|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.8.2009 21:48:54   
malaMravljica
Rizkoo, ce je to na koncu napisano res pol sva pa zakljucili s to temo, ne omenjava vec user posted image  

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
26.8.2009 21:52:29   
Anonimen
MM, res!user posted image Noč

Neposredna povezava do sporočila: 3352
26.8.2009 21:59:20   
sonček85
rižkoo:hmmmmmm za posteljnino joj probaj menjat.A to imaš kaj,prevleko za kovterček in povšterček pa še kaj al samo to.mam eno idejo,če je možno po tel.user posted image
Za zatekanje pa kot sem ti že rekla ,možno da ti voda zastaja in ti grejo kg zato tko hitro gor,ma 11kg še ni tko hudo jaz sem zaključla z +17user posted image
držim pesti da ne bo potreben inzulinuser posted image
mm:no potem pa bo datum PDP 20.9.2009(2x2009user posted image )Ja mislim kaj še čakaš na kolena pa sadit-hecam se,kr naj ti sama posadi in ko boš rabla ti prineseuser posted image Tišlarček pa naj malo pohiti,na koncu bo pa vse lepo poštimano in ok boš videlauser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 26.8.2009 22:01:04 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
27.8.2009 8:18:11   
tassika
Sonček vem kako je s tikanji jaz moje tašče kar ne morem tko kot mi je smešno jo potem vikat in ko s pogovarjava sem pravi diplomat v sestavljanju stavkov da ni notri ne ti ne viuser posted image

MM mislila sem zibko in pa lupinico, toliko, da ga imaš kam dati spat in pripeljati s porodnišnice, nam je včeraj rekla če nimate previjalne nič skrbet, nekaj časa se da tudi na postelji, samo križ vas bo malo bolj bolel. Pa sej bo tvoj mizar pohitel, ko se loti ima pomoje hitro narejeno.

Rižko tale cukr te pa daje ni da ni. No upam, da se hitro uredi, sploh ker nimaš več veliko do konca, za otekanje pa veliko vode in še enkrat vode in pa pod tušem izmenično tučiranje nog toplo/mrzlo, mene so zadnjič ful noge bolele (otekam ne) in je tudi pomagalo, pa noge v luft.

Twixy meni ni pa noben od teh dveh vozičkov najbolj lep, jaz sem zaljubljena v mojega buzz-a, je pa res tko kot je ena napisala na mojih 160cm bi smešno zgledala za stoke-om, bi bil nekje v višavah s tem da mojemu bi pa lepo pasaluser posted image . Na drugi temi sem brala, da je edino košara malo majhna, za lupinico ne vem, sicer pa itak ne priporočajo, da je otrok notri več kot 2 uri naenkrat, športni del so pa ful pohvalile, ker otrok dobi lepo držko k je kot navadni stol, samo pomoje more že ornk sedet predno ga daš tja. Za bež barvo pa se ne toliko sekirat, moja kolegica ima quinny-a bež barve pa se ne spomnim da bi ga kdaj prala niti se mi ne zdi umazan.

Aja pa pozabila sem povedat: MM jaz sem + zagledala na petek 13 in nov. bo petek 13 in mi sploh ni tak bav bav če imaš takrat roj.dan nisem toliko vraževerna, bolj me bo motilo, če se bo bibi tako mudilo da bo prišla na svet prvega, ker pri nas še vedno vsi letijo na grobove in bomo pol sami pihali svečkeuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.8.2009 8:19:52 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
27.8.2009 8:20:40   
malaMravljica
Soncek, poanta te blesave solate je, da je nekaj zimska, ki jo midva sploh jedla ne bova, bo vse za njo. Ma nam vec o tem, ravno vceraj zvecer mi je sestra rekla, naj se skuliram in malo manj delam. Me kar stisne ko pomilsim, kaj vse pocnem, druge se pa tako pazijo. Recimo vceraj sem s trgovine stovorla 2 x 6 plastenk po 1,5l katera nosecnica je se tok nora, da to naenkrat po stopnicah nese. Ma si morem en listek napisat v predsobi, nekaj v smislu, da ne smem dosti delat, da bom prebrala vesno ko grem mimo.

