec, da bi takoj, je pa to zelo tako če ne vprašaš moraš potem na vsakem UZ to omenit, da se slučajno ne zagovorijo, moji kolegici so se dva dni pred porodom in je bila potem kar malo jezna.

Mariee ja čisto trd rata in če tamala takrat še kaj brcne ali pa se preteguje pa še malo zaboli in potem to popusti, baje je to itak nenevarno, ker so to pač krči, ki pripravljajo maternico, otrok naj bi jih pa čutil kot masažo, samo včasih je pa vseeno malo nadležno.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.9.2009 11:45:50   
a.biba
Je, res bolj zatišje tu gor.

Mi je pa fajn prebirat, da sta Rižkoo in Liam super in je vse potekalo brez zapletov. Samo tako naprej, pa bomo kmalu dočakale slikice user posted image .

Tassika otrdevanje trebuha je tudi mene spremljalo v 1. nosečnosti v tvojih tednih pa do konca. Ni prijetno, je pa baje neškodljivo. Sem pa imela enkrat v 29. tednu tudi lažne popadke, ki so se umirli po počitku in so me pošteno prestrašili. Tako, da bolj previdno in ne pretiravat, da ne bo nepotrebnega strahu.

Kepica83 pojdi k zdravniku in v bolniško. Vsaj dokler ne minejo kritični tedni in se slabost umiri. Čeprav ne vem kako boš lahko na normo delala naprej v bolniški. Predlagam pogovor z g. in naj te da v bolniško.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.9.2009 11:46:34   
mariee
Meni pa odkar sva šla na morje tamala ful brca, to je tko lepo... Pa zdele je tudi aktivna user posted image  Komaj čakam da pride... Sem šla že kupovat roza cunjice, sicer od sestre ful dobim-ampak od fantka, tko da je večinoma bež, rjavo in plavo. jaz se pa roza barvici ne morm upret.. mam že take fletne štumfke z roza rožicamiuser posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
7.9.2009 12:28:42   
Kepica83
a.biba ja zrihtam se pa grem. Ko sem bila na bolniški sem imela večjo plačo kot pa sedaj ko ne dosegam norme. Se javim ko pridem nazaj. Hvala ti.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
7.9.2009 12:36:25   
a.biba
Fajn zrihti, če grejo nekatere na lepe oči v bolniško, ne vem zakaj ne bi dobila ti, ki imaš zakaj it. Držim pesti, da jo dobiš in boš lahko v miru pazila na svojo pikico!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
7.9.2009 12:40:27   
mariee
Kepica tudi jaz držim pesti, da ti dajo bolniško in da paziš na pikico user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
7.9.2009 12:43:56   
Kepica83
Hvala punce!!!

Mene taaaako zebe. Sem mislila da imam vročino pa mi je termometer pokazal 34,7. Kaj je to vredu'????

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
7.9.2009 12:46:15   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hvala punce!!!

Mene taaaako zebe. Sem mislila da imam vročino pa mi je termometer pokazal 34,7. Kaj je to vredu'????

Ne, to ni ok. Sigurno si si narobe izmerila. Daj še enkrat poskusi! Mislim, da bi bila to že podhladitev.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
7.9.2009 12:48:35   
MAŠKA
Tassika... moj pravi, da ne bova vprašala, sicer bom pa napenjala ušesa, če se bo slučajno zmotla in povedala. Opozarjala je pač ne bomuser posted image ...ko bi se le zmotla!user posted image  Sicer se pa strinjam, da je bolj zanimivo, če izveš šele takrat, ko dete ven prileze, ampak zdržat firbec je pa taaaako težko!

Kepica ti pa v bolniško! Dete je na prvem mestu!

Pozdravček!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
7.9.2009 12:48:41   
tassika
Kepica vzemi navaden termometer, tisti bolj prav pokaže, meni elektronski vedno da tako cifr k da sem najmanj že 1 teden mrtva, pa malo si izmeri pritisk. Pa ja pojdi k zdravniku, saj boš dobila bolniško, pa pri tebi pomoje tudi komisija potem ne bo komplicirala.

MAriee jaz imam tudi roza, zdajle sem bila v BC in kupila eno lepo debelo kapico, ker imam samo tenke imajo pa take lepe bundice in pa termo jopice, sam kaj ko ne vem če bom to rabila, malo tako mi je tisto majhno bibo tlačit v bundo. A ima katera izkušnje s tem.

