malaMravljica
|
ja, ce bi rojevala bi ze vse vedele. Ne rojevam, sam sem gospa mM in mi je takoooooooo lepo. Vceraj sva pac prezivela prvi dan kot zakonca in sem rekla, da morava pocet kaj takega kot en star zakonski par pa smo sli mal v hribe, full gor z avtom, pol pa sam mal hodit. In se ene kolege sva imela zraven, je bilo zelo lepo. Smo delal full enih fotk, sam niso na mojem aparatu. Poroka je pa nekaj tok fajnga, najina je bila cist netipicna, sem se tako bala, da se bom jokala, pol me je pa smeh napadel in sem upala, da bo vse slo na hitro in da se bom lahko skoncentrirala tam. Pa je bil zupan tok ok, nisme bila se na nobeni poroki, kjer so se tok smejali med obredom. IN bejbe, takrat ko vpeasa in mores reci ja, najprej je vprasal mojega in je takoj ja rekel, pol je mene, sem se najprej zacela smejat, pol sem naredila pa hmm... in mal premora, zupan je dal komentar, da kaj bom rekla, in pol sem rekla Ja. V glavnem, tok je blo fajn, da sva rekla, da bo bi midva lahko vsako leto ponovila. moj porocni sopek je bil tak rinki sta pa taki Danes sem imela pregled pri g. DOjencek je cist spuscen dol, to vem ze sama, ker hodim ponoci non stop na wc in se zjutraj zbudim cist zmatrana. MV je skrajsan, vse se mehca, je rekel, da tocno ne more povedat kdaj, sam enkrat konec septembra pa zagotovo. Sem rekla, da moj je itak napovedal, da dobiva dojencka 28.9 in se je posmejal, je rekel, da mogoce pa sploh ni tok napacen datum. No, bomo videli. Pa z Rizkoo sva na vezi, mali je cist ok in kjot razumem najlepsi dojencek vseh casov. Joj, pa povedala je, kako je bilo s popadki in potem na koncu s porivanjem. Aha, to je pa to, vam v materinski povejo vse o negi dojencka, nam pa vse o porodu, ravno v petek smo imeli tehniko kako se poriva, da nimas obraz kot zaba, pa vseeno ne pomaga. Jaz bom vedela vse o porodu in pol cist nic o dojencku, ve pa skor nic o porodu sam pol pa vse o dojencku. Jaz bi kar zamenjala. En lep pozdravcek za vse od gospe mM
|