S sobico se mi pa zdi, da ne bo pravocasno koncana in imam sedaj kar cmok v grlu. Kaj se da, da kupim sam previjalno podlago in dam pol na najino postlo in tam previjam? Naj omenim, da dojencke dobi zraven vodno bolezen, ker imava ekstremno obliko vodne postle in ni sans, da ne valovi. Sam drugje res ne morem, stanovanje je tak bolj odprt tip in pol ni ravno dovolj toplo, da bi dojencka slacila kje drugje, v kopalnici tudi nimam stroja, ker je spodaj v pralnici. Ma kriza ja. Pa ce bo to le za par tednov ali mogoce teden dni, saj bom prezivela a ne da.

Rizkoo, ma tvoji kg niso neka panika, bo slo vse dol, ne sekiraj se. Jaz sem sedaj na +9, je skor tko kot pri tebi, pa se mi zdi, da bo slo cist brez problemov vse stran. Sem se ze navadla na tisto 6 spredaj in me sploh ne gane vec. Ej, kaj je pa s kosaro pri tebi?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
27.8.2009 8:24:04   
malaMravljica
Tassika, sva skupaj pisali user posted image   ej, a je dosti ce recem sam HVALA. Sem res tko zalostna zaradi sobice danes, da me potolazi vsaka beseda. Ja, pa mal me gor drzi, da je mizar rekel, da mi bo naredil sanjsko lepo sobico.

Neposredna povezava do sporočila: 3356
27.8.2009 8:38:43   
tassika
MM ne bit žalostna ker bo biba tudi. Saj bo, še vedno se je vse izšlo. Ej a ti boš imela čebriček ali banjico? Jaz se odločam za banjico, ker jo baje dalj časa uporabljaš, pa notri tisto podlogo da dojenčka malo prime, je rekla da je to ful praktično. Kaj pa modrčki za dojenje kakšno št to kupiš, ker ne vem koliko bodo pol še zrastle, to je fajn met že v porodnišnici sabo a ne?

Joj sosed spet zgoraj nekaj dela in nimam pojma kaj, samo sliši se k da bo k meni dol padeluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3357
27.8.2009 8:58:11   
pilotina
sonček85...najlažje je takrat, ko se že na začetku zmeniš za tikanje...čez čas, ko si že navajen pa je nerodno...čudno, da ti je šele sedaj to rekla user posted image

Rižkoo...ma joj, boga moja rožica...kje je tebe sladkorna našla user posted image ...kile rastejo pretežno zaradi tega

glede posteljnine...saj veš, vprašat ni greh...ti jim povej, da bi rada zamenjala...čuj za poskusit je

user posted image  ma kake spet ti meni pišeš no...hvala ti user posted image ...ajdi, poznam še eno super devičko in to je moja draga sestrica user posted image
ja, sem opazila, da device nismo prou priljubljene in ne vem zakaj user posted image ...a mi vi poveste...vam pa povem, da nisem tipična devica...včasih sem zelooo daleč od tega user posted image

malaMravljica...a tašča ve, da pričakujeta dojenčka user posted image ...oprosti, ne bom te več hecala...po mojem ni ravno razmišljala, ko ti je to rekla

seveda boš lahko previjala na postelji...še posebej na začetku, ko so dojenčki še tako zelo mirni...ti pa želim, da se sobica vseeno prej uštima...in tudi ni nujno, da boš res prej rodila

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
27.8.2009 9:26:09   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: tassika
Joj sosed spet zgoraj nekaj dela in nimam pojma kaj, samo sliši se k da bo k meni dol padeluser posted image

jutro tassika...ti imaš vedno pestro a user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
27.8.2009 9:40:09   
tassika
Ma sej zdaj se je umirilo, se vidi da je poletje in vsi lovijo zadnje roke, saj drug teden bova pa midva ropotala, ne ostaneva nič dolžnauser posted image

Jaz pa likam, pa se mi tolk ne da, sam je trebauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
27.8.2009 9:55:21   
malaMravljica
Bejbe moje,