Moj biba je bila pa zdaj ful aktivna, danes pa štrajka, komaj sem naštela tistih 10 gibov, zdaj pa spet mir

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
7.9.2009 12:59:19   
mariee
Ja kje pa je mM? A je ušla na medene tedne??user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
7.9.2009 13:25:30   
sonček85
tassika:nič šla sem v B in so rekli da so lažni,imela sem pa takšne kot bi bili poravi,imela sem jih na 10min.Sem pa počivala
rižkoo .je rekla da ti ni mogla pisat saj je večino časa pri Liam-u,se pa zahvaljuje za sms
MAŠKA.javi kako bo na MF user posted image user posted image user posted image user posted image
kepica:edino pravilno si se odločila da si ostala doma,uživaj .user posted image podhlajena si ,lahko pa da ti je sladkor paduuser posted image

rižkoo sporoča:vsem se lepo zahvaljuje za vse sms-e,pozdravčke.Danes je bila pri njej tudi oktavija in imela prva videt našga malega rižkaa.Nampreč včeraj je še bil v inkobatorčku ,danes zjutraj so ji ga pa pripeljali v vodni posteljci ,kjer je T kot bi bil v Inkobatorčku.Ne more se ga nagledat,je pravi lepotec,ima ga zraven sebe,zizike so se ji začele  napolniti in si jih lepo masira,deva obkladke gor da nebi dobila mastitis,mali pa lepo papca mlekeca in zelo  lepo napreduje.V bolnici bosta vse skupaj nekje 10 dni ,potem pa če bo vse ok DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se ji pa sestre smejijo ker je ful leteča,in jo sprašujejo če je spolh rodilauser posted image user posted image user posted image prava faca je naša Rižkoo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
7.9.2009 13:30:56   
tassika
Joj ko tole berem bi tudi jaz že mela dojenčka, ampak naj še kar lepo ostane v trebuhu, saj bo hitro minilo. Ravno zdaj pišem spisek daril az vso žlahto, da ne  bodo preveč spraševali, so pa ostale same drage zadeve. Varuška, posteljica, zdaj bova vzela 140*70, ki se kasnej razstavi v mladinsko posteljo, če že kupijo se to bolj splača, pa sprednje novo kolo za voziček, pa sprednje novo varovalo, ali pa če kar rečem naj serviserja plačajouser posted image , pa gugalnik bibo, tisti link k sem ga zadnjič lepla gor, pa še kaj bi se našlouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
7.9.2009 13:53:06   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

rižkoo sporoča:vsem se lepo zahvaljuje za vse sms-e,pozdravčke.Danes je bila pri njej tudi oktavija in imela prva videt našga malega rižkaa.Nampreč včeraj je še bil v inkobatorčku ,danes zjutraj so ji ga pa pripeljali v vodni posteljci ,kjer je T kot bi bil v Inkobatorčku.Ne more se ga nagledat,je pravi lepotec,ima ga zraven sebe,zizike so se ji začele  napolniti in si jih lepo masira,deva obkladke gor da nebi dobila mastitis,mali pa lepo papca mlekeca in zelo  lepo napreduje.V bolnici bosta vse skupaj nekje 10 dni ,potem pa če bo vse ok DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se ji pa sestre smejijo ker je ful leteča,in jo sprašujejo če je spolh rodilauser posted image user posted image user posted image prava faca je naša Rižkoo

user posted image user posted image user posted image Super!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
7.9.2009 13:57:55   
sonček85
tassi:kar  naj še malo počaka.Ja mi imamo tudi tisto posteljo ko se razstavi potem do 10let.JE super.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
7.9.2009 13:59:26   
sonček85
biba.tvoj naslov v tikerčku mi je pa full lep

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
7.9.2009 14:25:51   
pilotina
Kepica83...lepo opravi pri zdravniku...upam, da ostaneš na bolniški user posted image

MAŠKA...za vikend je kar pihalo, ampak sončka smo imeli user posted image

GOSPA mM...pa mislim, da kr uživa z možekom user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
7.9.2009 14:29:36   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

biba.tvoj naslov v tikerčku mi je pa full lep

user posted image  hvala Sonček! Sem že mislila prej napisati, kje se skrivaš, pa evo te s takim lepim komplimentom.user posted image