jaz bi akr kupila en komplet posteljnine in obrobo za postelco, ker nam cakala in pol prala in likala, ko bo dojencek tukaj. Kaj mislite? IN, sem gledala to, mi je tko lepa nezna, pa se zirafe so gor. Sam zdej ne vem, ce bo kaksna zirafa in povodni konj na steni, pohistvo ap belo v detajlih pa oreh - -temno, a bi slo to zraven 
http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/artikel-DE-de-BB-seite2/4000-4004-(6384,10030,2697)/Baumwolldruck-Bettgarnitur-2697.htm   KAj pravite? Sam bi rada se previjalno podlago pol v tem vzorcu, ce kje zasledim. Mnenja prosim, ce se vam da pogledat.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
27.8.2009 10:16:12   
tassika
Meni se zdi da bo pasala, bo malo poživela sobico, jaz sem tudi kupila tako safari zeleno rumeno in je prav lepa, sam razlika je v tem, da bo sobica v bukvi ne bo tako temna, samo vseeno če imaš temno rabiš svetlo, k temni pašejo vse bež, oranžne, ubisvtu vse, mogoče ne roza, če imaš orabnžne stene, ampak ostale sončne barve pa grejo. Jaz bi jo na tvojem mestu, če ti je všeč kupila.

Taka je pa moja previjalna podloga:

http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=189248

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3362
27.8.2009 10:27:20   
malaMravljica
Tassika, saj sobica ne bo temna ves, bela in zeloooo malo dodatkov v temni, kaksna letvica kje in kje zakljuceno v temni. Poglej ta stil
http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p1172_Komplettes-4tlg--Kinderzimmer-Nina.html

tvoja previjalna podlaga je pa lepa, jaz iscem nekaj z zirafami. ne vem kaj mi je, te zirafe vsepovsod

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
27.8.2009 10:28:32   
pilotina
malaMravljica...meni je ful všeč, predvsem zato, ker je pozitivno, sončno

se strinjam s tassiko, barvna kombinacija gre skupaj tudi po mojem

tassika...simpatična podloga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3364
27.8.2009 10:30:06   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tassika, saj sobica ne bo temna ves, bela in zeloooo malo dodatkov v temni, kaksna letvica kje in kje zakljuceno v temni. Poglej ta stil
http://www.laluz-menden.de/product_info.php?info=p1172_Komplettes-4tlg--Kinderzimmer-Nina.html

definitivno, bo pasalo zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3365
27.8.2009 10:32:27   
tassika
Jaja bo pasalo, podlogo pa ne vem kje boš našla, pri nas so aktualni medvedki, kužki,.. nič podobnega žirafi, če bi bilo bi ti poslala.user posted image

Mene je pa tašča klicala grem na filane paprike popoldne, jupi in njamiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
27.8.2009 10:42:13   
malaMravljica
hvala obema za mnenje, gledam kaj imajo se uporabnega na tisti strani, da narocim skupaj zaradi postnine. Sam tisti kompletek je pa tudi super poceni a ne.

Ma saj tukaj so tudi aktualni medvedi Pu, in drugi medvedki pa cebelice, zifar pa ni, grrr. Sam hehe.. saj bom verjetn imela 2 previjalni podlagi, ker sem pozabila kolk veliko previjalno sem narocila user posted image  

Pilotinka, kdaj gres kaj po Soski dolini gor?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
27.8.2009 10:51:56   
pilotina
malaMravljica...ne vem...mišljeno je bilo, da bi letos z dragim šla gor na vikend, sam pol ni zneslo

ti, nisem bila tam že vrsto let...pa pogrešam te kraje veš...imam take lepe spomine iz otroštva, pa žurke v najstništvu user posted image ...ajooojj kake smo delali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3368
27.8.2009 10:57:12   
malaMravljica
pol prides pa spomladi, ko bom jaz imela nekaj za pestvat s sabo. Ok!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
27.8.2009 11:06:18   
pilotina
evo, zmenjeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
27.8.2009 11:24:14   
malaMravljica
iiii, sam te bom za besedo drzala ves.

Drugace sem pa nasla previjalno z zirafo, sam je draga. pa se zihr je mera napacna, ker vem da je bila 75 zraven

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
27.8.2009 11:33:02   
tassika
Evo končno vse zlikano in pospravljeno, zdaj imam pa lepo zloženouser posted image  Imam pa tukaj tudi končno seznamček vsega kar imam, ker je večino podarjenega je ful, samo to kar bom napisala je od 0-3 meseca, ker nisem kaj preveč ločevala, ker čas gre itak hitro okoli. MM ti pa povej če sem kaj posebnega pozabilauser posted image

SEZNAM:

9x teta plenic
9x bodi na preklop
8x hlačke  s stopalkami do pasu
6x mako majčka
3x bodi s kratkimi rokavi
6x povijalne plenice
10x pajacki – dolgi rokav
9x pajacek z naramnicami
11x majčka dolgi rokavi
2x trenirka
2x hlače brez stopalk
8x pajacek kratki ( kratke hlače in rokavi) – ne vem če bo sploh prišlo v poštev
3x kratke hlače - enako kot za pajacke
1x oblekica
1x šal
1x kopalni plašček
6x copatki
5x nogavičke
1x žabice
10x kapica – različne velikosti
2x rokavičke
3x brisača s kapuco
2x krpica za umivanje
2x odeja
2x posteljnina
1x flaška
1x duda
1x termometer za vodo
1x navadni termometer
sling
kengeru
lupinica
voziček
previjalna + blazina
zibka
igralna blazina
ogromno igrač

Manjka še:
    -         banjica
    -         vse za nego dojenčka in mamice
    -         aspirator za nos
    -         posteljica
    -      plenice za 1x uporabo

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3372
    27.8.2009 12:10:51   
    malaMravljica
    IZVIRNO SPOROČILO: tassika

SEZNAM:

9x teta plenic  baje jih rabis vsaj 25, saj mislis bombazne plenice a ne
    9x bodi na preklop
    8x hlačke  s stopalkami do pasu
    6x mako majčka
    3x bodi s kratkimi rokavi
    6x povijalne plenice
    10x pajacki – dolgi rokav
    9x pajacek z naramnicami
    11x majčka dolgi rokavi
    2x trenirka
    2x hlače brez stopalk
    8x pajacek kratki ( kratke hlače in rokavi) – ne vem če bo sploh prišlo v poštev
    3x kratke hlače - enako kot za pajacke
    1x oblekica
    1x šal
    1x kopalni plašček
    6x copatki
    5x nogavičke
    1x žabice
    10x kapica – različne velikosti konec novembra bos rabila tudi tople kapice
    2x rokavičke
    3x brisača s kapuco
    2x krpica za umivanje  jaz imam vec
    2x odeja
    2x posteljnina
    1x flaška
    1x duda  meni so rekli, da rabis vedno 2, da menjas, da ne znuca takoj, ker nove potem noce. Tako mi je receno!
    1x termometer za vodo
    1x navadni termometer
    sling
    kengeru
    lupinica
    voziček - imas adapterje za lupinico dat na vozicek?
    previjalna + blazina
    zibka
    igralna blazina
    ogromno igrač

Manjka še:
      -         banjica
      -         vse za nego dojenčka in mamice tudi skarjice za nohtke, glavnicek in krtacka, zate Lanolim za prsi je meni predlagala Soncek
      -         aspirator za nos
      -         posteljica
      -      plenice za 1x uporabo
      -      scetka za ciscenje steklenicke
      -      pod nujno mam pod ( za shanjevanje dude, to rabijo kul mamice :-) dobis v Müllerju za 4 eur ;-)
      -      crke, da napises ime na vrata sobe, masa za odtis rokice in stopal ( men se zdi lep spomin)
      -      previjalna torba?
      -      nepremocljiva podlaga za postelco, zibko

moje mnenje, saj ves, primer vojne, ko ne mores nic vec dokupit ;-)

Ej, kaj pa msilis, ce bi jaz v primeru, da sobica ne bo koncana kupila za previjat kat tiste podlage za enkratno uporabo?

(odgovor članu tassika)
      Neposredna povezava do sporočila: 3373
      27.8.2009 12:48:14   
      tassika
      MM hvala, ne vem če rabim adapterje ker maxi cosi naj bi šla na buzz-a moram preverit, če mi jih niso pozabili dat, kapice ja čakam da pride jesen, ker zdjale nimajo nič plišastih imam eno celo, ki sem jo dobila v kompletu s copatki in šalo z motivom hello kitty.

Kakšna pa je ta zadeva za enkratno previjanje, podlaga?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3374
      27.8.2009 12:56:31   
      malaMravljica
      Tassika, glej na tem linku sem nasla taksno enkratno mobilno podlago.
      http://www3.schlecker.com/htdocs/Detail.aspx?artikelnummer=1141386001&iCurrBlock=1&navebene=3&rubriknummer=4132&iSelected=0

ma hmm.. sedaj pa mislm, ce pa kupim eno in jo pol pustim pri meni doma al pa na vikendu in mi ni treba vedno s sabo nosit pa tudi ni neka slaba ideja.

(odgovor članu tassika)
      Neposredna povezava do sporočila: 3375
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
      Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.
      Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
      Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Teža med nosečnostjo.
      пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?