Ja, gospa MM sigurno uživa, če bi rojevala bi že vedeli, ne?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
7.9.2009 15:23:58   
MAŠKA
Pilotina in a.biba zelo podobne avatarje imateuser posted image ... skoraj enake, le da pikepoke lezejo vsaka v drugo smeruser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
7.9.2009 15:27:20   
tassika
Maška kdaj imaš morfologijo?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
7.9.2009 15:35:07   
malaMravljica
user posted image user posted image   ja, ce bi rojevala bi ze vse vedele. Ne rojevam, sam sem gospa mM in mi je takoooooooo lepo. Vceraj sva pac prezivela prvi dan kot zakonca in sem rekla, da morava pocet kaj takega kot en star zakonski par user posted image   pa smo sli mal v hribe, full gor z avtom, pol pa sam mal hodit. In se ene kolege sva imela zraven, je bilo zelo lepo. Smo delal full enih fotk, sam niso na mojem aparatu.

Poroka je pa nekaj tok fajnga, najina je bila cist netipicna, sem se tako bala, da se bom jokala, pol me je pa smeh napadel in sem upala, da bo vse slo na hitro in da se bom lahko skoncentrirala tam. Pa je bil zupan tok ok, nisme bila se na nobeni poroki, kjer so se tok smejali med obredom. IN bejbe, takrat ko vpeasa in mores reci ja, najprej je vprasal mojega in je takoj ja rekel, pol je mene, sem se najprej zacela smejat, pol sem naredila pa hmm... in mal premora, zupan je dal komentar, da kaj bom rekla, in pol sem rekla Ja. V glavnem, tok je blo fajn, da sva rekla, da bo bi midva lahko vsako leto ponovila.
moj porocni sopek je bil tak

user posted image

rinki sta pa taki

user posted image

Danes sem imela pregled pri g. DOjencek je cist spuscen dol, to vem ze sama, ker hodim ponoci non stop na wc in se zjutraj zbudim cist zmatrana. MV je skrajsan, vse se mehca, je rekel, da tocno ne more povedat kdaj, sam enkrat konec septembra pa zagotovo. Sem rekla, da moj je itak napovedal, da dobiva dojencka 28.9 in se je posmejal, je rekel, da mogoce pa sploh ni tok napacen datum. No, bomo videli.

Pa z Rizkoo sva na vezi, mali je cist ok in kjot razumem najlepsi dojencek vseh casov. Joj, pa povedala je, kako je bilo s popadki in potem na koncu s porivanjem. Aha, to je pa to, vam v materinski povejo vse o negi dojencka, nam pa vse o porodu, ravno v petek smo imeli tehniko kako se poriva, da nimas obraz kot zaba, pa vseeno ne pomaga. Jaz bom vedela vse o porodu in pol cist nic o dojencku, ve pa skor nic o porodu sam pol pa vse o dojencku. Jaz bi kar zamenjala.

En lep pozdravcek za vse od gospe mM user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
7.9.2009 16:04:03   
Kepica83

Evo mene!
Sem prišla od zdravnice. Je rekla da nemorem več delat in da sem tak dolgo zdržala pri takem delu. Do 5.10. sem na bolniški pol pa morem priti nazaj za podaljšanje.

Klicala sem G in je rekla da je toksoplazmoza negativno. Joj najraje bi se razjokala. Živim pa z psom v istem stanovanju. A je imela katera podoben problem pa je na koncu bilo vse vredu??

Ženske sedaj sem videla katalog LECLERC in imajo veliko stvari za dojenčke not. Vozičke, stajice, ni da ni. Pa zeeelo poceni. Ima katera izkušnje z njimi. Meni so stvari taako lepe. user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
7.9.2009 18:38:18   
drobtinica29

bravo Rižko user posted image user posted image

gospa mM ta tvoj datum za it rodit je pa super, se ga priporočam user posted image , takrat imam jaz napreč rojstni da, tako da le glej da bo takrat! user posted image , malo se hecam user posted image user posted image

čestitke ob porokici user posted image user posted image

Jaz se pa danes že cel dan ubadam z vabilom za moj roj. dan imam namreč okroglega in pol bo malo feštice, tako sedaj sem  naredila dve varianti, sedaj pa morem mojega vprašat atera mu je lepša!
Drugače sem ok, user posted image je živahten, mi sploh ne pusti predolgo sedet, se morem vmes še malo razhodituser posted image . Drugače sem ok.

lp, vsem ostalim!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
7.9.2009 20:06:53   
tassika
Kepica ni panike, samo kakce pospravljaj v rokavicah in to je to, pa malo več umivaj roke, sicer pa so govorili za mačćke ne za pse ampak previdnost ne bo odvečuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.